2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
İyi geceler anneler İyi ki bu grup var okuyup kafamı birazcık da olsa dağıtabiliyorum Çok zor zamanlardan geçiyorum hergün stres üzüntü gözyaşı Ergen oğlumla çok sıkıntı yaşıyorum Kendimden hamileliğimden bi haber oluyorum Bebiş nasıl bir ortama doğacak ? Allaha dua etmekten başka çarem yok Erken doğan bebişler güzelce büyüsünler Annelerine kolaylıklar diliyorum

İyi geceler anneler İyi ki bu grup var okuyup kafamı birazcık da olsa dağıtabiliyorum Çok zor zamanlardan geçiyorum hergün stres üzüntü gözyaşı Ergen oğlumla çok sıkıntı yaşıyorum Kendimden hamileliğimden bi haber oluyorum Bebiş nasıl bir ortama doğacak ? Allaha dua etmekten başka çarem yok Erken doğan bebişler güzelce büyüsünler Annelerine kolaylıklar diliyorum
Allah kolaylık versin canım çocuklar büyüyünce dertleri de büyüyor. Bazen insan hep bebek kalsalar diyor 😢

Kızlar bişey soracağım ebe ye vereceğimiz eşyalar. 5li takım, bebek bezi , penye battaniye, çorap, uzun kollu zıbın değil mi? Şeyi merak ediyorum. Doğumhaneden odaya geçeceği zaman Mesela tek katta bacakları üşümezmi sonuçta anne karnından çıkıyor. Zıbının altına patikli içlik tarzı pantolon koymaya gerek var mı.

Kızlar bişey soracağım ebe ye vereceğimiz eşyalar. 5li takım, bebek bezi , penye battaniye, çorap, uzun kollu zıbın değil mi? Şeyi merak ediyorum. Doğumhaneden odaya geçeceği zaman Mesela tek katta bacakları üşümezmi sonuçta anne karnından çıkıyor. Zıbının altına patikli içlik tarzı pantolon koymaya gerek var mı.
Bunu ben de çok düşündüm. Bu yüzden ebeye giydirmesi için kollu zıbın, onun üstüne alt-üst zıbın takımı ve onun da üzerine 5 li takım verme niyetim var

Gerek varmı ki bilmiyorum tecrübeli analar var onlara soralım
İlk bebeğim temmuzda doğdu. Uzun kollu zıbın, 5 li takım vermiştim sadece. Hastane içi 23-24 derecede tutuluyordu. Bu sefer nasıl olur hiç bilemiyorum. Soğuk olur mu, bebek üşür mü

Canım ben mastit olmuştum acile gitmiştik ordan doğumhaneye gidip sütümü sağmışlardı daha sonra bu durumu yine yaşadım elektrikli almadım çok işimi görmedi ama 10 sene öncesinde tabi şuan uygun fiyatlı elektrikli olmayanlar da vardır en son lansinoh çift elektrikli aldım onunla sağma yaptık birde çalışıyormusun ben mecburen sütümü sağıcam işe giderken
Kuşlar 4 haftadır süt sağıyorum. Hastane tipi cihaz kiraladım en yakın cihaz e bebekte satılan baby plus pompa hem ucuz hem çok güzel öneririm. Biberonları mamajoo ile uyumlu.

Canım neler koydun valizin içine? Ben de önümüzdeki 1-2 hafta içinde hazırlamak istiyorum
Beşli takımı koydum canım içine bir tane citcitli bir tane bez bir çorap birde penye battaniye koydum ayrı ayrı paketledim ama dediğin gibi üşüme olayını düşünerek ayrı bir poşete tek alt ve tek ustuler varya onlardan koydum eğer o şekilde gelirde kont ederim usurse hemen onlardan bir kat daha giydiririm diye yanımda bulundurdum böyle 3 set yaptım yeter sanırım zaten en fazla 1 yada 1.5 gün kalınır eğer ihtiyaç olursada eşime getirtiririm ev yakın kendime iki takım pijama aldım biri kısa kollu biri uzun duruma göre giyerim birde lohusa setim var farklida başka birşey yok

Devlette genelde 39u bekliyorlar sez için. Özelde mi olacaksın canım?
Yok canim ozeldeyim ama doktorum nekadar anne karnında durursa okadar iyi şeklinde düşünüyor bakalım sancı gelmeden doğurur insalalhh benim arkadaşa sezeryan için cuma günü verdi Çarşamba gece sancısı başladı erken aldılar bebeği yani herseyle karşılaşabiliriz

Canım ben mastit olmuştum acile gitmiştik ordan doğumhaneye gidip sütümü sağmışlardı daha sonra bu durumu yine yaşadım elektrikli almadım çok işimi görmedi ama 10 sene öncesinde tabi şuan uygun fiyatlı elektrikli olmayanlar da vardır en son lansinoh çift elektrikli aldım onunla sağma yaptık birde çalışıyormusun ben mecburen sütümü sağıcam işe giderken
Çalışıyorum ama ise 7 aylıkken basliycam ve yarım gün o yüzden de sagio bırakmaya gerek olur mu bilemedim ek gıdaya geçmiş oluyor zaten

Ya benim ilk bebeğim ama lazım olabilir diye aldım bir de malum yıl dönüyor pahalanir diye, baktım listelerde en çok tercih edilen manuel bı üründü hatta kendi sitesinde %23 indirim vardı bitmediyse mochi marka olan
Mochiyi biliyorum canım acaba elektrikli in yerini tutar mı emin olamadim

Çalışıyorum ama ise 7 aylıkken basliycam ve yarım gün o yüzden de sagio bırakmaya gerek olur mu bilemedim ek gıdaya geçmiş oluyor zaten
Gerek oluyor canım ya şimdi sen emzirip gideceksin sonra uyuyacak 2 saat sonra bir ek gıda ama uyurken süte ihtiyaç duyuyolar yanı benim kızım duydu içmeden uyuyamiyordu sonra uyanıyor sen geliyorsun genede duruma bakarsin birde makine benim göğüs ucumun çıkmasında çok büyük faydası var bebek tam tutamiyor ama makineyle iki çekip sonra bebeğe tutturmaak daha kolay oluyor tavsiye ederim

Kizlar süt pompası almadim daha şart mı acaba. Maddi olarak tükendim artık valla yetişemiyorum lansinoh falan bin TL önereceğiniz bı marka var mı acaba
52779E4C-5CAF-43D9-951D-C10748BAF7DD.webp
A4853435-A315-4D4D-8A71-636A61024FD2.webp

İşine yarar mi bilmiyorum da bi bak istersen

Kuşlar 4 haftadır süt sağıyorum. Hastane tipi cihaz kiraladım en yakın cihaz e bebekte satılan baby plus pompa hem ucuz hem çok güzel öneririm. Biberonları mamajoo ile uyumlu.
Baby mom marka olabilir mi ? Yorumları iyi Ben oğlumda diğer göğsümden akardı fışkırırdı O yüzden bir tane mochi aldım Ama elektrikli de alacağım

Hepinize destek moral motivasyon için çok teşekkürler. Düzen oturdukça daha da kolaylaşacak şimdiden temel şeyler oturuyor gibi🙏
Queen işlerin kolaylaşsın bak bebiş çıktıydı çıkacaktı derken sağ salim çıktınız gözünaydın.. şimdik sana sorularım var hastanede alt açma bezi lazım oldu mu olduysa kaç tanedir bez ne kadar lazım oldu göğüs pedi kaç tane koysak yeter süt poşeti lazım oluyo mu daha aklıma gelecek

Eki Görüntüle 3184702 Eki Görüntüle 3184701
Bende bunları koycam burun aspiratörü kulak çubuğu falan da koydum lazım oluyo mu ki temiz poşete koyma hastalığı var dalga geçmen 🫣
Aspiratör ve kulak çubuğu lazım olmuyor. Alt açma hastane vermiyor. Bana süt poşeti lazım oldu ama sağım yapmam gerektiği için her şey vaktinde olsaydı bebiş emseydi gerekmezdi. Göğüs pedi e ihtiyaç olmadı. 2 gün sonra geldi sütüm, birini sağlarken diğerinde az akma oldu ama göğüs kalkanı aldı eşim daha konforlu bence, hele ki benim gibi sütün damlasını hesap ediyorsan. Evde aventin vardı, E bebekten mycey aldı eşim birebir aynı hiç gerek yok avente çok para bayılmayı. Silikon göğüs ucu da evde avent vardı ama ebrbektn mamajo aldı eşim o da birebir aynı aventlr sevdim. çok ağız mendili lazımdı, lansinoh hastanede kullanmayabaşladım Hala da devam. Gümüş kapak sevemedim küçük geldi sanki uçları sıkıştırdı bilemiyorum. Bizim için 2 pijama takımı yeterli muhtemel zamanda taburculuk için. Brn çok aşırı Külot ve çorap almışım gerek yoktu. Normal boy ped az almışım ilk 2gün çok kanamam olmadı sanki süt gelince arttı kanamam, kanama azken gece boy ped ler zor ve gereksiz geldi.

Back
X