- Konu Sahibi kediannesibiri
-
- #4.481
Ayy aynı benden birini buldum.Size yazayım derken başka birine yazmışım neyse tekrar yazayım. ben hamile kaldığım günden beri aşırı derecede yaşıyorum bel ağrısını şuan 13 haftaligim ve hala belim agriyo Dr normal dedi bazıları mide bulantisindan cekiyo bende de bulantı olmadı hc
Evet ya öyleymiş. 12. Haftada perinatoloğa gidicem direkt onun yönlendirmesiyle ilerleyeceğim.İkiz bekleyen anneler ikili test için Dr birşey dedi mi bazı yerlerde okuduğum kadarıyla ikiz gebeliklerde doğru sonuç vermiyor Muş yüksek çıkıyormuş değerler
Ben de yan etki yapmıyor ama kokusu akıntısı vs aşırı midemi bulandırıyor. Kendimi iğrenç hissettiriyor. Ama doktor bırakabilirsin diyene kadar kullanmaya devamProgestan 100mg bana da vermişti 5 gündür kullanıyorum günde iki kere ama inanılmaz mide bulantısı, baş dönmesi ve halsizlik yaptı kanamam da yok hiç kullanmak istemiyorum
Ben varım 3 haftadır ara ara yaşıyorum bunu. Progestan kullanmaya başlamış mıydınız? Başlamadıysanız muhtemelen ona başlatır doktorunuz. Bazen önemli bir şey olacağı gibi, 9 ay böyle devam edenler de varmış.Kızlar merhaba bugün kahverengi lekelenmem oldu peçeteye sildikçe gelen böyle bir durum yaşayan var mı ? Doktorumu aradım ameliyattaymış görüşemedik
Benim 8. Hafta içinde olmuştu. Şimdilik yok . Hekimine söyle muhakkak. Progesteron iğne vs veriyorlar .9+4 üz bu arada
Hiçbir şey kullanmıyordum folik asit dışında yarın gideceğim kontroleBen varım 3 haftadır ara ara yaşıyorum bunu. Progestan kullanmaya başlamış mıydınız? Başlamadıysanız muhtemelen ona başlatır doktorunuz. Bazen önemli bir şey olacağı gibi, 9 ay böyle devam edenler de varmış.
Hadiya kahverengi mi canim eger surekli degilse korkma yerlesme kanamasiymis9+4 üz bu arada
Önemli birşey değildir inşallah Dr daha iyi bilir büyüdükçe olabilir belkiKızlar merhaba bugün kahverengi lekelenmem oldu peçeteye sildikçe gelen böyle bir durum yaşayan var mı ? Doktorumu aradım ameliyattaymış görüşemedik
Eğer hastane atıyorsa sorun yok ama hastane sistemden atmıyorsa 10. Haftaya kadar sizin söylemeniz lazım
Yani o bacak olabilir bana duruşundan kız gibi geldi : )
Ya benim de karnım çok çıktı iştahım açık ondan mi acaba ? Ama ben fitil olarak alıyorum yan etkisi olmaz pek diye düşündüm
Ay ben hatta sakat mi kalcam acaba dedim artık o dereceAyy aynı benden birini buldum.Mide bulantısı sıfır, bel ağrısı tavan 5 dk ayakta duramıyorum ya. Normal olmasına çok sevindim Önlem olarak bir şey kullanıyor musunuz peki ?
Canım gittin mi doktora?Ben yarın tam 6 haftalık oluyorum. Doktor kontrolüm var. Kalp atışı duyulur mu acaba. Keseyi 4+6 da sıkışık olmamama rağmen görmüştük
Şuan malesef ben yaşıyorum kaç gün sürdü lekelenmenizMerhaba arkadaşlar. Bende 5 haftalık hamileyim adetimden bir hafta önce lekelenmem başladı adet olucam sandım adetim geçince test yaptım pozitif. Kanda da 971 çıktı. Fakat bebeği göremedi doktor salı gidicem. Lekelenmeye de yerleşmediir dedi ama içim rahat değil kızımda böyle olmamıştı hiç. Birde lekelenmem hala devam ediyor pembe kahverengi ve hafif kasık ağrısı bazen artıyor ağrım. Normal midir acaba yaşayan var mı bunları
evet gittim. Kese daha büyük göründü bu sefer. Ama embriyo tam görünmedi. Kalp atışı da duyulmadı vajinal ultrasona da girmeme rağmen. Çalıştığım için haftaya cumartesi gideceğim tekrar. Aslında duymayı istiyordum. Biraz üzüldüm ve tedirgin oldum ama doktor sorun yok dedi. Bu sefer de psikolojik olarak sıkıntılı bir dönemdeyim diye mi herşeyi söylemiyor diye düşünüyorumCanım gittin mi doktora?
Önemli olan artması canım en az %60 deniyor. Seninki fazla fazla maşallahKızlar adetime 4 gün kala beta 51 çıkmıştı 2 gün kala ise 152 3 kat artmış gözüküyor başına böyle bir şey gelen var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?