- Konu Sahibi kediannesibiri
-
- #6.841
Ay benim de cumartesi randevum var :) 2li test için konuşacağım bir de bakalım inş gösterirse cinsiyet :)Benimki de bu hafta 12 haftanin icinde belli olacak cuma gunu 2 li yapacak ve cinsiyet 2 li cok korkutuyor beni
Merhaba canım ben de 8+4'üm benim de 2 3 gün arayla 4 kere falan burnum kanadı. Kardiyoloji doktoruna göründüm çünkü arada çarpıntım da oluyordu. Normal beklenen bir durum dedi. Ben kan sulandırıcı da kullanıyorum coraspin.9+5'ten günaydın. Haftaya pztsi kontrolüm var. 11. haftaya gelmiş olacağım. Fetal Dna için görüşme yapacağız muhtemelen bayramdan sonraya kalır. Aynı anda hamile olduğum iki arkadaşımın bebişlerinden biri kız, biri erkekmiş:) Bakalım eşitliği nasıl bozacağım:)
Her gün yeni bir semptom ya da semptomsuzluğa uyanıyorum. Burnum kanıyor iki gündür, tansiyonum yok, okuduğuma göre burun eti de şişebiliyormuş gebelikte, bu da tıkanıklık ve kanamaya sebep olmabiliyormuş. Daha neler göreceğiz bakalım:)
Kusmam, bulantım yok derken en nadir semptomlar beni buldu cidden:) Genel olarak şişliğim geçti. 2 hafta önce 4 aylık hamile gibiyken, şu an eski seviyelere indi göbeğim. Ufaktan çatlak kremleri kullanmaya başlayacağım. Doktorum Lierac, Palmer's ve Badger önerdi. TR fiyatları saçma sapan seviyelerde, Avrupa'da ise 10-20 eur arası, bilgilerinize kızlar.
kv ve elti konusunda en şanslılardanım sanırım. ayrı ülkelerdeyiz ve birbirimizin dilini bilmiyoruz
Canim evladin olacak cok gidip gelemezsin beklentileride olmaz insallah senden gel git diye ,Annemde oyle benim cok seviyorum hep diyorum yokluklarini gostermesin yoruluyorum surekli elestiriyor beni esimi evimi yaptiklarimi hic begenmiyor ,duymak istemesemde duyuyoru. Cevap veriyorum bu kez uzuluyor bende uzuluyorum oyle kisir donguNe güzel senin en azından kayınvaliden iyiymiş. Benim al birini vur ötekine. Bende hep aynı şeyi diyorum Allah sağlıklı uzun ömürler versin hepsine ama herkes kendi evinde dursun. Bir ihtiyaçlari olursa koşar giderim, elimden geldiğince evlatlık vazifemi yapmaya çalışırım ama benimde bir ailem var, enerjim bana lazım. Bazen annemle telde konuşunca bile bakıyorum gergin ve sinirli bir insana dönüşmüşüm bir anda. Çünkü eleştirmesi, minnet etmesi yada başkasını örnek göstermesi hiç bitmiyor. Insanın ağzından hiç mi olumlu bir cümle çıkmaz. Çıkmıyor. O yüzden ne kadar uzak o kadar iyi.
Multi vitamin, demir hapı, d Vitamini ve magnezyumBişey soracağım 12. Haftadan sonra folik asit bırakıp hangi vitaminlere başladınız
Doktorum soylerim dedi bana seninkinide soyler canim merak etme yaa ben cok tedirginim 2 li testten insallah iyidir bebeklerimizAy benim de cumartesi randevum var :) 2li test için konuşacağım bir de bakalım inş gösterirse cinsiyet :)
Valla ben de kv'den çok annemden korkuyorum. Ailenin ilk torunu olacak ve annem senelerce bebek bakmış biri. İnanılmaz hevesli bebeğime. Ama sınırı koyamayacağım ve bu yüzden aramız bozulacak diye şimdiden geriliyorum. Çünkü başladı bile çoktan şöyle yaparız böyle yaparız ben bakarım falan diye. Ben de pimpirikli bir insanım (kendi evimde başkasının mutfağa girmesine bile tahammül edemem o kadar kontrolcüyüm maalesef) şimdiden aldı beni bir düşünceCanim evladin olacak cok gidip gelemezsin beklentileride olmaz insallah senden gel git diye ,Annemde oyle benim cok seviyorum hep diyorum yokluklarini gostermesin yoruluyorum surekli elestiriyor beni esimi evimi yaptiklarimi hic begenmiyor ,duymak istemesemde duyuyoru. Cevap veriyorum bu kez uzuluyor bende uzuluyorum oyle kisir dongu
Ailesiz de olmuyor ailede evlendikten sonra evlatlarinin hayatlarina fazla karisiyorlar ,annen sendemi kalacak dogum sonrasiValla ben de kv'den çok annemden korkuyorum. Ailenin ilk torunu olacak ve annem senelerce bebek bakmış biri. İnanılmaz hevesli bebeğime. Ama sınırı koyamayacağım ve bu yüzden aramız bozulacak diye şimdiden geriliyorum. Çünkü başladı bile çoktan şöyle yaparız böyle yaparız ben bakarım falan diye. Ben de pimpirikli bir insanım (kendi evimde başkasının mutfağa girmesine bile tahammül edemem o kadar kontrolcüyüm maalesef) şimdiden aldı beni bir düşünce
Ben tam olarak bu asamadayim. Agirligimi koydugumu farketmeye başladılar yani inşallah oyledirYaa bi ton ky bakiyor hic duymadim her insanin huyu farkli gelininde sessizligini kullanmislar konusandan cekiniyorlar kavga etmeden agirligi olandan cekiniyorlar ama sessiz kalanini baya sindiriyorlar
Benim fetal DNA çıktı kızlar. Tertemiz şükür. Ve kız bebeğim olacakmış
Kendi annen olunca bence hersey daha rahat nazın geçer her türlü kv olunca mecbur daha dikkat ediyorsun . Senin durumun daha iyi çocuk emziren varmış yahu şaka gibiValla ben de kv'den çok annemden korkuyorum. Ailenin ilk torunu olacak ve annem senelerce bebek bakmış biri. İnanılmaz hevesli bebeğime. Ama sınırı koyamayacağım ve bu yüzden aramız bozulacak diye şimdiden geriliyorum. Çünkü başladı bile çoktan şöyle yaparız böyle yaparız ben bakarım falan diye. Ben de pimpirikli bir insanım (kendi evimde başkasının mutfağa girmesine bile tahammül edemem o kadar kontrolcüyüm maalesef) şimdiden aldı beni bir düşünce
Masallah canımBenim fetal DNA çıktı kızlar. Tertemiz şükür. Ve kız bebeğim olacakmış
Hayırlı olsun canım sağlıkla büyüsün
Hayırlı olsun sağlıkla gelsin darısı başımızaBenim fetal DNA çıktı kızlar. Tertemiz şükür. Ve kız bebeğim olacakmış
Ben annemden uzaktayım gel burada doğur diyorAilesiz de olmuyor ailede evlendikten sonra evlatlarinin hayatlarina fazla karisiyorlar ,annen sendemi kalacak dogum sonrasi
Bence en güzeli tek bakmayı düşünüyoruz diyin bizim yaptığımız en güzel kararlardan biriydi ilk günden itibaren ne annem kaldı ne kayınvalidem eşimle birlikte baktık ve eşim kendini daha dahil hissetti ben süt izni süreci işe gidince o rahat bakabildi zaten benden çok bakmış gibi oldu ve bu zamana kadar bi çocuğu bebeği. Kucağına alabilmiş biri değilken öyle güzel ilgilendi ki tam aile oluyorsunuz evde başkaları olunca babalar kendini dahil edemiyor sonra sorunlar çıkıyor kendinize güvenin siz size yetersiniz ..Valla ben de kv'den çok annemden korkuyorum. Ailenin ilk torunu olacak ve annem senelerce bebek bakmış biri. İnanılmaz hevesli bebeğime. Ama sınırı koyamayacağım ve bu yüzden aramız bozulacak diye şimdiden geriliyorum. Çünkü başladı bile çoktan şöyle yaparız böyle yaparız ben bakarım falan diye. Ben de pimpirikli bir insanım (kendi evimde başkasının mutfağa girmesine bile tahammül edemem o kadar kontrolcüyüm maalesef) şimdiden aldı beni bir düşünce
Ayy inşallah iyidir canım bende çok korkuyorum bir de hiç mide bulantım kusmam olmadı kendimi hamile gibi hissetmiyorumDoktorum soylerim dedi bana seninkinide soyler canim merak etme yaa ben cok tedirginim 2 li testten insallah iyidir bebeklerimiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?