- 16 Kasım 2021
- 459
- 456
- 53
- 29
- Konu Sahibi kediannesibiri
-
- #4.421
Hormonlarla ilgilidir bencede çok şükür sonuclarimda normaldi çünkü bı eksiklik olsa ondan ağrıyor derdim bel ağrısı çeken çok gebe duymuştum ama ilk haftalarda olması banada ilginç geldiNeyle alakalı bel ağrıları acaba daha kilo da almadık. Hormonların etkisi olabilir diye düşünüyorum ama yine de sorayım dedim başka yaşayan var mı diye. Teşekkür ederim canım
İlk 3 ay her şey yasak bana canım düşük tehtidim devam ediyor. Şu 3 ayı atlatayım düşünüyorum ben de bir şeyler, teşekkür ederimBenim kaslarım çok zayıf. Fizyoterapistim ilk 3 ay bile çok yürüyüş yap ve 3 aydan sonra pilatese başlayalım dedi. Çünkü çok belin ağrır dedi. Senin de öyle bir durumun varsa yavaş yavaş kasların gerilmeye başladığı için ağrı başlamıştır. Bol yürüyüş yap bence
Duyulabilir ama duyulmazsa da çok normal. Güzel haberlerini bekliyorumBen yarın tam 6 haftalık oluyorum. Doktor kontrolüm var. Kalp atışı duyulur mu acaba. Keseyi 4+6 da sıkışık olmamama rağmen görmüştük
Benim de yarın 6. hafta ben de cuma günü gidicem inşallah duyarız. Bana da yaz olur muuuuBen yarın tam 6 haftalık oluyorum. Doktor kontrolüm var. Kalp atışı duyulur mu acaba. Keseyi 4+6 da sıkışık olmamama rağmen görmüştük
Ben de böyle düşündüğüm için iptal ettim programımı. Daha önce 1 kaybım var. Doktoruma da cuma soracağım bu konuyu ayrıcaDoktoruna danışmadan gitmemen daha iyi olabilir ben 2 defa düşük yaptığım için doktor otobüs yolculuğu kesinlikle yok zorunlu kalmadıkça da araba yolculuğundan da uzak durmaya çalış 3 ayın dolana kadar dedi.
Kesinlikle danış çok zorunluysan 2 saatte bir yarım saat mola verip yürüyüş yap diyebilirBen de böyle düşündüğüm için iptal ettim programımı. Daha önce 1 kaybım var. Doktoruma da cuma soracağım bu konuyu ayrıca
Benim de 9+4 ve belim özellikle akşamları çok ağrıyor sanki tüm gün ağır yük taşımış gibiKızlar bel ağrısı yaşayan yok mu benden başka ? 2 haftadır bel ağrısı çekiyorum 9+2 yim normal mi bu durum acaba ?
Kızlar sağlık ocağına ne zaman bildirmek gerekiyor acaba? Ben daha hiç gitmedim de
Eğer hamile olduğun kesinse bildirmen gerekir ona göre bilgilerini alıyorlarKızlar sağlık ocağına ne zaman bildirmek gerekiyor acaba? Ben daha hiç gitmedim de.
Keseyi görünce bildirdim benKızlar sağlık ocağına ne zaman bildirmek gerekiyor acaba? Ben daha hiç gitmedim de.
Yarın gideyim ben de madem. Rutin testleri de isterimKeseyi görünce bildirdim ben
Ben de daha gitmedim randevu almak gerekiyor mu acaba e nabızdan randevu alamıyorum.Kızlar sağlık ocağına ne zaman bildirmek gerekiyor acaba? Ben daha hiç gitmedim de.
Bazen problem oluyo vermiyor enabız ama ben alabildimBen de daha gitmedim randevu almak gerekiyor mu acaba e nabızdan randevu alamıyorum.
Her sağlık ocağına göre degisiyor bazı sağlık ocakları randevusuz kabul etmiyor benim sağlık ocağım için gittiğimde direk gorunebiliyorum. Hemşireni tanıyorsan direk hemsirenle de görüşebilirsin hastanede betana bakıldıysaBen de daha gitmedim randevu almak gerekiyor mu acaba e nabızdan randevu alamıyorum.
Sadece hemşire bilgilerini alacağı için sıra almaya gerek yok bizim burdada randevu sistemi yok gittigimizde sırayla giriyoruz doktorun yanına ama gebelik kaydı yapmaya gittiğimde doktorluk bı isim olmadığı için sadece hemşireye gittim kaydimi yaptı tansiyon ve hastane de verdiğim kan sonuçlarıma baktı bide gideceğim tarihleri yazdıBen de daha gitmedim randevu almak gerekiyor mu acaba e nabızdan randevu alamıyorum.
Bende 9+1 im bendede var bel agrisi yani normaldir diye dusunuyorum hormonlar buyuyen rahim birde hassassa belin benim hep hassas belim zatenKızlar bel ağrısı yaşayan yok mu benden başka ? 2 haftadır bel ağrısı çekiyorum 9+2 yim normal mi bu durum acaba ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?