- 18 Ağustos 2022
- 2.952
- 4.165
- 83
- Konu Sahibi kediannesibiri
-
- #6.681
Ben de öyleyim canım kusma falan olmuyor ama çok iştahım da yok ben de 1 kilodan biraz fazla vermişim. Daha çok vermişimdir de kabızlık zorluyor beniKızlar günaydın kilo veren var mı? Ben yaklaşık 1,5 kilo vermişim gebeliğin başından beri aslında bulantım çok yok ama normal yiyorum ekstra hiçbir şey yemiyorum bir de şeker çikolata cips falan bunları tüketmemeye özen gösteriyorum öncesinde de çok yemezdim ama neden kilo verdim pek anlayamadım
12 haftayı geçtim 5.5 kilo vermişim meyve dışında bir şey yiyemiyorumKızlar günaydın kilo veren var mı? Ben yaklaşık 1,5 kilo vermişim gebeliğin başından beri aslında bulantım çok yok ama normal yiyorum ekstra hiçbir şey yemiyorum bir de şeker çikolata cips falan bunları tüketmemeye özen gösteriyorum öncesinde de çok yemezdim ama neden kilo verdim pek anlayamadım
Hareketlimisin canimKızlar günaydın kilo veren var mı? Ben yaklaşık 1,5 kilo vermişim gebeliğin başından beri aslında bulantım çok yok ama normal yiyorum ekstra hiçbir şey yemiyorum bir de şeker çikolata cips falan bunları tüketmemeye özen gösteriyorum öncesinde de çok yemezdim ama neden kilo verdim pek anlayamadım
Aiy isveçli bilim adamları şoktaOlabilir mi bilmiyorum 3 ay öncesi folik asit kullanmaya başladım herhangi bi tiksinme mide bulantısı yaşamıyorum
vitamin depoları doluysa az bulanıyor midemiz o zaman ben öyle yorumladımGebelikten 1 ay öncesinde her sabah meyve-sebze karışımı smoothie yapıp içmiştim, 11. Haftadayım hala mide bulantım tiksinme vs hiçbir şey olmadı
Kaçıncı haftada başladı?Gebelik öncesi 1 ay ve şu an 13.hafta olmak üzere folik asit multivitamin kullanıyorum. Bulantı kusma koku hassasiyeti tiksinme ne ararsanız var, berbat durumdaydım 2 gün önceye kadar, kusmaların günde 2 ye çıkınca prilama başladım. Dünya varmış dedim, keşke daha erken başlasaydım da bu süreci kendime zehir etmeseysim dedim
Keşke öyle olsaydıvitamin depoları doluysa az bulanıyor midemiz o zaman ben öyle yorumladım
Ben gebelikten 1 sene once folik asit ve vitamine basladim. Su an butun organlarim bogazimda gibi hissediyorum
Kese görüldüğü an vinalac başladık. Folik asir ve multivitamin takviye içerikli ilaç. Her doktorun ekolü farklı tabii.Kaçıncı haftada başladı?
Ya evet bi grafik de paylaşmıştım hatta hcg ile ilgili. Ama nasıl oluyorsa bazı anneler sanah akşam kusarken bazıları hiç bir şey yaşamıyorKeşke öyle olsaydı
Direkt beta Hcg ile alakalıymış.
Yok mide bulantısı ve kusma ne zaman başladı demek istemiştim :)Kese görüldüğü an vinalac başladık. Folik asir ve multivitamin takviye içerikli ilaç. Her doktorun ekolü farklı tabii.
Pardon :) 7.hafta da bulantılarım başladı, 8 de kusmaya başladım. Su içmek bile midemi bulandırıyordu. Şu an keşfettiğim soğuk suyu içebiliyorum.Yok mide bulantısı ve kusma ne zaman başladı demek istemiştim :)
Çok hareketli değildim ama işe gidip geliyordum gerçi 4 gündür yatıyorum yatış verdi doktorHareketlimisin canim
Ya evet bi grafik de paylaşmıştım hatta hcg ile ilgili. Ama nasıl oluyorsa bazı anneler sanah akşam kusarken bazıları hiç bir şey yaşamıyor
Şans diyorumYa evet bi grafik de paylaşmıştım hatta hcg ile ilgili. Ama nasıl oluyorsa bazı anneler sanah akşam kusarken bazıları hiç bir şey yaşamıyor
Sağol canım
Yerim ben onuListeye yeni bi cinsiyet daha ekledim kızlar
Flagyl'in etken maddesi gebelik kategorisi B grubu olarak geçiyor. Gebeler için kullanımı güvenli görülse de siz yine de kadın doğum doktorunuza danışmadan ilaç başlamayın. Bol bol su için, patates haşlayın yiyin. Sıvı kaybını minimuma indirin. Crp bakıldı mı?Merhaba kızlar, ishal kusma karın ağrısı şikayetlerim var sanırım oğlumdan geçti. Çok kötüyüm. Acildeki dr flagyl diye bir antibiyotik yazdı gebeler içebilir dedi ama prospektüs te gebeliğin ilk 3 ayı kullanılmamalıdır yazıyor.10 haftalık gebeyim. Kendi dr uma ancak yarın danışabilirim. Aranızda bu ilacı kullanan ya da sağlıkçı olan var mı acaba?
Kadın doğum doktorlarının önerisi ilaç kullanılacağı zaman bilgileri dahilinde ilaç kullanılması. Sonuçta kar-zarar dengesine bakılıyor, ilacın zararı, enfeksiyon varlığının zararı, bebek ve annenin yararı göz önünde bulunduruluyor.Flagyl'in etken maddesi gebelik kategorisi B grubu olarak geçiyor. Gebeler için kullanımı güvenli görülse de siz yine de kadın doğum doktorunuza danışmadan ilaç başlamayın. Bol bol su için, patates haşlayın yiyin. Sıvı kaybını minimuma indirin. Crp bakıldı mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?