2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256
Kızlar çok üzülerek aranızdan ayrılıyorum
Bebeği kaybetmişiz
Hepimizi tanımak çok güzeldi
Umarım tekrar bir gün yeniden anne olabilirim
Kendinize çok iyi bakın
Geçmiş olsun rabbim sabrını versin. Sizde kendinize çok iyi bakın. Allah'ın izniyle rabbim sağlıkli güzel evlat nasip etsin

Bence gayet uygun muayene ücretiniz. Ben bahçeşehirde oturuyorum . Bahçelievlere kadar tüm özel hastanelerle görüştüm öyle bir fiyat hiç duymadım. Suan liv bahçeşehire gidiyorum. 1650tl muayene ücreti.

Bence gayet uygun muayene ücretiniz. Ben bahçeşehirde oturuyorum . Bahçelievlere kadar tüm özel hastanelerle görüştüm öyle bir fiyat hiç duymadım. Suan liv bahçeşehire gidiyorum. 1650tl muayene ücreti.
Aaaa fark varmiş gerçekten. Tayinciyiz, Başka şehirden İstanbul’a geldik. Önce ki hastanemiz kurumsal olmasına rağmen İstanbul’a göre fark ediyordu haliyle. Bu yüzden burada ki fiyat skalasını bilmediğim için görüş almak istedim. Teşekkür ederim

Rica ederim en uygun 1200 tl ye duydum oda tam teşekküllü bir hastane değildi öyle söyleyim size. Sizin muayene ücretiniz gayet iyi. Eğer doğum paketi bulursanız çevre hastanelerden çok iyi olur. Benim gittiğim hastane de yok malesef. Ve şuan doğum ücretine 46bin dediler. Ben doğurana kadar 60ı 70i bulacak Evime çok yakın olduğu için ani durumlarda hemen gideriz diye tercih ettik. Etrafınızdaki tüm özellerle görüşün bence doğum paketi için. Çok avantajlı

Bugünü bekliyordum:)

İstanbul yaş 33, sat: 17.01.2024, kalp atışı ve kese 6+6, kız hissediyorum:) tahmini doğum tarihi: 23 ekim 2024

Bugün duyduk minik ispir fasulyemizin kalp atışını. Allahım kimsenin koynunu boş bırakmasın inşallah.

Aaa ruyama da erkek girdi hemde 6 tane erkek dogurdum vallahi

Bebeği kaybetmişiz
Kendinize çok iyi bakın
Cok uzuldum canim tuylerim urperdi annelik seruveni hepimiz zor bir yol ben hep kolay zannediyordum yolun acik olsun basim sagolsun

Medical park göztepede muayene ocak ayınca 1700₺ idi. Özel sağlık sigortası ya da doğum paketi alın mutlaka

Senin iş ne canım ama açık hava da iyi geliyor ya sen çok canının istediği oluyor nı ben çok mu yiyorum acaba da çıkartma gereği duyuyorum ki
Ben bir devlet kurumunda mühendisim. Çevre şehirlere gitmemiz gerekiyor bazen.

Canım her zaman her şey istiyor. Bulanırken bile yemek yiyebilirim Ama diyetisyenle devam ediyorum. Kilomu kontrol altında tutmaya çalışıyorum. Aslında diyetisyenim zayıflamamı bekliyor ama ben sadece koruyabiliyorum

Bahçelievler medipole gidiyorum 900 TL doktorum şuan muayene ücreti

Bebeği kaybetmişiz
Kendinize çok iyi bakın
Çok üzüldüm canım Allah yardımcın olsun inşallah en kısa zamanda hayirlisiyla evladını kucağına alırsın güçlü ol lütfen

Senin iş ne canım ama açık hava da iyi geliyor ya sen çok canının istediği oluyor nı ben çok mu yiyorum acaba da çıkartma gereği duyuyorum ki
Sen ne iş yapıyorsun canım? Sen de mi benim gibisin acaba. Arazi diyince aklıma çok farklı bir meslek grubu gelmiyor

O zaman ben ilk iş doğum paketi için hastaneyle konuşayım, inşallah benim gittiğim hastanede vardır yoksa yandik çünkü benim hastanemde bana aşiri yakin yürüyerek 5 dakika ve doktorumuz tatli biri

Ama gerçek yaşımızı değil, gerçek yaşımızın üzerine 2 yaş ekleyip öyle bakmalıymışız. Çin takvimine göre yaşımız bu şekilde oluyormuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…