2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256
Kesinlikle bu isler cok zor ya gogsum sondu bu sabah yine aklim gitti benim yaa off ne zor gececek gebelik bizimki

Ah ne zor yaşayan bilir. 2 kez kalp durması yaşadım ben de. Eskiden ne hazırlanıyodum süsleniyodum video çekeriz ultrasonda kalp duycaz vs diye. Bunda kamerayı elimize almaya korktuk. Hatta ilk kalp atışını duyunca çıkardı eşim telefonu, onu çekemedik, ikinci beboyu çekebildik

Günaydınlar güzel anneler

Baharın gelmesiyle bahar gibi renkli bir hamilelik geçirelim

Bugün randevusu olanlar kimler?? Tabloyu güncelleyelim bilgiler geldikçe mutlu günler
Ay benim de ikiz kalp atışı var. Aslında doktor hafta söylemedi ama her şey iyi dedi. Haftasını o yüzden kendi takibime göre söyleyeyim 7+2

İnşallah olur o kadar üzüldüm ki kalp atışına bile sevinemedim. Beklemekten başka çare yok
Benim de 1 geri 1 ileri gidiyor 3. Aya kadar normal dedi doktor o zamana kadar yakalar gününü ya da geç döllenmedir merak etmeyin. Sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah

Belirti veriyormu durunca kalp

Selam kızlar;

Sizin de akşam bulantınız artıyor mu? Sabah olur normalde ama benin akşam tamamen ağzımın tadı kaçıyor midem bulamıyor. Sizde de var mı? 4+4 üm bu arada
Benim sabah hiç yok akşam herşeyden tiksinme, yemeği düşününce bile bulanma oluyor, ilginç.

Ama şöyle bi durum vardı biz kesenin içinde bebeği 5. Haftada görmedik. 6. Haftada çok minik gördük. Gelişimi 6. Hafta itibariyle durmuştu. 10. Haftaya kadar bi ihtimal bekledik. Her hafta kontrolle gittim. Kesenin şekli bozulmuştu. 10.00 haftaya mecburi kürtaj oldu

Kızlar bana tüp bebek doktorum bi ilaca başlattı tedavi zamanı multivitamin gibi. Gebelik olursa 9 ay devam dedi.

Benim sabah hiç yok akşam herşeyden tiksinme, yemeği düşününce bile bulanma oluyor, ilginç.
Diğer gebeliklerimde sabah yataktan kalktığım gibi başlardı. Bunda gece oluyor. Bi yerde okudum. Gece hcg vücutta yoğun hissediliyor diye. Diğer gebeliklerimde neden sabah daha çok hissetmiştim? İlginç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…