2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256
Kızlar çok üzülerek aranızdan ayrılıyorum
Bebeği kaybetmişiz
Hepimizi tanımak çok güzeldi
Umarım tekrar bir gün yeniden anne olabilirim
Kendinize çok iyi bakın
Allah sabırlar versin canım benim. Umarım ileride tüm acılarını unutturacak harika bir gebelik geçirirsin. Şimdi vücudunu dinlendirme zamanı... Kalbine ferahlık diliyorum dualarım seninle

Katılıyorum benim de kaybım var önümüze bakalım arkadaslarim

Bende katılıyorum size . Benimde söylemek istediğim tam olarak buydu . Endişe korkuları da tetikliyor . Söyle de düşünebiliriz biri bi endişesinden bahsediyor hemen kendimize yoruyoruz bende de oldu bu kesin kötü bisi olucak gibi bi his geliyor . Aslında bunu söylemeye çalışmıştım bende . Endişeler bitmez korkular bitmez ama üstüne eklemek biraz daha zorlar bizi diye düşünüyorum . Uzun bir süreç bence burda hepimizin birbirimize ihtiyacı var söylediğimiz gibi . Destek anlamında .. hamilelik zor bi süreç arkadaşlar 9 ay boyunca bi belirsizlik içindeyiz bebeğimiz olunca da evet bu böyle olucak ama em azından görüp müdahale edebilecek durumda olacağız . Hamilelikte malesef hersey kapalı kutu bu arkadaşım da benim gibi endişeleri arttırmamak adına söylemiş sadece .. kayıplar kötüdür zordur . Yasayan bilir . Ama birbirimizle kıyaslamak daha da kötü hepimiz insallah sağ Salim bebeklerimizi kucağımıza alacağız dualarımız bu yönde hep pozitif olalım

Bebeği kaybetmişiz
Kendinize çok iyi bakın
Canım benim Allah en kısa zamanda sağlıklı bir gebelik nasip etsin sana dualarımız seninle

Bence gayet uygun muayene ücretiniz. Ben bahçeşehirde oturuyorum . Bahçelievlere kadar tüm özel hastanelerle görüştüm öyle bir fiyat hiç duymadım. Suan liv bahçeşehire gidiyorum. 1650tl muayene ücreti.
Bende acikcasi ilk medicana da metin hocaya gidiyordum cok iyi doktor indirimli ozel sigortama 1500 du normalde 1950 tl ydi ben simdi doktorumu degistirdim medilife de perinatolog zeynep hocaya gidiyorum 1500 tl oda camim liv dede tup bebek yaptirmistim hem kadin dogumcumdu hemde tup bebek doktorumdu muberra hocaydi oda bu civarlardi

Bebeği kaybetmişiz
Kendinize çok iyi bakın
Allah sabır versin insallah canım en kısa zamanda hayırlısıyla bebişin gelsin

Evet müberra hocayı duymuştum. Kocasıyla beraber livde çalışıyorlarmış sanırım. Sadece biraz sert mizaçlı olduğunu duydum müberra hanımın. Yani çok güler yüzlü biri değilmiş. O yüzden başka doktor tercih ettim livde. Şuanlık çok iyi gidiyor baya ilgili bir doktor. Umarım öyle sürer. Peki medilife beylikdüzündeki mi

Tokat'ta birileri vardı sanki arkadaşlar. Bana Bi yazabilirler Mİİ? Doktor konusunda yardıma ihtiyacım var

Dogru bir karar beni kadin dogumdan sogutan doktor oldu soguklugu ve mesefasinden dolayi onun sayesinde tup bebegim oldu gelisimj durdu ve kurtajda bana soyledigi cumlu yuzunden baya uzulmustum ozaman bir dakine duygu olarak empati yapacak birini bulacagim dedim ,esi cok sicak ilgili bir doktor ,ben beylikduzu medilife de zeynep hocaya gectim ilk gorusme cok olumluydu ve ilgiliydi baya empati duygusu yuksek bir doktor begendim tavsiye uzerine gittim bizim doktor musterimjz var o hastahanede doktor o tavsiye etti

Söylenenler doğruymuş demek ki. İyi ki tercih etmemişim. Çok geçmiş olsun size de. Allah birdaha öyle bir acı yaşatmasın. Doktorlar bu süreçte motivasyon açısından gerçekten çok önemli. Bazen acaba liv çok pahalı olduğu için medilife ve beylikdüzü medicanaya falan da baksam mı diye düşünüyordum. Ama doktorumdan şuanlık çok memnunum. Kocam da çok sevdi kendisini. O yüzden parası mühim değil yeter ki senin içine sinsin diyo. Eğer ilerde bi sorun yaşarsam livle alakalı, aklımda bulunsun medilifedaki sizin doktorunuza da bakarım.

Bebeği kaybetmişiz
Kendinize çok iyi bakın
En kısa zamanda sağlıklı bebekler diliyorum sana . Tekrar anne olacaksın tabiki merak etme. Allah aratmadan en kısa zamanda kucağını doldursun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…