- 29 Eylül 2021
- 2.260
- 2.836
- 83
- Konu Sahibi kediannesibiri
-
- #6.761
Benimki de bu hafta 12 haftanin icinde belli olacak cuma gunu 2 li yapacak ve cinsiyet 2 li cok korkutuyor beniKızlar sizce 12. Hafta kontrolünde cinsiyet belli olur mu ?
Cok uzuldum canim caresizlik cok zor insallah iyidir burada cok kiside bebegin saglikli oldugunu duydum kanamalar ne yazikki oluyor neden oluyoe anlamis degilim ama cok duydum halen bebekleri saglikli olan cok kisi var grupta bize de haber verKanama miktariniz nasil kaçıncı haftadasiniz ne kadar sürdü yani kanamaniz? Ya psikolojim berbat halde doktor sıkıntısı olan bir yerdeyim aşırı çaresiz hissediyorum. Allah korusun bisey olsa acilde ultrasonla bakmadilar bile suan ne durumda bilmiyorum. parçalı kanaman gelirse kürtaja alinirsin baska bisey yapilamaz sana dediler
Benim cuma gunu var 2 li tarama ve cinsiyet olsa keske atardim insallah 2 li saglikli haberini alirim cinsiyet heyecanim yok saglikli ve hayirli olsunda hic cocugum yok benim cok ugrastikYakın zamanda doktora giden yok mu kızlar kimse ultrason atmıyor acaba nazar olcak diye filan mı
Canım bence eğer daha kötü olursan mutlaka ultrason olan bir hastaneye git çünkü benimde ilk bebeğim de baya bacağımdan akan kanlar vardı ağrım vardı hatta baya büyük pihtilar geliyordu doktor düşecek gözüyle baktı hep ama bebeğim şu anda kucağımda sağlıklı yani asla emin olunmadan müdahale ettirme canım çok geçmiş olsun ben iğne fitil kullanmıştım çok şükür geçti gitti sen ilaç kullanıyor musunKanama miktariniz nasil kaçıncı haftadasiniz ne kadar sürdü yani kanamaniz? Ya psikolojim berbat halde doktor sıkıntısı olan bir yerdeyim aşırı çaresiz hissediyorum. Allah korusun bisey olsa acilde ultrasonla bakmadilar bile suan ne durumda bilmiyorum. parçalı kanaman gelirse kürtaja alinirsin baska bisey yapilamaz sana dediler
Benim de tek heyecanım bebeğimin sağlıklı olmasıBenim cuma gunu var 2 li tarama ve cinsiyet olsa keske atardim insallah 2 li saglikli haberini alirim cinsiyet heyecanim yok saglikli ve hayirli olsunda hic cocugum yok benim cok ugrastik
Evet sagliktan gerisi bos onemli olan o vucudumda oyle belirtide kalmadi tedirginim artik 12 hafta olacagim 1 gun sonra ondan mi ay vucut takip ede ede 12 haftaya geldik hangi gun verdin kani ortalama kac gun diyorlar canimBenim de tek heyecanım bebeğimin sağlıklı olmasıdaha büyük yaşlarda böyle oluyor sanırım. Fetal DNA testinin sonucunu bekliyorum gergin bir şekilde… Her gece full rüyalar kabuslar test sonuçları vs … Umarım süreci en iyi şekilde atlatırız
Geçen pazartesi günü verdim , en geç haftaya pazartesi öğrenirsiniz diyor. Cuma günü de randevum var. Endişelenme 11-12. Haftalarda bulantı halsizlik kesiliyor çoğu kadında diyorlar . Bende çok kesilmedi o ayrıEvet sagliktan gerisi bos onemli olan o vucudumda oyle belirtide kalmadi tedirginim artik 12 hafta olacagim 1 gun sonra ondan mi ay vucut takip ede ede 12 haftaya geldik hangi gun verdin kani ortalama kac gun diyorlar canim
İnşallahhh amin canım valla ben dayanamadım bugün gittim 12+3 çıktı bebiş burun kemiği oluşmuş hareketli dedi raporda bunlar yazıyor atıyorumBenim cuma gunu var 2 li tarama ve cinsiyet olsa keske atardim insallah 2 li saglikli haberini alirim cinsiyet heyecanim yok saglikli ve hayirli olsunda hic cocugum yok benim cok ugrastik
İnşallah sağlıklıdır bende parçalı kanama yaşadım oluk oluk geldi kanda parçada kistim patlamıştı çok büyük korkular yaşadım simdi geçti ve kanamam varken şakır şakır vajinal muane oldum birde üstüne acilde ağlamaktan kasıldım çatala bacağımı kaldıramadım diye azar yedim daha da ağladım ama yaşıyordu istirahat edin lütfen Allahın izniyle hiçbir sey olmazKanama miktariniz nasil kaçıncı haftadasiniz ne kadar sürdü yani kanamaniz? Ya psikolojim berbat halde doktor sıkıntısı olan bir yerdeyim aşırı çaresiz hissediyorum. Allah korusun bisey olsa acilde ultrasonla bakmadilar bile suan ne durumda bilmiyorum. parçalı kanaman gelirse kürtaja alinirsin baska bisey yapilamaz sana dediler
Ben geçen seneki doktorumla devam ediyorum. Yine 11. Haftada detaylı yaparken bir sonraki gelişine söylerim demişti ve 14 te söylemişti. Bence yine 14 te söyleyecekYaa inşallah bu sefer sağlıcakla kucağına alırsın ömrü uzun bereketli olsunbenim bi kızım var çok şükür varlığına ona hamileyken şükür iyiydim hatta geçen arşive baktım ne güzel geziyormuşum yiyormuşum şimdi 3 haftadır işe gidemiyorum ne olacak bu ne zaman düzelecek gerçekten yoruldum bundan ötürü acaba farklı bi cinsiyet olabilir mi diye düşünüyorum aşırı merak ediyorum kızım kız olsun diye dua ediyor ama hayalleri varmış bakalım hangimiz ögrenecez cinsiyeti önce
MaşAllah, tebrik ederim :) bana hiç böyle detaylı rapor verilmiyor, doktor ağızdan söylüyor... demek ki her doktorun yöntemi farklı, ya da kaale mi alınmıyorum acaba bilemedimİnşallahhh amin canım valla ben dayanamadım bugün gittim 12+3 çıktı bebiş burun kemiği oluşmuş hareketli dedi raporda bunlar yazıyor atıyorum
CRL' ye göre 56 mm 12 hafta 1 gün ile uyumlu, FKA (+), intrauterin tekil gebelik mevcuttur.
NT: 1 mm ölçüldü.
Amniyon mayii miktarı yeterlidir.
Retrokoryonik hemoraji lehine belirgin görünüm saptanmadı.
Myometriumda, over lojlarında patolojik görünüm izlenmedi.
Douglasta patolojik mayii saptanmadı.
Doktorda çok güzel dedi kan verdim 3 hafta sonra sonuçlar çıkar dedi
Resimde atayım kimse atmıyor
Valla düşük riskim varken bile attım moral olsun yeter ki hepimize biliyorum hepimiz zaman zaman korkular yaşıyoruz iyi mi bebeklerimiz diye bende dayanamadım gittim birimizin sevinci hepimizin oluyor hepimiz inşallah sağlıkla kucağımıza alalımmm diye hep dua ediyorum
Cinsiyet için 1 ay sonra dedi asla tahmin bile söylemiceğini ses tonundan anladım 15 gün dayanabilirsem özele gideceğim inşallah
Teşekkür ederim inşallah hep beraber daha güzel günlerimiz olsunn mutluluklarımızı paylaşalımMaşAllah, tebrik ederim :) bana hiç böyle detaylı rapor verilmiyor, doktor ağızdan söylüyor... demek ki her doktorun yöntemi farklı, ya da kaale mi alınmıyorum acaba bilemedim
Ay ben de sonucu bekliyorum heyecanla, bugün 8. iş günü, bakalım ne zamana çıkacakBenim de tek heyecanım bebeğimin sağlıklı olmasıdaha büyük yaşlarda böyle oluyor sanırım. Fetal DNA testinin sonucunu bekliyorum gergin bir şekilde… Her gece full rüyalar kabuslar test sonuçları vs … Umarım süreci en iyi şekilde atlatırız
Ultrason bilgileri e nabizimda yokTeşekkür ederim inşallah hep beraber daha güzel günlerimiz olsunn mutluluklarımızı paylaşalımValla bana da doktor sadece güzel dedi canım ağzından çıkan tek şey buydu burun kemiği oluşmuş güzel dedi ben e nabızdan ultrason bilgilerine baktım rapor yazıyor ya orda yazanları sizlerle paylaşayım dedim sende kontrol edebilirsin oradan hatta resimlerde oluyor normalde ama bende yok maalesef yüklememiş doktor
Ayy Amin, inşAllah... Bebişini sağlıcakla kucağına al canımTeşekkür ederim inşallah hep beraber daha güzel günlerimiz olsunn mutluluklarımızı paylaşalımValla bana da doktor sadece güzel dedi canım ağzından çıkan tek şey buydu burun kemiği oluşmuş güzel dedi ben e nabızdan ultrason bilgilerine baktım rapor yazıyor ya orda yazanları sizlerle paylaşayım dedim sende kontrol edebilirsin oradan hatta resimlerde oluyor normalde ama bende yok maalesef yüklememiş doktor
Bana da parçalı geldi kalbi atiyorsa sorun yok bende öyleydim şimdi alıştım adet gibi kanama olmustumKanama miktariniz nasil kaçıncı haftadasiniz ne kadar sürdü yani kanamaniz? Ya psikolojim berbat halde doktor sıkıntısı olan bir yerdeyim aşırı çaresiz hissediyorum. Allah korusun bisey olsa acilde ultrasonla bakmadilar bile suan ne durumda bilmiyorum. parçalı kanaman gelirse kürtaja alinirsin baska bisey yapilamaz sana dediler
Gözün aydın canım, güzel sonuçlar almışsınKızlar ikili taramadan geldim bende 2 saat uğraştı eliyle yüzünü kapattığı için burnunu göremedi, git dolaş gel git su iç gel git çikolata ye diye diye 4 kere girdim çıktım en son bütün ölçümleri yaptı ben sana erkek demiştim zaten erkek işte dediki dememisti kan verdim haftaya sonuçla gel demir ilacı ve vitamin başlayalım dedi böyle geçti
Devlette mi gittin kan sonuclari okadar uzun suruyormu 3 hafta off gel de dayan herseyi zor annelik anne karnindaki sinavi ile basliyor ama bebis cok guzel belli doktorun guzel seyler soylediyse rahatlamissindir devlet ise gec soyluyorlar diyorlar herhalde yanilma payina karsilik diyr dusunuyorum cok sevindim resminide yerimİnşallahhh amin canım valla ben dayanamadım bugün gittim 12+3 çıktı bebiş burun kemiği oluşmuş hareketli dedi raporda bunlar yazıyor atıyorum
CRL' ye göre 56 mm 12 hafta 1 gün ile uyumlu, FKA (+), intrauterin tekil gebelik mevcuttur.
NT: 1 mm ölçüldü.
Amniyon mayii miktarı yeterlidir.
Retrokoryonik hemoraji lehine belirgin görünüm saptanmadı.
Myometriumda, over lojlarında patolojik görünüm izlenmedi.
Douglasta patolojik mayii saptanmadı.
Doktorda çok güzel dedi kan verdim 3 hafta sonra sonuçlar çıkar dedi
Resimde atayım kimse atmıyor
Valla düşük riskim varken bile attım moral olsun yeter ki hepimize biliyorum hepimiz zaman zaman korkular yaşıyoruz iyi mi bebeklerimiz diye bende dayanamadım gittim birimizin sevinci hepimizin oluyor hepimiz inşallah sağlıkla kucağımıza alalımmm diye hep dua ediyorum
Cinsiyet için 1 ay sonra dedi asla tahmin bile söylemiceğini ses tonundan anladım 15 gün dayanabilirsem özele gideceğim inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?