2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256
mide bulantısına kefir ve probiyotik tarzda şeylerin iyi geldiğine dair bilimsel çalışmalar varmış belki işinize yarar

Bu mesajın altına tam da bişey soracaktım şimdi ben 9+1 im 3. Gebeliğim çok şükür diğer hamileliklerime göree aşırıı rahat geçiriyorum bende sadece halsizlik ve iştahsızlık vardı ara ara da kasık ağrısı oldu geçti ama 2 gündür halsizlik uyku hali de geçti nerdeyse 0 belirti..ya da vücut artık hamileliğe alıştı normale döndü haftası yakın arkadaşlar sizde uyku hali ve halsizlik nasıl son zamanlarda

Kızlarr selammm, 9+2 günlük hamileyim. İstanbul Bayrampaşa’da oturuyorum. Gittiğim özel hastanenin muayene ücreti 1150 lira. Tercihim özel hastaneden yana. Acaba daha uygun hemde doktorundan memnun olduğunuz bir hastane öneriniz var mıdır?

Doğum paketi vs yok mu? Genelde özel hastanelerde oluyor diye biliyorum

Bence siz benim ne demek istediğimi anlamamışsınız. Ya da anlamak istememişsiniz
Neden anlamak istemeyeyim size bi garezim yok anladığım şu olumsuz düşünen yazan kişilere karşı o tedirginlik hep var hepimiz de var. Doğuma kadar bile bu tedirginlik devam edebilir. Herşey iyi gidebilir gitmeyebilir. Burada çoğunlukla olumsuzluklar dile getirildikçi okuyasım gelmiyor yazmışsınız. Bunu kendi yaşadığınız olumsuzluğu yazarak dile getirmişsiniz. Eleştirdiğiniz şeyi yapmışsınız yani

Selam kızlar;

Sizin de akşam bulantınız artıyor mu? Sabah olur normalde ama benin akşam tamamen ağzımın tadı kaçıyor midem bulamıyor. Sizde de var mı? 4+4 üm bu arada
Ooo senin çok erken başlamış benim o zamanlar hiçbirşeyim yoktu :) bu arada benim de akşamları çok artıyor ama ben 8+4 üm

Siz anlamamakta ısrar ediyor olabilirsiniz. Konuyu tartışmak istemiyorum. Ne demek istediğim açık.

Hayır yok, tayinciyiz buraya yeni geldik bir şeyler aceleyle oldu ve hiçbir konu hakkında bilgi sahibi olamadık maalesef
Hayırlısı olsun o zaman hakkınızda.. yeni bir şehir, yeni bir bebek

İstanbula çok yabancıyım ama istanbulda oturan arkadaşımız çok. Birazdan gelir güzel öneriler

Hanımlar çatlak kremine başladınız mı? Başladıysanız ya da başlayacaksınız neler kullanacaksınız? Eski annelerden de tavsiye alalım . Ben baya göbeklendim çünkü
Ben Hindistan cevizi yağı aldım her duş sonrası göğüs ve göbek kısmına sürüyorum

Siz anlamamakta ısrar ediyor olabilirsiniz. Konuyu tartışmak istemiyorum. Ne demek istediğim açık.
Aslında iyi kötü tecrübelerimizi paylaşıyoruz kimseyle paylaşamadığımız için. İlk 3 ay ailesine söylemeyen insanlar bile var burada bir şekilde içini döküyor, destek istiyor. İyi haberleri de yazıyoruz kaç kişi kalp atışını, heyecanını, ikiz gebeliğini sevinçlerini de paylaştı. Korkular endişeler hep olur. Ama benim bu sayfada farkettiğim kötü bir hisse kapılsa bile biri hemen içini rahatlatmaya çalışıyor insanlar birbirine destek oluyor endişelenmemesi için. Bunları kimseyle paylaşamamak içimize atmak daha kötü değil mi? Çoğu kişi anonim ve içini en rahat burada dökebiliyor. Belki de bir destek arıyor. " Benim de böyleydi merak etme iyi olacak " yorumunu kaç kişi yazdı hatırlamıyorum bile, belki birilerinin içini rahatlatlatıyoruz kendi tecrübelerimizle, bilinmezlik çok daha derin bir kuyu, iyi tarafından bakmak lazım. Kötü tecrübelerden çok, endişeler paylaşılıyor ve destek olunuyor bunda kötü bir şey olduğunu düşünmüyorum ben de.

Ben de demedim daha ya beni daha çağırmadı ya cuma 7+3 görünüyor büyümüş dedi sonra ki randevuyu nerdeyse 10. Haftaya vermiş . Senin nasıl geçiyor ya benim mide çok kötü yemek yemezsem iyi yediğim an illa kusacam ya çok yiyorum anlamadım

9+3’üm uykuya düşkünlüğüm devam ediyor ama ben zaten severim uykuyu ve 2 saate yakın araç kullanıyorum haftada dört gün, çok yoruyor bu beni. Gelince uyumasam bile hep uzanıyorum

Son cümlenizde ne de güzel söylemişsiniz.. kötü tebrübelerden çok endişe..

zaten kimse durduk yere kötü tecrübelerini paylaşmıyor burada. Rahatsızlık konusu bu değil.

Ama endişe.. Endişelerin sonu yok. Sürekli endişeli olmak normal bir durum değil. Yukarıda bir arkadaş yazmıştı biz hamileyiz, hasta değiliz diye..

Tam da öyle düşünüyorum. Hasta değiliz, hamileyiz. Birazda tadını çıkarsak fena mı olur? 100 mesajın 95 inin endişe olması normal mi? Her gün aynı endişeler.. Geçmez. 9 ay geçmez.

Kimsenin elini bağlamıyorum ayrıca, yazan yine yazar zaten.

Birileri nasıl endişelerini dile getiriyorsa ben de bunun normal olmadığını dile getiyorum.

Aynen canım nasibimizde varsa bu bebekler illaki dogacaklar nasibimizde yoksa hiç kibirdamasak bile olmaz bı de erkek bebekler daha fazla tüylenme yapıyor göbekte falan hormonlardan dolayi ilk oğlum öyle yapmıştı sonra kızlarda olmadı

Keşke elimizde olan bir şey olsa da endişe duymasak. Kim istemez ki endişesiz, stressiz, keyifli bir hamilelik yaşamak ama insanın elinde değil... Umarım sizin endişesiz, kaygısız harika bir hamilelik süreciniz olur. Darısı hepimizin başına. İnanın bunu ben de çok isterim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…