2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256
Ayy aynı benden birini buldum. Mide bulantısı sıfır, bel ağrısı tavan 5 dk ayakta duramıyorum ya. Normal olmasına çok sevindim Önlem olarak bir şey kullanıyor musunuz peki ?

Kızlar merhaba bugün kahverengi lekelenmem oldu peçeteye sildikçe gelen böyle bir durum yaşayan var mı ? Doktorumu aradım ameliyattaymış görüşemedik

Progestan 100mg bana da vermişti 5 gündür kullanıyorum günde iki kere ama inanılmaz mide bulantısı, baş dönmesi ve halsizlik yaptı kanamam da yok hiç kullanmak istemiyorum
Ben de yan etki yapmıyor ama kokusu akıntısı vs aşırı midemi bulandırıyor. Kendimi iğrenç hissettiriyor. Ama doktor bırakabilirsin diyene kadar kullanmaya devam

Kızlar merhaba bugün kahverengi lekelenmem oldu peçeteye sildikçe gelen böyle bir durum yaşayan var mı ? Doktorumu aradım ameliyattaymış görüşemedik
Ben varım 3 haftadır ara ara yaşıyorum bunu. Progestan kullanmaya başlamış mıydınız? Başlamadıysanız muhtemelen ona başlatır doktorunuz. Bazen önemli bir şey olacağı gibi, 9 ay böyle devam edenler de varmış.

Hiçbir şey kullanmıyordum folik asit dışında yarın gideceğim kontrole

Ayy aynı benden birini buldum. Mide bulantısı sıfır, bel ağrısı tavan 5 dk ayakta duramıyorum ya. Normal olmasına çok sevindim Önlem olarak bir şey kullanıyor musunuz peki ?
Ay ben hatta sakat mi kalcam acaba dedim artık o derece sıfır mide bulantısı ama bel ağrısı devasaa boyutta. Hiç bişey kullanmıyorum bunu doğal bukuyorum ve kemiklerimin şekil almasına izin veriyorum bence gebeliğim bel ağrısı bile ayrı güzel

Şuan malesef ben yaşıyorum kaç gün sürdü lekelenmeniz

Kızlar merhaba ben geçen hafta sata göre 6+0 da doktora gitmiştim kese 4+5 görünüyor ve bebek henüz yok bekleyeceğiz demişti. Bugün dayanamayıp başka bir doktora daha gittim bana kalp atışını gösterdi hafta olarak sata göre 6+6 olması gerekiyor ama 6+2 imiş hiç önemli değil dedi kan aldı idrar aldı
tahliller için de yarın gideceğim.

Yaş 29 şehir Şanlıurfa sat 19 Ocak kese 4+5 kalp atışı 6+2 hissettiğim cinsiyet erkek tahmini doğum tarihi 29 Ekim kediannesibiri

Canım gittin mi doktora?
evet gittim. Kese daha büyük göründü bu sefer. Ama embriyo tam görünmedi. Kalp atışı da duyulmadı vajinal ultrasona da girmeme rağmen. Çalıştığım için haftaya cumartesi gideceğim tekrar. Aslında duymayı istiyordum. Biraz üzüldüm ve tedirgin oldum ama doktor sorun yok dedi. Bu sefer de psikolojik olarak sıkıntılı bir dönemdeyim diye mi herşeyi söylemiyor diye düşünüyorum bakalım 16 sına kadar bekleyeceğiz mecbur

Selam kızlar iki gündür aşırı alerjim ve hapşırık ataklarim başladığı için devlet hastanesine bugün randevu buldum ve gittim. 10 ml alerset yazdı kullanabilirsin sorun yok dedi magnezyum başlattı bacak ağrılarım için. Hapşurdukca alt karnımda sancılar olmaya başlamıştı. Bir güzel ultrasonda da baktı hatta babası da gelsin dedi kalbini dinlesin dedi bir sorun yok dedi şükür. Başı, eli, ayağı baya büyümüş ufaklığimin doktor kıpır kıpır dedi bizde ekranda farkettik baya hareketli idi. Sat'a göre 10+2 yim ultrason 10+4 dedi ileri ya da geri demek doğru olmaz makineler bile farklı gösteriyor şuan her şey güzel yolunda dedi. Uzun zamandır devlet hastanesinde bu kadar ilgili ve güzel bir doktora denk gelmemiştim çok iyi geldi

Kızzzlaar nasılsınız. Bugün bir baş ağrım var ki sormayın 2 parol içtim gecmedi. Midem de yine yanıyor 3 maden suyu içtim. Doktorum her gün türk kahvesi veya filtre kahve ic anne icin faydalı dedi. Normalde su niyetine kahve icerdim. 2si 3u bir arada icme onlar zararlı dedi zaten sevmezdim icmezdim. Her gun de 2 maden suyu iciyorum. Kahvaltida 2 çay iciyorum günlük 200mg kafeini gecmiyorumdur sanırım doktorum faydali dedi ki annem de bana gebeyken hep maden suyu icermis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…