2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256
Hiç kan vermedin mi?

Yok kanda vermedim. Sadece ultrasonda baktı. Kalp atışıda dinletmedi. Yolk kesesi var haftaya tekrar bakalım dedi sadece. Nasıl bekleyeceğim hiç bilmiyorum.
Yolk gördüyse haftaya büyür inşallah annesi. Üzme kendini. İlk haftalarda beklemekten başka Çaremiz yok maalesef

Yolk gördüyse haftaya büyür inşallah annesi. Üzme kendini. İlk haftalarda beklemekten başka Çaremiz yok maalesef
Eşimde aşırı pozitif. Herşey yolunda sen hiç merak etme diyor ama ben şuan çok karışığım. En büyük pişmanlığım da oğluma kardeşin olacak diye erkenden haber vermiş olmam. Yavrum gün sayıyor kardeşi olacak diye. Haftaya da göremezse ilaçla yada kürtajla müdahale edecek. Inşallah bebeği görürüz de bunlara hiç gerek kalmaz.

İlk kontrolünüz değil mi bu? Haftaya ikinci olacaksa Yolk da oluştuysa bebek de oluşur inşallah. Doktor mu dedi haftaya göremezsek müdahale ederiz diye?

Geç döllenme olabilir benim son adet 5 ocak normalde aynı sayılırız ama herkes aynı zamanda yumurtlama olmuyor . İnşallah sağlıkla ilerler belirsizlik kötü ama maalesef beklemekten başka yapacak bir şey yok

İlk kontrolünüz değil mi bu? Haftaya ikinci olacaksa Yolk da oluştuysa bebek de oluşur inşallah. Doktor mu dedi haftaya göremezsek müdahale ederiz diye?
Evet doktor söyledi. Çünkü ben tam iki hafta önce idrar testinde pozitifi gördüm. O kadar zamanda bebeğin görünüyor olması lazımdı dedi kadın. Hollanda'da yaşıyoruz biz, burda ilk randevuyu geç bir vakte veriyorlar, herşeyi rahatça görebilmek için. Zaten toplamda üç kez bakıyorlar ultrasonda. Düzen çok değişik yani. Ne kan tahlili yaptı ne kalp atışı dinletti. Türk bir ebe bulmaya çalışacağım en azından rahatça anlasabilmek için.

Geç döllenme olabilir ben de çok geç gördüm. O zaman adet tarihinizi de ona göre düzenliyorlar. İçinizi hiç karartmayın yolk varsa genelde oluşuyor. Müdahale derlerse de 8. Haftaya kadar kesin bekleyin derim. Güzel haberlerinizi bekliyor olacağım

Bende geç döllenme olabilir diye düşünüp umutlaniyorum ama idrar testi iki hafta önce pozitif çıkmıştı. Evet beklemekten başka çare yok maalesef.

Anladım canım inşallah her şey yolunda gider. Stres yapma

Inşallah öyledir canım. Yazdan beri hamile kalmak için uğraşıyorum. Test pozitif çıkınca sevinçten havalara uçtuk. Oglumada söyledim hatta kardeşin olacak diye. Şuan tokat yemiş gibi hissediyorum kendimi. Inşallah haftaya bebeği görüp rahatlariz.

İdrarda pozitifi gördükten 20 gün sonra gördük bebeği öyle söyleyeyim. 10 gün sonra gittiğimde bana da oluşması lazımdı falan dediler boşu boşuna stres yapmışım. İçinizi ferah tutun umarım bizim dediğimiz gibidir

Gerçekten mi? O kadar çok sevindim ki şuan bunu duyduğuma. Inşallah benimde böyle olur. İçim rahatladı resmen. Çok teşekkür ederim canım

Yolk sac göründü mü peki? Henuz cok erken oldugu icin gorunmemis olabilir

Kızlarr cuma kontrolüm var ama ben çok gerginim korkuyorum aksi bir durum olursa diye. Buradan da arka arkaya kötü haberler gelince iyice panik olmaya başladım paranoyak oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…