2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Biz dün olduk dünden beri ateşi 38-37 sürekli. Calpol veriyorum bende sıkıntılı geçti gecemiz

kizlar babam infulanza gecirdi hastalik baslayali 2 hafta oldu hastalik gecti 1 haftaboluyor ama oksuruk var 1 haftadir bebegim bugun sunnet olcak gelseler bulasirmi maskeyle gelecek ama tedirginde oldum oksurukde haftalarca gecmiyor diyenlerde var o oksurukle hastalik bulasiciligi devam ediyprmudur

Canım doktoruna sorup probiyotik kullanabilirsin sanki

Sanmıyorum canım bizimkiler de geçirdi öksürük geçmiyor malesef. Biz görüşüyoruz çok şükür bi sorun olmadı

Canım eşimi aldılar yanına baktım sünnette hep babalar iniyor bende eşimi gonderdim o daha iyi diye ben kaldıramam diye gitti sünnete bakalım hayırlısıyla inşallah olacak darısı başına
Allah hayırlı uğurlu etsin inşallah. Sağlıkla sıhhatle kolaylıkla iyileşir inşallah miniğin

Canım eşimi aldılar yanına baktım sünnette hep babalar iniyor bende eşimi gonderdim o daha iyi diye ben kaldıramam diye gitti sünnete bakalım hayırlısıyla inşallah olacak darısı başına
Ayyy inşallah bizde de babası olur yanında gelmiş geçmiş olsun olmuştur bile şimdiye

Bende aynı uykuya direniyor sürekli şırınga ile burun açıyorum . Dünde aşı oldu ateşi vardı bittim
Dün ne aşısı oldunuz canım geçmiş olsun
Bizim o gündüz uyuduğu bi uzun uykusu olurdu onu tamamen bıraktı bırakmasında sıkıntı yok ama şöyle vakit geçiremiyoruz oyun halısında yada ana kucağında durayım demiyor sürekli benim kucağımda evde babası varsa bile beni istiyor

Bizde böyleyiz, bi ana kucağına koyup kahvaltı yapayım diyorum yok kucağıma alana kadar bağırıyor. Birde sürekli gezmek istiyor kucakta sabitte durmayacaksın. Gece uykusuna çok geç geçiş yapıyoruz. Gündüzde 40 dk yı geçmiyor. Bütün yöntemler bi yerde tıkanıyor bizde

O zaman bu. Atak haftası benim oğlan da böyle sürekli sabit durmayacaksın gezdireceksin ağlıyor sürekli kahvaltıyı falan çok geç yapıyorum

Kızlar bebislere ne oyuncak almak lazım ya bakıyorum bakıyorum karar veremedim. Şu elde sallanan cingurakalr çok sesli

Kızlar bebislere ne oyuncak almak lazım ya bakıyorum bakıyorum karar veremedim. Şu elde sallanan cingurakalr çok sesli
Ben piyanolu oyun halısı, karın üstü aktivite için su matı, ağzına herşeyi götürüyor diye diş kaşıyıcı ve çıngıraklar aldık. Birde hışırtılı kitaplarla oynargöz kitaplar var şimdilik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…