- 18 Ağustos 2022
- 2.905
- 4.102
- 83
Ben altını değişirken hemen zıbının ucunu örtüyorum üstüne. Özellikle yanımızda biri varken. Mahremiyet her yaşta önemli. Ben dikkat etmeye çalışıyorum. Kimse görmedi annem diyorum oğlumun kulağına. Kız erkek hiç fark etmez. Biz bilinçli olmalıyız ve öyle bireyler yetiştirebilmeliyiz (inşallah). Maalesef belirli bir yaşın üstü dediğiniz gibi davranıyor. Anlamıyorum da yani kaş gibi göz gibi bir organ o daKızlar, geçen gün eşimin annesi geldi oğlumla ilgileniyor kucağında gezdiriyor vs. Eşimde semde dinlen biraz dedi bırak oynasınlar zar zor peki dedim çünkü gözümün önünden hiç ayırmadım 3 aydır farklı odada babannesi ile olması bile bilmiyorum rahatsız etti galiba. Daha sonra gittim kadın altını açmış değiştiyor kirli de değildi oysa ki rahatlasın diyeymiş sonra diğer oğlunu çağırdı yani oğlumun amcasını gel gel bak diye ben rahatsız oldum ya. Daha sonra biz onlara gittiğimizde ben değiştireyim altını dedi bende hayır diyemedim salak gibi yine neyse değiştirdi bu sefer bezini takıp pantolonunu giydirmedi eşine oğluna bacaklarını gösterip duruyor. Of ben mi çok takıldım bilemedim ki abartıyor muyum biraz. Ama hep oda bebek olsa bile hoş değil orasını burasını açıp bakmak gözüyle bakıyorum
ay dış falan diye insan tedirgin oluyor ya köpüklü salyasi tükürüğü var eller ağızda falan ay biz 2.5 ayligiz daha3. Aya giriş yaptık bizdede durumlar aynı ellerini inceliyor sürekli ve emiyor cok cok memede de yapıyor bazen şu anda normal diye biliyorum
Benim deli kv de aynı altı pis olmasa da hemen alır kucağına verin ben bi bez değiştireyim der sonra gara daşşaklı oğlum benim diye severKızlar, geçen gün eşimin annesi geldi oğlumla ilgileniyor kucağında gezdiriyor vs. Eşimde semde dinlen biraz dedi bırak oynasınlar zar zor peki dedim çünkü gözümün önünden hiç ayırmadım 3 aydır farklı odada babannesi ile olması bile bilmiyorum rahatsız etti galiba. Daha sonra gittim kadın altını açmış değiştiyor kirli de değildi oysa ki rahatlasın diyeymiş sonra diğer oğlunu çağırdı yani oğlumun amcasını gel gel bak diye ben rahatsız oldum ya. Daha sonra biz onlara gittiğimizde ben değiştireyim altını dedi bende hayır diyemedim salak gibi yine neyse değiştirdi bu sefer bezini takıp pantolonunu giydirmedi eşine oğluna bacaklarını gösterip duruyor. Of ben mi çok takıldım bilemedim ki abartıyor muyum biraz. Ama hep oda bebek olsa bile hoş değil orasını burasını açıp bakmak gözüyle bakıyorum
Igreeeenncccc. Ya güncel hayatta arkadaş ortamında argo kullanırım. Ama çocuklar varken yahut çocuk üzerinden çok ayipBenim deli kv de aynı altı pis olmasa da hemen alır kucağına verin ben bi bez değiştireyim der sonra gara daşşaklı oğlum benim diye sever
Terbiyesiz yaa ben artık yorulduğum için yorum yapmıyorum yapamıyorum oğluma sürekli telkin veriyorum böyle şizofren dengesiz insanlardan uzak dur diyeIgreeeenncccc. Ya güncel hayatta arkadaş ortamında argo kullanırım. Ama çocuklar varken yahut çocuk üzerinden çok ayip
Aayyyyyy salak kadın ya o nasıl bir sevme şekli böyle salak karılar yüzünden erkekler kendilerini bir bok zannediyor şuan kadınlara üstünlük taslanıyorsa bunlar hep bizim hemcinslerimiz yüzünden böyle yüceltiyorlar erkekleri izin verme sakın bence oğlunu böyle yetiştirmesineBenim deli kv de aynı altı pis olmasa da hemen alır kucağına verin ben bi bez değiştireyim der sonra gara daşşaklı oğlum benim diye sever
Bütün kv ler aynı galiba benimki oy pipisini kokladigim gotunu kokladigim diye soyleniyor anne deme bak olmuyor büyüdüğünde duymuyum bunu diyorum ne olacak diyor yahu çocuklar ne bilsin dünya sapiklarla dolu gel aç dese babannem böyle diyordu diyip açar ya Allah korusun valla ben korkuyorum kızlar ya dinlemiyor da beni eşime diyorum annem büyüdüğünde demez diyorAayyyyyy salak kadın ya o nasıl bir sevme şekli böyle salak karılar yüzünden erkekler kendilerini bir bok zannediyor şuan kadınlara üstünlük taslanıyorsa bunlar hep bizim hemcinslerimiz yüzünden böyle yüceltiyorlar erkekleri izin verme sakın bence oğlunu böyle yetiştirmesine
Ona ne ya kendisi dursun bakalım ıslak bezle durabiliyor mu. Ben de valla çişini bile bekletmemeye çalışıyorum yazık niye ıslak bezle dursun çocuk. Bizimkiler de gün içinde sürekli uyutuyorum diye kendilerince daha az uyutmaya çalışsam daha çok uyuyacağını iddia ediyorlarBütün kv ler aynı galiba benimki oy pipisini kokladigim gotunu kokladigim diye soyleniyor anne deme bak olmuyor büyüdüğünde duymuyum bunu diyorum ne olacak diyor yahu çocuklar ne bilsin dünya sapiklarla dolu gel aç dese babannem böyle diyordu diyip açar ya Allah korusun valla ben korkuyorum kızlar ya dinlemiyor da beni eşime diyorum annem büyüdüğünde demez diyor
İnanın bunaldım daha dün bezine karışıyordu sık sık bez değiştiriyoruz cisiyle dursun diyor diyordu yahu bez dolmuş napam 10 saat aynı bezimi kullaniyim hayır dolunca dişine taşıyor habire kıyafet mi degistiriyim çocuk çiş oluyor onu mu yikiyim her saat yani
Bende de var aynı durum sonra kendimi kötü hissediyorum bir sürü insan emzirmeye çalışıyor sen ne güzel emziriyorsun bir de bundan bıktın diyeKızlar emzirmek çok yoruyor çocuk ya memede ya ben disarda olacağım için süt sagiyorum memeler artık yeter diyor resmen ellerimle sıkmaya başladım çok sıkıldım ya. Birde sanki çocuğa sütüm yetmiyor gibi geliyor çocuk aç gibi. Doktor kilo alımı iyi diye gerek yok mama ya aç olsa emin ol anlarsın acaba olmaz kafanda dedi. Ama acaba diyorum ben ya
Bizimkide ellerini keşfetti sürekli ellerini yumruk yapıp ağzına sığdırmaya çalışıyorBende 3. Ay kontrolünden çıktım. Ellerini emmesi ağzının köpük olması çok normalmiş. Hatta müdahale etme dedi. Emsin dedi: ve günlük toplam 2 yada 2.5 saat uyumaları yeterliymiş . Bende bu çocuk yarım saat uyuyup uyanıyor diyordum doktor öyle deyince rahat ettim . Ve rotavirüs menenji aşısı oldu Allah Kerim
Durmaz mi durur yaOna ne ya kendisi dursun bakalım ıslak bezle durabiliyor mu. Ben de valla çişini bile bekletmemeye çalışıyorum yazık niye ıslak bezle dursun çocuk. Bizimkiler de gün içinde sürekli uyutuyorum diye kendilerince daha az uyutmaya çalışsam daha çok uyuyacağını iddia ediyorlar30 dk demeden kalkıyor çocuk o yüzden de çabucak uykusu geliyor huzursuz oluyor. Ben de tabiki tekrar uyutmaya çalışacağım.
Allah yar ve yardımcınız olsunBende 3. Ay kontrolünden çıktım. Ellerini emmesi ağzının köpük olması çok normalmiş. Hatta müdahale etme dedi. Emsin dedi: ve günlük toplam 2 yada 2.5 saat uyumaları yeterliymiş . Bende bu çocuk yarım saat uyuyup uyanıyor diyordum doktor öyle deyince rahat ettim . Ve rotavirüs menenji aşısı oldu Allah Kerim
Doktorum her gittiğimde tok bebek mutlu bebek der onu takip et canımKızlar emzirmek çok yoruyor çocuk ya memede ya ben disarda olacağım için süt sagiyorum memeler artık yeter diyor resmen ellerimle sıkmaya başladım çok sıkıldım ya. Birde sanki çocuğa sütüm yetmiyor gibi geliyor çocuk aç gibi. Doktor kilo alımı iyi diye gerek yok mama ya aç olsa emin ol anlarsın acaba olmaz kafanda dedi. Ama acaba diyorum ben ya
Beni nasıl mutlu ettim anlatamam. Yok günlük uykusu 4-5 saat olmalı diyorlarBende 3. Ay kontrolünden çıktım. Ellerini emmesi ağzının köpük olması çok normalmiş. Hatta müdahale etme dedi. Emsin dedi: ve günlük toplam 2 yada 2.5 saat uyumaları yeterliymiş . Bende bu çocuk yarım saat uyuyup uyanıyor diyordum doktor öyle deyince rahat ettim . Ve rotavirüs menenji aşısı oldu Allah Kerim
Ben 11. Haftadayım ben şuan oyleyim kucakta uyumak istiyor yatağa koyim ağliyor tekrar kucak tekrar yatak öyle inatlaşiyoruz biebirimizle ağzindan tükürüğü eksik olmamaya başladi el sürekli ağizda eldiven giydiriyorum unutsun elini ağzina getirmesn die yine de el ağizda meme veriyorum meme almiyo el ağzaKızlar bebeğim asla kucağımdan inmek istemiyor ya eskiden halıda oynardı kendi kendine oyalanırdı gerçekten g.t ve don gibi olduk ya hiçbir iş yapamıyorum. 12. hafta böyle mi geçiyor
Kız gün içinde toplamda iki ya da 2,5 saat uyumaları yetermiş çok uyanık kalmaları bir problem değilmiş ben bunu bilmiyordum . Benimki dört 5 saat uyumayip sadece yarım saat uyuyorBizimkide ellerini keşfetti sürekli ellerini yumruk yapıp ağzına sığdırmaya çalışıyoruyanıklık suresi pek olmuyor bizm yani 1 1.5 saat sonra ağlamaya basliyor sizinde oylemi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?