- 29 Eylül 2021
- 2.260
- 2.836
- 83
- Konu Sahibi kediannesibiri
-
- #4.141
Kesinlikle bu isler cok zor ya gogsum sondu bu sabah yine aklim gitti benim yaa off ne zor gececek gebelik bizimkiEylül grubunda cinsiyetler öğrenilemeye başlanmış ne güzel darısı bizlere
Ben kontrolde gene kalbi durmuş diyecekler aynı şeyleri yaşayacağım diye aklım çıkıyorhepimiz bu korkuyu yaşıyoruz muhtemelen.
Ah ne zor yaşayan bilir. 2 kez kalp durması yaşadım ben de. Eskiden ne hazırlanıyodum süsleniyodum video çekeriz ultrasonda kalp duycaz vs diye. Bunda kamerayı elimize almaya korktuk. Hatta ilk kalp atışını duyunca çıkardı eşim telefonu, onu çekemedik, ikinci beboyu çekebildikEylül grubunda cinsiyetler öğrenilemeye başlanmış ne güzel darısı bizlere
Ben kontrolde gene kalbi durmuş diyecekler aynı şeyleri yaşayacağım diye aklım çıkıyorhepimiz bu korkuyu yaşıyoruz muhtemelen.
Ay benim de ikiz kalp atışı var. Aslında doktor hafta söylemedi ama her şey iyi dedi. Haftasını o yüzden kendi takibime göre söyleyeyim 7+2Günaydınlar güzel anneler
Baharın gelmesiyle bahar gibi renkli bir hamilelik geçirelim
Bugün randevusu olanlar kimler?? Tabloyu güncelleyelim bilgiler geldikçe mutlu günler
Benim de 1 geri 1 ileri gidiyor 3. Aya kadar normal dedi doktor o zamana kadar yakalar gününü ya da geç döllenmedir merak etmeyin. Sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallahİnşallah olur o kadar üzüldüm ki kalp atışına bile sevinemedim. Beklemekten başka çare yok
Ben de öyle....Eylül grubunda cinsiyetler öğrenilemeye başlanmış ne güzel darısı bizlere
Belirti veriyormu durunca kalpAh ne zor yaşayan bilir. 2 kez kalp durması yaşadım ben de. Eskiden ne hazırlanıyodum süsleniyodum video çekeriz ultrasonda kalp duycaz vs diye. Bunda kamerayı elimize almaya korktuk. Hatta ilk kalp atışını duyunca çıkardı eşim telefonu, onu çekemedik, ikinci beboyu çekebildik
Maşallah kuzuya. Nub nedir? Doktor söylemedi mi cinsiyetini. Bu haftada söylemesi gerekAslında 13+1 ama doktor 12+2 haftalık olduğunu söyledi. Bu da bugünkü fotomuz. Nuba göre erkek sanki sizce?
Benim vermemişti. Tamamen tesadüf olarak başka doktorla devam etmek istediğim için kalbi duyduktan 3 gün sonra gittim durmuştu.Belirti veriyormu durunca kalp
Benim mide bulantım tamamen kesilmiştiBelirti veriyormu durunca kalp
Canım mineral filtreli güneş kremleri kullanmak gerekiyormuş. Kimyasal filtreli güneş kremi yasakmış. Ona dikkat et satın alırken. Ben misshanın cicadin diye bi güneş kremini aldım mineral filtre diye.hamileliğe özel güneş kremi kullanan var mı ?
Her gun bulaniyormuydu kacinci haftaydi canimBenim mide bulantım tamamen kesilmişti
Hadiya saka gibi allah im ya isimiz zor kacinci haftaydiBenim vermemişti. Tamamen tesadüf olarak başka doktorla devam etmek istediğim için kalbi duyduktan 3 gün sonra gittim durmuştu.
5inci Haftada bulantım başladı 6. Haftanın sonuna doğru bi sabah tamamen kesildi. Doktorum hcg yükselme hızı düştüğü için bulantı da ortadan kalkıyor demiştiHer gun bulaniyormuydu kacinci haftaydi canim
Benim sabah hiç yok akşam herşeyden tiksinme, yemeği düşününce bile bulanma oluyor, ilginç.Selam kızlar;
Sizin de akşam bulantınız artıyor mu? Sabah olur normalde ama benin akşam tamamen ağzımın tadı kaçıyor midem bulamıyor. Sizde de var mı? 4+4 üm bu arada
Tamam teşekkürler12. Haftadan sonra kullanmayın
Diğer gebeliklerimde sabah yataktan kalktığım gibi başlardı. Bunda gece oluyor. Bi yerde okudum. Gece hcg vücutta yoğun hissediliyor diye. Diğer gebeliklerimde neden sabah daha çok hissetmiştim? İlginçBenim sabah hiç yok akşam herşeyden tiksinme, yemeği düşününce bile bulanma oluyor, ilginç.
Bende vermedi, ne kanama, ne ağrı. Kürtajdan önce hatta kolaylaştırmak için düşük yapan ilaçlardan kaç tane verdiler. Yarım saatte bir geldiler kanama var mı sancı var mı diye, hiç olmadı.Belirti veriyormu durunca kalp
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?