2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256
Huzursuz bacak sendromu olabilir mi? Gebelikte cok yasanirmis. Bende yıllardır var geceleri ozellikler ayaklarim dizimin altindan itibaren cok usur icten ice boyle karincalanir hareket ettiresim gelir hep

Kızlar günaydın kilo veren var mı? Ben yaklaşık 1,5 kilo vermişim gebeliğin başından beri aslında bulantım çok yok ama normal yiyorum ekstra hiçbir şey yemiyorum bir de şeker çikolata cips falan bunları tüketmemeye özen gösteriyorum öncesinde de çok yemezdim ama neden kilo verdim pek anlayamadım

Gebelikten 1 ay öncesinde her sabah meyve-sebze karışımı smoothie yapıp içmiştim, 11. Haftadayım hala mide bulantım tiksinme vs hiçbir şey olmadı

Olabilir mi bilmiyorum 3 ay öncesi folik asit kullanmaya başladım herhangi bi tiksinme mide bulantısı yaşamıyorum

Kızlar fetal dna neden yaptıyorsunuz? Doktorunuz mu öneriyor? Neye bakıyor bu test?
2-3-4'lü tarama yerine annenin kanından bebeğin dnası üzerinden kromozom-genetik hastalıklar taranıyor. Doktor seçenek olarak sunuyor. Bütçeniz elveriyorsa fetal dna(nipt) öneririm dedi. Biz de fetal dna tercih ettik. Fetal dna dan sonra 2-3-4'lü tarama testine gerek kalmıyor. Risk saptanırsa amniyosenteze yönlendiriliyor(yanlış bilmiyorumdur umarım). Sonuçlar hem size hem doktoruna iletiliyor.

Ayni memeler bendede var gobek yok meme var zaten buyuktu iyice buyudu sutyenlerime olmuyor
Aynen ya 5 kilo aldım ama göğüslerim 2 beden büyüdü önceki gebeliklerimde de böyleydi daha büyür biliyorum spor sütyen giyiyorum daha destekli almadım bile ama benim karnım da çıktı iç karnım yok dışa doğru büyüyor

Olabilir mi bilmiyorum 3 ay öncesi folik asit kullanmaya başladım herhangi bi tiksinme mide bulantısı yaşamıyorum
Gebelik öncesi 1 ay ve şu an 13.hafta olmak üzere folik asit multivitamin kullanıyorum. Bulantı kusma koku hassasiyeti tiksinme ne ararsanız var, berbat durumdaydım 2 gün önceye kadar, kusmaların günde 2 ye çıkınca prilama başladım. Dünya varmış dedim, keşke daha erken başlasaydım da bu süreci kendime zehir etmeseysim dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…