- 8 Şubat 2024
- 144
- 131
- 18
- Konu Sahibi kediannesibiri
-
- #4.381
Bende de tam tersi çıkıyor, bir başkasına da denedim o da aynı şekilde çıktıIki yaş ekleyince tutmuyor benim. Eklemeden yapınca doğru çıkıyor. Hatta çok kişiden kontrol etmiştim yıllar önce, hepsi doğru çıkmıştı.
Allah buyuktur neler okuyorum burada gelisim geriligi olanlar bile duzeldi Yeterki Allah ol desin Insallah buyuyecek hayirlisiya cok su ic senHaftaya Perşembe gel dedi. Eğer yine göremezse müdahale edecekmiş. Inşallah gerek kalmaz öyle bir şeye.
Evet oyleymis anlamadim hamilelik onemli surec mantiklari ne acaba hollanda da tipta sorun var arkadasim dis hekimi oraya gitti inanilmaz para kazaniyormus cunku onun kadar bilgili egitimli tecrubeli yokmus disciliktede buyuk sorun varmis gelismis ulkelerinde sagligi sorunlu anlamadim benHiç kan tahlili yapmadı bana. Kalp atışı da dinletmedi. Yurtdışında çok farklı işliyor herşey. Hollandacam çok iyi değil zaten, bazı dediklerini zor anladım, ceviriden baktim.Yolk kesesi var ama kese biraz sivri dedi. Normalde yuvarlak olması gerekiyormus. Bilmiyorum çok olumsuz konuştu kadın, hatta benim için üzüldü. Çok kötü hissettim kendimi.
Insallah canım. Geçen hafta rüyamda yatağımın üstünde mavi bir tulum vardı. Bugün dedim ki bebek görmedim ki rüyamda sadece tulum gördüm, ultrasonda da sadece kese vardı, belkide hiç oluşmadı bebeğim. Herşeyi kötüye yormaya başladım artık. Allah büyük, en hayırlısı neyse onu nasip etsin, ama çok sevinip arkasından üzülmek zormuş gerçekten.Allah buyuktur neler okuyorum burada gelisim geriligi olanlar bile duzeldi Yeterki Allah ol desin Insallah buyuyecek hayirlisiya cok su ic sen
E var kese işte bence bebek de var geç döllenmedir küçğktğrOna birşey söylemedi. Ama kesenin yuvarlak olması gerekiyor seninki biraz sivri dedi. Becerebilirsem atayım resmi. Şekli normal değil gibi yani.
Iste ondan kimse burada tam sevinemiyor herkesin kotu hatiralari var kayiplari var ben cocuk sahibi olmak kolay bisey zannediyordum bizimde hayatta sinavimiz bu demekki ,ruyani kotuye yorma neler duydum ben seninin adet dongunde zormus baksana bence hayirlisiyla haftaya gorursunInsallah canım. Geçen hafta rüyamda yatağımın üstünde mavi bir tulum vardı. Bugün dedim ki bebek görmedim ki rüyamda sadece tulum gördüm, ultrasonda da sadece kese vardı, belkide hiç oluşmadı bebeğim. Herşeyi kötüye yormaya başladım artık. Allah büyük, en hayırlısı neyse onu nasip etsin, ama çok sevinip arkasından üzülmek zormuş gerçekten.
Evet sağlık sistemi çok değişik. Istediğin zaman hastaneye gidemiyorsun, ilaç vermiyorlar çok çok mecbur kalmadıkça. Doktorlar hasta görmedikleri için tecrübesiz. Bizim doktorlar günde 100 hasta bakıyor, o yüzden bir yıl içinde tecrübe kazanıyorlar zaten. Burda Türkiyeden gelen çok fazla diş hekimi var şuan. O yüzden diş konusunda çok rahatız. Bizim gittiğimiz doktor Türkiye'de diş cerrahiymis. El üstünde tutuluyor burda. Belki türk ebede vardır ama biz denk gelmedik maalesef.Evet oyleymis anlamadim hamilelik onemli surec mantiklari ne acaba hollanda da tipta sorun var arkadasim dis hekimi oraya gitti inanilmaz para kazaniyormus cunku onun kadar bilgili egitimli tecrubeli yokmus disciliktede buyuk sorun varmis gelismis ulkelerinde sagligi sorunlu anlamadim ben
Çok zor gerçekten. İlk hamileliğimde hiç sorun olmamasına rağmen 9 ay korku çektim. Kucağıma alana kadar devam etti endişelerim. Inşallah bundada boşuna korkuyorumdur. Ilkinde olduğu gibi sağ salim alırım kucağıma.Iste ondan kimse burada tam sevinemiyor herkesin kotu hatiralari var kayiplari var ben cocuk sahibi olmak kolay bisey zannediyordum bizimde hayatta sinavimiz bu demekki ,ruyani kotuye yorma neler duydum ben seninin adet dongunde zormus baksana bence hayirlisiyla haftaya gorursun
Ama idrarda iki hafta önce gördük pozitifi. Şimdi ye kadar görünmezmiydi? Alttan baktı birde.E var kese işte bence bebek de var geç döllenmedir küçğktğr
Canm bnm kesede yuvarlak değil saçma sapan bir şekli var kese şeklinde bakıp böyle bir yorum yapması saçma bnceOna birşey söylemedi. Ama kesenin yuvarlak olması gerekiyor seninki biraz sivri dedi. Becerebilirsem atayım resmi. Şekli normal değil gibi yani.
Sana birşey dedimi peki? Herşey yolunda yani degilmi şuan senin gebeliginde?Canm bnm kesede yuvarlak değil saçma sapan bir şekli var kese şeklinde bakıp böyle bir yorum yapması saçma bnce
Kalp atışı var dedi ama 9 gün geriden geliyor geç döllenme olabilir dedi ilk gebeliğimde gittiğim doktorum vardı ona mesaj yazdım durumum böyle diye o da bizim için önemli olan kalp atışının olması dedi normal bir durum korkma dediSana birşey dedimi peki? Herşey yolunda yani degilmi şuan senin gebeliginde?
İnşallah bebeğin seninledir. Hiç belli olmaz. Balki bebek geç döllenmedirInsallah canım. Geçen hafta rüyamda yatağımın üstünde mavi bir tulum vardı. Bugün dedim ki bebek görmedim ki rüyamda sadece tulum gördüm, ultrasonda da sadece kese vardı, belkide hiç oluşmadı bebeğim. Herşeyi kötüye yormaya başladım artık. Allah büyük, en hayırlısı neyse onu nasip etsin, ama çok sevinip arkasından üzülmek zormuş gerçekten.
İlk kez mi muayene oldunuz?Ama idrarda iki hafta önce gördük pozitifi. Şimdi ye kadar görünmezmiydi? Alttan baktı birde.
Çok şükür. Umarım benimde geç döllenme olduğu için görememişizdir.Kalp atışı var dedi ama 9 gün geriden geliyor geç döllenme olabilir dedi ilk gebeliğimde gittiğim doktorum vardı ona mesaj yazdım durumum böyle diye o da bizim için önemli olan kalp atışının olması dedi normal bir durum korkma dedi
Evet ilk kez muayene oldum. Zaten hamilelik boyunca 3 kez ultrasonda bakılıyormuş burda.İlk kez mi muayene oldunuz?
Kaçıncı haftasasınız?Evet ilk kez muayene oldum. Zaten hamilelik boyunca 3 kez ultrasonda bakılıyormuş burda.
Öyledir Allah'ın izniyle iyi düşünelim dua edelim inşallahÇok şükür. Umarım benimde geç döllenme olduğu için görememişizdir.
Onu bilemiyorum işte. Son adet tarihim 6 ocak. Ama ben 2-3 ayda bir adet görüyorum. Yani çok yüksek ihtimalle geç döllenme. Ama idrar testi iki hafta önce pozitif çıkmıştı. Kadın dediki şimdiye görünmesi lazımdı.Kaçıncı haftasasınız?
Evet 2 hafta önce pozitif çıktıysa görünmeliydi ama geç döllenme olabilir dediğiniz gibi. Kan tahlilimiz kaç çıktı? Beta baktılar değil mi?Onu bilemiyorum işte. Son adet tarihim 6 ocak. Ama ben 2-3 ayda bir adet görüyorum. Yani çok yüksek ihtimalle geç döllenme. Ama idrar testi iki hafta önce pozitif çıkmıştı. Kadın dediki şimdiye görünmesi lazımdı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?