2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256
Ben de öyleyim canım kusma falan olmuyor ama çok iştahım da yok ben de 1 kilodan biraz fazla vermişim. Daha çok vermişimdir de kabızlık zorluyor beni

12 haftayı geçtim 5.5 kilo vermişim meyve dışında bir şey yiyemiyorum

Hareketlimisin canim

Kaçıncı haftada başladı?

Merhaba kızlar, ishal kusma karın ağrısı şikayetlerim var sanırım oğlumdan geçti. Çok kötüyüm. Acildeki dr flagyl diye bir antibiyotik yazdı gebeler içebilir dedi ama prospektüs te gebeliğin ilk 3 ayı kullanılmamalıdır yazıyor.10 haftalık gebeyim. Kendi dr uma ancak yarın danışabilirim. Aranızda bu ilacı kullanan ya da sağlıkçı olan var mı acaba?

Flagyl'in etken maddesi gebelik kategorisi B grubu olarak geçiyor. Gebeler için kullanımı güvenli görülse de siz yine de kadın doğum doktorunuza danışmadan ilaç başlamayın. Bol bol su için, patates haşlayın yiyin. Sıvı kaybını minimuma indirin. Crp bakıldı mı?

Kadın doğum doktorlarının önerisi ilaç kullanılacağı zaman bilgileri dahilinde ilaç kullanılması. Sonuçta kar-zarar dengesine bakılıyor, ilacın zararı, enfeksiyon varlığının zararı, bebek ve annenin yararı göz önünde bulunduruluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…