- 17 Haziran 2023
- 1.035
- 2.550
- 53
- 35
- Konu Sahibi kediannesibiri
-
- #4.301
Her türlü erkek çıkıyor o yüzden çok da şeyyapmadımAy ben de bilmiyorum da belli aylarda +1 ve +2 yaş ekleme yapılıyormuş, sitede öyle yazıyor
Ay Bi de Rusu mu varRus takvimi kız , Çin takvimi erkek diyor bana hangi millet daha güvenilir bilemedim
Rus takvimi kız , Çin takvimi erkek diyor bana hangi millet daha güvenilir bilemedim
Bence de çok da şaaapmamalıyızHer türlü erkek çıkıyor o yüzden çok da şeyyapmadımkız olsaydı iyiydi
Ayyy maşallah ne güzelBaşka şehirleri bilmem ama benim muayene ücretim bedava sizinki in yanındaAkşehir de Park Hayat Hastanesi'ne gidiyorum muayene 545 TL
Benimki riskli gebelik uzmani bende ciddi trioit sorunu vae yasim da 37 ve kaybim var acikcasi ondan degistirdim.medicananin normalde doktorlari cok iyi degil ama metin hocada cok iyi bir doktor medilife in genel tutumu ve doktorlari beylikduzu cevresinde duyumlarimin arasinda en iyi hastahane asiri da pahali degil hastayi yormuyor ve hastasiyla cok ilgili doktorlari personelleri de ben ondanda tercih ettim medicana metin hoca olmasa hayatta gitmezdim liv de bende muberra hocadan dolayi iyi anilar birakmadi orada iyi olan doktorlar olsada gitmek istemedim suanda medilife den memnunum ,senin icine sindiyse en onemlisi o kendini yakin ve rahat hissediyorsan soru sorarken cekinmiyorsan istedigin zaman arayabilecek duygudaysan olay bitmistir degistirme hicSöylenenler doğruymuş demek ki. İyi ki tercih etmemişim. Çok geçmiş olsun size de. Allah birdaha öyle bir acı yaşatmasın. Doktorlar bu süreçte motivasyon açısından gerçekten çok önemli. Bazen acaba liv çok pahalı olduğu için medilife ve beylikdüzü medicanaya falan da baksam mı diye düşünüyordum. Ama doktorumdan şuanlık çok memnunum. Kocam da çok sevdi kendisini. O yüzden parası mühim değil yeter ki senin içine sinsin diyo. Eğer ilerde bi sorun yaşarsam livle alakalı, aklımda bulunsun medilifedaki sizin doktorunuza da bakarım.
aynen canım bende devlet kurumunda mühendisimSen ne iş yapıyorsun canım? Sen de mi benim gibisin acaba. Arazi diyince aklıma çok farklı bir meslek grubu gelmiyor
Evet o konuda çok iyi doktorum. Hatta bugün de o konuşuldu. Midem de ağrı ve yanma çok var doktordan geçen hafta bazı tavsiyeler almıştım ama işe yaramamıştı. Tekrar yazmadım. Bugün eşim onu söyledi. Oda lütfen böyle durumlarda asla çekinmeyin mesaj atın gerekirse arayın ben zaten bilgisayar başındayım istediğiniz zaman yazın keşke yazsaydınız hemen ilaç yazardım dedi. Sağolsun ilgili iyi bir doktor. İnşallah böyle devam ederiz o zaman değiştirmek durumunda kalmam tabi. Kalırsam medicanayı değerlendiririm.Benimki riskli gebelik uzmani bende ciddi trioit sorunu vae yasim da 37 ve kaybim var acikcasi ondan degistirdim.medicananin normalde doktorlari cok iyi degil ama metin hocada cok iyi bir doktor medilife in genel tutumu ve doktorlari beylikduzu cevresinde duyumlarimin arasinda en iyi hastahane asiri da pahali degil hastayi yormuyor ve hastasiyla cok ilgili doktorlari personelleri de ben ondanda tercih ettim medicana metin hoca olmasa hayatta gitmezdim liv de bende muberra hocadan dolayi iyi anilar birakmadi orada iyi olan doktorlar olsada gitmek istemedim suanda medilife den memnunum ,senin icine sindiyse en onemlisi o kendini yakin ve rahat hissediyorsan soru sorarken cekinmiyorsan istedigin zaman arayabilecek duygudaysan olay bitmistir degistirme hic
Bana ayrı folik asit vermedi doktor ya, ocean mummy verdi istesem mi folik?Ilk 3 ay kullanilacakmis sanirim
İçinde varmış canım 400 mgBana ayrı folik asit vermedi doktor ya, ocean mummy verdi istesem mi folik?
Bana da neofol verdi icinde hepsi varmisBana ayrı folik asit vermedi doktor ya, ocean mummy verdi istesem mi folik?
Hiç fayda etmedi canım.Canım doğal okyanus suları var sterimardi sanırım gebeler kullanabiliyor doktoruna sorarak onu al bence
Doktorunuza danisin dilersenizBana ayrı folik asit vermedi doktor ya, ocean mummy verdi istesem mi folik?
Iki yaş ekleyince tutmuyor benim. Eklemeden yapınca doğru çıkıyor. Hatta çok kişiden kontrol etmiştim yıllar önce, hepsi doğru çıkmıştı.Ama gerçek yaşımızı değil, gerçek yaşımızın üzerine 2 yaş ekleyip öyle bakmalıymışız. Çin takvimine göre yaşımız bu şekilde oluyormuş.
Sabah uyanınca ceviz ve kuru kayısı yiyorum. Bir saat sonra peynir ekmek söğüş. Öğle yemeğinde protein (et, peynirli salata, omlet vs) . Ara öğünde yine badem, ceviz, kuru kayısı, ayran tüketebiliyorum. Akşam da sebze + protein.aynen canım bende devlet kurumunda mühendisimsizinle de bi çok şeyimiz aynı gidiyor yaa ne yiyorsunuz peki midenize iyi geliyor demek kusturmuyor
Güzel yiyorsun ve kusmuyorsan maşallahSabah uyanınca ceviz ve kuru kayısı yiyorum. Bir saat sonra peynir ekmek söğüş. Öğle yemeğinde protein (et, peynirli salata, omlet vs) . Ara öğünde yine badem, ceviz, kuru kayısı, ayran tüketebiliyorum. Akşam da sebze + protein.
Bebek tutunsun diye bol proteinli besleniyorum yani.
Bu arada kabızlık olduğu için kuru kayısı ve kuru erik tüketiyorum
Yaa canimm hayırlı uğurlu olsun çok sevindimmsağlıkla kavuş insallah
Kesinlikle duygularıma tercüman olmuş okudukça içim karardı . Hayatımızın en güzel ayları neden sürekli olumsuzu düşünürüz ki bilemedim . Ben hayatta hep pozitif düşünürüm her işim de rast gider ama endişeli onlarca mesajı arka arkaya okuyunca insan ister istemez etkileniyorBu konuda çok konuşmak istemiyorum aslında ama konusu açılmışken de ben de fikrimi söyleyeyim dedim. Arkadaşlar ben sürekli gün boyu okuyorum paylaşımlarınızı, hepiniz iyiki varsınız, ne güzel danışıyoruz birbirimize, fikir alıyoruz veriyoruz vs ama.. şu sayfada 100 mesajın 95 i sürekli korkular dile geliyor.
Yapmayın gözünüzü seveyim. Şu 3 ay geçsin rahatlayalım diyorsunuz ya rahatlayamazsınız. Ben bebeğimi 18. Haftada kaybettim. Üstelik ilk 12 hafta boyunca kum tanesi kadar kanamam olmadığı halde.
Bu işin 3 ü 5 i yok. 9 ay kanaması olup bebeğini kucağına alan da var, sezeryan doğumuna bir gün kala kaybeden de..
Allah hepimize sağlıklı hayırlı bebekler nasip etsin. İnşallah kucağımıza alırız. Ama gerçekten okuduğum 100 mesajın 95 i olumsuz olunca insanın okuyası kalmıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?