- 5 Mart 2024
- 310
- 723
- 23
- Konu Sahibi kediannesibiri
-
- #6.781
ayy gözün aydın canımm bir oğluş daha eklendi listeye :)Kızlar ikili taramadan geldim bende 2 saat uğraştı eliyle yüzünü kapattığı için burnunu göremedi, git dolaş gel git su iç gel git çikolata ye diye diye 4 kere girdim çıktım en son bütün ölçümleri yaptı ben sana erkek demiştim zaten erkek işte dediki dememisti kan verdim haftaya sonuçla gel demir ilacı ve vitamin başlayalım dedi böyle geçti
Yaa masallah erkek senesi herhalde bu sene iyi cikti sonuclari cok sevindim kanda neye bakiyorlar ne guzel haberler insallah bende cuma gunu yazarimKızlar ikili taramadan geldim bende 2 saat uğraştı eliyle yüzünü kapattığı için burnunu göremedi, git dolaş gel git su iç gel git çikolata ye diye diye 4 kere girdim çıktım en son bütün ölçümleri yaptı ben sana erkek demiştim zaten erkek işte dediki dememisti kan verdim haftaya sonuçla gel demir ilacı ve vitamin başlayalım dedi böyle geçti
Ay ay ay maşallahKızlar ikili taramadan geldim bende 2 saat uğraştı eliyle yüzünü kapattığı için burnunu göremedi, git dolaş gel git su iç gel git çikolata ye diye diye 4 kere girdim çıktım en son bütün ölçümleri yaptı ben sana erkek demiştim zaten erkek işte dediki dememisti kan verdim haftaya sonuçla gel demir ilacı ve vitamin başlayalım dedi böyle geçti
ben cuma gideceğim :) ultrason çıktısı verırlerse paylasırım,bazen vermıyorlarYakın zamanda doktora giden yok mu kızlar kimse ultrason atmıyor acaba nazar olcak diye filan mı
Allah Allah bana her gittiğimde verdiler bı hafta sonra kontrole cagirdiklarinda bileben cuma gideceğim :) ultrason çıktısı verırlerse paylasırım,bazen vermıyorlar
Benim cuma günü tam 11+1 de 5 haftadır gitmiyorum zaten ilk gidişimdi o da kalbi atıyo mu diye bakmıştı yani var mı yok mu diyeYakın zamanda doktora giden yok mu kızlar kimse ultrason atmıyor acaba nazar olcak diye filan mı
Kaç haftalıkken öğrendiniz tam yani :)Kızlar ikili taramadan geldim bende 2 saat uğraştı eliyle yüzünü kapattığı için burnunu göremedi, git dolaş gel git su iç gel git çikolata ye diye diye 4 kere girdim çıktım en son bütün ölçümleri yaptı ben sana erkek demiştim zaten erkek işte dediki dememisti kan verdim haftaya sonuçla gel demir ilacı ve vitamin başlayalım dedi böyle geçti
En güzeli garanti olur en azından bakalım bana ne dicek bayrama girmeden çağırırsa belki öğreniriz sağlıcakla gönlümüzce olsun herşey inşallahBen geçen seneki doktorumla devam ediyorum. Yine 11. Haftada detaylı yaparken bir sonraki gelişine söylerim demişti ve 14 te söylemişti. Bence yine 14 te söyleyecek
Bence ben 19 nisanda öğreneceğim
Ayrıca kızının hayallerini sevsinler
Gözün aydın canımTeşekkürler kızlar yalnız ben gösterdiği yerde çıkıntı falan görmedim bi de üniversite hastanesinde yaptırdım hep gittiğim doktorda değildi tam emin olamadım1 tüp kan verdim evrakla beraber beta ve parp-a bakilacak dendi, haftaya pazartesi gidicem tekrar. Hem cok zor baktı hem çok bastırdı çok memnun da kalmadım, toplantı var ilaçları haftaya yazdır falan dedi özelde kendi doktoruma göre 12+6 üniversite hastanesine göre 11+5 ama takmıyorum kafama çünkü özele göre gün gün doğru artıyor bence ultrason aletine göre değişiyor
burdaki herkes bebeğimin teyzesi giibi geliyo , üzüntümüzü sevincimizi herseyi gönül rahatlığıyla paylasabiliyoruz herkesin naazarı değerde burda kimsenin değmezmiş giibi benim cumartesi randevum ultrason görüntüsü olursa ki olur bence seve sevede paylasrım :)Yakın zamanda doktora giden yok mu kızlar kimse ultrason atmıyor acaba nazar olcak diye filan mı
Yapsın senlik ne var ki sana mı bişey demek istedi ben anlamadım yani laf falan mı atmaya çalıştı acabaKızlar az önce sevgili kv dedi ki “yaşım geç olmasa bir daha doğururum” “bi bebeği kucağına almak çok güzel bebek emzirmek çok güzel” falan diyip durdu bende “tıp çok gelişti istersen araştıralımda bi tane yap kendine” dedim. Ama beynimin arka fonunda titrerim mücrim gibi baktıkça istikbalime çalıyor. Acayip stres olmaya başladım böyle şeyler duydukça gerçekten sinirlerim bozuluyor.
Canım benim kayınvalidem hamile olduğumu öğrendiğinden beri bebeğime iyi bak bebeğim napıyor siz evinizi alın bebeğe tamamen biz bakalım falan diye hep eşime söylüyo benden gizli gizli benim yüzüme öyle konuşmuyor konuşsa ben cevap vericem de. En son bugünde öyle diyince bana bi geldiler. Ben ona al sen emzir desem emzirir öyle bi kadın yani. Şöyle düşün eşim işten geliyo bana sarılıp öpüyor eğer o an yanımızdaysa ben kıskandım beni de öp diyor böyle bi tip yaniYapsın senlik ne var ki sana mı bişey demek istedi ben anlamadım yani laf falan mı atmaya çalıştı acaba
doktoruna sormadan kullanma benceOlabilir gerçekten aklıma da geldi ilk gebeliğimde kullanıyordum bunda kullanmadım aşırı zor geçiyor sersem gibiyim de şu ocean mom herşey varmış galiba onu kullansam mı ki
Kusmaman iyi kusmak çok fena7.haftada basladi. Kusmadim hic ama kuru ekmekten bile midem bulaniyor. Reflu vardi bende daha once, o da etkili olabilir belki, yedigim her sey agzima geri geliyor.
Hahaha ben hic kusmadım diyen bana dün gece hunharca kusmam şokuKusmaman iyi kusmak çok fena
Ne diyecegimi bilemedim gerçekten. Tamam anne olmak çok güzel birşeyde herşeyin bir zamanı var. Zamanında anne olmuşsun işte ne güzel simdide babaanne olmaya odaklan. Gelin doğum yapacak diye de doğurma hayalleri kurmak neKızlar az önce sevgili kv dedi ki “yaşım geç olmasa bir daha doğururum” “bi bebeği kucağına almak çok güzel bebek emzirmek çok güzel” falan diyip durdu bende “tıp çok gelişti istersen araştıralımda bi tane yap kendine” dedim. Ama beynimin arka fonunda titrerim mücrim gibi baktıkça istikbalime çalıyor. Acayip stres olmaya başladım böyle şeyler duydukça gerçekten sinirlerim bozuluyor.
Aiyyy çok tatlıı maşallah. Çok anlamam ama kız gibi doğdu içime :)İnşallahhh amin canım valla ben dayanamadım bugün gittim 12+3 çıktı bebiş burun kemiği oluşmuş hareketli dedi raporda bunlar yazıyor atıyorum
CRL' ye göre 56 mm 12 hafta 1 gün ile uyumlu, FKA (+), intrauterin tekil gebelik mevcuttur.
NT: 1 mm ölçüldü.
Amniyon mayii miktarı yeterlidir.
Retrokoryonik hemoraji lehine belirgin görünüm saptanmadı.
Myometriumda, over lojlarında patolojik görünüm izlenmedi.
Douglasta patolojik mayii saptanmadı.
Doktorda çok güzel dedi kan verdim 3 hafta sonra sonuçlar çıkar dedi
Resimde atayım kimse atmıyor
Valla düşük riskim varken bile attım moral olsun yeter ki hepimize biliyorum hepimiz zaman zaman korkular yaşıyoruz iyi mi bebeklerimiz diye bende dayanamadım gittim birimizin sevinci hepimizin oluyor hepimiz inşallah sağlıkla kucağımıza alalımmm diye hep dua ediyorum
Cinsiyet için 1 ay sonra dedi asla tahmin bile söylemiceğini ses tonundan anladım 15 gün dayanabilirsem özele gideceğim inşallah
Aiy midem bulanmıyor diyen ben 2 gündür bulantıdan kafamı kaldıramamam şokuHahaha ben hic kusmadım diyen bana dün gece hunharca kusmam şoku
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?