- 28 Ağustos 2021
- 244
- 636
- 53
- Konu Sahibi kediannesibiri
-
- #6.641
Cok geçmiş olsun darısı bizim başımıza. Bende şunu merak ediyorum hep kanama yaşayan kadınlarda kanama alani olmuş benim gibi rahim agzi kanamasi yaşayan olmamış fark nedir yaşayan da bulamadım soramadım o yüzden. Neyse bende 11 deyim insallah çabuk geçerBen 5. Haftada yaşadım kanama. Kanama alanı da vardi 2 hafta yattım o zman o günler geçmeyecek sandım ama şimdi çok şükür her şey yolunda 11 . Haftadayim
Cinsel ilişki oldu mu ? Rahim ağzı önemsiz yaralar oluyor bazen ya da kılcal damar hassasiyeti ilişki sırasında olmasa bile sonrasında kanama oluyor. Arkadaşımın başına gelmişti ilişki yasağı koymuştu doktor ama onlar ilişkiye devam etti :) kızı sağlıkla doğduCok geçmiş olsun darısı bizim başımıza. Bende şunu merak ediyorum hep kanama yaşayan kadınlarda kanama alani olmuş benim gibi rahim agzi kanamasi yaşayan olmamış fark nedir yaşayan da bulamadım soramadım o yüzden. Neyse bende 11 deyim insallah çabuk geçer
Benim doktorum da perinatolog. Biraz daha ayrıntılı baktıkları için görmüş olabilirler. Bana 100mg coraspin başladı. 6-7 hafta kullandıktan sonra tekrar değerlendirelim dedi. Umarım normale dönerBir de kendi doktorum değildi o hiç böyle bişey dememişti zaten bunu diyen de perinatolog ikili test için gittiğim
Ayyy ben ilk 2 ay kilo kilo yedim resmen daha çok suyunu içtim. Şekerim çıkınca doktorum yasakladıBenim gibiportakal canavarı var mı aranızda portakala doymuyorum resmen
Ahaha beni güldürdün hiç bu şekilde düşünmemiştim. Çünkü başından beri çok zor bi gebelik süreci geçiriyorum iliski peşinde koşamadım sürekli hastalandım vs. Ama belki de doğrudur böyle bi olasılık vardır. Doktor sadece çok ufak bir ihtimal düşük dedi korkma dedi 3 4 gün dinlenme verdi belkide basit bir şey bilemiyorum ama o zaman neden proluton igne versin çok kafam karisikkCinsel ilişki oldu mu ? Rahim ağzı önemsiz yaralar oluyor bazen ya da kılcal damar hassasiyeti ilişki sırasında olmasa bile sonrasında kanama oluyor. Arkadaşımın başına gelmişti ilişki yasağı koymuştu doktor ama onlar ilişkiye devam etti :) kızı sağlıkla doğdu
Amin cnm inşallahAy hadi bu defa kolaylıkla diyelim
Ben gebelikten 1 sene once folik asit ve vitamine basladim. Su an butun organlarim bogazimda gibi hissediyorum.Kızlar;
Gebelik öncesi vitamin takviyesi alan hamileler almayan hamilelere göre daha az mide bulantısı yaşıyormuş.
Ben iki gebeliğimde almamıştım vitamin. Bu gebeliğimde 3 ay önce başladım vitamin almaya ve bulantım diğer gebeliklerime göre daha az.
Siz deneyimlendiniz mi bu durumu?
Gebelik bulantısına yeni bi bakış açısı getiriyorum
Bende aynıyım hatta gece uyurken bile üşümeye uyanıyorum hayatımda böyle üşüdüğümü içimin titrediğini bilmemKızlar ben akşam yemeginden sonra aşırı üşüyorum. Buz gibi oluyorum titriyorum resmen, özellikle sırtım aşırı üşüyor. Evde gayet sıcak. Neden olur acaba bu?
Evet aç kalınca bende çok kötü oluyorum. O yüzden azar azar ve sık sık yemeye çalışıyorum.Ağızda geçmek bilmeyen bi acımsı tat hep var zaten o hiç geçmiyor. Ama nedense ben aç kalınca daha kötü hissediyorum. Yemek yiyince daha iyi. Birde ben 4-5 yıldır eskiye nazaran çok sağlıklı besleniyorum. Kolay kolay kızarma yağlı rafine şekerli bişe tüketmem. Belki bu da etkiledi
Vitamin değerlerimizmi düşük acaba yaa. Bana normal gelmiyor hiç.Bende aynıyım hatta gece uyurken bile üşümeye uyanıyorum hayatımda böyle üşüdüğümü içimin titrediğini bilmem
devlet hastanesindede üniversitede de defalarca 6 tüp kan alındı herşeye bakıldı ama bir şey demedi doktorlar bilmiyorum ayaklarım çok üşümeye başlamıştı en başta sonra titreyerek uyanmaya başladım salı günü tarama var o zaman doktora söyleyeceğim üstünde cok durmamıştım ama bu sefer konuşmayı düşünüyorumVitamin değerlerimizmi düşük acaba yaa. Bana normal gelmiyor hiç.
Olabilir ben de kullanıyordum ve bulantım yok denecek kadar az :)Kızlar;
Gebelik öncesi vitamin takviyesi alan hamileler almayan hamilelere göre daha az mide bulantısı yaşıyormuş.
Ben iki gebeliğimde almamıştım vitamin. Bu gebeliğimde 3 ay önce başladım vitamin almaya ve bulantım diğer gebeliklerime göre daha az.
Siz deneyimlendiniz mi bu durumu?
Gebelik bulantısına yeni bi bakış açısı getiriyorum
Bende gittiğimde soracağım. Birde ben normalde üşüyen bir insan değilim, sıcağıda sevmem zaten ama kaç gündür sanki buz tutuyor vücudum.devlet hastanesindede üniversitede de defalarca 6 tüp kan alındı herşeye bakıldı ama bir şey demedi doktorlar bilmiyorum ayaklarım çok üşümeye başlamıştı en başta sonra titreyerek uyanmaya başladım salı günü tarama var o zaman doktora söyleyeceğim üstünde cok durmamıştım ama bu sefer konuşmayı düşünüyorum
Ben kendimde sadece gebelikte yaşadım böyle bir şey hatta 2 gün önce eşim uyandırdı titriyosun diye korkmuş bir şey oldu sanmış ama üşüyordum aslında ve ev sıcak üstümde ince değil dikkat ediyorum aksine ama gebelikle veya eksik olan birşeyler var sanırım ilk ben gidersem mutlaka yazarımBende gittiğimde soracağım. Birde ben normalde üşüyen bir insan değilim, sıcağıda sevmem zaten ama kaç gündür sanki buz tutuyor vücudum.
Canm bndede oluyor ozellikle akşam yemeginden sonra su veya ayran ictiğimde bı üşüme titreme geliyor ayaklarım ne gece ne gündüz hiç ısınmıyor zaten değerlerimde normaldiBen kendimde sadece gebelikte yaşadım böyle bir şey hatta 2 gün önce eşim uyandırdı titriyosun diye korkmuş bir şey oldu sanmış ama üşüyordum aslında ve ev sıcak üstümde ince değil dikkat ediyorum aksine ama gebelikle veya eksik olan birşeyler var sanırım ilk ben gidersem mutlaka yazarım
Bende sorucam evet aklımdayken heheheKan sekeriyle bir ilgisi olabilirmi acaba diye düşündüm bugün. Gittiğimde doktora soracağım. Bende ayaklarıma sıcak su torbası koyuyorum ısınmak için. Dün evin içinde mont giydim artık
Durum bende de aynı bende çok erken folik asit almaya başladım bende fe müthiş bulantı 12 ye girdim banamisin demiyorBen gebelikten 1 sene once folik asit ve vitamine basladim. Su an butun organlarim bogazimda gibi hissediyorum.
Valla bende bol sulu greyfurta taktım. Hatta gülersiniz belki ama greyfurtu tuza batırıp batırıp sürekli yiyesim geliyor öyle böyle değilBenim gibiportakal canavarı var mı aranızda portakala doymuyorum resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?