- 19 Temmuz 2023
- 1.914
- 2.654
- 63
- Konu Sahibi kediannesibiri
-
- #7.041
Canım bende de oluyor bazen belki magnezyuma başlarız dedi doktorum, kramp artarsa yaz bana demiştiKızlar günaydın;
Dün akşam sağ alt karnımda bi batma hissettim ama canımı yaktı 2-3 saniye boyunca. Bugün yürürken sağ bacağımı her kaldırdığımda aynı acılı batmayı hissediyorum. Böyle kramp gibi ama can yakıyor epey. Kontrolüm haftaya cuma. Ne olaki bu acaba
Güneş kremi la Roche posay kullanıyorum, çatlak için de Hindistan cevizi yağı aldım gratisten, her duş sonrası onu sürüyorum. Bitince bade natural deneyeceğimKızlar güneş kremi ve çatlak önleyici olarak ne kullanıyorsunuz. 13. Hafta bitmek üzere artık çatlak önleyicileri kullanmaya başlamam gerekiyor sanırım.
Parol benim agrimi keser hep ağır olanlara bilerek hic gecmemeye çalıştım adet olurken çoğu kişiyi kesmez hatta beni keserdiParol hic alma daha iyi kendine hayri olmayan ilac benim her gun basim agriyor cekiyorum o agriyi normalde benim agrilarimi geciren apranax fort onun disinda alamiyorum
Bndede aynisi sağ kalça bacak ve sağ kalcamin üst kısmı belime vuruyor anlık giriyorKızlar selam 13+0’dan bildiriyorum…
İki gündür siyatik ağrılar çekiyorum. Ara ara seyreden Sol bacak, sol kalça ve sağ kasık ağrım var. Ama tuttuğunda topallıyorum öyle düşünün2 haftadır geçen bulantı hissim son 3 gecedir iyi bir şekilde hissettiriyor kendini. Karnım çıkmaya başladı, dokununca artik o her zamanki yumuşak doku kalmamış durumda. Bebişin cinsiyeti için bayramdan sonra görüşeceğiz doktorumuzla. Sanırım artık çatlak kremi kullanma zamanimız da geldi
Bndede aynisi sağ kalça bacak ve sağ kalcamin üst kısmı belime vuruyor anlık giriyor
Kokusu bile midemi bulandiriyorBenim gibiportakal canavarı var mı aranızda portakala doymuyorum resmen
Çatlak önleyici Lierac kremini ve yağını aldım onları kullanıyorum, bir de Mustela kremini aldım. Ama Lierac en iyisi sanırım.Kızlar güneş kremi ve çatlak önleyici olarak ne kullanıyorsunuz. 13. Hafta bitmek üzere artık çatlak önleyicileri kullanmaya başlamam gerekiyor sanırım.
Bende de oluyor gebe kaldığımdan beri. Hatta bugün peçeteye çok az kahverengimsi sümüksü akıntı geldi bende onu anlamadım neden oldu acabaKızlar sizin de ciddi miktarda kokusuz beyazımsı akıntınız var mı? Sırılsıklam oluyor çamaşırım. Doktora söyledim hiçbir şey demedi.
Bir de 10. Haftamda hiç olmayan hafif mide kalkmaları başladı. Sonumuz hayrolsun
Benim midemi bulandıran yemek yok valla çok iştahlıyım nolacak böyleKokusu bile midemi bulandiriyor
İnternette rahim büyümesinden kaynaklı olabileceği ve su içmemeye bağlı olabileceği yazmış. Bulantılardan su tüketimim azaldı baya. Bugün dikkat etmeye çalışıyorum. Ama hala var. 1 hafta var dayanabilirsem doktora gittiğimde soracağım bu durumuCanım bende de oluyor bazen belki magnezyuma başlarız dedi doktorum, kramp artarsa yaz bana demişti
Kilo artışı oldu mu :) ben ilk 6 hafta 1 kilo almıştım şu son 2 haftada 1 kilo vermişim yine 56 oldum :)Benim midemi bulandıran yemek yok valla çok iştahlıyım nolacak böylekeşke azıcık benim de midem bulansa
Kızlar güneş kremi ve çatlak önleyici olarak ne kullanıyorsunuz. 13. Hafta bitmek üzere artık çatlak önleyicileri kullanmaya başlamam gerekiyor sanırım.
Stresten uzak dur yeter kan sonucuna göre gerekli olan ilaçları başlatır zaten ki birçok gebe ilk üç ay folik asitten başka bişey kullanmıyo doktor karar verir stresten uzak durman yeterli şuan içinArkadaşlar merhaba, herkes sağlıkla kucağına hasretle beklediği yavrusunu alır. Bende çok istedim şükür rabbim nasip etti. Sat 9 Şubat bugün doktorum 5+6 olduğunu söyledi keseyi gördüm kalp atımı başlamış gördüm pıt pıt ama duyamadım henüz. Takviye bir şey vermedi kan testi sonucunda folik asitten devam. Sizin tecrübelerinize göre tavsiye edeceğiniz bir şey var mı acaba? İlk bebeğim biraz telaşlıyım :)))
Canim hamile kaldigimdan beri var bende fitil kullanmiyorum hormonlardan diye biliyorum bebek ilgilim durumKızlar sizin de ciddi miktarda kokusuz beyazımsı akıntınız var mı? Sırılsıklam oluyor çamaşırım. Doktora söyledim hiçbir şey demedi.
Bir de 10. Haftamda hiç olmayan hafif mide kalkmaları başladı. Sonumuz hayrolsun
Al benden de o kadarBenim midemi bulandıran yemek yok valla çok iştahlıyım nolacak böylekeşke azıcık benim de midem bulansa
Bana da olmuştu kırmızı kan gelmedikçe sorun değil diyorlarBende de oluyor gebe kaldığımdan beri. Hatta bugün peçeteye çok az kahverengimsi sümüksü akıntı geldi bende onu anlamadım neden oldu acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?