- Konu Sahibi kediannesibiri
-
- #4.341
hangi hastaneye/doktora gidiyorsunuzkediannesibiri bilgileri güncelleyim . Ankara yaş 33 kalp atışı 6+1 hala cinsiyet hissim yok. Kanama alanı olmş inşallah sağlıklıca ilerler
Hiç kan vermedin mi?Bilmiyorum ki canım. Son adet tarihim 6 ocak ama ben 2-3 ayda bir adet görüyorum. Oğlumda da böyle olmuştu, doktor ultrasonda birşey göremedi ilk gittiğimizde. Hatta demişti ki hamile olsan kesin görürdük şuan, adet tarihine göre baya büyük olması lazım. Her ihtimale karşı kan tahlili yapmıştı, kan tahlilinde çıkmıştı hamile olduğum. Şimdide belki öyle olur diyorum ama bilmiyorum. Kafam çok karışık. Idrar testi iki hafta önce pozitifti. Şuan ultrasonda çıkmaması mümkün değil diye düşünüyorum.
Medicana ayşe kırbaş . Siz ?hangi hastaneye/doktora gidiyorsunuz
Yok kanda vermedim. Sadece ultrasonda baktı. Kalp atışıda dinletmedi. Yolk kesesi var haftaya tekrar bakalım dedi sadece. Nasıl bekleyeceğim hiç bilmiyorum.Hiç kan vermedin mi?
lokman hekim akay hastanesindr könül mürsel var şimdilik ona gidiyorum ama hala araştırma içindeyimMedicana ayşe kırbaş . Siz ?
Yolk gördüyse haftaya büyür inşallah annesi. Üzme kendini. İlk haftalarda beklemekten başka Çaremiz yok maalesefYok kanda vermedim. Sadece ultrasonda baktı. Kalp atışıda dinletmedi. Yolk kesesi var haftaya tekrar bakalım dedi sadece. Nasıl bekleyeceğim hiç bilmiyorum.
Eşimde aşırı pozitif. Herşey yolunda sen hiç merak etme diyor ama ben şuan çok karışığım. En büyük pişmanlığım da oğluma kardeşin olacak diye erkenden haber vermiş olmam. Yavrum gün sayıyor kardeşi olacak diye. Haftaya da göremezse ilaçla yada kürtajla müdahale edecek. Inşallah bebeği görürüz de bunlara hiç gerek kalmaz.Yolk gördüyse haftaya büyür inşallah annesi. Üzme kendini. İlk haftalarda beklemekten başka Çaremiz yok maalesef
İlk kontrolünüz değil mi bu? Haftaya ikinci olacaksa Yolk da oluştuysa bebek de oluşur inşallah. Doktor mu dedi haftaya göremezsek müdahale ederiz diye?Eşimde aşırı pozitif. Herşey yolunda sen hiç merak etme diyor ama ben şuan çok karışığım. En büyük pişmanlığım da oğluma kardeşin olacak diye erkenden haber vermiş olmam. Yavrum gün sayıyor kardeşi olacak diye. Haftaya da göremezse ilaçla yada kürtajla müdahale edecek. Inşallah bebeği görürüz de bunlara hiç gerek kalmaz.
Geç döllenme olabilir benim son adet 5 ocak normalde aynı sayılırız ama herkes aynı zamanda yumurtlama olmuyor . İnşallah sağlıkla ilerler belirsizlik kötü ama maalesef beklemekten başka yapacak bir şey yokEşimde aşırı pozitif. Herşey yolunda sen hiç merak etme diyor ama ben şuan çok karışığım. En büyük pişmanlığım da oğluma kardeşin olacak diye erkenden haber vermiş olmam. Yavrum gün sayıyor kardeşi olacak diye. Haftaya da göremezse ilaçla yada kürtajla müdahale edecek. Inşallah bebeği görürüz de bunlara hiç gerek kalmaz.
Evet doktor söyledi. Çünkü ben tam iki hafta önce idrar testinde pozitifi gördüm. O kadar zamanda bebeğin görünüyor olması lazımdı dedi kadın. Hollanda'da yaşıyoruz biz, burda ilk randevuyu geç bir vakte veriyorlar, herşeyi rahatça görebilmek için. Zaten toplamda üç kez bakıyorlar ultrasonda. Düzen çok değişik yani. Ne kan tahlili yaptı ne kalp atışı dinletti. Türk bir ebe bulmaya çalışacağım en azından rahatça anlasabilmek için.İlk kontrolünüz değil mi bu? Haftaya ikinci olacaksa Yolk da oluştuysa bebek de oluşur inşallah. Doktor mu dedi haftaya göremezsek müdahale ederiz diye?
Geç döllenme olabilir ben de çok geç gördüm. O zaman adet tarihinizi de ona göre düzenliyorlar. İçinizi hiç karartmayın yolk varsa genelde oluşuyor. Müdahale derlerse de 8. Haftaya kadar kesin bekleyin derim. Güzel haberlerinizi bekliyor olacağımEşimde aşırı pozitif. Herşey yolunda sen hiç merak etme diyor ama ben şuan çok karışığım. En büyük pişmanlığım da oğluma kardeşin olacak diye erkenden haber vermiş olmam. Yavrum gün sayıyor kardeşi olacak diye. Haftaya da göremezse ilaçla yada kürtajla müdahale edecek. Inşallah bebeği görürüz de bunlara hiç gerek kalmaz.
Bende geç döllenme olabilir diye düşünüp umutlaniyorum ama idrar testi iki hafta önce pozitif çıkmıştı. Evet beklemekten başka çare yok maalesef.Geç döllenme olabilir benim son adet 5 ocak normalde aynı sayılırız ama herkes aynı zamanda yumurtlama olmuyor . İnşallah sağlıkla ilerler belirsizlik kötü ama maalesef beklemekten başka yapacak bir şey yok
Anladım canım inşallah her şey yolunda gider. Stres yapmaEvet doktor söyledi. Çünkü ben tam iki hafta önce idrar testinde pozitifi gördüm. O kadar zamanda bebeğin görünüyor olması lazımdı dedi kadın. Hollanda'da yaşıyoruz biz, burda ilk randevuyu geç bir vakte veriyorlar, herşeyi rahatça görebilmek için. Zaten toplamda üç kez bakıyorlar ultrasonda. Düzen çok değişik yani. Ne kan tahlili yaptı ne kalp atışı dinletti. Türk bir ebe bulmaya çalışacağım en azından rahatça anlasabilmek için.
Inşallah öyledir canım. Yazdan beri hamile kalmak için uğraşıyorum. Test pozitif çıkınca sevinçten havalara uçtuk. Oglumada söyledim hatta kardeşin olacak diye. Şuan tokat yemiş gibi hissediyorum kendimi. Inşallah haftaya bebeği görüp rahatlariz.Geç döllenme olabilir ben de çok geç gördüm. O zaman adet tarihinizi de ona göre düzenliyorlar. İçinizi hiç karartmayın yolk varsa genelde oluşuyor. Müdahale derlerse de 8. Haftaya kadar kesin bekleyin derim. Güzel haberlerinizi bekliyor olacağım
İdrarda pozitifi gördükten 20 gün sonra gördük bebeği öyle söyleyeyim. 10 gün sonra gittiğimde bana da oluşması lazımdı falan dediler boşu boşuna stres yapmışım. İçinizi ferah tutun umarım bizim dediğimiz gibidirInşallah öyledir canım. Yazdan beri hamile kalmak için uğraşıyorum. Test pozitif çıkınca sevinçten havalara uçtuk. Oglumada söyledim hatta kardeşin olacak diye. Şuan tokat yemiş gibi hissediyorum kendimi. Inşallah haftaya bebeği görüp rahatlariz.
Gerçekten mi? O kadar çok sevindim ki şuan bunu duyduğuma. Inşallah benimde böyle olur. İçim rahatladı resmen. Çok teşekkür ederim canımİdrarda pozitifi gördükten 20 gün sonra gördük bebeği öyle söyleyeyim. 10 gün sonra gittiğimde bana da oluşması lazımdı falan dediler boşu boşuna stres yapmışım. İçinizi ferah tutun umarım bizim dediğimiz gibidir
Dualarimız seninle canımmKızlar selam 16.45te randevum var inşallah kalp atışını duymaya gideceğizdua edin bana lütfen hem heyecanlıyım her gerginim saçma sapan bişeyim yani şu an
Yolk sac göründü mü peki? Henuz cok erken oldugu icin gorunmemis olabilirSelam kızlar. Bugün ilk kez doktora gittik. Ama haberler iyi değil maalesef. Ultrasonda birşey görmedi kadın. Alttan baktı yine yok. Sadece kese var. Bebek görünmüyor. Haftaya tekrar bakalım, belki çok küçük olduğu için görünmüyordur dedi. Ne hissedeceğimi bilmiyorum şuan. Dua edin bana lütfen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?