2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256
Kızlar güneş kremi ve çatlak önleyici olarak ne kullanıyorsunuz. 13. Hafta bitmek üzere artık çatlak önleyicileri kullanmaya başlamam gerekiyor sanırım.
Güneş kremi olarak doktor bebeklere kullanılan bütün ürünleri kullanabilirsin dedi. Mustela güneş kremi de aldım ama yüzüm yağlı olduğu için bana çok yağlı geldi o yüzden solante pregna aldım. mustelayı da vücuduma kullanırım.

Kızlar bu arada ECOMERCEK diye bi uygulama var kullandığınız kremin içeriğini çekip yüklüyorsunuz içeriğin temizliği, puanı hakkında bilgi veriyor size
Aynen bunun gibi bi de ekodedektif diye bi sayfa var oraya da içerikteki maddeleri yazınca her maddenin ayrı ayrı zararlı mı değil mi ne işe yarar yazıyo

8. Haftadan itibaren d vitamini kullanıyorum. Şu an 12. Haftadayım.

Benim ilk doktor 6 haftalık civarındayken folik asit ve d vitamini verdi.Yeni doktorum da devam edebilirsin dedi hala kullanıyorum şuan 11+2 deyim

Parol hic alma daha iyi kendine hayri olmayan ilac benim her gun basim agriyor cekiyorum o agriyi normalde benim agrilarimi geciren apranax fort onun disinda alamiyorum
Benim ilac almadan asla gecmiyor ki parol da etki etmiyor. Normalde her gun illa majezik icerdim suan kullanamiyorum da

Kızlar sizin de ciddi miktarda kokusuz beyazımsı akıntınız var mı? Sırılsıklam oluyor çamaşırım. Doktora söyledim hiçbir şey demedi.
Bir de 10. Haftamda hiç olmayan hafif mide kalkmaları başladı. Sonumuz hayrolsun

Fitil kullanıyorsan ondandır bende ondan oluyor gibi geliyor.

Kızlar günaydın;
Dün akşam sağ alt karnımda bi batma hissettim ama canımı yaktı 2-3 saniye boyunca. Bugün yürürken sağ bacağımı her kaldırdığımda aynı acılı batmayı hissediyorum. Böyle kramp gibi ama can yakıyor epey. Kontrolüm haftaya cuma. Ne olaki bu acaba

Evet bu var birkaç saatte bir çamaşır değişiyorum ben de. Normal o bence

Bende de oluyor ya aşırı değil ama beyaz ve sarı gibi normaldir diye düşünüyorum 11+2 deyim ben de

güneş koruyucu araştıran var mı? bugün mustela stick şeklinde olandan sipariş verdim biraz ufak gibi ama.
sanki ayrıca bir ürün daha kullanmam gerekli olacak gibi geliyor. bunu dışarıya çıkarken yanımda taşırım arada tazelemek için diye düşündüm. önerisi olan?

İnşallah canım cinsiyet farketmez ama çok merak ediyorum birde aileden kimseye söylemedim daha bayram da nasip olursa herkese yavaş yavaş söylemeyi düşünüyorum
Göbişim birazcık belli olmaya başladı
Eğer kıyafetimden çok anlaşılmazsa, kimse de sormazsa geçiştirmeyi düşünüyorum
Yoksa ben de bayramda açıklamış olacağım
Gece yatmadan 1 tane prilam içiyorum canım, bir sonraki geceye kadar iyi idare ediyordu
Ama şimdi bende de yeni bir güncelleme başladı
Yemekten hemen sonra ya da dişlerimi fırçalarken öğürme refleksi geliyor ve bundan bile mahvoluyorum ben Günümüz günümüzü tutmayacak anlaşıldı
5. haftadan beri günde 3 damla olacak şekilde kullanıyorum canım
12. haftamdayım belki doktorum artık bıraktırır
Her doktor farklı yorumluyor bu ilaç işlerini sanırım

Kızlar güneş kremi ve çatlak önleyici olarak ne kullanıyorsunuz. 13. Hafta bitmek üzere artık çatlak önleyicileri kullanmaya başlamam gerekiyor sanırım.
Palmer's cocoa butter sipariş vercem ben canım catlak icin hem içeriği temiz, gunes kremide solante pregna

Biz bugün kontrole gittik kızımla 12+4’üz ama neredeyse 7 cm olmuş 12+6 dedi doktorumuz epey hareketli elleri ayakları burnu filan çok belirgin ense kalınlığı da normal çok şükür. Fetal DNA’da kız olduğunu öğrenmiştik ama ultrasonda da kıza benziyor derdim dedi doktorumuz şimdi sonraki kontrole 1 ay var zaman nasıl geçecek acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…