- Konu Sahibi kediannesibiri
-
- #4.241
Ben 6 haftalıkken konya dan Antalya ya gittim 1 hafta sonra da geri döndüm 7+4de de kalp atışlarını dinlemeye gittim şükür bir sıkıntı yoktu ama yolda bı kaç kez mola verdik wc ye namaza falan yani rahat gittik geldikKızlar uzun yola giden var mı erken gebelik haftalarında?
Ben daha hiç kusma aşamasına gelmedim çok şükür. Ama midem sürekli rahatsız. Yesemde yemesem de hep bir rahatsızlık hissi, sinsi sinsi bir mide bulantısı söz konusu.Ben de demedim daha ya beni daha çağırmadı ya cuma 7+3 görünüyor büyümüş dedi sonra ki randevuyu nerdeyse 10. Haftaya vermiş . Senin nasıl geçiyor ya benim mide çok kötü yemek yemezsem iyi yediğim an illa kusacam ya çok yiyorum anlamadım
Amin inşallah. Hepimiz için duam buKeşke elimizde olan bir şey olsa da endişe duymasak. Kim istemez ki endişesiz, stressiz, keyifli bir hamilelik yaşamak ama insanın elinde değil... Umarım sizin endişesiz, kaygısız harika bir hamilelik süreciniz olur. Darısı hepimizin başına. İnanın bunu ben de çok isterim
Normal değil mi hepimiz korkuyoruz ve endişeleniyoruz o zaman burda da polyanacılık oynayalım geceleri uyku girmiyor gözüme evet bebeğim için sakıncalı evet herseyi herkes kadar okuyor araştırıyorum ama burdan bir arkadaşımında aynı duyguları hissettiğini okuyunca yanlız değilmişim diye rahatlıyorum normalleştirmeye çalışıyorum iyisiyle kötüsüyle burda yan yana olmak destek olmak için varız canım ve sen herşeyi anlamışsın takılma anlamak zorunda olduğunu da düşünmüyorum hepiniz iyi ki varsınız Allah razı olsun tek tek ve kimin duası kime iyi gelecek hiç belli olmazAslında iyi kötü tecrübelerimizi paylaşıyoruz kimseyle paylaşamadığımız için. İlk 3 ay ailesine söylemeyen insanlar bile var burada bir şekilde içini döküyor, destek istiyor. İyi haberleri de yazıyoruz kaç kişi kalp atışını, heyecanını, ikiz gebeliğini sevinçlerini de paylaştı. Korkular endişeler hep olur. Ama benim bu sayfada farkettiğim kötü bir hisse kapılsa bile biri hemen içini rahatlatmaya çalışıyor insanlar birbirine destek oluyor endişelenmemesi için. Bunları kimseyle paylaşamamak içimize atmak daha kötü değil mi? Çoğu kişi anonim ve içini en rahat burada dökebiliyor. Belki de bir destek arıyor. " Benim de böyleydi merak etme iyi olacak " yorumunu kaç kişi yazdı hatırlamıyorum bile, belki birilerinin içini rahatlatlatıyoruz kendi tecrübelerimizle, bilinmezlik çok daha derin bir kuyu, iyi tarafından bakmak lazım. Kötü tecrübelerden çok, endişeler paylaşılıyor ve destek olunuyor bunda kötü bir şey olduğunu düşünmüyorum ben de.
Ben de 7+1ken ıspartadan fethiyeye gidip geldim ama yolda mola vererek bir sorun olmadi şükürBen 6 haftalıkken konya dan Antalya ya gittim 1 hafta sonra da geri döndüm 7+4de de kalp atışlarını dinlemeye gittim şükür bir sıkıntı yoktu ama yolda bı kaç kez mola verdik wc ye namaza falan yani rahat gittik geldik
Ya canım çok geçmiş olsun rabbim hayırlı bı vakitte tekrar daha da güzel bı şekilde nasip etsin çok üzüldümKızlar çok üzülerek aranızdan ayrılıyorum
Bebeği kaybetmişiz
Hepimizi tanımak çok güzeldi
Umarım tekrar bir gün yeniden anne olabilirim
Kendinize çok iyi bakın
inşallah bir sonraki bebeğin sağlıkla gelir . çok geçmiş olsun kendine iyi bak !Kızlar çok üzülerek aranızdan ayrılıyorum
Bebeği kaybetmişiz
Kendinize çok iyi bakın
Çok üzüldüm canım. Ne desek senin üzüntün hafiflemez. bu süreçte en önemlisi senin iyi olman.Kızlar çok üzülerek aranızdan ayrılıyorum
Bebeği kaybetmişiz
Kendinize çok iyi bakın
Rabbim en kısa en hayırlı zamanda sağlıklı bir hamilelik, sağlıklı bir bebiş nasip etsin inşallahKızlar çok üzülerek aranızdan ayrılıyorum
Bebeği kaybetmişiz
Kendinize çok iyi bakın
Aslında forumun amacıda biraz da bu. Endişeli olduğu zamanda buraya yazıp birisinin moral veren bir yorumunu görünce rahatlayabiliyor insan. Aynı şeyi yaşayan başka biri daha varmış normalmiş gibi. Tabi ki endişeli yorumlarda diğer gebeleride endişeye sürükleyebilir. Hamilelik biraz delilik işi, sabır işiSon cümlenizde ne de güzel söylemişsiniz.. kötü tebrübelerden çok endişe..
zaten kimse durduk yere kötü tecrübelerini paylaşmıyor burada. Rahatsızlık konusu bu değil.
Ama endişe.. Endişelerin sonu yok. Sürekli endişeli olmak normal bir durum değil. Yukarıda bir arkadaş yazmıştı biz hamileyiz, hasta değiliz diye..
Tam da öyle düşünüyorum. Hasta değiliz, hamileyiz. Birazda tadını çıkarsak fena mı olur? 100 mesajın 95 inin endişe olması normal mi? Her gün aynı endişeler.. Geçmez. 9 ay geçmez.
Kimsenin elini bağlamıyorum ayrıca, yazan yine yazar zaten.
Birileri nasıl endişelerini dile getiriyorsa ben de bunun normal olmadığını dile getiyorum.
En kısa sürede farklı bir ayın anneler grubunda mutlu bir şekilde yazismalarina devam etmen dileğiyleKızlar çok üzülerek aranızdan ayrılıyorum
Bebeği kaybetmişiz
Kendinize çok iyi bakın
Senin iş ne canım ama açık hava da iyi geliyor yaBen daha hiç kusma aşamasına gelmedim çok şükür. Ama midem sürekli rahatsız. Yesemde yemesem de hep bir rahatsızlık hissi, sinsi sinsi bir mide bulantısı söz konusu.
Ben müdürüme pazartesi söyleyeceğim. Kimseye söylemedim henüz, sadece siz bilin diyeceğim. Beni sürekli araziye davet edip durmasın
Kızlar çok üzülerek aranızdan ayrılıyorum
Bebeği kaybetmişiz
Kendinize çok iyi bakın
Rabbim en iyi zamanda en güzelini tekrar nasip etsin inşallahKızlar çok üzülerek aranızdan ayrılıyorum
Bebeği kaybetmişiz
Kendinize çok iyi bakın
Allahım en güzel vakitte sağlıkla tekrar nasip etsinKızlar çok üzülerek aranızdan ayrılıyorum
Bebeği kaybetmişiz
Kendinize çok iyi bakın
Ay maşallah maşallah çok sevindim adınıza. Benim de cuma kontrolüm tam 9+4 olacak, aynı güzel haberleri ben de alırım umarım
Başın sağolsun canım Allah sabır versinKızlar çok üzülerek aranızdan ayrılıyorum
Bebeği kaybetmişiz
Kendinize çok iyi bakın
Ben 16. Haftayalara kadar kusan ve 4-5 kilo veren bi insan olarak bunu normal sanmıştımOoo senin çok erken başlamışbenim o zamanlar hiçbirşeyim yoktu :) bu arada benim de akşamları çok artıyor ama ben 8+4 üm
Çok üzüldümKızlar çok üzülerek aranızdan ayrılıyorum
Bebeği kaybetmişiz
Kendinize çok iyi bakın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?