- 17 Mart 2024
- 361
- 918
- 23
- 36
- Konu Sahibi kediannesibiri
-
- #6.701
ben de yazcaktım da tekim sandım. 10. haftadayız, daha hiç kusmam olmadı. bulantım ara ara oluyor. iştahım gayet açık, eskisi kadar yiyorum ve ilave olarak bolca meyve yiyorum. eskisinin 3 katı kadar su içiyorum. karnım şiş gibi özellikle akşamları kocaman oluyor ama tartıya çıktıkça kilo vermiş görünüyorum hiç anlamadım. 57 civarıydım 55lerde şu an. göğüslerim de hiç büyümedi sadece biraz hassasiyet var. herkesin belirtisi farklı sanırım. 26sı randevum var, umarım yolundadır her şey.Kızlar günaydın kilo veren var mı? Ben yaklaşık 1,5 kilo vermişim gebeliğin başından beri aslında bulantım çok yok ama normal yiyorum ekstra hiçbir şey yemiyorum bir de şeker çikolata cips falan bunları tüketmemeye özen gösteriyorum öncesinde de çok yemezdim ama neden kilo verdim pek anlayamadım
Çok teşekkür ederim cevabınız içinFlagyl'in etken maddesi gebelik kategorisi B grubu olarak geçiyor. Gebeler için kullanımı güvenli görülse de siz yine de kadın doğum doktorunuza danışmadan ilaç başlamayın. Bol bol su için, patates haşlayın yiyin. Sıvı kaybını minimuma indirin. Crp bakıldı mı?
7.haftada basladi. Kusmadim hic ama kuru ekmekten bile midem bulaniyor. Reflu vardi bende daha once, o da etkili olabilir belki, yedigim her sey agzima geri geliyor.Çok mu kötüsünüz. Kaçıncı haftada başladı?
Acaba ondan mi verdin dedim hemde saglikli besleniyorsun saglikli beslenince kilo alimi duru r bence gibi geliyor ben 4 kg almisim cok asiri saglikli beslenmiyorum hamur isi ve tatlim var asiri olmasada yiyorumÇok hareketli değildim ama işe gidip geliyordum gerçi 4 gündür yatıyorum yatış verdi doktor
fark etmeden bir yere vurmuş olabilir misin canım, benim çok olur öyle morluk bi yerlere çarpıyorum sonra unutuyorumKizlar sag bacagim dizimin hemen solu morarmis korkttum anlam ifade edermi kan sulandirici hap kullaniyorum 100 mg coraspririn
Kizlar sag bacagim dizimin hemen solu morarmis korkttum anlam ifade edermi kan sulandirici hap kullaniyorum 100 mg coraspririn
Hiç tatlı yemiyorum beyaz ekmek bile yemiyorum tam buğday ekmeği yiyorum hamur işi de yemiyorum ay kilo alsak stres versek stres inan ne yapacağımı şaşırdımAcaba ondan mi verdin dedim hemde saglikli besleniyorsun saglikli beslenince kilo alimi duru r bence gibi geliyor ben 4 kg almisim cok asiri saglikli beslenmiyorum hamur isi ve tatlim var asiri olmasada yiyorum
Bende 2 kilo verdim canım. Hamur işi ve şekeri neredeyse tamamen bıraktım, arada çok canım çekerse yiyorum sadece. Ben buna bağlıyorum kilo vermemi.Kızlar günaydın kilo veren var mı? Ben yaklaşık 1,5 kilo vermişim gebeliğin başından beri aslında bulantım çok yok ama normal yiyorum ekstra hiçbir şey yemiyorum bir de şeker çikolata cips falan bunları tüketmemeye özen gösteriyorum öncesinde de çok yemezdim ama neden kilo verdim pek anlayamadım
Çok su içmekte kilo verdirir canım. Ödem atıyorsun demekki.ben de yazcaktım da tekim sandım. 10. haftadayız, daha hiç kusmam olmadı. bulantım ara ara oluyor. iştahım gayet açık, eskisi kadar yiyorum ve ilave olarak bolca meyve yiyorum. eskisinin 3 katı kadar su içiyorum. karnım şiş gibi özellikle akşamları kocaman oluyor ama tartıya çıktıkça kilo vermiş görünüyorum hiç anlamadım. 57 civarıydım 55lerde şu an. göğüslerim de hiç büyümedi sadece biraz hassasiyet var. herkesin belirtisi farklı sanırım. 26sı randevum var, umarım yolundadır her şey.
Olabilir gerçekten aklıma da geldi ilk gebeliğimde kullanıyordum bunda kullanmadım aşırı zor geçiyor sersem gibiyim de şu ocean mom herşey varmış galiba onu kullansam mı kiKızlar;
Gebelik öncesi vitamin takviyesi alan hamileler almayan hamilelere göre daha az mide bulantısı yaşıyormuş.
Ben iki gebeliğimde almamıştım vitamin. Bu gebeliğimde 3 ay önce başladım vitamin almaya ve bulantım diğer gebeliklerime göre daha az.
Siz deneyimlendiniz mi bu durumu?
Gebelik bulantısına yeni bi bakış açısı getiriyorum
evet ben de pozitif olarak bu şekilde düşünüyorum. hem de sağlıklı beslenmenin etkisi olabilir, umarım :)Çok su içmekte kilo verdirir canım. Ödem atıyorsun demekki.
Hangi su o cnmPardon :) 7.hafta da bulantılarım başladı, 8 de kusmaya başladım. Su içmek bile midemi bulandırıyordu. Şu an keşfettiğim soğuk suyu içebiliyorum.
Nerelerdesin Hanım kız hiç sesin çıkmıyorYaa senin oğluşunu severiz bizGözün aydın canım. Sağlıkla kucağına al inşallah
Masallah super beslenme yapmissin sen cok iyi ondan vermissin iste hamur isi ve tatli zaten kilo aldiriyor bende azaltacagim artik min yiyorum daha min yapacagim en guzelini sen yapiyorsun cok guzel hamile olursun,ya morarinca korkttum bacagim cocukla ilgili bir durum mu kan pihtilasmasi filan mi dedimHiç tatlı yemiyorum beyaz ekmek bile yemiyorum tam buğday ekmeği yiyorum hamur işi de yemiyorum ay kilo alsak stres versek stres inan ne yapacağımı şaşırdım
Ph sı yüksek olan suları (8 üzeri) içebiliyorum, daha az acı geliyor. Saka, kardelen, ceysu.. Soğuk içebiliyorum. Ilık içince yine midem bulanıyor.Hangi su o cnm
39 yaşındayım dün 4 kere kustumMerhaba kızlarevde tadilat yaptırdığımız için birkaç gündür koşuşturmacalı ve bol bol temizlikli geçiyor kediannesibiri tebrik ediyorum bebeğin cinsiyeti belli olmuş darısı başıma test sonucunda güzel çıkmış çok sevindim. Benim özelde kontrolüm salı günü.. heyecan oluyor ister istemez. Benim son bir kaç günde baş ağrısı dışında pek bir belirtim olmadı, belirti hissedecek vaktimde olmadı daha doğrusu 35 yaş üstü hamileliklerde kusma az oluyor diyorlar, ne kadar doğru bilmiyorum. Akşamları üşüme bana da geliyor. İştahım iyi. Salı günü iyi haberlerle gelirim inşallah
Ben de doktoruma hiç midem bulanmıyor bu bir sıkıntı mı demiştimŞans diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?