2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256
Yeni değiştirdim aile hekimimi eski adresimde kalmıştı. O yüzden hiç birini tanımıyorum. Cuma günü kontrolden sonra bir şansımı deneyeceğim kayıt için. Kaç gündür randevu alamadım

Bende 9+1 im bendede var bel agrisi yani normaldir diye dusunuyorum hormonlar buyuyen rahim birde hassassa belin benim hep hassas belim zaten
Kuyruk sokumum ağrıyor daha çok ayakta çok uzun süre duramıyorum. Bu da mide bulantısı gibi herhalde kimilerinde oluyor, kimilerinde olmuyor. Parol işe yaramıyor magnezyum iyi gelebiliyormuş sorucam bakalım doktoruma

Günaydın kızlar bu progestanın yan etkileri çok mu ben çok kilo alıyorum iştahım çok arttı 5 aylık gibi karnım motivasyonum düştü resmen

ayniyiz seninle neredeyse bende hic olmadi canim bel agrisi

Ben hamile kaldığım günden beri aşırı derecede yaşıyorum bunu şuan 13 haftaligim ve hala belim agriyo. Dr normal dedi bazılarında mide bulantısı çok oluyo o da bende yok mesela. Sanırım bizde bel ağrısıni cekicez

Kızlar bel ağrısı yaşayan yok mu benden başka ? 2 haftadır bel ağrısı çekiyorum 9+2 yim normal mi bu durum acaba ?
Size yazayım derken başka birine yazmışım neyse tekrar yazayım. ben hamile kaldığım günden beri aşırı derecede yaşıyorum bel ağrısını şuan 13 haftaligim ve hala belim agriyo Dr normal dedi bazıları mide bulantisindan cekiyo bende de bulantı olmadı hc

o bazılarından biri ben :)
mide bulantısı 3-4 gundur basladı. sabahları özellikle 6+6yım bugun
ama ağrı hıc olmadı. ki tup bebek tedavisi ile hamile kaldım ıgne ılac vs kullanımından bile en ufak agrım olmadı.

Günaydın kızlar bu progestanın yan etkileri çok mu ben çok kilo alıyorum iştahım çok arttı 5 aylık gibi karnım motivasyonum düştü resmen
Günaydın.
Ben de normalde göbeksizim sanki hemen şekil aldı. ilk hamileliğimde 7. ayda karnım ancak cıkmıstı :) sankı sımdı erken buyucek.
Ama kabızlıkta var. normalde de zaten sorunum vardır. şu an zirve

Benimde ilki düşüktü bu ikinci gebeliğim inşallah sağlıkla kavuşuruz ya bebeklerimize ben bel ağrısına razıyım

Benimde ilki düşüktü bu ikinci gebeliğim inşallah sağlıkla kavuşuruz ya bebeklerimize ben bel ağrısına razıyım
amin canım inşallah.
ben bu yollarda çok gezdim. 5. gebeliğim 1 kızım var doğal yolla oldu. diğerleri tüp bebekti . bu da dahil hepsi düşük oldu.
umarım aynı sıkıntıyı yaşamam. o dönemler geçene kadar psikolojimi her duruma hazırlamaya çalışıyorum.

Kızlar sağlık ocağına ne zaman bildirmek gerekiyor acaba? Ben daha hiç gitmedim de.
Eğer hastane atıyorsa sorun yok ama hastane sistemden atmıyorsa 10. Haftaya kadar sizin söylemeniz lazım
Bu bı hafta sonraki ultrasonumux ilkinde nubu kız die yorumladim sizin gibi burdada erkek gbi geldi ama nubu deildir o bacağında olabilir diyenlerde var bilemiyorum
Yani o bacak olabilir bana duruşundan kız gibi geldi : )
Ya benim de karnım çok çıktı iştahım açık ondan mi acaba ? Ama ben fitil olarak alıyorum yan etkisi olmaz pek diye düşündüm

Üzüldüm gerçekten ama çok şanslısınız bı kiziniz var benim henüz yok çocuğum 3 yıldır evliyim bende kucağıma sağlıklı şekilde alana kdr içimde hep bı korku var dillendirmiyorum ama içim hep tedirgin

Günaydın.. ben kullanmayı bıraktım progestanı. Yan etkilerinden tedirgin olmuştum yazdığı zamanda zaten. Üstelik doktor yazarken de düşüğü engellemez dediği içinde kalbim hiç ısınmadı o ilaca. Ama kanama çıktığı için mecburen 1 hafta 10 gün belki kullandım. En son kalp atışını görüldüğünde kanama durmuştu. O günden sonra da fitil olarak koymadım valla.

Bende migde bulantisida asiri yok gun icerisinde geliyor bazi saatler geliyor gidiyor beni yoran sadece halsizlik yuruyerek bir yere gidip geliyorum 10 km yurumus gibi hissediyorum herkesin baska olmasi daha guzel keske belirtiler olunca ben daha mutlu oluyorum

Canım bende valla sadece aşırı derecede baş dönmesi ve uyku yaptı hiç iştah ile Bi sorun yaşamadım bıraktım ama ben kullanmıyorum

Kızlar benim Cumartesi doktor kontrolüm vardı. Beta 2400 seviyelerinde iken keseyi gördük. Daha çok küçük 5mm'ydi. 16 Mart'a çağırdı yeniden bebiş ve kalp atışı için. Doktorumla baya konuştuk fikir olması açısından sizlere de yazayım dedim.

Sata göre (21 Ocak) kesem çok küçük gelmişti bana, doktorum önümüzdeki süreç belli, beta değerine göre gayet normal her şey, her kadının yumurtlama dönemi farklıdır, bunlara takılma dedi. Bel ve kasık ağrılarımı sordum. Şu anda rahminde çok kıymetli bir şey taşınıyor, vücudun buna alışık değil. Bir devrim var orada, bütün devrimler ağrılı ve sancılıdır tabi ki ağrıların olacak dedi. Bilmediğin şeyleri yeme, sağlıklı beslenmeye çalış ve sadece folik asite devam et dedi. Çok olumlu konuştu, umarım 16sında kalp atışını da duyabilirim.

İnşallah benim de 9 martta kontrol var inşallah biz de duyarız kalp atışını, 7+2 olmuş olacak o gün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…