2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256
Rus takvimi kız , Çin takvimi erkek diyor bana hangi millet daha güvenilir bilemedim

Şimdi rusa da baktım o da erkek çıkıyor. Kafamda Hürrem sultanın sesi yankılanıyor. " Biliyorum erkek olacak sonra Yine erkek olacak yine erkek olacak yine erkek olacak"

Benimki riskli gebelik uzmani bende ciddi trioit sorunu vae yasim da 37 ve kaybim var acikcasi ondan degistirdim.medicananin normalde doktorlari cok iyi degil ama metin hocada cok iyi bir doktor medilife in genel tutumu ve doktorlari beylikduzu cevresinde duyumlarimin arasinda en iyi hastahane asiri da pahali degil hastayi yormuyor ve hastasiyla cok ilgili doktorlari personelleri de ben ondanda tercih ettim medicana metin hoca olmasa hayatta gitmezdim liv de bende muberra hocadan dolayi iyi anilar birakmadi orada iyi olan doktorlar olsada gitmek istemedim suanda medilife den memnunum ,senin icine sindiyse en onemlisi o kendini yakin ve rahat hissediyorsan soru sorarken cekinmiyorsan istedigin zaman arayabilecek duygudaysan olay bitmistir degistirme hic

Evet o konuda çok iyi doktorum. Hatta bugün de o konuşuldu. Midem de ağrı ve yanma çok var doktordan geçen hafta bazı tavsiyeler almıştım ama işe yaramamıştı. Tekrar yazmadım. Bugün eşim onu söyledi. Oda lütfen böyle durumlarda asla çekinmeyin mesaj atın gerekirse arayın ben zaten bilgisayar başındayım istediğiniz zaman yazın keşke yazsaydınız hemen ilaç yazardım dedi. Sağolsun ilgili iyi bir doktor. İnşallah böyle devam ederiz o zaman değiştirmek durumunda kalmam tabi. Kalırsam medicanayı değerlendiririm.

Ama gerçek yaşımızı değil, gerçek yaşımızın üzerine 2 yaş ekleyip öyle bakmalıymışız. Çin takvimine göre yaşımız bu şekilde oluyormuş.
Iki yaş ekleyince tutmuyor benim. Eklemeden yapınca doğru çıkıyor. Hatta çok kişiden kontrol etmiştim yıllar önce, hepsi doğru çıkmıştı.

aynen canım bende devlet kurumunda mühendisim sizinle de bi çok şeyimiz aynı gidiyor yaa ne yiyorsunuz peki midenize iyi geliyor demek kusturmuyor
Sabah uyanınca ceviz ve kuru kayısı yiyorum. Bir saat sonra peynir ekmek söğüş. Öğle yemeğinde protein (et, peynirli salata, omlet vs) . Ara öğünde yine badem, ceviz, kuru kayısı, ayran tüketebiliyorum. Akşam da sebze + protein.

Bebek tutunsun diye bol proteinli besleniyorum yani.

Bu arada kabızlık olduğu için kuru kayısı ve kuru erik tüketiyorum

Güzel yiyorsun ve kusmuyorsan maşallah

Kızlar iyi dileklerde bulunan herkese çok teşekkür ederim
Bebeğin Kalp atışının durması sonucu gece boyu düşürmek için suni sancı çekip sonunda kürtaj oldum
Bebek patolojiye gönderildi benim ilk gebeliğimdi ilk kaybım oldu
Hayatımın en ruhsal ve fiziksel anlamda acılı günüydü
Çok fazla sizi etkilememek için detay anlatmak istemiyorum
Tekrardan herkese çok teşekkürler
Sizlerle bir gün yeniden bir şeyler paylaşabilmek dileğiyle

Kesinlikle duygularıma tercüman olmuş okudukça içim karardı . Hayatımızın en güzel ayları neden sürekli olumsuzu düşünürüz ki bilemedim . Ben hayatta hep pozitif düşünürüm her işim de rast gider ama endişeli onlarca mesajı arka arkaya okuyunca insan ister istemez etkileniyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…