2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256
Neyle alakalı bel ağrıları acaba daha kilo da almadık. Hormonların etkisi olabilir diye düşünüyorum ama yine de sorayım dedim başka yaşayan var mı diye. Teşekkür ederim canım
Hormonlarla ilgilidir bencede çok şükür sonuclarimda normaldi çünkü bı eksiklik olsa ondan ağrıyor derdim bel ağrısı çeken çok gebe duymuştum ama ilk haftalarda olması banada ilginç geldi

İlk 3 ay her şey yasak bana canım düşük tehtidim devam ediyor. Şu 3 ayı atlatayım düşünüyorum ben de bir şeyler, teşekkür ederim

Ben de böyle düşündüğüm için iptal ettim programımı. Daha önce 1 kaybım var. Doktoruma da cuma soracağım bu konuyu ayrıca

Ben de daha gitmedim randevu almak gerekiyor mu acaba e nabızdan randevu alamıyorum.
Her sağlık ocağına göre degisiyor bazı sağlık ocakları randevusuz kabul etmiyor benim sağlık ocağım için gittiğimde direk gorunebiliyorum. Hemşireni tanıyorsan direk hemsirenle de görüşebilirsin hastanede betana bakıldıysa

Ben de daha gitmedim randevu almak gerekiyor mu acaba e nabızdan randevu alamıyorum.
Sadece hemşire bilgilerini alacağı için sıra almaya gerek yok bizim burdada randevu sistemi yok gittigimizde sırayla giriyoruz doktorun yanına ama gebelik kaydı yapmaya gittiğimde doktorluk bı isim olmadığı için sadece hemşireye gittim kaydimi yaptı tansiyon ve hastane de verdiğim kan sonuçlarıma baktı bide gideceğim tarihleri yazdı

Ben gittim hemşire numarasını verdi kalp atışı duyunca ara demişti aradım ertesi gün kendisi ayrıca aradı bı şeyler sordu kronik hastalıklar var mı ilaç kullanıyor musun ya da riskli gebelik mi gibi..

Kızlar bel ağrısı yaşayan yok mu benden başka ? 2 haftadır bel ağrısı çekiyorum 9+2 yim normal mi bu durum acaba ?
Bende 9+1 im bendede var bel agrisi yani normaldir diye dusunuyorum hormonlar buyuyen rahim birde hassassa belin benim hep hassas belim zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…