2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256
Evet 2 hafta önce pozitif çıktıysa görünmeliydi ama geç döllenme olabilir dediğiniz gibi. Kan tahlilimiz kaç çıktı? Beta baktılar değil mi?
Hayır bakmadılar. Mail atmıştı kadın bugün ultrasonda bakacağız ve kan tahlillerinizi yapacağız diye. Ama bebeği görmeyince tahlilde yapmadı. Benimde sormak aklıma gelmedi şoka girdiğim için. Eve gelince kaset test yaptım, hemen iki çizgi oldu. Perşembe günü tekrar gideceğim,inşallah o zaman görürüz.

İyi akşamlar arkadaşlar ya ben bugün çok üşüdüm dondum desem yeridir, yarım saat önce idrar yaptığımız yere bir sanci ve acıma girdi ayağa dahi kalkamıyorum doktor kontrolüm pazartesi ilac verseler kullanamıyorum bisey olur mu bebeğime

Canım idrar yolları enfeksiyonu gibi bişi olmuşsundur belki, anlattığın belirtiler ona benziyor.. canını sıkma, geçer bence

İnşallah görebilirsiniz. Sistem çok farklıymış. Tr de beta takibi çok gerekli görülüyor. Umarım sorunsuzdur gebeliğiniz

Canim senin betana baktirma sansin varmi hic bir yerde gec dollenme bence seninki anca olusumda

Bende aynı firmayla anlaştım. Doktorum tavsiye etti. Haftaya çarşamba yaptırcam 10+5 oluyor benimde. Panaroma plus orta pakette karar kıldık. İnşallah sonuçlarımız iyi çıkar

Kızlar bel ağrısı yaşayan yok mu benden başka ? 2 haftadır bel ağrısı çekiyorum 9+2 yim normal mi bu durum acaba ?
Bir iki hafta önce bende de çok fena oluyordu sabah uyandığımda özellikle belimin alt kısmında adet olacakmışım gibi bir ağrı vardı sürekli şu an iyiyim o ağrı yok kaç gündür

Bir iki hafta önce bende de çok fena oluyordu sabah uyandığımda özellikle belimin alt kısmında adet olacakmışım gibi bir ağrı vardı sürekli şu an iyiyim o ağrı yok kaç gündür
Neyle alakalı bel ağrıları acaba daha kilo da almadık. Hormonların etkisi olabilir diye düşünüyorum ama yine de sorayım dedim başka yaşayan var mı diye. Teşekkür ederim canım

Kızlar bel ağrısı yaşayan yok mu benden başka ? 2 haftadır bel ağrısı çekiyorum 9+2 yim normal mi bu durum acaba ?
Benim kaslarım çok zayıf. Fizyoterapistim ilk 3 ay bile çok yürüyüş yap ve 3 aydan sonra pilatese başlayalım dedi. Çünkü çok belin ağrır dedi. Senin de öyle bir durumun varsa yavaş yavaş kasların gerilmeye başladığı için ağrı başlamıştır. Bol yürüyüş yap bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…