- 28 Mart 2023
- 11.317
- 12.904
- 228
- Konu Sahibi kediannesibiri
-
- #4.321
32. Hafta içerisindeyim canım ben, 1 buçuk ayım falan kaldıKuzummmmmmm Çok teşekkür ederimsiz nasılsınız kaç aylık oldunuz. Sağlıkla kucağımıza alıp fikir alış verişi yapalım inşallah tüm eski dostlara da dua ediyorum
Livde hangi doktoru seçtiniz acaba? Bir de hangi şubesi?Evet müberra hocayı duymuştum. Kocasıyla beraber livde çalışıyorlarmış sanırım. Sadece biraz sert mizaçlı olduğunu duydum müberra hanımın. Yani çok güler yüzlü biri değilmiş. O yüzden başka doktor tercih ettim livde. Şuanlık çok iyi gidiyor baya ilgili bir doktor. Umarım öyle sürer. Peki medilife beylikdüzündeki mi
Ne mutlu sana bende böyle yiyebilmek isterdimSabah uyanınca ceviz ve kuru kayısı yiyorum. Bir saat sonra peynir ekmek söğüş. Öğle yemeğinde protein (et, peynirli salata, omlet vs) . Ara öğünde yine badem, ceviz, kuru kayısı, ayran tüketebiliyorum. Akşam da sebze + protein.
Bebek tutunsun diye bol proteinli besleniyorum yani.
Bu arada kabızlık olduğu için kuru kayısı ve kuru erik tüketiyorum
32. Hafta içerisindeyim canım ben, 1 buçuk ayım falan kaldıamiiin inşallah, şöyle grupları gezeyim dedim görünce çok mutlu oldumm
Kızlar iyi dileklerde bulunan herkese çok teşekkür ederim
Bebeğin Kalp atışının durması sonucu gece boyu düşürmek için suni sancı çekip sonunda kürtaj oldum
Bebek patolojiye gönderildi benim ilk gebeliğimdi ilk kaybım oldu
Hayatımın en ruhsal ve fiziksel anlamda acılı günüydü
Çok fazla sizi etkilememek için detay anlatmak istemiyorum
Tekrardan herkese çok teşekkürler
Sizlerle bir gün yeniden bir şeyler paylaşabilmek dileğiyle
Amiin hepimiz sağlıkla alalım kucaklarimiza inşallahOyy az kalmış canım benim sağlıkla al kucağına inşallah yerim seni
Bahçeşehire gidiyorum ben. Doktorum yusuf başkıranLivde hangi doktoru seçtiniz acaba? Bir de hangi şubesi?
Dün bu saatlerde ben de ilk kez gördüm duydum kuzumu :') Bol bol foto video çekin ben unuttum heyecandan pişmanım:)Kızlar selam 16.45te randevum var inşallah kalp atışını duymaya gideceğizdua edin bana lütfen hem heyecanlıyım her gerginim saçma sapan bişeyim yani şu an
Çok sevindim darısı bana inşallahDün bu saatlerde ben de ilk kez gördüm duydum kuzumu :') Bol bol foto video çekin ben unuttum heyecandan pişmanım:)
Ben ilk iş videoyu açıyorum sürekli izlemek öyle güzel ki mucizemiDün bu saatlerde ben de ilk kez gördüm duydum kuzumu :') Bol bol foto video çekin ben unuttum heyecandan pişmanım:)
Duyarsın duyarsın merak etme ah o heyecan yok mu bende hiç bitmiyoKızlar selam 16.45te randevum var inşallah kalp atışını duymaya gideceğizdua edin bana lütfen hem heyecanlıyım her gerginim saçma sapan bişeyim yani şu an
inşallah canımDuyarsın duyarsın merak etme ah o heyecan yok mu bende hiç bitmiyo
Valla eşimin de IQ baya düştü ultrason sırasında bomboş alanı gösterip HOCAM BU MUU diyip ağlıyordu:) Adam "beyefendi orada bir şey yok, bakın burda" demek zorunda kaldı:) İnşallah çekebilir video :)Ben ilk iş videoyu açıyorum sürekli izlemek öyle güzel ki mucizemibı dahakine eşine ver hemen çeksin geçen randevuya tek gittim doktorun sekreterine rica ettim o çekti kocamdan daha iyi çekmiş valla kocam duymasın
Kaçıncı haftan canım? İnşallah görürsün bebişini. Seninledir inşallahSelam kızlar. Bugün ilk kez doktora gittik. Ama haberler iyi değil maalesef. Ultrasonda birşey görmedi kadın. Alttan baktı yine yok. Sadece kese var. Bebek görünmüyor. Haftaya tekrar bakalım, belki çok küçük olduğu için görünmüyordur dedi. Ne hissedeceğimi bilmiyorum şuan. Dua edin bana lütfen.
Bilmiyorum ki canım. Son adet tarihim 6 ocak ama ben 2-3 ayda bir adet görüyorum. Oğlumda da böyle olmuştu, doktor ultrasonda birşey göremedi ilk gittiğimizde. Hatta demişti ki hamile olsan kesin görürdük şuan, adet tarihine göre baya büyük olması lazım. Her ihtimale karşı kan tahlili yapmıştı, kan tahlilinde çıkmıştı hamile olduğum. Şimdide belki öyle olur diyorum ama bilmiyorum. Kafam çok karışık. Idrar testi iki hafta önce pozitifti. Şuan ultrasonda çıkmaması mümkün değil diye düşünüyorum.Kaçıncı haftan canım? İnşallah görürsün bebişini. Seninledir inşallah
Güldürdün beni valla Allah ta sizi güldürsünValla eşimin de IQ baya düştü ultrason sırasında bomboş alanı gösterip HOCAM BU MUU diyip ağlıyordu:) Adam "beyefendi orada bir şey yok, bakın burda" demek zorunda kaldı:) İnşallah çekebilir video :)
Bı bekle bakalım haftayı zaten yapacak bı şey yok şimdilik. Kesenin boyu haftasına uyuyor mu ? Onu söyledi mi?Bilmiyorum ki canım. Son adet tarihim 6 ocak ama ben 2-3 ayda bir adet görüyorum. Oğlumda da böyle olmuştu, doktor ultrasonda birşey göremedi ilk gittiğimizde. Hatta demişti ki hamile olsan kesin görürdük şuan, adet tarihine göre baya büyük olması lazım. Her ihtimale karşı kan tahlili yapmıştı, kan tahlilinde çıkmıştı hamile olduğum. Şimdide belki öyle olur diyorum ama bilmiyorum. Kafam çok karışık. Idrar testi iki hafta önce pozitifti. Şuan ultrasonda çıkmaması mümkün değil diye düşünüyorum.
Ona birşey söylemedi. Ama kesenin yuvarlak olması gerekiyor seninki biraz sivri dedi. Becerebilirsem atayım resmi. Şekli normal değil gibi yani.Bı bekle bakalım haftayı zaten yapacak bı şey yok şimdilik. Kesenin boyu haftasına uyuyor mu ? Onu söyledi mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?