2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256
Merhaba canım ben de 8+4'üm benim de 2 3 gün arayla 4 kere falan burnum kanadı. Kardiyoloji doktoruna göründüm çünkü arada çarpıntım da oluyordu. Normal beklenen bir durum dedi. Ben kan sulandırıcı da kullanıyorum coraspin.

kv ve elti konusunda en şanslılardanım sanırım. ayrı ülkelerdeyiz ve birbirimizin dilini bilmiyoruz
en guzeli senin bende sansliyim.eltim sagolsun bastan koydu mesefa bende saygi duydum sonra bosandilar suanda tek gelin benimkayinvalimdede esimden dolayi hep mesefaliydi bende sansliyim

Canim evladin olacak cok gidip gelemezsin beklentileride olmaz insallah senden gel git diye ,Annemde oyle benim cok seviyorum hep diyorum yokluklarini gostermesin yoruluyorum surekli elestiriyor beni esimi evimi yaptiklarimi hic begenmiyor ,duymak istemesemde duyuyoru. Cevap veriyorum bu kez uzuluyor bende uzuluyorum oyle kisir dongu

Valla ben de kv'den çok annemden korkuyorum. Ailenin ilk torunu olacak ve annem senelerce bebek bakmış biri. İnanılmaz hevesli bebeğime. Ama sınırı koyamayacağım ve bu yüzden aramız bozulacak diye şimdiden geriliyorum. Çünkü başladı bile çoktan şöyle yaparız böyle yaparız ben bakarım falan diye. Ben de pimpirikli bir insanım (kendi evimde başkasının mutfağa girmesine bile tahammül edemem o kadar kontrolcüyüm maalesef) şimdiden aldı beni bir düşünce

Ailesiz de olmuyor ailede evlendikten sonra evlatlarinin hayatlarina fazla karisiyorlar ,annen sendemi kalacak dogum sonrasi

Yaa bi ton ky bakiyor hic duymadim her insanin huyu farkli gelininde sessizligini kullanmislar konusandan cekiniyorlar kavga etmeden agirligi olandan cekiniyorlar ama sessiz kalanini baya sindiriyorlar
Ben tam olarak bu asamadayim. Agirligimi koydugumu farketmeye başladılar yani inşallah oyledir bakıcıya vermeyin ben 3-4 sene bakarım dedi ben şok oldum niye senin düzenini bozaym dedm başka şehirden gelecekti . Diyemedim benm düzenim bozulacak istemiyorum diye.Neyse ikna ettm umarım öyle olur Allah kimseye muhtaç etmesin kimseyi

Dizim ağrımaya başladı birdenbire basarken acıyor. Yokuş çıkarken mi zorladım naptım yoksa magnezyum eksikliğinden olur mu acaba ya

Kendi annen olunca bence hersey daha rahat nazın geçer her türlü kv olunca mecbur daha dikkat ediyorsun . Senin durumun daha iyi çocuk emziren varmış yahu şaka gibi

Ailesiz de olmuyor ailede evlendikten sonra evlatlarinin hayatlarina fazla karisiyorlar ,annen sendemi kalacak dogum sonrasi
Ben annemden uzaktayım gel burada doğur diyor Ben olmaz diyorum tabi. Muhtemelen o kalır yanımda. Kayınvalidem hayatta gelmez, bebeğime bakmaz bile şimdiden söylüyor ben bakamam gelemem diye

Bence en güzeli tek bakmayı düşünüyoruz diyin bizim yaptığımız en güzel kararlardan biriydi ilk günden itibaren ne annem kaldı ne kayınvalidem eşimle birlikte baktık ve eşim kendini daha dahil hissetti ben süt izni süreci işe gidince o rahat bakabildi zaten benden çok bakmış gibi oldu ve bu zamana kadar bi çocuğu bebeği. Kucağına alabilmiş biri değilken öyle güzel ilgilendi ki tam aile oluyorsunuz evde başkaları olunca babalar kendini dahil edemiyor sonra sorunlar çıkıyor kendinize güvenin siz size yetersiniz ..

Doktorum soylerim dedi bana seninkinide soyler canim merak etme yaa ben cok tedirginim 2 li testten insallah iyidir bebeklerimiz
Ayy inşallah iyidir canım bende çok korkuyorum bir de hiç mide bulantım kusmam olmadı kendimi hamile gibi hissetmiyorum bel ve kasık ağrılarım şişkin göbeğim olmasa hamile olduğumu hiç düşünmeyeceğim ultrasonda görünce rahatlıyorum neyse ki 4 gün kaldı

Kızlar benim durum ne olacak böyle anlamadım doktorun verdiği ilaçlarda işe yaramıyor yemek az da yesem sonrası midem bulanıyor ağırlık hissediyorum anca kusarsam rahatlıyorum kusmadan durursam kas katı midem karnım öyle bir rahatsızlık nasıl anlatılır bilmiyorum midem sindiremiyor yediklerini ama az yiyorum zaten bi çorba içiyorum salata mesela böyleyim cidden bıktım su içsem midem bulanıyor soda içsem daha çoo kaynıyor midem yemek yememe engel değil birşey sorun yedikten sonra mahvoluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…