2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256
ben de yazcaktım da tekim sandım. 10. haftadayız, daha hiç kusmam olmadı. bulantım ara ara oluyor. iştahım gayet açık, eskisi kadar yiyorum ve ilave olarak bolca meyve yiyorum. eskisinin 3 katı kadar su içiyorum. karnım şiş gibi özellikle akşamları kocaman oluyor ama tartıya çıktıkça kilo vermiş görünüyorum hiç anlamadım. 57 civarıydım 55lerde şu an. göğüslerim de hiç büyümedi sadece biraz hassasiyet var. herkesin belirtisi farklı sanırım. 26sı randevum var, umarım yolundadır her şey.

Çok teşekkür ederim cevabınız için Hayır hiçbir şeye bakmadan verdi. Önce çocuğumda sonra eşimle bende şikayetlerin görülmeye başlandığını söyleyince amip bulaştığını söyledi. Doktoruma ulaşmaya çalışıyorum olmazsa yarın sabaha kadar içmeyip bekleyeceğim.

Çok hareketli değildim ama işe gidip geliyordum gerçi 4 gündür yatıyorum yatış verdi doktor
Acaba ondan mi verdin dedim hemde saglikli besleniyorsun saglikli beslenince kilo alimi duru r bence gibi geliyor ben 4 kg almisim cok asiri saglikli beslenmiyorum hamur isi ve tatlim var asiri olmasada yiyorum

Kizlar sag bacagim dizimin hemen solu morarmis korkttum anlam ifade edermi kan sulandirici hap kullaniyorum 100 mg coraspririn

F
Kizlar sag bacagim dizimin hemen solu morarmis korkttum anlam ifade edermi kan sulandirici hap kullaniyorum 100 mg coraspririn
fark etmeden bir yere vurmuş olabilir misin canım, benim çok olur öyle morluk bi yerlere çarpıyorum sonra unutuyorum

Acaba ondan mi verdin dedim hemde saglikli besleniyorsun saglikli beslenince kilo alimi duru r bence gibi geliyor ben 4 kg almisim cok asiri saglikli beslenmiyorum hamur isi ve tatlim var asiri olmasada yiyorum
Hiç tatlı yemiyorum beyaz ekmek bile yemiyorum tam buğday ekmeği yiyorum hamur işi de yemiyorum ay kilo alsak stres versek stres inan ne yapacağımı şaşırdım

Bende 2 kilo verdim canım. Hamur işi ve şekeri neredeyse tamamen bıraktım, arada çok canım çekerse yiyorum sadece. Ben buna bağlıyorum kilo vermemi.

Çok su içmekte kilo verdirir canım. Ödem atıyorsun demekki.

Olabilir gerçekten aklıma da geldi ilk gebeliğimde kullanıyordum bunda kullanmadım aşırı zor geçiyor sersem gibiyim de şu ocean mom herşey varmış galiba onu kullansam mı ki

Hiç tatlı yemiyorum beyaz ekmek bile yemiyorum tam buğday ekmeği yiyorum hamur işi de yemiyorum ay kilo alsak stres versek stres inan ne yapacağımı şaşırdım
Masallah super beslenme yapmissin sen cok iyi ondan vermissin iste hamur isi ve tatli zaten kilo aldiriyor bende azaltacagim artik min yiyorum daha min yapacagim en guzelini sen yapiyorsun cok guzel hamile olursun,ya morarinca korkttum bacagim cocukla ilgili bir durum mu kan pihtilasmasi filan mi dedim

Merhaba kızlar evde tadilat yaptırdığımız için birkaç gündür koşuşturmacalı ve bol bol temizlikli geçiyor kediannesibiri tebrik ediyorum bebeğin cinsiyeti belli olmuş darısı başıma test sonucunda güzel çıkmış çok sevindim. Benim özelde kontrolüm salı günü.. heyecan oluyor ister istemez. Benim son bir kaç günde baş ağrısı dışında pek bir belirtim olmadı, belirti hissedecek vaktimde olmadı daha doğrusu 35 yaş üstü hamileliklerde kusma az oluyor diyorlar, ne kadar doğru bilmiyorum. Akşamları üşüme bana da geliyor. İştahım iyi. Salı günü iyi haberlerle gelirim inşallah

39 yaşındayım dün 4 kere kustum bence bu tamamen bünyeyle alakalı . Kimileri gerçekten şanslı kimileri de benim gibi daha zor geçiriyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…