2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256
Kuzummmmmmm Çok teşekkür ederim siz nasılsınız kaç aylık oldunuz. Sağlıkla kucağımıza alıp fikir alış verişi yapalım inşallah tüm eski dostlara da dua ediyorum
32. Hafta içerisindeyim canım ben, 1 buçuk ayım falan kaldı amiiin inşallah, şöyle grupları gezeyim dedim görünce çok mutlu oldumm

Livde hangi doktoru seçtiniz acaba? Bir de hangi şubesi?

Ne mutlu sana bende böyle yiyebilmek isterdim

Canım şimdi gördüm. Allah im en kısa zamanda sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Bende geçen sene nisan ayında kurtaj olmuştum psikolojini anlayabiliyorum. Rabbim tez vakitte hayırlısıyla yormadan nasip etsin inşallah

Kızlar selam 16.45te randevum var inşallah kalp atışını duymaya gideceğiz dua edin bana lütfen hem heyecanlıyım her gerginim saçma sapan bişeyim yani şu an
Dün bu saatlerde ben de ilk kez gördüm duydum kuzumu :') Bol bol foto video çekin ben unuttum heyecandan pişmanım:)

Dün bu saatlerde ben de ilk kez gördüm duydum kuzumu :') Bol bol foto video çekin ben unuttum heyecandan pişmanım:)
Ben ilk iş videoyu açıyorum sürekli izlemek öyle güzel ki mucizemi bı dahakine eşine ver hemen çeksin geçen randevuya tek gittim doktorun sekreterine rica ettim o çekti kocamdan daha iyi çekmiş valla kocam duymasın

Valla eşimin de IQ baya düştü ultrason sırasında bomboş alanı gösterip HOCAM BU MUU diyip ağlıyordu:) Adam "beyefendi orada bir şey yok, bakın burda" demek zorunda kaldı:) İnşallah çekebilir video :)

Selam kızlar. Bugün ilk kez doktora gittik. Ama haberler iyi değil maalesef. Ultrasonda birşey görmedi kadın. Alttan baktı yine yok. Sadece kese var. Bebek görünmüyor. Haftaya tekrar bakalım, belki çok küçük olduğu için görünmüyordur dedi. Ne hissedeceğimi bilmiyorum şuan. Dua edin bana lütfen.

Kaçıncı haftan canım? İnşallah görürsün bebişini. Seninledir inşallah

Kaçıncı haftan canım? İnşallah görürsün bebişini. Seninledir inşallah
Bilmiyorum ki canım. Son adet tarihim 6 ocak ama ben 2-3 ayda bir adet görüyorum. Oğlumda da böyle olmuştu, doktor ultrasonda birşey göremedi ilk gittiğimizde. Hatta demişti ki hamile olsan kesin görürdük şuan, adet tarihine göre baya büyük olması lazım. Her ihtimale karşı kan tahlili yapmıştı, kan tahlilinde çıkmıştı hamile olduğum. Şimdide belki öyle olur diyorum ama bilmiyorum. Kafam çok karışık. Idrar testi iki hafta önce pozitifti. Şuan ultrasonda çıkmaması mümkün değil diye düşünüyorum.

Bı bekle bakalım haftayı zaten yapacak bı şey yok şimdilik. Kesenin boyu haftasına uyuyor mu ? Onu söyledi mi?

Bı bekle bakalım haftayı zaten yapacak bı şey yok şimdilik. Kesenin boyu haftasına uyuyor mu ? Onu söyledi mi?
Ona birşey söylemedi. Ama kesenin yuvarlak olması gerekiyor seninki biraz sivri dedi. Becerebilirsem atayım resmi. Şekli normal değil gibi yani.

Eklentiler

• 17097278380784917317147930134281.webp
    18,9 KB · Görüntüleme: 73
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…