- 22 Eylül 2020
- 340
- 659
- 53
- Konu Sahibi kediannesibiri
-
- #6.741
Valla onu tam bilemiyorum canım a ve b arasında uyuşmazlık oluyor muCanım benim kan grubu a pozitif eşimin b pozitif ilk bebeğim kan grubu ab pozitif oldu hatta doktor sanki ab uyuşmazlığı var demişti ama bunun için bişey yapılmadı ve bebeğim beş günlükken sarılık dan fototerapi için yattı hastanede bir gece bundan dolayı miydi acaba yanlış anlamadım dimi
Kanama miktariniz nasil kaçıncı haftadasiniz ne kadar sürdü yani kanamaniz? Ya psikolojim berbat halde doktor sıkıntısı olan bir yerdeyim aşırı çaresiz hissediyorum. Allah korusun bisey olsa acilde ultrasonla bakmadilar bile suan ne durumda bilmiyorum. parçalı kanaman gelirse kürtaja alinirsin baska bisey yapilamaz sana dedilerBenimde çok kanamam oldu 5hafta başladı hala sürüyor ultrason la baktılar kalbi atiyordu mühim olan kalbi atması dedi eğer musluk gibi akiyorsa hiç durmadan o sıkıntı dediler ama yapicak bişe yok banada öyle dediler
Yok canım en son iki hafta önce gitmiştim. Cuma günü 11+1 de gideceğim ikili tarama için.Nerelerdesin Hanım kız hiç sesin çıkmıyorkontrole falan gittin mi yakın zamanda
Öncelikle teşekkür ederimMerhaba kızlarevde tadilat yaptırdığımız için birkaç gündür koşuşturmacalı ve bol bol temizlikli geçiyor kediannesibiri tebrik ediyorum bebeğin cinsiyeti belli olmuş darısı başıma test sonucunda güzel çıkmış çok sevindim. Benim özelde kontrolüm salı günü.. heyecan oluyor ister istemez. Benim son bir kaç günde baş ağrısı dışında pek bir belirtim olmadı, belirti hissedecek vaktimde olmadı daha doğrusu 35 yaş üstü hamileliklerde kusma az oluyor diyorlar, ne kadar doğru bilmiyorum. Akşamları üşüme bana da geliyor. İştahım iyi. Salı günü iyi haberlerle gelirim inşallah
Senin ölçümler haftanla tam uyumlu mu çıkıyor canım benim de çarşamba kontrol var normalde haftama göre bende cuma 11+1 ama çarşamba geçen haftanın ölçümü gibi giderse 11+2 falan olur ikili yapacak mı bilmiyorum bişi demedi ama nasip cinslyet ne hissediyorsun ya var mı bi hisYok canım en son iki hafta önce gitmiştim. Cuma günü 11+1 de gideceğim ikili tarama için.
Sen neler yapıyorsun? Bebişin nasıl annesi?
Bende yurt disinda yasiyorum 7 haftalikken kanama alanim olustu doktora gittim sordum kan uyusmazligi olabilirmi diye benim kan grubumu sordu bende b+ dedim anne pozitifse kan uyusmazligi olmaz dediler. Anne negatifse olabiliyormus.Kızlar merhaba, evlenirken tahlillerimizi verdiğimizde çıkan sonuçlarda doktor bize kan uyuşmazlığı olabilir demişti. Gebelikten sonra kendi jinekoloğuma kan uyuşmazlığı varmış bizde diyince, benim kan grubumu sordu; benim kan grubumda 0 pozitif. Anne pozitif ise uyuşmazlık yoktur dedi. Ancak aklım karıştı, bu konu hakkında bir bilgisi olan var mı?
Teşekkür ederim . Ankarada hangi doktora gidiyorsunuzAnkara'da Genoks laboratuvarında yaptırdık. Güncel fiyatı da söyleyeyim 10bin tl. 5 günde sonuç geldi.
Türkiye içinde yapıldı.Türkiye içinde mi yapıldı peki bende ankarada yaptıracağım da oyuzden soruyorum
Evet canım uyumlu çıkıyor. 6+0 da gittiğimde 6+2 ydi. 9+1 de gittiğimde de yine 9+3 tü sanırım.Senin ölçümler haftanla tam uyumlu mu çıkıyor canım benim de çarşamba kontrol var normalde haftama göre bende cuma 11+1 ama çarşamba geçen haftanın ölçümü gibi giderse 11+2 falan olur ikili yapacak mı bilmiyorum bişi demedi ama nasip cinslyet ne hissediyorsun ya var mı bi his
Senin randevun benden önceymiş.. Güzel haberler ile gel inşallahSenin ölçümler haftanla tam uyumlu mu çıkıyor canım benim de çarşamba kontrol var normalde haftama göre bende cuma 11+1 ama çarşamba geçen haftanın ölçümü gibi giderse 11+2 falan olur ikili yapacak mı bilmiyorum bişi demedi ama nasip cinslyet ne hissediyorsun ya var mı bi his
Benim 12. Haftam. Dün gittim, doktorum tahminim var ama 14. Haftada kesin olarak söylerim dedi. Değişme ihtimaline karşı bu haftalarda söylemeyi tercih etmiyormuş. 14. Haftada bayrama geliyor zaten. Ben 16. Haftada gideceğim tekrar kontrole ozaman kesinleşmiş olur.Kızlar sizce 12. Hafta kontrolünde cinsiyet belli olur mu ?
Yaa inşallah bu sefer sağlıcakla kucağına alırsın ömrü uzun bereketli olsunEvet canım uyumlu çıkıyor. 6+0 da gittiğimde 6+2 ydi. 9+1 de gittiğimde de yine 9+3 tü sanırım.
Ya ben ilk hamileliğimde hep kız bebiş istemiştim ve nasipte olmuştu ama sonra kucağıma alamadım. Sanırım o yüzden artık bir şey istemeye hissetmeye korkuyorum
Belirtilerim yine ilk hamileliğimde ki gibi ama.. Hamileleğimi bilen arkadaşlarımın hepsi bu defa erkek diyorlar. El birliğiyle erkek yapacaklar bebişimi sanki
Sen ne hissediyorsun?
İnşallah canım yaaSenin randevun benden önceymiş.. Güzel haberler ile gel inşallah
Doktor öyle dediyse erkektir benceBenim 12. Haftam. Dün gittim, doktorum tahminim var ama 14. Haftada kesin olarak söylerim dedi. Değişme ihtimaline karşı bu haftalarda söylemeyi tercih etmiyormuş. 14. Haftada bayrama geliyor zaten. Ben 16. Haftada gideceğim tekrar kontrole ozaman kesinleşmiş olur.
aaa hadi hayırlısı inşallah görürüm ya :)Ben oğluma hamileyken tam 12. haftada söylemişti doktor. Erkek bebekler erken gösteriyormuş.
Burun kanaması ilk haftalarda bende çok fazla olmuştu kan akışının hızlanmasıyla alakalı diye okumuştum geçmiş olsun inşallah hayırlısıyla atlatırsınız9+5'ten günaydın. Haftaya pztsi kontrolüm var. 11. haftaya gelmiş olacağım. Fetal Dna için görüşme yapacağız muhtemelen bayramdan sonraya kalır. Aynı anda hamile olduğum iki arkadaşımın bebişlerinden biri kız, biri erkekmiş:) Bakalım eşitliği nasıl bozacağım:)
Her gün yeni bir semptom ya da semptomsuzluğa uyanıyorum. Burnum kanıyor iki gündür, tansiyonum yok, okuduğuma göre burun eti de şişebiliyormuş gebelikte, bu da tıkanıklık ve kanamaya sebep olmabiliyormuş. Daha neler göreceğiz bakalım:)
Kusmam, bulantım yok derken en nadir semptomlar beni buldu cidden:) Genel olarak şişliğim geçti. 2 hafta önce 4 aylık hamile gibiyken, şu an eski seviyelere indi göbeğim. Ufaktan çatlak kremleri kullanmaya başlayacağım. Doktorum Lierac, Palmer's ve Badger önerdi. TR fiyatları saçma sapan seviyelerde, Avrupa'da ise 10-20 eur arası, bilgilerinize kızlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?