2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256
Diğer gebeliklerimde sabah yataktan kalktığım gibi başlardı. Bunda gece oluyor. Bi yerde okudum. Gece hcg vücutta yoğun hissediliyor diye. Diğer gebeliklerimde neden sabah daha çok hissetmiştim? İlginç
Bende de bulantı çok az rahatsız edecek kadar ama çoğunlukla akşam oluyo. Bir de ağız ekşimesi.

kızlar merhaba ben suan 6+4 hamileyim kese yolk kesesi var alttan muayanede kalp atısı duymadı haftaya gell dedii 6+1 de gittiğimde daha öncede bebek oluşmadıgından düşüğüm var böyle bi tecrübesi olan var mı cumartesine kadar beklemek cok zor

Maşallah kuzuya. Nub nedir? Doktor söylemedi mi cinsiyetini. Bu haftada söylemesi gerek
Nub teorisi die birşey varmış bilenler tahmin yürütüyor doktorll buna yönelik birşey söylemedi tabi ama hc bı yorumda yapmadı bı ay sonra öğrenirsin dedi özel belki söyler de ben devlete gittim

Nub teorisi die birşey varmış bilenler tahmin yürütüyor doktorll buna yönelik birşey söylemedi tabi ama hc bı yorumda yapmadı bı ay sonra öğrenirsin dedi özel belki söyler de ben devlete gittim
Evet devlet hastanesi söylemeyebiliyor. Nası bi teori bu ilk kez duydum

kız yok ben daha kese görmedım. tek mı ıkız mı bılmıyorum. Cınsıyete daha ooo var bakalım :)
bır sunu atlatalım hayırlısıyla
Anaa karıştırdım bn kesin bn seni direk büyük hamil yaptım inşallah tezden geçer süreç sağlıcakla alırsın kucağına görürsün keseni duyarsın kalbini

Onu almanizi tavsiye etmem benim kuzenim 5 aylikken hareketlerde azalma olunca evde kendi dinlemeye calisti bulamadi kalp atisini sabahi edip doktora gidene kadar cok stres oldu gitti bebek iyiydi hersey yolundaydi. Onada demisler bebek donmus olabilir yerini kolay bulamazsiniz evde denemeyin daha cok stres olursunuz diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…