- Konu Sahibi kediannesibiri
-
- #7.021
Güneş kremi olarak doktor bebeklere kullanılan bütün ürünleri kullanabilirsin dedi. Mustela güneş kremi de aldım ama yüzüm yağlı olduğu için bana çok yağlı geldi o yüzden solante pregna aldım. mustelayı da vücuduma kullanırım.Kızlar güneş kremi ve çatlak önleyici olarak ne kullanıyorsunuz. 13. Hafta bitmek üzere artık çatlak önleyicileri kullanmaya başlamam gerekiyor sanırım.
Aynen bunun gibi bi de ekodedektif diye bi sayfa var oraya da içerikteki maddeleri yazınca her maddenin ayrı ayrı zararlı mı değil mi ne işe yarar yazıyoKızlar bu arada ECOMERCEK diye bi uygulama var kullandığınız kremin içeriğini çekip yüklüyorsunuz içeriğin temizliği, puanı hakkında bilgi veriyor size
8. Haftadan itibaren d vitamini kullanıyorum. Şu an 12. Haftadayım.Arkadaşlar 8. Haftamdayim d vitaminim çok düşuk çıktı dr d vitamini verdi sonra başka bir dra başladım diğer dr un d vitamini verdiğini söyledim onu keselim dedi 10. Haftadan sonra başlanır dedi d vitamini almalı mıyım bilemedim benim haftamda d vitamini alan varmi kafamda deli sorular yardımcı olurmusunuz
Benim ilk doktor 6 haftalık civarındayken folik asit ve d vitamini verdi.Yeni doktorum da devam edebilirsin dedi hala kullanıyorum şuan 11+2 deyimArkadaşlar 8. Haftamdayim d vitaminim çok düşuk çıktı dr d vitamini verdi sonra başka bir dra başladım diğer dr un d vitamini verdiğini söyledim onu keselim dedi 10. Haftadan sonra başlanır dedi d vitamini almalı mıyım bilemedim benim haftamda d vitamini alan varmi kafamda deli sorular yardımcı olurmusunuz
Bence bı git aklında soru kalacağına için rahat etsin kontrol altında olmak güvende hissettiriyorBenim de aksine 0,0064 e düşmüş. Doktor bir şey yapmaya gerek yok dedi ama bir de endokrine görünsem mi acaba
Benim ilac almadan asla gecmiyor ki parol da etki etmiyor. Normalde her gun illa majezik icerdim suan kullanamiyorum daParol hic alma daha iyi kendine hayri olmayan ilac benim her gun basim agriyor cekiyorum o agriyi normalde benim agrilarimi geciren apranax fort onun disinda alamiyorum
Fitil kullanıyorsan ondandır bende ondan oluyor gibi geliyor.Kızlar sizin de ciddi miktarda kokusuz beyazımsı akıntınız var mı? Sırılsıklam oluyor çamaşırım. Doktora söyledim hiçbir şey demedi.
Bir de 10. Haftamda hiç olmayan hafif mide kalkmaları başladı. Sonumuz hayrolsun
Evet bu var birkaç saatte bir çamaşır değişiyorum ben de. Normal o benceKızlar sizin de ciddi miktarda kokusuz beyazımsı akıntınız var mı? Sırılsıklam oluyor çamaşırım. Doktora söyledim hiçbir şey demedi.
Bir de 10. Haftamda hiç olmayan hafif mide kalkmaları başladı. Sonumuz hayrolsun
Bende de oluyor ya aşırı değil ama beyaz ve sarı gibi normaldir diye düşünüyorum 11+2 deyim ben deKızlar sizin de ciddi miktarda kokusuz beyazımsı akıntınız var mı? Sırılsıklam oluyor çamaşırım. Doktora söyledim hiçbir şey demedi.
Göbişim birazcık belli olmaya başladıİnşallah canımcinsiyet farketmez ama çok merak ediyorum birde aileden kimseye söylemedim daha bayram da nasip olursa herkese yavaş yavaş söylemeyi düşünüyorum
Gece yatmadan 1 tane prilam içiyorum canım, bir sonraki geceye kadar iyi idare ediyorduKızlar 12. Haftadayım , hala acayip bulantım varherşeyden tiksiniyorum. Akşamları özellikle pik yapıyor. Endişelenmeye başlıyorum başka birşey mi var diye . Bu haftalarda biter,azalir yazıyor nette fln.Sizde durumlar nasıl?
5. haftadan beri günde 3 damla olacak şekilde kullanıyorum canımArkadaşlar 8. Haftamdayim d vitaminim çok düşuk çıktı dr d vitamini verdi sonra başka bir dra başladım diğer dr un d vitamini verdiğini söyledim onu keselim dedi 10. Haftadan sonra başlanır dedi d vitamini almalı mıyım bilemedim benim haftamda d vitamini alan varmi kafamda deli sorular yardımcı olurmusunuz
Lirelac kullanıyorum benKızlar güneş kremi ve çatlak önleyici olarak ne kullanıyorsunuz. 13. Hafta bitmek üzere artık çatlak önleyicileri kullanmaya başlamam gerekiyor sanırım.
Solenta pregna güneş kremim, çatlaklar için badger, lierac ve palmer's kullanıyorum.Kızlar güneş kremi ve çatlak önleyici olarak ne kullanıyorsunuz. 13. Hafta bitmek üzere artık çatlak önleyicileri kullanmaya başlamam gerekiyor sanırım.
Palmer's cocoa butter sipariş vercem ben canım catlak icin hem içeriği temiz, gunes kremide solante pregnaKızlar güneş kremi ve çatlak önleyici olarak ne kullanıyorsunuz. 13. Hafta bitmek üzere artık çatlak önleyicileri kullanmaya başlamam gerekiyor sanırım.
Aynı anda aynı ürünleri yazmamız kalp benSolenta pregna güneş kremim, çatlaklar için badger, lierac ve palmer's kullanıyorum.
sisteeers:)Aynı anda aynı ürünleri yazmamız kalp ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?