2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256
€Yolk sac göründü mü peki? Henuz cok erken oldugu icin gorunmemis olabilir
Yolk kesesini gördü canım. Belki çok küçük olduğu için görememiş olabilir ama idrar testi iki hafta önce pozitifti. Şimdiye bebek görünürdü diye düşünüyorum. Beklemekten başka çaremiz yok simdilik.

ben artık ekim annesi olamıcam dün düşük yaptım buraya birşeyler yazmak, yazılanları okumak güzeldi umarım geri kalan herkes beklediği güzel haberleri alır.
Amin canım. Hepimiz güzel haberler alalım. Sende çok beklemeden yeniden hamile kalırsın umarım

ben artık ekim annesi olamıcam dün düşük yaptım buraya birşeyler yazmak, yazılanları okumak güzeldi umarım geri kalan herkes beklediği güzel haberleri alır.
Yaa çok üzüldüm hayırlısı buymuş desek de üzücü. Var mıydı bir sıkıntın kaçıncı haftaydı

Yaa çok üzüldüm hayırlısı buymuş desek de üzücü. Var mıydı bir sıkıntın kaçıncı haftaydı
7 buçuk haftalıktı kap atışı duyamamıştık bir beş gün krap şeklinde ağrım ve regl gibi kanama oldu progesron vermişti doktor sonrada evde düştü elimde görmek garipti ben artıık kabulenmiştim ama elimde görünce tutamadım kendimi güvercin yumurtası gibiydi

Canim kotu dusunme doktorun sorunun farkinda yoksa derdi olumsuzlugu nezamam cagirdi bir daha

Bekle bakalım önceden bunları yaşamış olanlar var sanırım Allah'ın izniyle görürsün inşallah sonraki kontrolde

Canim pahali demis bana kuzenim ve arkadaslarim verdi firma ismi 10500 ile 11 000 arasi dedi cok begenmisler 2 firmayida

Off canim cok uzuldum ya basin sagolsun arkadaslarin acisi bizim oluyor uzulmemek elde degil hepimizin muratlari var Allah hakkimizda boyle hayirli kiliyor demekki benimde 1 bebegjmi gelisimi durdu kurtaj oldum acini anliyorum

Canim bir daha verirmisin kan verme sansin yok mu bir daha degerinde yukselme ne durumda
Hiç kan tahlili yapmadı bana. Kalp atışı da dinletmedi. Yurtdışında çok farklı işliyor herşey. Hollandacam çok iyi değil zaten, bazı dediklerini zor anladım, ceviriden baktim.Yolk kesesi var ama kese biraz sivri dedi. Normalde yuvarlak olması gerekiyormus. Bilmiyorum çok olumsuz konuştu kadın, hatta benim için üzüldü. Çok kötü hissettim kendimi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…