2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256
Diğer gebeliklerimde sabah yataktan kalktığım gibi başlardı. Bunda gece oluyor. Bi yerde okudum. Gece hcg vücutta yoğun hissediliyor diye. Diğer gebeliklerimde neden sabah daha çok hissetmiştim? İlginç
Valla benim hem sabah hem gece ama bu ara 10 dan sonra çok çok fazla oluyor

Bugün arazi görevim vardı cangıl cungul hoplaya zıplaya gittim artık bişi olmaz inşallah diye düşünüyorum
İnşallah olmaz. Ben de aşırı hareketli biriyim. Ama bu hafta sonu şehir dışına çıkmam gerek 3 saat kadar yol. Daha önce böyle bi durumdan sonra bebeğimin kalbi durmuştu. Ama ben yola hiç bağlamamıştım. Cuma günü soracağım doktoruma

"Mola verilerek 3-4 saatlik yolculuk yapilabilir, ancak 10 saatten fazla yol gidilecekse ve uzanma imkani yoksa molali olsa dahi kan sulandirici kullanmak lazim, gobek kisminda kan dolasiminin yavaslamasini istemeyiz." dedi benim doktorum.

Cumartesi kontrolüm vardı
Ağlayarak girdim
İlk gebeliğimde kalp atışını duyduktan sonraki rutin kontrolde bebeğin az önce falan kalbinin durduğunu öğrendim
Yine aynısı olacak diye çok korkuyorum
Doktorum güzel sakinleştirdi ama sağolsun
Şuanda biraz daha iyiyim
Sağlıkla kucağımıza almak nasip olsun
Selam kızlar;

Sizin de akşam bulantınız artıyor mu? Sabah olur normalde ama benin akşam tamamen ağzımın tadı kaçıyor midem bulamıyor. Sizde de var mı? 4+4 üm bu arada
Ben gece yatmadan mide bulantısı ilacı içiyorum bir tane
Sanırım o iyi geliyor
Gün içinde iyiyim
Ama akşam yemeğinden sonra bi bulantı, bi ekşime bişeyler geliyor üstüme üstüme
Belirti veriyormu durunca kalp
Malesef canım kimden duyduysam hiç belirtim yoktu, rutin kontrole gittim diyordu
Yine de içimizi ferah tutmaya çalışıyoruz
Sağ salim kavuşalım yavrularımıza
Kızlar uzun yola giden var mı erken gebelik haftalarında?
Bana doktorum uzun yol yasak dedi, ilkinde kaybım olduğu için
Siz de doktorunuza sorarsanız daha iyi yönlendirir

6+4 benim de yolk ve kese vardı bebek ve kalp görünmedi, boş gebelikten şüphelendiler. 7+5 te duydum 10 gün geri alındı 6 haftayla uyumluydu geç döllenme dediler. Umarım sizin de öyledir canınızı sıkmayın

Küçük küçük geğirtim oluyurdu, bugün yok.. evham yaptım ya acaba bişi mi oldu. Dün gittim herşey yolundaydı ama

Küçük küçük geğirtim oluyurdu, bugün yok.. evham yaptım ya acaba bişi mi oldu. Dün gittim herşey yolundaydı ama
Canım evham yapma lütfen
dünden bugüne bişey olduysa bile belirtiler kaybolmuyor bunu söyleyeyim sana
ben kürtaj olduktan sonra bile göğüslerim hala acıyordu, belirtiler kesilmemişti
senin ki gebeliktendir, bir gün bir günü tutmuyor sonuçta
içini ferah tut lütfen

Teşekkür ederim canım inşallah

Bn iki hafta önce gittim 3 saatlik bı yol döndükten üç gün sonra doktora gittim kalp atışı vardı bı sıkıntı yok dedi ama bebeğim 9 gün geriden geliyor

Doktor cinsiyeti bir kağıda yazıp veriyormuş, sende götürüp organizasyon şirketine veriyormuşsun. Ona göre hazırlık yapılıyormuş.

Nub teorisi die birşey varmış bilenler tahmin yürütüyor doktorll buna yönelik birşey söylemedi tabi ama hc bı yorumda yapmadı bı ay sonra öğrenirsin dedi özel belki söyler de ben devlete gittim
Bebek erkekse erken belli oluyor. Bana 12. haftada söylemişti doktorum. Ama özel hastaneydi sanırım devlet hastanesinde 16. haftaya kadar bekliyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…