- 9 Ağustos 2016
- 8.011
- 14.759
- 248
- Konu Sahibi kediannesibiri
-
- #6.861
Canım fetal dna testi fiyatı ne kadardı?Benim fetal DNA çıktı kızlar. Tertemiz şükür. Ve kız bebeğim olacakmış
Bende aynı senin gibiyim 4 tane priliam alıyorum günde ona rağmen herseyden midem bulanıyo kusarsam bi tık rahatlıyorum sürekli hasta gibiyim artık geçsin bu hallerim diye dua ediyorum su içsem midem bulanio az Bi kuru ekmek yiyorum midem ağrımaya baslio çaresiz kaldım yarın tam 12 hafta olacak ama gitgide daha ağırlaşıyo tablo Rabbım bizi görsünde geçsin su hallerimiz artıkKızlar benim durum ne olacak böyle anlamadım doktorun verdiği ilaçlarda işe yaramıyor yemek az da yesem sonrası midem bulanıyor ağırlık hissediyorum anca kusarsam rahatlıyorum kusmadan durursam kas katı midem karnım öyle bir rahatsızlık nasıl anlatılır bilmiyorum midem sindiremiyor yediklerini ama az yiyorum zaten bi çorba içiyorum salata mesela böyleyim cidden bıktım su içsem midem bulanıyor soda içsem daha çoo kaynıyor midem yemek yememe engel değil birşey sorun yedikten sonra mahvoluyorum
Sık sık ve az yemeye çalışın. Soğuk su içmeyi deneyin ve hazımsızlığa sebep olacak sindirimi zor besinlerdem kaçının. Bende alkalen reflü var mide sindiremiyor, safra kesem yok, ne çektiğimi ben bilirim. Çiğ sebzeden ziyade haşlanmış sebze yemeye çalışın, yağlı baharatlı salçalı yiyeceklerden uzak durun. Size ne iyi geliyorsa onu bulmaya çalışın. Çok geçmiş olsun.Kızlar benim durum ne olacak böyle anlamadım doktorun verdiği ilaçlarda işe yaramıyor yemek az da yesem sonrası midem bulanıyor ağırlık hissediyorum anca kusarsam rahatlıyorum kusmadan durursam kas katı midem karnım öyle bir rahatsızlık nasıl anlatılır bilmiyorum midem sindiremiyor yediklerini ama az yiyorum zaten bi çorba içiyorum salata mesela böyleyim cidden bıktım su içsem midem bulanıyor soda içsem daha çoo kaynıyor midem yemek yememe engel değil birşey sorun yedikten sonra mahvoluyorum
Benim de 12. haftada atak yaptı. Şu an 2 prilamla idare ediyorum, biraz daha iyiyim. Gerçekten zor bir süreç, az kaldı sabredinBende aynı senin gibiyim 4 tane priliam alıyorum günde ona rağmen herseyden midem bulanıyo kusarsam bi tık rahatlıyorum sürekli hasta gibiyim artık geçsin bu hallerim diye dua ediyorum su içsem midem bulanio az Bi kuru ekmek yiyorum midem ağrımaya baslio çaresiz kaldım yarın tam 12 hafta olacak ama gitgide daha ağırlaşıyo tablo Rabbım bizi görsünde geçsin su hallerimiz artık
Ya neden böyle gerçekten yoruldum geçmeyecek diye korkar oldum artıkBende aynı senin gibiyim 4 tane priliam alıyorum günde ona rağmen herseyden midem bulanıyo kusarsam bi tık rahatlıyorum sürekli hasta gibiyim artık geçsin bu hallerim diye dua ediyorum su içsem midem bulanio az Bi kuru ekmek yiyorum midem ağrımaya baslio çaresiz kaldım yarın tam 12 hafta olacak ama gitgide daha ağırlaşıyo tablo Rabbım bizi görsünde geçsin su hallerimiz artık
İsmi zofer şiddetli kusma bulantı olan hamilelere veriliyor bende kullanmıştım kizlarimda,hemen kesiyor bulantı kusmayi.icerken tek değil yarım içerdim içim rahat etmediği için ama.bir zararı olmadı bebeğime ve bana anında kesiyor bulantıyı.Ya neden böyle gerçekten yoruldum geçmeyecek diye korkar oldum artıkkusmaktan yüzümde kırmızı kılcal damarlar belli oluyor çok fena benek benek bi hap varmış arkadaşıma doktor vermiş kemoterapide mide bulanan hastalar kullanıyormuş ama bu haplar ilerde yan etkileri vardır diye korkuyorum doğrusu
İnşallah sabrediyorum oğlumda da bulantilarim vardı ama 9 ay yerimde durduğumu bilmiyorum enerjim tavandi hiç oturmadım gezdim sürekli şimdi kafam yastıktan kalkmiyo umarım bian önce geçer hepimizin ikinci trimester daha sağlıklı bir süreç olurBenim de 12. haftada atak yaptı. Şu an 2 prilamla idare ediyorum, biraz daha iyiyim. Gerçekten zor bir süreç, az kaldı sabredin
Yemin ederim aynısı yüzümü Bi görsen ilk başta sivilce sandım deil heryeri leke içinde kusmaktan yüzümüzde mahvoldu neyse sabredelim Allah büyüktür inşallah geçecek bu günler yalnız olmadığını bil istedimYa neden böyle gerçekten yoruldum geçmeyecek diye korkar oldum artıkkusmaktan yüzümde kırmızı kılcal damarlar belli oluyor çok fena benek benek bi hap varmış arkadaşıma doktor vermiş kemoterapide mide bulanan hastalar kullanıyormuş ama bu haplar ilerde yan etkileri vardır diye korkuyorum doğrusu
Çok geçmiş olsun, yatmak iyi geliyorsa yatın. Benim bazen sağdan sola dönmem yataktan kalkmam bile kusmamı tetikliyordu. Dediğim gibi en son prilama başladım. Midenizi boş bırakmayın bir de, ekmekle falan bastırın.Ya neden böyle gerçekten yoruldum geçmeyecek diye korkar oldum artıkkusmaktan yüzümde kırmızı kılcal damarlar belli oluyor çok fena benek benek bi hap varmış arkadaşıma doktor vermiş kemoterapide mide bulanan hastalar kullanıyormuş ama bu haplar ilerde yan etkileri vardır diye korkuyorum
Prilam çok fena uyku ve sersemlik yapıyor. Sabah işe giderken uyanmak zulüm bana, arabayı nasıl sürüyorum Allah bilirİnşallah sabrediyorum oğlumda da bulantilarim vardı ama 9 ay yerimde durduğumu bilmiyorum enerjim tavandi hiç oturmadım gezdim sürekli şimdi kafam yastıktan kalkmiyo umarım bian önce geçer hepimizin ikinci trimester daha sağlıklı bir süreç olur
Onzyd dimi bende onu kullanıyorum doktorum önerdi bi yan etkisi olduğunu sanmıyorumYa neden böyle gerçekten yoruldum geçmeyecek diye korkar oldum artıkkusmaktan yüzümde kırmızı kılcal damarlar belli oluyor çok fena benek benek bi hap varmış arkadaşıma doktor vermiş kemoterapide mide bulanan hastalar kullanıyormuş ama bu haplar ilerde yan etkileri vardır diye korkuyorum doğrusu
Benim de 12. haftada atak yaptı. Şu an 2 prilamla idare ediyorum, biraz daha iyiyim. Gerçekten zor bir süreç, az kaldı
İnanın yapıyorum. Ama yine ayni sabahları haşlanmış patates yumurta yok yulaf yapayım yok gene mide pert akşam yaptığım yemekten yemedim ya korkuyorum cidden bu sürerse böyle diyeSık sık ve az yemeye çalışın. Soğuk su içmeyi deneyin ve hazımsızlığa sebep olacak sindirimi zor besinlerdem kaçının. Bende alkalen reflü var mide sindiremiyor, safra kesem yok, ne çektiğimi ben bilirim. Çiğ sebzeden ziyade haşlanmış sebze yemeye çalışın, yağlı baharatlı salçalı yiyeceklerden uzak durun. Size ne iyi geliyorsa onu bulmaya çalışın. Çok geçmiş olsun.
Beni zofer kesmedi düşününİsmi zofer şiddetli kusma bulantı olan hamilelere veriliyor bende kullanmıştım kizlarimda,hemen kesiyor bulantı kusmayi.icerken tek değil yarım içerdim içim rahat etmediği için ama.bir zararı olmadı bebeğime ve bana anında kesiyor bulantıyı.
Vallahi ben sansliyim gelinlik hic yapmadim kayinvalidelik hic gormedim ayda 1 ariyorum ne kiziyor ne ediyor esimde kizmiyor neden aramiyorsun 4 5 ayda bir gidiyoruz esimden kaynakli buarada ailemede oyle kendi ailesinde kavgasiz 7 yila geldiksizlerin Allah yardimcisi olsun
Biz de haftaya hafta sonu öğreneceğiz nasipseCinsiyeti belli olan arkadaşlarım hepiniz adına çok sevindim hayırlı uğurlu olsun inşAllah kucağınıza da almayı nasip etsin
cumartesi randevum var benim doktorum da cinsiyet soylicem dedi ama bakalım hayırlısı hepimiz için
Bişey soracağım 12. Haftadan sonra folik asit bırakıp hangi vitaminlere başladınız
Allah razı olsun inşallah cumartesi güzel haberlerle gelin ve o zamanda bu sorununuz bıçak gibi kesilsin bana da umut olsunYemin ederim aynısı yüzümü Bi görsen ilk başta sivilce sandım deil heryeri leke içinde kusmaktan yüzümüzde mahvoldu neyse sabredelim Allah büyüktür inşallah geçecek bu günler yalnız olmadığını bil istedim
Oooo sizin dediğiniz daha da üst demek ay napsam ya bunları sorucam doktora yemek yedikten sonra da sizde ayni oluyor muydu o hap geçirdi mi peki be kadar kullandınızBeni zofer kesmedi düşünün
Ben en son söyle bi yöntem bulmuştum, kusmaktan nefret eden biriyim, sabah kalkar kalkmaz bulantım başlıyorsa kusmamak için direnmeyip direkt bi tur çıkarıyordum. Sonra rahatlıyordum. Ardından süzme peynir, siyah zeytin, ekmek. Bu üçlü ile kahvaltı mı yapmış oluyordum. Doktor bana sebze protein çeşitli şeyler ye dedi imkansız, su içemedim, doktorum anlattım durumu, moral verdi sağ olsun. İlk 3 ay bebek gereken her şeyi senden alıyor parazit gibidir üzülme dedi, inanın öyle dedikten sonra bir şeyler yemeliyim stresi üzerimden kalktı.İnanın yapıyorum. Ama yine ayni sabahları haşlanmış patates yumurta yok yulaf yapayım yok gene mide pert akşam yaptığım yemekten yemedim ya korkuyorum cidden bu sürerse böyle diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?