2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256
Oluyor canım oluyor ama uyuyamıyorum evde bebiş var bıraksan hiç kalkmam uyurum ben de 3 içiyorum

Gece yatmadan mı içiyorsunuz? Benim akşam bulantı pik oluyor, aç karnına içiyorum ama pek bir işe yaramıyor yemek yapamıyorum yiyemiyorum adam gibi anam bu nasıl iş anlamadım

Merhaba arkadaşlar dün yazmıştım idrar yolumda çok sanci var diye normalde kontrolumuz 4 gün sonraydi fakat benim içim rahat etmedi gittim çok şükür bebeğim iyi ama idrar yolu enfeksiyonu çıktı monurol diye bir şase verdi doktor. tehlikeli olsa tabi ki doktorum vermez ama işte ben çok pinpirikliyim bol su içsem filan geçmez mi bu acaba kullanan var mi bu ilaçtan

Selam kizlar. Benim mide bulantim yok. Kusmam yok. Ama su an her seyden nefret ediyorum. Mutfaktaki her sey kokuyor, ev hatta bina komple kokuyor, yemek yiyesim gelmiyor, mecburen yiyorum bi seyler. Insan bazi seylerden tiksinir tamam ama benim bu her seyden tiksinmem ve bunun bi hafta icinde bu kadar artmasi sov oldu biraz. Surekli uykum var, yiyemedigim halde reflu tavan, surekli midem yaniyor, omru hayatimda gegirdigimin 10 katini tek gunde yapiyorum. Cok cirkin bi hamile oldum bi de yemedigim halde kilo aliyorum karnim falan sisti gazdan odem de oldu sanirim bunun baska bi aciklamasi olamaz herhalde hamile dedigin azicik aserir ben her seye öğğğ modundayim. Gunluk rapor sonu

Bu ilacı kullanan çok kişi var canım tek dozluk bir ilaç zaten. İhmal etme sonrası daha çok sıkıntı olabilir..

Benim bulantim var ama hafif mide yanmam ve mide ekşimesi çok bende. Bende de hic koku hassasiyeti olmadı iştahım da iyi maşallah akşamlari mide yanması sebepli istifra ediyorum başım da ağrıyor

Benim de inanılmaz mide yanmam oluyordu çay bardağıyla sadece 2 yudumluk soğuk süt içince kesiliyor. Dene bence

Benim bulantim var ama hafif mide yanmam ve mide ekşimesi çok bende. Bende de hic koku hassasiyeti olmadı iştahım da iyi maşallah akşamlari mide yanması sebepli istifra ediyorum başım da ağrıyor
Kusma cok kotu ya, insallah gecer hemen Surekli yeni bi guncelleme geldigi icin, umudumuz daha iyi olma yonunde

Hiç bunu düşünme enfeksiyon ilerlerse sıkıntı sonuçta eski bedenimize sahip değiliz ki su içmek yeterli olsun. Ztn yeterli olsaydı enfeksiyon da çıkmazdı. Doktoruna güven ilerlemeden tedavini ol

Ahahaha alemsin Dünya kokuyor komşulara düzenli sövüyorum soğan kavuruyorlar diye

Ben kullandım. Ama gebelikte değil tabiki normal zamanda. Tek seferde sorunu çözen güzel bir ilaç. Herhangi bri yan etki görmedim canım.

Içsen daha iyi olur canım. Hamilelikte idrar yolu enfeksiyonu tehlikeli olabilir Allah korusun.

Valla bende başta hiç bulantı yoktu. Son bi kaç gündür herşeyi yine canım çekiyor, hele açsam ama gel gör ki yerken midem bulanıyor, istediğim beklediğim tadı zevki alamıyorum.. hiç doymamış gibi hissediyorum gözüm aç kalıyor, bulantım geçince anlıyorum ki tokum

İlk hamileliğimde herşey çöp kokuyordu. Elimi yıkarken sıvı sabundan çöp kokusu geliyordu. Erken geçti Allah'tan çok uzun sürmemisti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…