2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256
ayy gözün aydın canımm bir oğluş daha eklendi listeye :)

Yaa masallah erkek senesi herhalde bu sene iyi cikti sonuclari cok sevindim kanda neye bakiyorlar ne guzel haberler insallah bende cuma gunu yazarim

Ay ay ay maşallah oğluma brolar geliyor

Teşekkürler kızlar yalnız ben gösterdiği yerde çıkıntı falan görmedim bi de üniversite hastanesinde yaptırdım hep gittiğim doktorda değildi tam emin olamadım 1 tüp kan verdim evrakla beraber beta ve parp-a bakilacak dendi, haftaya pazartesi gidicem tekrar. Hem cok zor baktı hem çok bastırdı çok memnun da kalmadım, toplantı var ilaçları haftaya yazdır falan dedi özelde kendi doktoruma göre 12+6 üniversite hastanesine göre 11+5 ama takmıyorum kafama çünkü özele göre gün gün doğru artıyor bence ultrason aletine göre değişiyor

Yakın zamanda doktora giden yok mu kızlar kimse ultrason atmıyor acaba nazar olcak diye filan mı
Benim cuma günü tam 11+1 de 5 haftadır gitmiyorum zaten ilk gidişimdi o da kalbi atıyo mu diye bakmıştı yani var mı yok mu diye aradan 4 hafta geçti iyice arası açık olsun ki bi sonraki gidişimde böyle baya bebek görüntüsü görmek istiyorum

Kaç haftalıkken öğrendiniz tam yani :)

En güzeli garanti olur en azından bakalım bana ne dicek bayrama girmeden çağırırsa belki öğreniriz sağlıcakla gönlümüzce olsun herşey inşallah

Gözün aydın canım Ultrason verdi mü canım bi atsana bize de

Kızlar az önce sevgili kv dedi ki “yaşım geç olmasa bir daha doğururum” “bi bebeği kucağına almak çok güzel bebek emzirmek çok güzel” falan diyip durdu bende “tıp çok gelişti istersen araştıralımda bi tane yap kendine” dedim. Ama beynimin arka fonunda titrerim mücrim gibi baktıkça istikbalime çalıyor. Acayip stres olmaya başladım böyle şeyler duydukça gerçekten sinirlerim bozuluyor.

Yakın zamanda doktora giden yok mu kızlar kimse ultrason atmıyor acaba nazar olcak diye filan mı
burdaki herkes bebeğimin teyzesi giibi geliyo , üzüntümüzü sevincimizi herseyi gönül rahatlığıyla paylasabiliyoruz herkesin naazarı değerde burda kimsenin değmezmiş giibi benim cumartesi randevum ultrason görüntüsü olursa ki olur bence seve sevede paylasrım :)

Yapsın senlik ne var ki sana mı bişey demek istedi ben anlamadım yani laf falan mı atmaya çalıştı acaba

Yapsın senlik ne var ki sana mı bişey demek istedi ben anlamadım yani laf falan mı atmaya çalıştı acaba
Canım benim kayınvalidem hamile olduğumu öğrendiğinden beri bebeğime iyi bak bebeğim napıyor siz evinizi alın bebeğe tamamen biz bakalım falan diye hep eşime söylüyo benden gizli gizli benim yüzüme öyle konuşmuyor konuşsa ben cevap vericem de. En son bugünde öyle diyince bana bi geldiler. Ben ona al sen emzir desem emzirir öyle bi kadın yani. Şöyle düşün eşim işten geliyo bana sarılıp öpüyor eğer o an yanımızdaysa ben kıskandım beni de öp diyor böyle bi tip yani

Ne diyecegimi bilemedim gerçekten. Tamam anne olmak çok güzel birşeyde herşeyin bir zamanı var. Zamanında anne olmuşsun işte ne güzel simdide babaanne olmaya odaklan. Gelin doğum yapacak diye de doğurma hayalleri kurmak ne

Aiyyy çok tatlıı maşallah. Çok anlamam ama kız gibi doğdu içime :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…