- 17 Temmuz 2023
- 142
- 62
- 18
- 32
- Konu Sahibi kediannesibiri
-
- #4.501
Teşekkür ederimÖnemli olan artması canım en az %60 deniyor. Seninki fazla fazla maşallah
Süper artışKızlar adetime 4 gün kala beta 51 çıkmıştı 2 gün kala ise 152 3 kat artmış gözüküyor başına böyle bir şey gelen var mı?
Evet canım hayırlı olsun Allah sağlık sıhhat ile tamamına erdirsin inşallahTeşekkür ederimen az %60 artması gerekiyor o zaman 2 katından fazla artması sıkıntılı bir durum değil doğru mu anladım
Çok teşekkür ederim canım bekleyen herkes için inşallahEvet canım hayırlı olsun Allah sağlık sıhhat ile tamamına erdirsin inşallah
Oluyor canım oluyor ama uyuyamıyorum evde bebiş varPrilam kullanan anneler uyku hali sizde de oluyor mu ya başımı kaldiramiyorum bulantım hiç gecmiyor devamlı uyusam uyurum yani 3 tane alıyorum günlük Dr m prilamin yan etkisi bu dedi daha ağır bulantı hapına gerek yok dayanabiliyorsan dedi ama devamlı sersem gibiyim
Gece yatmadan mı içiyorsunuz? Benim akşam bulantı pik oluyor, aç karnına içiyorum ama pek bir işe yaramıyorPrilam kullanan anneler uyku hali sizde de oluyor mu ya başımı kaldiramiyorum bulantım hiç gecmiyor devamlı uyusam uyurum yani 3 tane alıyorum günlük Dr m prilamin yan etkisi bu dedi daha ağır bulantı hapına gerek yok dayanabiliyorsan dedi ama devamlı sersem gibiyim
Bu ilacı kullanan çok kişi var canım tek dozluk bir ilaç zaten. İhmal etme sonrası daha çok sıkıntı olabilir..Merhaba arkadaşlar dün yazmıştım idrar yolumda çok sanci var diye normalde kontrolumuz 4 gün sonraydi fakat benim içim rahat etmedi gittim çok şükür bebeğim iyi ama idrar yolu enfeksiyonu çıktı monurol diye bir şase verdi doktor. tehlikeli olsa tabi ki doktorum vermez ama işte ben çok pinpirikliyim bol su içsem filan geçmez mi bu acaba kullanan var mi bu ilaçtan
Benim bulantim var ama hafif mide yanmam ve mide ekşimesi çok bende. Bende de hic koku hassasiyeti olmadı iştahım da iyi maşallahSelam kizlar. Benim mide bulantim yok. Kusmam yok. Ama su an her seyden nefret ediyorum. Mutfaktaki her sey kokuyor, ev hatta bina komple kokuyor, yemek yiyesim gelmiyor, mecburen yiyorum bi seyler. Insan bazi seylerden tiksinir tamam ama benim bu her seyden tiksinmem ve bunun bi hafta icinde bu kadar artmasi sov oldu biraz. Surekli uykum var, yiyemedigim halde reflu tavan, surekli midem yaniyor, omru hayatimda gegirdigimin 10 katini tek gunde yapiyorum. Cok cirkin bi hamile oldumbi de yemedigim halde kilo aliyorum karnim falan sisti gazdan odem de oldu sanirim bunun baska bi aciklamasi olamaz herhalde hamile dedigin azicik aserir ben her seye öğğğ modundayim. Gunluk rapor sonu
Benim de inanılmaz mide yanmam oluyordu çay bardağıyla sadece 2 yudumluk soğuk süt içince kesiliyor. Dene benceSelam kizlar. Benim mide bulantim yok. Kusmam yok. Ama su an her seyden nefret ediyorum. Mutfaktaki her sey kokuyor, ev hatta bina komple kokuyor, yemek yiyesim gelmiyor, mecburen yiyorum bi seyler. Insan bazi seylerden tiksinir tamam ama benim bu her seyden tiksinmem ve bunun bi hafta icinde bu kadar artmasi sov oldu biraz. Surekli uykum var, yiyemedigim halde reflu tavan, surekli midem yaniyor, omru hayatimda gegirdigimin 10 katini tek gunde yapiyorum. Cok cirkin bi hamile oldumbi de yemedigim halde kilo aliyorum karnim falan sisti gazdan odem de oldu sanirim bunun baska bi aciklamasi olamaz herhalde hamile dedigin azicik aserir ben her seye öğğğ modundayim. Gunluk rapor sonu
Super, denicem simdiBenim de inanılmaz mide yanmam oluyordu çay bardağıyla sadece 2 yudumluk soğuk süt içince kesiliyor. Dene bence
Kusma cok kotu ya, insallah gecer hemenBenim bulantim var ama hafif mide yanmam ve mide ekşimesi çok bende. Bende de hic koku hassasiyeti olmadı iştahım da iyi maşallahakşamlari mide yanması sebepli istifra ediyorum başım da ağrıyor
Hiç bunu düşünme enfeksiyon ilerlerse sıkıntı sonuçta eski bedenimize sahip değiliz ki su içmek yeterli olsun. Ztn yeterli olsaydı enfeksiyon da çıkmazdı. Doktoruna güven ilerlemeden tedavini olMerhaba arkadaşlar dün yazmıştım idrar yolumda çok sanci var diye normalde kontrolumuz 4 gün sonraydi fakat benim içim rahat etmedi gittim çok şükür bebeğim iyi ama idrar yolu enfeksiyonu çıktı monurol diye bir şase verdi doktor. tehlikeli olsa tabi ki doktorum vermez ama işte ben çok pinpirikliyim bol su içsem filan geçmez mi bu acaba kullanan var mi bu ilaçtan
Selam kizlar. Benim mide bulantim yok. Kusmam yok. Ama su an her seyden nefret ediyorum. Mutfaktaki her sey kokuyor, ev hatta bina komple kokuyor, yemek yiyesim gelmiyor, mecburen yiyorum bi seyler. Insan bazi seylerden tiksinir tamam ama benim bu her seyden tiksinmem ve bunun bi hafta icinde bu kadar artmasi sov oldu biraz. Surekli uykum var, yiyemedigim halde reflu tavan, surekli midem yaniyor, omru hayatimda gegirdigimin 10 katini tek gunde yapiyorum. Cok cirkin bi hamile oldumbi de yemedigim halde kilo aliyorum karnim falan sisti gazdan odem de oldu sanirim bunun baska bi aciklamasi olamaz herhalde hamile dedigin azicik aserir ben her seye öğğğ modundayim. Gunluk rapor
Ahahaha alemsinSelam kizlar. Benim mide bulantim yok. Kusmam yok. Ama su an her seyden nefret ediyorum. Mutfaktaki her sey kokuyor, ev hatta bina komple kokuyor, yemek yiyesim gelmiyor, mecburen yiyorum bi seyler. Insan bazi seylerden tiksinir tamam ama benim bu her seyden tiksinmem ve bunun bi hafta icinde bu kadar artmasi sov oldu biraz. Surekli uykum var, yiyemedigim halde reflu tavan, surekli midem yaniyor, omru hayatimda gegirdigimin 10 katini tek gunde yapiyorum. Cok cirkin bi hamile oldumbi de yemedigim halde kilo aliyorum karnim falan sisti gazdan odem de oldu sanirim bunun baska bi aciklamasi olamaz herhalde hamile dedigin azicik aserir ben her seye öğğğ modundayim. Gunluk rapor sonu
Ben kullandım. Ama gebelikte değil tabiki normal zamanda. Tek seferde sorunu çözen güzel bir ilaç. Herhangi bri yan etki görmedim canım.Merhaba arkadaşlar dün yazmıştım idrar yolumda çok sanci var diye normalde kontrolumuz 4 gün sonraydi fakat benim içim rahat etmedi gittim çok şükür bebeğim iyi ama idrar yolu enfeksiyonu çıktı monurol diye bir şase verdi doktor. tehlikeli olsa tabi ki doktorum vermez ama işte ben çok pinpirikliyim bol su içsem filan geçmez mi bu acaba kullanan var mi bu ilaçtan
Içsen daha iyi olur canım. Hamilelikte idrar yolu enfeksiyonu tehlikeli olabilir Allah korusun.Merhaba arkadaşlar dün yazmıştım idrar yolumda çok sanci var diye normalde kontrolumuz 4 gün sonraydi fakat benim içim rahat etmedi gittim çok şükür bebeğim iyi ama idrar yolu enfeksiyonu çıktı monurol diye bir şase verdi doktor. tehlikeli olsa tabi ki doktorum vermez ama işte ben çok pinpirikliyim bol su içsem filan geçmez mi bu acaba kullanan var mi bu ilaçtan
Valla bende başta hiç bulantı yoktu. Son bi kaç gündür herşeyi yine canım çekiyor, hele açsamSelam kizlar. Benim mide bulantim yok. Kusmam yok. Ama su an her seyden nefret ediyorum. Mutfaktaki her sey kokuyor, ev hatta bina komple kokuyor, yemek yiyesim gelmiyor, mecburen yiyorum bi seyler. Insan bazi seylerden tiksinir tamam ama benim bu her seyden tiksinmem ve bunun bi hafta icinde bu kadar artmasi sov oldu biraz. Surekli uykum var, yiyemedigim halde reflu tavan, surekli midem yaniyor, omru hayatimda gegirdigimin 10 katini tek gunde yapiyorum. Cok cirkin bi hamile oldumbi de yemedigim halde kilo aliyorum karnim falan sisti gazdan odem de oldu sanirim bunun baska bi aciklamasi olamaz herhalde hamile dedigin azicik aserir ben her seye öğğğ modundayim. Gunluk rapor sonu
İlk hamileliğimde herşey çöp kokuyordu. Elimi yıkarken sıvı sabundan çöp kokusu geliyordu. Erken geçti Allah'tan çok uzun sürmemisti.Selam kizlar. Benim mide bulantim yok. Kusmam yok. Ama su an her seyden nefret ediyorum. Mutfaktaki her sey kokuyor, ev hatta bina komple kokuyor, yemek yiyesim gelmiyor, mecburen yiyorum bi seyler. Insan bazi seylerden tiksinir tamam ama benim bu her seyden tiksinmem ve bunun bi hafta icinde bu kadar artmasi sov oldu biraz. Surekli uykum var, yiyemedigim halde reflu tavan, surekli midem yaniyor, omru hayatimda gegirdigimin 10 katini tek gunde yapiyorum. Cok cirkin bi hamile oldumbi de yemedigim halde kilo aliyorum karnim falan sisti gazdan odem de oldu sanirim bunun baska bi aciklamasi olamaz herhalde hamile dedigin azicik aserir ben her seye öğğğ modundayim. Gunluk rapor sonu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?