2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256
Bende aynı senin gibiyim 4 tane priliam alıyorum günde ona rağmen herseyden midem bulanıyo kusarsam bi tık rahatlıyorum sürekli hasta gibiyim artık geçsin bu hallerim diye dua ediyorum su içsem midem bulanio az Bi kuru ekmek yiyorum midem ağrımaya baslio çaresiz kaldım yarın tam 12 hafta olacak ama gitgide daha ağırlaşıyo tablo Rabbım bizi görsünde geçsin su hallerimiz artık

Sık sık ve az yemeye çalışın. Soğuk su içmeyi deneyin ve hazımsızlığa sebep olacak sindirimi zor besinlerdem kaçının. Bende alkalen reflü var mide sindiremiyor, safra kesem yok, ne çektiğimi ben bilirim. Çiğ sebzeden ziyade haşlanmış sebze yemeye çalışın, yağlı baharatlı salçalı yiyeceklerden uzak durun. Size ne iyi geliyorsa onu bulmaya çalışın. Çok geçmiş olsun.

Benim de 12. haftada atak yaptı. Şu an 2 prilamla idare ediyorum, biraz daha iyiyim. Gerçekten zor bir süreç, az kaldı sabredin

Ya neden böyle gerçekten yoruldum geçmeyecek diye korkar oldum artık kusmaktan yüzümde kırmızı kılcal damarlar belli oluyor çok fena benek benek bi hap varmış arkadaşıma doktor vermiş kemoterapide mide bulanan hastalar kullanıyormuş ama bu haplar ilerde yan etkileri vardır diye korkuyorum doğrusu

İsmi zofer şiddetli kusma bulantı olan hamilelere veriliyor bende kullanmıştım kizlarimda,hemen kesiyor bulantı kusmayi.icerken tek değil yarım içerdim içim rahat etmediği için ama.bir zararı olmadı bebeğime ve bana anında kesiyor bulantıyı.

Benim de 12. haftada atak yaptı. Şu an 2 prilamla idare ediyorum, biraz daha iyiyim. Gerçekten zor bir süreç, az kaldı sabredin
İnşallah sabrediyorum oğlumda da bulantilarim vardı ama 9 ay yerimde durduğumu bilmiyorum enerjim tavandi hiç oturmadım gezdim sürekli şimdi kafam yastıktan kalkmiyo umarım bian önce geçer hepimizin ikinci trimester daha sağlıklı bir süreç olur

Yemin ederim aynısı yüzümü Bi görsen ilk başta sivilce sandım deil heryeri leke içinde kusmaktan yüzümüzde mahvoldu neyse sabredelim Allah büyüktür inşallah geçecek bu günler yalnız olmadığını bil istedim

Çok geçmiş olsun, yatmak iyi geliyorsa yatın. Benim bazen sağdan sola dönmem yataktan kalkmam bile kusmamı tetikliyordu. Dediğim gibi en son prilama başladım. Midenizi boş bırakmayın bir de, ekmekle falan bastırın.

Prilam çok fena uyku ve sersemlik yapıyor. Sabah işe giderken uyanmak zulüm bana, arabayı nasıl sürüyorum Allah bilir sürekli mayışmış haldeyim.

Onzyd dimi bende onu kullanıyorum doktorum önerdi bi yan etkisi olduğunu sanmıyorum

Benim de 12. haftada atak yaptı. Şu an 2 prilamla idare ediyorum, biraz daha iyiyim. Gerçekten zor bir süreç, az kaldı
İnanın yapıyorum. Ama yine ayni sabahları haşlanmış patates yumurta yok yulaf yapayım yok gene mide pert akşam yaptığım yemekten yemedim ya korkuyorum cidden bu sürerse böyle diye

Beni zofer kesmedi düşünün

Tayinciyiz, 2 yıl olacak bizimde. Bizde telefondan telefona ama sizin arama sıklığı bizimkinden iyiymiş

Biz de haftaya hafta sonu öğreneceğiz nasipse

Allah razı olsun inşallah cumartesi güzel haberlerle gelin ve o zamanda bu sorununuz bıçak gibi kesilsin bana da umut olsun

İnanın yapıyorum. Ama yine ayni sabahları haşlanmış patates yumurta yok yulaf yapayım yok gene mide pert akşam yaptığım yemekten yemedim ya korkuyorum cidden bu sürerse böyle diye
Ben en son söyle bi yöntem bulmuştum, kusmaktan nefret eden biriyim, sabah kalkar kalkmaz bulantım başlıyorsa kusmamak için direnmeyip direkt bi tur çıkarıyordum. Sonra rahatlıyordum. Ardından süzme peynir, siyah zeytin, ekmek. Bu üçlü ile kahvaltı mı yapmış oluyordum. Doktor bana sebze protein çeşitli şeyler ye dedi imkansız, su içemedim, doktorum anlattım durumu, moral verdi sağ olsun. İlk 3 ay bebek gereken her şeyi senden alıyor parazit gibidir üzülme dedi, inanın öyle dedikten sonra bir şeyler yemeliyim stresi üzerimden kalktı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…