2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256
Ben 2. Kutuyu kullanıyorum. Günde 2tane olarak. Ben bırak diyene kadar devam edeceksin dedi doktorum .

Ben istiyorum aslında doktorum da son ayında olanlara önermiyorum demişti ama açken midem bulanıyor halsiz kalıyorum.. denerim bi ama hepsini tutabileceğimi sanmıyorum pek
Bende aynı şekilde normalde çok rahat oruç tutarım hiç zorlanmam ama şimdi sabahları bi bulantı açlık hissediyorum. O yüzden dediğiniz gibi hepsini tutamasam da denemek istiyorum

Kızlar oruç tutmayı düşünen var mı?
Ben düşünmüyorum açlık geçtim su içmek lazım özellikle ilk aylarda çok önemli
Her şeyi geçtim dinde kolaylık var zaten şartları zorlamaya gerek olmadığını düşünüyorum ama tabiki tutarım diyene de saygımız var :)

Kızlar oruç tutmayı düşünen var mı?
Ben elimden geldigince hepsini tutmak istiyorum. Ama kendimi zorlamam, eger fiziksel olarak cok etkilenirsem birakirim. Cocuk dusundugum icin isi birakmistim, evde uyku duzenimi ona gore ayarlamayi dusunuyorum. Gun icinde cok yorulmam, su ihtiyacini iftar-sahur arasi yeteri kadar karsilarim. Onemli olan aclik tokluk degil saglikli beslenmek. Midesi bulunanlarin sık ve az yemesi gerekiyor, belki mide bulantisi yasayanlar icin problem olabilir. Bende su an kusma yok, mide hassasiyeti var baharatli yagli yemedikce idare ediyorum. Dedigim gibi zorlanirsam birakirim ama niyetim tutmak.

Ben oruç tutmayı çok istiyorum zaten borcum da çok ama midem çok kötü her sabah istifra ediyorum sonra bütün gün devam ediyor ama ilk gün denemek istiyorum ilk üç ay kandan besleniyor zaten bebek aksamlari ve sahurda sağlıklı birşeyler yersek bolda su olur ama tedirginim yine de tutabilir miyim diye

İnşallah tutarsınız eğer istiyorsanız tabi, bende çok istiyorum bakalım

Bı de geçen Pers Dr gitmiştim bı daha bir ay sonra cagirdi ama bir ay dayanamam diye 18 Mart a devlet Hastanesi'ne randevu aldım zaten iki Dr devam etmek istiyordum tahlilleri falan devlette yaptırırım diye

İkiz bekleyen anneler ikili test için Dr birşey dedi mi bazı yerlerde okuduğum kadarıyla ikiz gebeliklerde doğru sonuç vermiyor Muş yüksek çıkıyormuş değerler

Progestan 100mg bana da vermişti 5 gündür kullanıyorum günde iki kere ama inanılmaz mide bulantısı, baş dönmesi ve halsizlik yaptı kanamam da yok hiç kullanmak istemiyorum
Bana da ağrın olursa iç demişti aşırı yan etkisinden dolayı içmek istemiyorum dedim vajina dan al dedi. Ordan da almadım bıraktım zaten ne kanama ne bişi vardı neden verdi onuda anlamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…