2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256
Benimki oyle bir gun cok iyiyim bir gun cok kotuyum asiri yorgunum asiri halsizim degisiuor bazi geceler gogsumu agridan koparasim geliyor yemin ediyorum 9 ay gecmez boyle vallahi

Ay o korku hepimizde var bende şuan doktora gidiyorummmm hayırlı haberler inşallah

Bn iki hafta önce gittim 3 saatlik bı yol döndükten üç gün sonra doktora gittim kalp atışı vardı bı sıkıntı yok dedi ama bebeğim 9 gün geriden geliyor
Sanırım yola çıkmama kararı aldım 8 hafta sonrasında olsa sorun değildi ama henüz tutunma aşamasında diye tedirgin oluyorum

Kızlar selam. Bu sabah kontrolüm vardı. 9+4teyiz. Doktor 9+2 ama hiç sorun değil dedi. Kızlar hareketlerini gördük inanılmaz duygulandık. Elleri ayakları hep hareketliydi bir ara döndü hatta çok şaşırdık. Bu kadar erken hareketlerini göreceğimizi tahmin etmiyorduk videoya aldık bakıp bakıp gülüyoruz. Doktor bile daha sen 9 haftalıksın bu ne hareket dedi gülerek maşallah gümbür gümbür hareketli bir bebem olacak sanırım haftaya da fetal dna testi yaptırcam. Yaptıran var mı acaba

Ay maşallah maşallah çok sevindim adınıza. Benim de cuma kontrolüm tam 9+4 olacak, aynı güzel haberleri ben de alırım umarım

Kızlar yolculuk konusunda korkmayın endişelenmeyin sadece varis çorapları var onları giymek lazım ödem yapmasın diye . Ve arada bir kalkmak oturur pozisyondan biz Herseyden bu kadar çekinirsek bu 9 ay geçmez bizler için kızlar hasta değiliz hamileyiz . Tadını çıkaralım elimizden geldiğince bende biliyorum kolay olmadığını benimde kaybım var . Kıyaslamadan yola devam etmek lazım bende yapıyorum çoğu zaman inanın ki yapmamak lazım . Dikkat edelim ama herseyi de bu kadar iliskilendirmeyelim hele ki şu 2-3 hafta geçsin hepimiz çok rahatlicaz bakın

Kızlarr 2 gundur hic bulantim yoktu. Normalde de cok asiri bulantim olmamisti. Az once asiri bir bulanti basladi. 9+5haftaligim normal midir bu durum

Yaaa atsana canim nasil guzel seyler yazmissin bizde insallah senin gibi goruruz bebisi

Yaa korkularla gun saymaktan hic mutlu olamiyoruz bende her gun oyle diyorum 3 ay bitse tehlikle bitmiyor suanda kendime dedigim Allah nasip ettiyse dogacak yavrularimjz

Bugün arazi görevim vardı cangıl cungul hoplaya zıplaya gittim artık bişi olmaz inşallah diye düşünüyorum
Kız ne arazisi... En azından müdürüne söylesen hamile olduğunu.. Yani ben bir kere araziye gidelim yok ben gelmem dedim cuma da kontrol var. 8+1 oluyorum. Pazartesi söylerim müdürüme. Arazi işi sakat ya.
Ay o korku hepimizde var bende şuan doktora gidiyorummmm hayırlı haberler inşallah
Ayy ne güzel.. güzel haberler ile gel inşallah

Bu konuda çok konuşmak istemiyorum aslında ama konusu açılmışken de ben de fikrimi söyleyeyim dedim. Arkadaşlar ben sürekli gün boyu okuyorum paylaşımlarınızı, hepiniz iyiki varsınız, ne güzel danışıyoruz birbirimize, fikir alıyoruz veriyoruz vs ama.. şu sayfada 100 mesajın 95 i sürekli korkular dile geliyor.

Yapmayın gözünüzü seveyim. Şu 3 ay geçsin rahatlayalım diyorsunuz ya rahatlayamazsınız. Ben bebeğimi 18. Haftada kaybettim. Üstelik ilk 12 hafta boyunca kum tanesi kadar kanamam olmadığı halde.

Bu işin 3 ü 5 i yok. 9 ay kanaması olup bebeğini kucağına alan da var, sezeryan doğumuna bir gün kala kaybeden de..

Allah hepimize sağlıklı hayırlı bebekler nasip etsin. İnşallah kucağımıza alırız. Ama gerçekten okuduğum 100 mesajın 95 i olumsuz olunca insanın okuyası kalmıyor

Geçmiş olsun Haklısın ama şuan bunu yazarken sende beni tedirgin edecek şekilde yaşadığından bahsetmissin. Maalesef herşey mümkün. Allahın dediği olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…