- 14 Şubat 2022
- 1.041
- 1.415
- 63
- 37
- Konu Sahibi kediannesibiri
-
- #6.661
Yaa senin oğluşunu severiz bizEvet temiz çıktı çok şükür az önce öğrendim.
12. Gün çıktı.
Huzursuz bacak sendromu olabilir mi? Gebelikte cok yasanirmis. Bende yıllardır var geceleri ozellikler ayaklarim dizimin altindan itibaren cok usur icten ice boyle karincalanir hareket ettiresim gelir hepdevlet hastanesindede üniversitede de defalarca 6 tüp kan alındı herşeye bakıldı ama bir şey demedi doktorlar bilmiyorum ayaklarım çok üşümeye başlamıştı en başta sonra titreyerek uyanmaya başladım salı günü tarama var o zaman doktora söyleyeceğim üstünde cok durmamıştım ama bu sefer konuşmayı düşünüyorum
Oooyu harika olurr. Ben de greyfurt ve portakala tuz ekip yiyorumValla bende bol sulu greyfurta taktım. Hatta gülersiniz belki ama greyfurtu tuza batırıp batırıp sürekli yiyesim geliyor öyle böyle değil
Ayni memeler bendede var gobek yok meme var zaten buyuktu iyice buyudu sutyenlerime olmuyorBenim memeler aldı başını gidiyor eşim dio 3 kilo bunlar zaten dio. Bende 57 yim
Gebelikten 1 ay öncesinde her sabah meyve-sebze karışımı smoothie yapıp içmiştim, 11. Haftadayım hala mide bulantım tiksinme vs hiçbir şey olmadıKızlar;
Gebelik öncesi vitamin takviyesi alan hamileler almayan hamilelere göre daha az mide bulantısı yaşıyormuş.
Ben iki gebeliğimde almamıştım vitamin. Bu gebeliğimde 3 ay önce başladım vitamin almaya ve bulantım diğer gebeliklerime göre daha az.
Siz deneyimlendiniz mi bu durumu?
Gebelik bulantısına yeni bi bakış açısı getiriyorum
Hayırlı olsunnnnListeye yeni bi cinsiyet daha ekledim kızlar
Olabilir mi bilmiyorum 3 ay öncesi folik asit kullanmaya başladım herhangi bi tiksinme mide bulantısı yaşamıyorumKızlar;
Gebelik öncesi vitamin takviyesi alan hamileler almayan hamilelere göre daha az mide bulantısı yaşıyormuş.
Ben iki gebeliğimde almamıştım vitamin. Bu gebeliğimde 3 ay önce başladım vitamin almaya ve bulantım diğer gebeliklerime göre daha az.
Siz deneyimlendiniz mi bu durumu?
Gebelik bulantısına yeni bi bakış açısı getiriyorum
Hayırlı olsuuunnnListeye yeni bi cinsiyet daha ekledim kızlar
Sanki ben de karbonhidrat almazsam midem durmuyor.Benim sürekli meyve değişiyor ama sabahları tost benimde vazgeçilmezimmide bulantısına iyi geliyor
İşte bu ben bayılıyorum soğuk soğukBen de çok yiyorum canım sulu sulu hoşuma gidiyor soğuk soğuk gideyim de yiyim
Allah sizlerin de gönlüne göre versinAllah gönlüne göre vermiş ne güzel. Hayırlı olsun
Ben de valla özellikle kaşarYaa bende deli gibi peynir yiyorum ama öyle böyle değil
Benimki de yükselmiştir kesinAyyy ben ilk 2 ay kilo kilo yedim resmen daha çok suyunu içtim. Şekerim çıkınca doktorum yasakladı
Ayyy onu ben de severim de bana tuz yasaklandıValla bende bol sulu greyfurta taktım. Hatta gülersiniz belki ama greyfurtu tuza batırıp batırıp sürekli yiyesim geliyor öyle böyle değil
Çok teşekkür ederim darısı sizlere teyzeleriYaa senin oğluşunu severiz bizGözün aydın canım. Sağlıkla kucağına al inşallah
2-3-4'lü tarama yerine annenin kanından bebeğin dnası üzerinden kromozom-genetik hastalıklar taranıyor. Doktor seçenek olarak sunuyor. Bütçeniz elveriyorsa fetal dna(nipt) öneririm dedi. Biz de fetal dna tercih ettik. Fetal dna dan sonra 2-3-4'lü tarama testine gerek kalmıyor. Risk saptanırsa amniyosenteze yönlendiriliyor(yanlış bilmiyorumdur umarım). Sonuçlar hem size hem doktoruna iletiliyor.Kızlar fetal dna neden yaptıyorsunuz? Doktorunuz mu öneriyor? Neye bakıyor bu test?
Aynen ya 5 kilo aldım ama göğüslerim 2 beden büyüdü önceki gebeliklerimde de böyleydi daha büyür biliyorum spor sütyen giyiyorum daha destekli almadım bile ama benim karnım da çıktıAyni memeler bendede var gobek yok meme var zaten buyuktu iyice buyudu sutyenlerime olmuyor
Gebelik öncesi 1 ay ve şu an 13.hafta olmak üzere folik asit multivitamin kullanıyorum. Bulantı kusma koku hassasiyeti tiksinme ne ararsanız var, berbat durumdaydım 2 gün önceye kadar, kusmaların günde 2 ye çıkınca prilama başladım. Dünya varmış dedim, keşke daha erken başlasaydım da bu süreci kendime zehir etmeseysim dedimOlabilir mi bilmiyorum 3 ay öncesi folik asit kullanmaya başladım herhangi bi tiksinme mide bulantısı yaşamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?