2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Kızlar gittim nts girdim, yalancı sancıymış açıklık kontrolü yaptı hiç açılma yok. Artık yaşayacaksın bunları, doğurmak kolaymıymış dedi 😂 yalancısı buysa gerçeğinde ne yaparım acaba. Biraz enfeksiyonum vardı onun için de ilaç verdi. Bebişim de baş aşağı dönmüş, normal doğum için bir engel yok. Ultrasonu açtı, gözleri açık parmağını emiyor yanakları tombik tombik görseniz allaaahımm deliriyorum karnımdan çıkarıp ısırasım geldi gıdığını
Oh maşallah canım çok sevindim bir sıkıntı olmamasına 🙏

Hortum olayının kötü olması anne çıkıcaz red imzalıcaz dedikten sonra yapılması. 3-4 saatlik gösterişlik. 20 gr vermiş bebe diye ki 20 gr ne çok normal vermesi. 4 kiloda doğsa eve de çıksa verecekti yani.
Tabi canım anladım orasını zaten ben de şırınga olayına şaşırdım öyle bi hastanede. 20 gr hiç bir şey ya kendileri daha iyi bilirler. Bebek doğunca ödemi gider zaten.

Ya canım çok sevindim senin adına ilgili bir doktor bulmuşsun. İnşallah bir sıkıntı olmadan atlatırsın bu süreci de 🙏Doktorun adı neydi acaba ben de Erzurumdayım, acaba tanıdık bir isim mi?
Canım tanıdık olduğunu sanmiyorum ama anladığım kadarıyla önceden orda meşhur bi hocanın öğrencisiymis. Adı Büşra budak hocasının adı da Mehmet miydi neydi unuttum valla.

Canım tanıdık olduğunu sanmiyorum ama anladığım kadarıyla önceden orda meşhur bi hocanın öğrencisiymis. Adı Büşra budak hocasının adı da Mehmet miydi neydi unuttum valla.
Eşime sordum tanıyormuş çok yakın olmasa da arkadaşıymış. İyi bir doktor sanırım. Yeni almış uzmanlığını. Erzurumda çok ünlü bir hoca var Metin İlgeç. Onun da öğrencisi. Metin hoca da burada riskli gebeliklere bakıyor hem özelde hem de ünide. İnşallah senin için de iyi olur ya 🙏

Kızlar bişey sorucam ben bebek bezini 2 numara aldım😕 sizler kaç numara almıştınız 3 6 kilo yazıyor 1numarada 2 5 kiloydu 1 numaramı alıp koymalıyım çantaya ikinci çoçugum ama 11 yıl var arada unutum bi çok şeyi😅 büyük mü olur 2 numara sizce..
Ben migrosun minies bezini kullanıyorum kizimda, bebek icin de onu aldim 2 numara aldim bir paket

Kizlar benimde kontrolumvardi ,bebisim 2450 ama küçük geldi sanki baan ,esime diyorum bundan sonra günde yarım kilo kaşar yiyecem, bosver zayif olsun kaşara para yetistiremem dedi 😅 doktor iki haftaya kadar gel sezeryan icin gün verelil dedi ,şaka maka geliyor gelmekte olan. Icimi bir korku sarmadi degil, yine bir bebek uykusuzluk, yorgunluk, bir yandan diger cocuk. Rabbim yardımcımiz olsun inşallah

Kizlar benimde kontrolumvardi ,bebisim 2450 ama küçük geldi sanki baan ,esime diyorum bundan sonra günde yarım kilo kaşar yiyecem, bosver zayif olsun kaşara para yetistiremem dedi 😅 doktor iki haftaya kadar gel sezeryan icin gün verelil dedi ,şaka maka geliyor gelmekte olan. Icimi bir korku sarmadi degil, yine bir bebek uykusuzluk, yorgunluk, bir yandan diger cocuk. Rabbim yardımcımiz olsun inşallah
Maşallah canım niye küçük olsun ki baksana alttaki takvimde hemen hemen aynı neredeyse. Demek ki normal aralıkta. 😂Kaşar ben de tostun içinde yiyorum, muz, mandalina da aldırıyormuş. Ama en çok protein yemek aldırıyor sanırım et, tavuk, balık vs.

Ben migrosun minies bezini kullanıyorum kizimda, bebek icin de onu aldim 2 numara aldim bir paket
Bende yarın 1 numara alıp çantayı tamamlıycam inşallah , benim bebiş çok kilo almıyor şekerden dolayı sınırlı yiyorum, belki 2 büyük gelir 1 alıyım en iyisi, molfix aldım bende yani 2 numarada avucum kadar bişi aslında ama işte arkadaşlar 1 al diyince bebişte az kilo alınca alıyım diye düşündüm

Bende yarın 1 numara alıp çantayı tamamlıycam inşallah , benim bebiş çok kilo almıyor şekerden dolayı sınırlı yiyorum, belki 2 büyük gelir 1 alıyım en iyisi, molfix aldım bende yani 2 numarada avucum kadar bişi aslında ama işte arkadaşlar 1 al diyince bebişte az kilo alınca alıyım diye düşündüm
Primanın bi sıkıntısı mi var ya kimse Prima demiyo bende ondan almıştım

Primanın bi sıkıntısı mi var ya kimse Prima demiyo bende ondan almıştım
😅 tek sıkıntısı fiyatı🫢😅 ben kızımda prima kullandım 1 yıl sonra başka markaya geçince inanılmaz pişik oldu doktor beni uyarmıştı ilk hangi bezi kullanıyorsan ona devam et demişti bu sefer direk molfixle başlıycam kısmetse,

Doğum yapan arkadaşlara geçmiş olsun.

Zaman yaklaştıkça stres artıyor. Bizimle için geri sayım başladı. Tik tak tik tak.. 🥴🥴
Hala çantada eksikler var. Çocuk bezi henüz almadım. Hangi markayı alacağım ona bile karar veremedim.
Bugün akşam valizimi hazırladım..🫣🫣
Sağlıkla zamanımda gelsin bebişlerimiz inşallah 🙏🏻 Ben molfix aldım,

Şuan muz süt fındık yedim 🥰 bakalım haftaya kontrol var kaç olacak kg bebeşin
Bebek bezi denmiş ben molfix püre aldım cidden prima çok pahalı molfix de kaliteli hem Türk malı
Akşam olunca sizde de öyle mi çok hareketli oluyor bebeğim bazen çıkacak gibi oluyor bazen çok kasılma oluyor ha gayret şubata varalım inşallah en büyük korkum erken dogum Rabbim dogum yapmış arkadaşlara kolaylık versin inş gerçekten çok zor 😞 bende çantamı hazırladım sayılır valize koymadım sadece beşik örtülerimi nevresimlerini yıkadım hazırladım . Biberon için kararsız kaldım süt makinam var onun ki dururken sararmış lazım olur mu bilemedim de suan yazarken bile karnımın ortası taş oldu 😭
Ay daha evi temizleyeceğim koltuk yıkatacağım bu arada koltuk yıkatıp memnun kaldınız mı?

Eşime sordum tanıyormuş çok yakın olmasa da arkadaşıymış. İyi bir doktor sanırım. Yeni almış uzmanlığını. Erzurumda çok ünlü bir hoca var Metin İlgeç. Onun da öğrencisi. Metin hoca da burada riskli gebeliklere bakıyor hem özelde hem de ünide. İnşallah senin için de iyi olur ya 🙏
Yaa iyi bir doktor dediyse sevindim canım. Ben de öyle duydum. Zaten buraya hep uzmanlığını yeni alanlar geliyor genelde. Evet hocası da iui bir doktormus bakalım hayırlısı olsun. Doktorlugunun yanı sıra insanlıği da benim hoşuma gitti. Diğerleri gibi azarlamiyor insanı. Güzel güzel açıklıyor bilgi veriyor rahatlatıyor güler yüzlü davranıyor o yüzden içim ısındı. İnşallah doğumumu da hayırlısıyla o gerçeklestirir.

Şuan muz süt fındık yedim 🥰 bakalım haftaya kontrol var kaç olacak kg bebeşin
Bebek bezi denmiş ben molfix püre aldım cidden prima çok pahalı molfix de kaliteli hem Türk malı
Akşam olunca sizde de öyle mi çok hareketli oluyor bebeğim bazen çıkacak gibi oluyor bazen çok kasılma oluyor ha gayret şubata varalım inşallah en büyük korkum erken dogum Rabbim dogum yapmış arkadaşlara kolaylık versin inş gerçekten çok zor 😞 bende çantamı hazırladım sayılır valize koymadım sadece beşik örtülerimi nevresimlerini yıkadım hazırladım . Biberon için kararsız kaldım süt makinam var onun ki dururken sararmış lazım olur mu bilemedim de suan yazarken bile karnımın ortası taş oldu 😭
Ay daha evi temizleyeceğim koltuk yıkatacağım bu arada koltuk yıkatıp memnun kaldınız mı?
Bu havada kurutamazsın bence yıkatma

😅 tek sıkıntısı fiyatı🫢😅 ben kızımda prima kullandım 1 yıl sonra başka markaya geçince inanılmaz pişik oldu doktor beni uyarmıştı ilk hangi bezi kullanıyorsan ona devam et demişti bu sefer direk molfixle başlıycam kısmetse,
😬 cimriden bakıp 40lık sadece bi paket alınca farketmedim zaar

Ayni şeyi bende yaşadım. Bugun 2 numara geldi. O kadar küçük ki. Bu bukadarsa daha kucugu ne olur ki dedim. 1 numara da aldım yolda. Bide 160 adet aldim. En olmadi ped olarak kullanırım diye kendimi avuttum

Akşam 5 gibi İçtiğim bi kase çorba boğazımı dağladı yanıyorum ölüyorum a dostlar. Napayım sıfır baharat mı kullanayım yemeklerde? Çocuğum da oturmuş içimde kafası mememin altında 😞
Gaviskonu sek içiyorum ben. Tuzsuz olduginu anlamayim diye baharat atiyorum. Sonra kafama dikiyorum şurubu.
Kiz benimki de öyle rahat sanirum. Kaburgamın zorluyor. Midemi gidikliyor resmen. Oturdu kalkmıyor 2 aydir. Gerci zaten karnimin büyüğü asagida bide dönse yuruyemem herhalde

Back
X