2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256
Kızlar uzun yola giden var mı erken gebelik haftalarında?
Ben 6 haftalıkken konya dan Antalya ya gittim 1 hafta sonra da geri döndüm 7+4de de kalp atışlarını dinlemeye gittim şükür bir sıkıntı yoktu ama yolda bı kaç kez mola verdik wc ye namaza falan yani rahat gittik geldik

Ben daha hiç kusma aşamasına gelmedim çok şükür. Ama midem sürekli rahatsız. Yesemde yemesem de hep bir rahatsızlık hissi, sinsi sinsi bir mide bulantısı söz konusu.

Ben müdürüme pazartesi söyleyeceğim. Kimseye söylemedim henüz, sadece siz bilin diyeceğim. Beni sürekli araziye davet edip durmasın

Amin inşallah. Hepimiz için duam bu

Normal değil mi hepimiz korkuyoruz ve endişeleniyoruz o zaman burda da polyanacılık oynayalım geceleri uyku girmiyor gözüme evet bebeğim için sakıncalı evet herseyi herkes kadar okuyor araştırıyorum ama burdan bir arkadaşımında aynı duyguları hissettiğini okuyunca yanlız değilmişim diye rahatlıyorum normalleştirmeye çalışıyorum iyisiyle kötüsüyle burda yan yana olmak destek olmak için varız canım ve sen herşeyi anlamışsın takılma anlamak zorunda olduğunu da düşünmüyorum hepiniz iyi ki varsınız Allah razı olsun tek tek ve kimin duası kime iyi gelecek hiç belli olmaz

Ben de 7+1ken ıspartadan fethiyeye gidip geldim ama yolda mola vererek bir sorun olmadi şükür

Kızlar çok üzülerek aranızdan ayrılıyorum
Bebeği kaybetmişiz
Hepimizi tanımak çok güzeldi
Umarım tekrar bir gün yeniden anne olabilirim
Kendinize çok iyi bakın
Ya canım çok geçmiş olsun rabbim hayırlı bı vakitte tekrar daha da güzel bı şekilde nasip etsin çok üzüldüm

Bebeği kaybetmişiz
Kendinize çok iyi bakın
inşallah bir sonraki bebeğin sağlıkla gelir . çok geçmiş olsun kendine iyi bak !

Bebeği kaybetmişiz
Kendinize çok iyi bakın
Rabbim en kısa en hayırlı zamanda sağlıklı bir hamilelik, sağlıklı bir bebiş nasip etsin inşallah Dualarım seninle

Aslında forumun amacıda biraz da bu. Endişeli olduğu zamanda buraya yazıp birisinin moral veren bir yorumunu görünce rahatlayabiliyor insan. Aynı şeyi yaşayan başka biri daha varmış normalmiş gibi. Tabi ki endişeli yorumlarda diğer gebeleride endişeye sürükleyebilir. Hamilelik biraz delilik işi, sabır işi Ama güzel anlarda paylaşılıyor endişelerde :) eminim bebekler büyüyünce alışveriş konuşmaları daha çok olacaktır :) Herkes çok güzel bir hamilelik geçirsin inşallah

Bebeği kaybetmişiz
Kendinize çok iyi bakın
En kısa sürede farklı bir ayın anneler grubunda mutlu bir şekilde yazismalarina devam etmen dileğiyle

Senin iş ne canım ama açık hava da iyi geliyor ya sen çok canının istediği oluyor nı ben çok mu yiyorum acaba da çıkartma gereği duyuyorum ki

Bebeği kaybetmişiz
Kendinize çok iyi bakın
Rabbim en iyi zamanda en güzelini tekrar nasip etsin inşallah Sende kendine çok iyi bak

Bebeği kaybetmişiz
Kendinize çok iyi bakın
Başın sağolsun canım Allah sabır versin
İnşallah en kısa sürede sağlıkla tekrardan gebe kalırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…