2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256
Valla onu tam bilemiyorum canım a ve b arasında uyuşmazlık oluyor mu

Kanama miktariniz nasil kaçıncı haftadasiniz ne kadar sürdü yani kanamaniz? Ya psikolojim berbat halde doktor sıkıntısı olan bir yerdeyim aşırı çaresiz hissediyorum. Allah korusun bisey olsa acilde ultrasonla bakmadilar bile suan ne durumda bilmiyorum. parçalı kanaman gelirse kürtaja alinirsin baska bisey yapilamaz sana dediler

Öncelikle teşekkür ederim Darısı sizlere olsun güzel haberler bekliyoruz

Yok canım en son iki hafta önce gitmiştim. Cuma günü 11+1 de gideceğim ikili tarama için.

Sen neler yapıyorsun? Bebişin nasıl annesi?
Senin ölçümler haftanla tam uyumlu mu çıkıyor canım benim de çarşamba kontrol var normalde haftama göre bende cuma 11+1 ama çarşamba geçen haftanın ölçümü gibi giderse 11+2 falan olur ikili yapacak mı bilmiyorum bişi demedi ama nasip cinslyet ne hissediyorsun ya var mı bi his

Gece gece yine kokoreç aşerdim. Doktorum ve aile hekimim de bir sey olmaz ye demisti. Iyi pistigi surece her seyi yiyebilirsin dedi

Bende yurt disinda yasiyorum 7 haftalikken kanama alanim olustu doktora gittim sordum kan uyusmazligi olabilirmi diye benim kan grubumu sordu bende b+ dedim anne pozitifse kan uyusmazligi olmaz dediler. Anne negatifse olabiliyormus.

Evet canım uyumlu çıkıyor. 6+0 da gittiğimde 6+2 ydi. 9+1 de gittiğimde de yine 9+3 tü sanırım.

Ya ben ilk hamileliğimde hep kız bebiş istemiştim ve nasipte olmuştu ama sonra kucağıma alamadım. Sanırım o yüzden artık bir şey istemeye hissetmeye korkuyorum

Belirtilerim yine ilk hamileliğimde ki gibi ama.. Hamileleğimi bilen arkadaşlarımın hepsi bu defa erkek diyorlar. El birliğiyle erkek yapacaklar bebişimi sanki

Sen ne hissediyorsun?

Senin randevun benden önceymiş.. Güzel haberler ile gel inşallah

Kızlar sizce 12. Hafta kontrolünde cinsiyet belli olur mu ?
Benim 12. Haftam. Dün gittim, doktorum tahminim var ama 14. Haftada kesin olarak söylerim dedi. Değişme ihtimaline karşı bu haftalarda söylemeyi tercih etmiyormuş. 14. Haftada bayrama geliyor zaten. Ben 16. Haftada gideceğim tekrar kontrole ozaman kesinleşmiş olur.

Yaa inşallah bu sefer sağlıcakla kucağına alırsın ömrü uzun bereketli olsun benim bi kızım var çok şükür varlığına ona hamileyken şükür iyiydim hatta geçen arşive baktım ne güzel geziyormuşum yiyormuşum şimdi 3 haftadır işe gidemiyorum ne olacak bu ne zaman düzelecek gerçekten yoruldum bundan ötürü acaba farklı bi cinsiyet olabilir mi diye düşünüyorum aşırı merak ediyorum kızım kız olsun diye dua ediyor ama hayalleri varmış bakalım hangimiz ögrenecez cinsiyeti önce

Doktor öyle dediyse erkektir bence

9+5'ten günaydın. Haftaya pztsi kontrolüm var. 11. haftaya gelmiş olacağım. Fetal Dna için görüşme yapacağız muhtemelen bayramdan sonraya kalır. Aynı anda hamile olduğum iki arkadaşımın bebişlerinden biri kız, biri erkekmiş:) Bakalım eşitliği nasıl bozacağım:)

Her gün yeni bir semptom ya da semptomsuzluğa uyanıyorum. Burnum kanıyor iki gündür, tansiyonum yok, okuduğuma göre burun eti de şişebiliyormuş gebelikte, bu da tıkanıklık ve kanamaya sebep olmabiliyormuş. Daha neler göreceğiz bakalım:)
Kusmam, bulantım yok derken en nadir semptomlar beni buldu cidden:) Genel olarak şişliğim geçti. 2 hafta önce 4 aylık hamile gibiyken, şu an eski seviyelere indi göbeğim. Ufaktan çatlak kremleri kullanmaya başlayacağım. Doktorum Lierac, Palmer's ve Badger önerdi. TR fiyatları saçma sapan seviyelerde, Avrupa'da ise 10-20 eur arası, bilgilerinize kızlar.

Burun kanaması ilk haftalarda bende çok fazla olmuştu kan akışının hızlanmasıyla alakalı diye okumuştum geçmiş olsun inşallah hayırlısıyla atlatırsınız şişkinlik sanırım ilk haftalarda hazımsızlıktan ve gaz sorunundan oluyor sonra geçiyor haftaya bebeğinizi sağlıkla görün inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…