- Konu Sahibi kediannesibiri
-
- #4.161
Bende de bulantı çok az rahatsız edecek kadar ama çoğunlukla akşam oluyo. Bir de ağız ekşimesi.Diğer gebeliklerimde sabah yataktan kalktığım gibi başlardı. Bunda gece oluyor. Bi yerde okudum. Gece hcg vücutta yoğun hissediliyor diye. Diğer gebeliklerimde neden sabah daha çok hissetmiştim? İlginç
Ya maşallah ne belirgin duruyor . Nub nedir bilmiyorum ama bebek erkek gibiAslında 13+1 ama doktor 12+2 haftalık olduğunu söyledi. Bu da bugünkü fotomuz. Nuba göre erkek sanki sizce?
Nub teorisi die birşey varmış bilenler tahmin yürütüyor doktorll buna yönelik birşey söylemedi tabi ama hc bı yorumda yapmadı bı ay sonra öğrenirsin dedi özel belki söyler de ben devlete gittimMaşallah kuzuya. Nub nedir? Doktor söylemedi mi cinsiyetini. Bu haftada söylemesi gerek
Nub o belirgin dediğinizde gördüğünuz şey oluyor omurga ile paralel mi veya acısı kaç ona bakılıyor. Ona göre cinsiyet tahmininde bulunuluyorYa maşallah ne belirgin duruyor . Nub nedir bilmiyorum ama bebek erkek gibi
Vermezmiş, en cok korktugum durum bu Allah korusunBelirti veriyormu durunca kalp
Benim de hep aksam bulandıSelam kızlar;
Sizin de akşam bulantınız artıyor mu? Sabah olur normalde ama benin akşam tamamen ağzımın tadı kaçıyor midem bulamıyor. Sizde de var mı? 4+4 üm bu arada
Benim de bulantim cok az yani boyle istifra ettirecek kadar degil, mide ekşimesi çok bende de maden suyu iciyorum. Ve sabah belim agriyor cokBende de bulantı çok az rahatsız edecek kadar ama çoğunlukla akşam oluyo. Bir de ağız ekşimesi.
Anladım ben belirgin olunca erkek diye biliyorum sağlıkla gelsinNub o belirgin dediğinizde gördüğünuz şey oluyor omurga ile paralel mi veya acısı kaç ona bakılıyor. Ona göre cinsiyet tahmininde bulunuluyor
7+4 tü kalbi duyduk 8 de gittim yoktuHadiya saka gibi allah im ya isimiz zor kacinci haftaydi
Evet devlet hastanesi söylemeyebiliyor. Nası bi teori bu ilk kez duydumNub teorisi die birşey varmış bilenler tahmin yürütüyor doktorll buna yönelik birşey söylemedi tabi ama hc bı yorumda yapmadı bı ay sonra öğrenirsin dedi özel belki söyler de ben devlete gittim
Özellikşe ağızda böyle kan tadı gibi bişey. Ama bunlar iyi şeyler. Hissetmek bazı şeylerin yokunda olduğunu gösteriyorBende de bulantı çok az rahatsız edecek kadar ama çoğunlukla akşam oluyo. Bir de ağız ekşimesi.
Anaa karıştırdım bn kesinkız yok ben daha kese görmedım. tek mı ıkız mı bılmıyorum. Cınsıyete daha ooo var bakalım :)
bır sunu atlatalım hayırlısıyla
Maden suyunun mideyi genişlettiğini söylemişti doktorum asidik yapısı sebebiyle. İçmiyorum bu sebep eBenim de bulantim cok az yani boyle istifra ettirecek kadar degil, mide ekşimesi çok bende de maden suyu iciyorum. Ve sabah belim agriyor cok
Doktor tahminde bulundu mu bnde kıza benzettimAslında 13+1 ama doktor 12+2 haftalık olduğunu söyledi. Bu da bugünkü fotomuz. Nuba göre erkek sanki sizce?
Bebegin 11 12 haftalık ultrason fotosunda genital bölgedeki çıkıntı veya şekle bakılıyor omurga ile olan açısına bakiliyor paralel mi veya acısı kaç ve buna göre yorum yapıyorlarEvet devlet hastanesi söylemeyebiliyor. Nası bi teori bu ilk kez duydum
Onu almanizi tavsiye etmem benim kuzenim 5 aylikken hareketlerde azalma olunca evde kendi dinlemeye calisti bulamadi kalp atisini sabahi edip doktora gidene kadar cok stres oldu gitti bebek iyiydi hersey yolundaydi. Onada demisler bebek donmus olabilir yerini kolay bulamazsiniz evde denemeyin daha cok stres olursunuz diye.Fetal Doppler var kendin evde kalp atışını dinleyebiliyormuşsun ama kaçıncı aydan sonra acaba bir de zararı var mı hiç bilmiyorum soracağım doktoruma. Benim de içim içimi yiyiyor, geceleri uyuyamıyorum bişey oldu mu acaba diye
Bugün arazi görevim vardı cangıl cungul hoplaya zıplaya gittim artık bişi olmaz inşallah diye düşünüyorumKızlar uzun yola giden var mı erken gebelik haftalarında?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?