2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256
Hamilelik hormonları yüzünden tüylenme artıyormuş canım. Ben de muzdaribim bu konudan. Çektiğim acılar verdiğim paralar heep boşa gitti. Ağdadan bir şey olmuyor demişlerdi bana da
Yaa boyle olacagini bilseydim yaptirmazdim benimde canim cok yandi maddi olarak da cok para verdim bana rahat edeceksiniz dediler hamilelikte tup bebek hazirligi oncesi halledeyim dedim normal oldu

Hanımlar çatlak kremine başladınız mı? Başladıysanız ya da başlayacaksınız neler kullanacaksınız? Eski annelerden de tavsiye alalım . Ben baya göbeklendim çünkü
Duş sonrası hindistan cevizi yağı veya shea yağı hem doğal hem iyi nemlendirir canım

yahu şu cinsiyet öğrenme partilerinde anne ve baba orda ilk defa öğreniyormuş gibi davranıyor videolarda. Bu durumda onlara söylemiyor mu doktor, cinsiyeti başka biri öğrenip organizasyon mu yapıyor.. valla meraktayım.

Cinsiyeti gorumceme soyleyin diyolar mesela gorumcesi giriyor doktor odasina ona soyluyor anne baba ogrenmiyormus, arkadasim yapmisti. Ben hic ugrasamam, doktor her seyi bana soylesin, saksi degilim ben anneyim

Hanımlar çatlak kremine başladınız mı? Başladıysanız ya da başlayacaksınız neler kullanacaksınız? Eski annelerden de tavsiye alalım . Ben baya göbeklendim çünkü
Ben ilk gebeligimde çok erken başlamıştım doktor herhangi bir nemlendirici olur demişti yapı gereği sanırım karnım ikiz olmasına rağmen çok büyümedi catlamadi ama doğumdan sonra komple çatlak oldu rahim büzusurken oluyormuş 3 yıl oldu hiç birsey yapmadım hepsi geçti:)
Bu hamilelikte de ki karnım şimdiden çıktı bebek yağı sürerim diye düşünüyorum

Benim anlamadığım da cinsiyet ne çıkarsa çıksın çılgınlar gibi seviniyorlar :)

Cinsiyeti gorumceme soyleyin diyolar mesela gorumcesi giriyor doktor odasina ona soyluyor anne baba ogrenmiyormus, arkadasim yapmisti. Ben hic ugrasamam, doktor her seyi bana soylesin, saksi degilim ben anneyim
Amannn çok heyecanlı bişemiş:) bilmem o tarihte nasıl olsun isteyeceğim.. şimdilik baya var düşünmek için zamanım

ben kızımda yapmıstım. Zarfa yazıyor ablamlara verdim. hazırladı onlar yaptı herseyı. enıstemle ablam dsında kmse bılmıyordu gercekten :) cok guzeldı bence

Ya benim kese 7 haftalık bebek 6+3 gözüküyor. İkisinin böyle uyumsuz olduğu olan var mı? Geç döllenmede kese de küçük mü oluyor anlamadım ki gelişmiyor mu acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…