- 17 Haziran 2023
- 1.035
- 2.550
- 53
- 35
- Konu Sahibi kediannesibiri
-
- #4.181
Arabada altıma minder koyuyorum benBugün arazi görevim vardı cangıl cungul hoplaya zıplaya gittim artık bişi olmaz inşallah diye düşünüyorum
Valla benim hem sabah hem geceDiğer gebeliklerimde sabah yataktan kalktığım gibi başlardı. Bunda gece oluyor. Bi yerde okudum. Gece hcg vücutta yoğun hissediliyor diye. Diğer gebeliklerimde neden sabah daha çok hissetmiştim? İlginç
İnşallah olmaz. Ben de aşırı hareketli biriyim. Ama bu hafta sonu şehir dışına çıkmam gerek 3 saat kadar yol. Daha önce böyle bi durumdan sonra bebeğimin kalbi durmuştu. Ama ben yola hiç bağlamamıştım. Cuma günü soracağım doktorumaBugün arazi görevim vardı cangıl cungul hoplaya zıplaya gittim artık bişi olmaz inşallah diye düşünüyorum
Bu çok mantıklıymış ama hamile olduğumu kimseyle paylaşmadık. İnsanlara nasıl açıklayacağım minderiArabada altıma minder koyuyorum ben
Hem o kadar ilerleyeyim istiyorum hem de çok endişeliyim. 16.cı haftaya kadar çektim daha önceValla benim hem sabah hem geceama bu ara 10 dan sonra çok çok fazla oluyor
Popoyu sağlama alıyorum deBu çok mantıklıymış ama hamile olduğumu kimseyle paylaşmadık. İnsanlara nasıl açıklayacağım minderi
Popoyu sağlama alıyorum de
"Mola verilerek 3-4 saatlik yolculuk yapilabilir, ancak 10 saatten fazla yol gidilecekse ve uzanma imkani yoksa molali olsa dahi kan sulandirici kullanmak lazim, gobek kisminda kan dolasiminin yavaslamasini istemeyiz." dedi benim doktorum.İnşallah olmaz. Ben de aşırı hareketli biriyim. Ama bu hafta sonu şehir dışına çıkmam gerek 3 saat kadar yol. Daha önce böyle bi durumdan sonra bebeğimin kalbi durmuştu. Ama ben yola hiç bağlamamıştım. Cuma günü soracağım doktoruma
Aa Eylül grubu mu varmışss nerdeee bende Eylül'de doğum yapicam nasipseEylül grubunda cinsiyetler öğrenilemeye başlanmış ne güzel darısı bizlere
Ben kontrolde gene kalbi durmuş diyecekler aynı şeyleri yaşayacağım diye aklım çıkıyorhepimiz bu korkuyu yaşıyoruz muhtemelen.
Cumartesi kontrolüm vardıEylül grubunda cinsiyetler öğrenilemeye başlanmış ne güzel darısı bizlere
Ben kontrolde gene kalbi durmuş diyecekler aynı şeyleri yaşayacağım diye aklım çıkıyorhepimiz bu korkuyu yaşıyoruz muhtemelen.
Ben gece yatmadan mide bulantısı ilacı içiyorum bir taneSelam kızlar;
Sizin de akşam bulantınız artıyor mu? Sabah olur normalde ama benin akşam tamamen ağzımın tadı kaçıyor midem bulamıyor. Sizde de var mı? 4+4 üm bu arada
Malesef canım kimden duyduysam hiç belirtim yoktu, rutin kontrole gittim diyorduBelirti veriyormu durunca kalp
Bana doktorum uzun yol yasak dedi, ilkinde kaybım olduğu içinKızlar uzun yola giden var mı erken gebelik haftalarında?
6+4 benim de yolk ve kese vardı bebek ve kalp görünmedi, boş gebelikten şüphelendiler. 7+5 te duydum 10 gün geri alındı 6 haftayla uyumluydu geç döllenme dediler. Umarım sizin de öyledir canınızı sıkmayınkızlar merhaba ben suan 6+4 hamileyim kese yolk kesesi var alttan muayanede kalp atısı duymadı haftaya gell dedii 6+1 de gittiğimde daha öncede bebek oluşmadıgından düşüğüm var böyle bi tecrübesi olan var mı cumartesine kadar beklemek cok zor
Canım evham yapma lütfenKüçük küçük geğirtim oluyurdu, bugün yok.. evham yaptım ya acaba bişi mi oldu. Dün gittim herşey yolundaydı ama
Teşekkür ederim canımCanım evham yapma lütfen
dünden bugüne bişey olduysa bile belirtiler kaybolmuyor bunu söyleyeyim sana
ben kürtaj olduktan sonra bile göğüslerim hala acıyordu, belirtiler kesilmemişti
senin ki gebeliktendir, bir gün bir günü tutmuyor sonuçta
içini ferah tut lütfen
Bn iki hafta önce gittim 3 saatlik bı yol döndükten üç gün sonra doktora gittim kalp atışı vardı bı sıkıntı yok dedi ama bebeğim 9 gün geriden geliyorİnşallah olmaz. Ben de aşırı hareketli biriyim. Ama bu hafta sonu şehir dışına çıkmam gerek 3 saat kadar yol. Daha önce böyle bi durumdan sonra bebeğimin kalbi durmuştu. Ama ben yola hiç bağlamamıştım. Cuma günü soracağım doktoruma
Doktor cinsiyeti bir kağıda yazıp veriyormuş, sende götürüp organizasyon şirketine veriyormuşsun. Ona göre hazırlık yapılıyormuş.yahu şu cinsiyet öğrenme partilerinde anne ve baba orda ilk defa öğreniyormuş gibi davranıyor videolarda. Bu durumda onlara söylemiyor mu doktor, cinsiyeti başka biri öğrenip organizasyon mu yapıyor.. valla meraktayım.
Bebek erkekse erken belli oluyor. Bana 12. haftada söylemişti doktorum. Ama özel hastaneydi sanırım devlet hastanesinde 16. haftaya kadar bekliyorlar.Nub teorisi die birşey varmış bilenler tahmin yürütüyor doktorll buna yönelik birşey söylemedi tabi ama hc bı yorumda yapmadı bı ay sonra öğrenirsin dedi özel belki söyler de ben devlete gittim
Aa Eylül grubu mu varmışss nerdeee bende Eylül'de doğum yapicam nas
Canım seni Eylül anneleri grubuna etiketledim.Aa Eylül grubu mu varmışss nerdeee bende Eylül'de doğum yapicam nasipse
Bana hiç yorum dahi yapmadı bı ay sonra söyleriz dedi sadeceBebek erkekse erken belli oluyor. Bana 12. haftada söylemişti doktorum. Ama özel hastaneydi sanırım devlet hastanesinde 16. haftaya kadar bekliyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?