- 9 Ocak 2015
- 7.689
- 5.981
- 448
- Konu Sahibi kediannesibiri
-
- #4.201
ınsallah canım :) ıcıne dogmusturAnaa karıştırdım bn kesinbn seni direk büyük hamil yaptım inşallah tezden geçer süreç sağlıcakla alırsın kucağına görürsün keseni duyarsın kalbini
Çoğu ürün hamilelere uygun değil maalesef çok araştırmak lazımOzel mi almamiz lazim gunes kremi bilmiyordum ben
Benimki oyle bir gun cok iyiyim bir gun cok kotuyum asiri yorgunum asiri halsizim degisiuor bazi geceler gogsumu agridan koparasim geliyor yemin ediyorum 9 ay gecmez boyle vallahiCanım evham yapma lütfen
dünden bugüne bişey olduysa bile belirtiler kaybolmuyor bunu söyleyeyim sana
ben kürtaj olduktan sonra bile göğüslerim hala acıyordu, belirtiler kesilmemişti
senin ki gebeliktendir, bir gün bir günü tutmuyor sonuçta
içini ferah tut lütfen
Ay o korku hepimizde var bende şuan doktora gidiyorummmm hayırlı haberler inşallahEylül grubunda cinsiyetler öğrenilemeye başlanmış ne güzel darısı bizlere
Ben kontrolde gene kalbi durmuş diyecekler aynı şeyleri yaşayacağım diye aklım çıkıyorhepimiz bu korkuyu yaşıyoruz muhtemelen.
Ben de erkek hissediyorumAnnenin cinsiyet tahmini istek üzerine eklenmiştir.
Hayırlı olsun
Sanırım yola çıkmama kararı aldımBn iki hafta önce gittim 3 saatlik bı yol döndükten üç gün sonra doktora gittim kalp atışı vardı bı sıkıntı yok dedi ama bebeğim 9 gün geriden geliyor
Ay maşallah maşallah çok sevindim adınıza. Benim de cuma kontrolüm tam 9+4 olacak, aynı güzel haberleri ben de alırım umarımKızlar selam. Bu sabah kontrolüm vardı. 9+4teyiz. Doktor 9+2 ama hiç sorun değil dedi. Kızlar hareketlerini gördük inanılmaz duygulandık. Elleri ayakları hep hareketliydi bir ara döndü hattaçok şaşırdık. Bu kadar erken hareketlerini göreceğimizi tahmin etmiyorduk videoya aldık bakıp bakıp gülüyoruz. Doktor bile daha sen 9 haftalıksın bu ne hareket dedi gülerek maşallah gümbür gümbür hareketli bir bebem olacak sanırım haftaya da fetal dna testi yaptırcam. Yaptıran var mı acaba
Bana da 2 doktorum kalsiyum ve magnezyum acisindan cok faydali gunde 2 tane ic demistiMaden suyunun mideyi genişlettiğini söylemişti doktorum asidik yapısı sebebiyle. İçmiyorum bu sebep e
Normaldir bence. Bulantı ı tetikleyecek bir şey oldu mu? Koku vsKızlarr 2 gundur hic bulantim yoktu. Normalde de cok asiri bulantim olmamisti. Az once asiri bir bulanti basladi. 9+5haftaligim normal midir bu durum
Yaaa atsana canim nasil guzel seyler yazmissin bizde insallah senin gibi goruruz bebisiKızlar selam. Bu sabah kontrolüm vardı. 9+4teyiz. Doktor 9+2 ama hiç sorun değil dedi. Kızlar hareketlerini gördük inanılmaz duygulandık. Elleri ayakları hep hareketliydi bir ara döndü hattaçok şaşırdık. Bu kadar erken hareketlerini göreceğimizi tahmin etmiyorduk videoya aldık bakıp bakıp gülüyoruz. Doktor bile daha sen 9 haftalıksın bu ne hareket dedi gülerek maşallah gümbür gümbür hareketli bir bebem olacak sanırım haftaya da fetal dna testi yaptırcam. Yaptıran var mı acaba
Yaa korkularla gun saymaktan hic mutlu olamiyoruz bende her gun oyle diyorum 3 ay bitse tehlikle bitmiyor suanda kendime dedigim Allah nasip ettiyse dogacak yavrularimjzKızlar yolculuk konusunda korkmayın endişelenmeyin sadece varis çorapları var onları giymek lazım ödem yapmasın diye . Ve arada bir kalkmak oturur pozisyondan biz Herseyden bu kadar çekinirsek bu 9 ay geçmez bizler için kızlar hasta değiliz hamileyiz . Tadını çıkaralım elimizden geldiğince bende biliyorum kolay olmadığını benimde kaybım var . Kıyaslamadan yola devam etmek lazım bende yapıyorum çoğu zaman inanın ki yapmamak lazım . Dikkat edelim ama herseyi de bu kadar iliskilendirmeyelim hele ki şu 2-3 hafta geçsin hepimiz çok rahatlicaz bakın
Kız ne arazisi... En azından müdürüne söylesen hamile olduğunu.. Yani ben bir kere araziye gidelim yok ben gelmem dedimBugün arazi görevim vardı cangıl cungul hoplaya zıplaya gittim artık bişi olmaz inşallah diye düşünüyorum
Ayy ne güzel.. güzel haberler ile gel inşallahAy o korku hepimizde var bende şuan doktora gidiyorummmm hayırlı haberler inşallah
Portakalla ceviz yemistim ara ogun. Bir kere daha portakalla ceviz yemistim yine boyle olmustu. Ikisin ayni anda yiyince mi oluyor acabaNormaldir bence. Bulantı ı tetikleyecek bir şey oldu mu? Koku vs
Bu konuda çok konuşmak istemiyorum aslında ama konusu açılmışken de ben de fikrimi söyleyeyim dedim. Arkadaşlar ben sürekli gün boyu okuyorum paylaşımlarınızı, hepiniz iyiki varsınız, ne güzel danışıyoruz birbirimize, fikir alıyoruz veriyoruz vs ama.. şu sayfada 100 mesajın 95 i sürekli korkular dile geliyor.
Yapmayın gözünüzü seveyim. Şu 3 ay geçsin rahatlayalım diyorsunuz ya rahatlayamazsınız. Ben bebeğimi 18. Haftada kaybettim. Üstelik ilk 12 hafta boyunca kum tanesi kadar kanamam olmadığı halde.
Bu işin 3 ü 5 i yok. 9 ay kanaması olup bebeğini kucağına alan da var, sezeryan doğumuna bir gün kala kaybeden de..
Allah hepimize sağlıklı hayırlı bebekler nasip etsin. İnşallah kucağımıza alırız. Ama gerçekten okuduğum 100 mesajın 95 i olumsuz olunca insanın okuyası kalmıyor
Bence siz benim ne demek istediğimi anlamamışsınız. Ya da anlamak istememişsinizGeçmiş olsun Haklısın ama şuan bunu yazarken sende beni tedirgin edecek şekilde yaşadığından bahsetmissin. Maalesef herşey mümkün. Allahın dediği olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?