- 17 Haziran 2023
- 1.035
- 2.550
- 53
- 35
- Konu Sahibi kediannesibiri
-
- #4.121
Yaa boyle olacagini bilseydim yaptirmazdim benimde canim cok yandi maddi olarak da cok para verdim bana rahat edeceksiniz dediler hamilelikte tup bebek hazirligi oncesi halledeyim dedim normal olduHamilelik hormonları yüzünden tüylenme artıyormuş canım. Ben de muzdaribim bu konudan. Çektiğim acılar verdiğim paralar heep boşa gitti.Ağdadan bir şey olmuyor demişlerdi bana da
Duş sonrası hindistan cevizi yağı veya shea yağı hem doğal hem iyi nemlendirir canımHanımlar çatlak kremine başladınız mı? Başladıysanız ya da başlayacaksınız neler kullanacaksınız? Eski annelerden de tavsiye alalım . Ben baya göbeklendim çünkü
Ozel mi almamiz lazim gunes kremi bilmiyordum benSolantenin hamileler için olanı aldım ben canım
Cinsiyeti söyleyemeyecek mi öncesi diyorum bakalım tahminlerimiz tutuyor mu yaparız eğlencesinene tahmını yapıcaz :)
kız yok ben daha kese görmedım. tek mı ıkız mı bılmıyorum. Cınsıyete daha ooo var bakalım :)Cinsiyeti söyleyemeyecek mi öncesi diyorum bakalım tahminlerimiz tutuyor mu yaparız eğlencesineİnstegramda falan yapıyorlar ya kız
Cinsiyeti gorumceme soyleyin diyolar mesela gorumcesi giriyor doktor odasina ona soyluyor anne baba ogrenmiyormus, arkadasim yapmisti. Ben hic ugrasamam, doktor her seyi bana soylesin, saksi degilim ben anneyimyahu şu cinsiyet öğrenme partilerinde anne ve baba orda ilk defa öğreniyormuş gibi davranıyor videolarda. Bu durumda onlara söylemiyor mu doktor, cinsiyeti başka biri öğrenip organizasyon mu yapıyor.. valla meraktayım.
Ben ilk gebeligimde çok erken başlamıştım doktor herhangi bir nemlendirici olur demişti yapı gereği sanırım karnım ikiz olmasına rağmen çok büyümedi catlamadi ama doğumdan sonra komple çatlak oldu rahim büzusurken oluyormuş 3 yıl oldu hiç birsey yapmadım hepsi geçti:)Hanımlar çatlak kremine başladınız mı? Başladıysanız ya da başlayacaksınız neler kullanacaksınız? Eski annelerden de tavsiye alalım . Ben baya göbeklendim çünkü
Benim anlamadığım da cinsiyet ne çıkarsa çıksın çılgınlar gibi seviniyorlar :)yahu şu cinsiyet öğrenme partilerinde anne ve baba orda ilk defa öğreniyormuş gibi davranıyor videolarda. Bu durumda onlara söylemiyor mu doktor, cinsiyeti başka biri öğrenip organizasyon mu yapıyor.. valla meraktayım.
Amannn çok heyecanlı bişemiş:) bilmem o tarihte nasıl olsun isteyeceğim.. şimdilik baya var düşünmek için zamanımCinsiyeti gorumceme soyleyin diyolar mesela gorumcesi giriyor doktor odasina ona soyluyor anne baba ogrenmiyormus, arkadasim yapmisti. Ben hic ugrasamam, doktor her seyi bana soylesin, saksi degilim ben anneyim
ben kızımda yapmıstım. Zarfa yazıyor ablamlara verdim. hazırladı onlar yaptı herseyı. enıstemle ablam dsında kmse bılmıyordu gercekten :) cok guzeldı benceyahu şu cinsiyet öğrenme partilerinde anne ve baba orda ilk defa öğreniyormuş gibi davranıyor videolarda. Bu durumda onlara söylemiyor mu doktor, cinsiyeti başka biri öğrenip organizasyon mu yapıyor.. valla meraktayım.
Evet canim baska birini soyluyorlar yapacak kisiye soyluyorlaryahu şu cinsiyet öğrenme partilerinde anne ve baba orda ilk defa öğreniyormuş gibi davranıyor videolarda. Bu durumda onlara söylemiyor mu doktor, cinsiyeti başka biri öğrenip organizasyon mu yapıyor.. valla meraktayım.
Aslında 13+1 ama doktor 12+2 haftalık olduğunu söyledi. Bu da bugünkü fotomuz. Nuba göre erkek sanki sizce?Aaaa yaz muhakkak
Cinsiyeti gorumceme soyleyin diyolar mesela gorumcesi giriyor doktor odasina ona soyluyor anne baba ogrenmiyormus, arkadasim yapmisti. Ben hic ugrasamam, doktor her seyi bana soylesin, saksi degilim ben anneyim
Masallah insallah bizde goruruz bu gunleri ne guzel duygu masallah yavrumaAslında 13+1 ama doktor 12+2 haftalık olduğunu söyledi. Bu da bugünkü fotomuz. Nuba göre erkek sanki sizce?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?