2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256
Canım bende de oluyor bazen belki magnezyuma başlarız dedi doktorum, kramp artarsa yaz bana demişti

Kızlar güneş kremi ve çatlak önleyici olarak ne kullanıyorsunuz. 13. Hafta bitmek üzere artık çatlak önleyicileri kullanmaya başlamam gerekiyor sanırım.
Güneş kremi la Roche posay kullanıyorum, çatlak için de Hindistan cevizi yağı aldım gratisten, her duş sonrası onu sürüyorum. Bitince bade natural deneyeceğim

Parol hic alma daha iyi kendine hayri olmayan ilac benim her gun basim agriyor cekiyorum o agriyi normalde benim agrilarimi geciren apranax fort onun disinda alamiyorum
Parol benim agrimi keser hep ağır olanlara bilerek hic gecmemeye çalıştım adet olurken çoğu kişiyi kesmez hatta beni keserdi

Bndede aynisi sağ kalça bacak ve sağ kalcamin üst kısmı belime vuruyor anlık giriyor

Ay ben de solante pregna kullanıyorum ama yoğurt gibi kıvamı sürmesi resmen işkence ve kokusu da çok kötü, kızlar bir de benim kolumda 3 tane ben gibi leke çıkmış önceden yoktu hiç güneşte görmedi zaten malum kış neden olur fikri olan var mı?

Kızlar benim hiç aklıma gelmedi ya bu güneş kremini değiştirmek Ben Missha pure block kullanıyorum çatlak için de Bioil aldım sonrasında mustela çatlak kremi alacağım :)

Arkadaşlar merhaba, herkes sağlıkla kucağına hasretle beklediği yavrusunu alır. Bende çok istedim şükür rabbim nasip etti. Sat 9 Şubat bugün doktorum 5+6 olduğunu söyledi keseyi gördüm kalp atımı başlamış gördüm pıt pıt ama duyamadım henüz. Takviye bir şey vermedi kan testi sonucunda folik asitten devam. Sizin tecrübelerinize göre tavsiye edeceğiniz bir şey var mı acaba? İlk bebeğim biraz telaşlıyım :)))

Kızlar güneş kremi ve çatlak önleyici olarak ne kullanıyorsunuz. 13. Hafta bitmek üzere artık çatlak önleyicileri kullanmaya başlamam gerekiyor sanırım.
Çatlak önleyici Lierac kremini ve yağını aldım onları kullanıyorum, bir de Mustela kremini aldım. Ama Lierac en iyisi sanırım. Güneş kremi de Shiseido ve Misshanın ürünlerini kullanıyorum ama ilk 3 ay istirahat etmem gerektiği için çok kullanma şansım olmadı açıkçası.

Bende de oluyor gebe kaldığımdan beri. Hatta bugün peçeteye çok az kahverengimsi sümüksü akıntı geldi bende onu anlamadım neden oldu acaba

Canım bende de oluyor bazen belki magnezyuma başlarız dedi doktorum, kramp artarsa yaz bana demişti
İnternette rahim büyümesinden kaynaklı olabileceği ve su içmemeye bağlı olabileceği yazmış. Bulantılardan su tüketimim azaldı baya. Bugün dikkat etmeye çalışıyorum. Ama hala var. 1 hafta var dayanabilirsem doktora gittiğimde soracağım bu durumu

Stresten uzak dur yeter kan sonucuna göre gerekli olan ilaçları başlatır zaten ki birçok gebe ilk üç ay folik asitten başka bişey kullanmıyo doktor karar verir stresten uzak durman yeterli şuan için

Canim hamile kaldigimdan beri var bende fitil kullanmiyorum hormonlardan diye biliyorum bebek ilgilim durum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…