Elini ağzından çekme elini emsin elini öğreniyor keşfediyor aç olduğu için değil eldiven giydirme sakın, aksine her nesneye her yüzeye dokundur. 12. hafta atağı böyle geçecek sanırım bakalım kolay atlatırız inşallahBen 11. Haftadayım ben şuan oyleyim kucakta uyumak istiyor yatağa koyim ağliyor tekrar kucak tekrar yatak öyle inatlaşiyoruz biebirimizle ağzindan tükürüğü eksik olmamaya başladi el sürekli ağizda eldiven giydiriyorum unutsun elini ağzina getirmesn die yine de el ağizda meme veriyorum meme almiyo el ağzazor ya uyku desen bi gün uyusa diğer tüm gün uyumuyor uykuya direnç desen var gaz desen hala geçmedi nirvanasini yaşiyoruz bu gaz olayı ne zaman sona ericek ya
Peki uyanık kaldıgi sürede sen uyutuncaya kadar duruyormu aglmadan benmki pek durmuyordaKız gün içinde toplamda iki ya da 2,5 saat uyumaları yetermiş çok uyanık kalmaları bir problem değilmiş ben bunu bilmiyordum . Benimki dört 5 saat uyumayip sadece yarım saat uyuyor
Benim bebeğiminde uykular arasındaki süresi 1-1,5 saat sonra yarım saat 20 dk şekerleme yapıyor. Dediğin gibi mızırdanıypr huysuzlanıyor gözleri kızarıyor hemenPeki uyanık kaldıgi sürede sen uyutuncaya kadar duruyormu aglmadan benmki pek durmuyordauyandıktan 1.5 saat sonra mizirdanmaya ağlamaya başlıyor
Mızırdanıyor ağlıyor tabiikide ama işte oyun oynuyoruz konuşuyorum her gün evin odalarını keşfediyoruz yani bir şekilde süreye geçirmeye çalışıyorumPeki uyanık kaldıgi sürede sen uyutuncaya kadar duruyormu aglmadan benmki pek durmuyordauyandıktan 1.5 saat sonra mizirdanmaya ağlamaya başlıyor
Aynen öyle ama kocasını falan da aşağılar oğlunu da işsiz güçsüz evde anca laf üretsin hastalık üretsin kendineAayyyyyy salak kadın ya o nasıl bir sevme şekli böyle salak karılar yüzünden erkekler kendilerini bir bok zannediyor şuan kadınlara üstünlük taslanıyorsa bunlar hep bizim hemcinslerimiz yüzünden böyle yüceltiyorlar erkekleri izin verme sakın bence oğlunu böyle yetiştirmesine
Evet ama ağlıyor o guruldamayla canı çok yanıyor doktor ishali için reflör verdi mamasına karıştırıyorum tadı kötü diye içmiyorBnmkide yapiyor yeşil kaka dpktora sordım sari be yeşil kaka normal dedi korkma bi süre sonra geçiyor bu arada ben takip ettm genelde üşütünce bebeğim yeşil kaka yapiyor bi dönem sahil kenarlarinda gezdirdim o ara yapti bi de şimdi il değiştirdim bi kaç günlüğüne burada gece ciktik falan derken üşüttüm sanirim karnı gurultılı ve yeşil kaka yapiyor
Evet canım gittim tahlil yaptı bağırsaklarında az bir şey iltihap çıktı reflör verdi ishali için mamasına karıştırıyorum içmiyor zaten alerji maması kullanıyor onun tadı kötü reflörle daha kötü oluyor. Varmı önerebilecrğiniz bir yöntemCanım gittin mi doktora. Kaka bu renk olunca muhakkak gelin diyorlar da
Bizde de oldu ve arada oluyor sarı yeşil karışık hem de çok kötü kokuyor öyle olunca. Üşütünce de oluyor benim de dikkatimi çekmişti omu. Dısında ne den oluyor çözemedimBnmkide yapiyor yeşil kaka dpktora sordım sari be yeşil kaka normal dedi korkma bi süre sonra geçiyor bu arada ben takip ettm genelde üşütünce bebeğim yeşil kaka yapiyor bi dönem sahil kenarlarinda gezdirdim o ara yapti bi de şimdi il değiştirdim bi kaç günlüğüne burada gece ciktik falan derken üşüttüm sanirim karnı gurultılı ve yeşil kaka yapiyor
Bizimki de öyle, iki üç haftadır çok salyalı yakaları ıslanıyor, ağzından köpürte köpürte akıtıyor sıpaKızlar öncesinde de vardı ama son 1 haftadır oğlum ellerini ağzından çıkarmaz oldu emzik veriyorum onu ittirip ellerini emiyor memede bile öyle ya sizinkilerde böyle mi bazen elimi alıyor ağzına damaklariyla öyle bir bastırıyor ki diyorum oğlum daha 2.5 ayliksin dış falan çıkarma bakıyorum dişide yok
Ay evet benimkide öyle hatta bazen ellerini tutarken elimi emiyor kemik kısmını damaklarina bastırıyor benim canım acıyor ben çekmeye çalışınca ağlıyor böyle kendi elini veriyorum benim elimi istiyor tam baş parmağın olduğu kısım varya orayı diyorum damakları falan mı kaşınıyorBizde de oldu ve arada oluyor sarı yeşil karışık hem de çok kötü kokuyor öyle olunca. Üşütünce de oluyor benim de dikkatimi çekmişti omu. Dısında ne den oluyor çözemedim
Bizimki de öyle, iki üç haftadır çok salyalı yakaları ıslanıyor, ağzından köpürte köpürte akıtıyor sıpa
Ben çözemedim yaa geçen nasıl geçiyor uykuya bu kadar zor olmamalıBiz gece mesaisine başladık ya saat 8den beri uyumak için mücadele veriyoruz
Bı şekilde uyuttum şimdi kuzuBen çözemedim yaa geçen nasıl geçiyor uykuya bu kadar zor olmamalı
Kıyamam yaa Allah yardımcınız olsun inşallah bizde yaptırcaz bakalım nasıl olacakBı şekilde uyuttum şimdi kuzu
Yarın sünneti var bence onu anladı çocuk o yüzden uyumadı diyorum ben
Ay ben korkuyorum beni yanına almazlarsa diye devlette yaptiracaz biraz araştırdım alıyorlarmış yanına bı çok doktor ama bizim doktor almazsa 15 20 dakika benden ayrı kalmaz benim oğlan ağlar bebeği çok aglatirlarsa diye kendime dert edindim
Kiyamam ya inşallah senin bebiste uyur güzelce ben kucağımda pis pis diye uyutuyorum kuzu iki elini tutuyorum emzigide veriyorum öyle geze geze uyutuyorum ya da böyle uzanır vaziyette saatlerimi alıyor ama uyuyor illaki bazense tutmuyor bu uyutma şekliKıyamam yaa Allah yardımcınız olsun inşallah bizde yaptırcaz bakalım nasıl olacak
Uyku yok bizde yok gece uykusuna geçemiyoruz
Oldun canım devlet olsun su gibi gelir geçer inşallah çocuk yabancıları tanıdığı için ağlıyor aslında sünnet için değil benim oğlumda beni tanıyor şu anda hemen başkasında iken sesime bile gülüyor duysun bende yaptırcam devlette bizde almıyorlarmış yanına doktora sordum oda hiç merak etme hemşire ablaları onunla oynuyor zaten dedi ilk iğne de ağlar dedi belirli yere kadar anne bebekle gidiyormuş sonra bebeği alıyormuş anne kalıyormuş bana da o zor gelir işteKiyamam ya inşallah senin bebiste uyur güzelce ben kucağımda pis pis diye uyutuyorum kuzu iki elini tutuyorum emzigide veriyorum öyle geze geze uyutuyorum ya da böyle uzanır vaziyette saatlerimi alıyor ama uyuyor illaki bazense tutmuyor bu uyutma şekli
Yaptır kuzu yürümeden emeklemeden yaptır ki rahat etsin benim arkadaşım 6. Ayda yaptırdı geç yaptırdım diye çok pişman onu almamışlar yanına çok ağlamış oğlu sesi kısılmış ağlamaktan diyor yabende bunu duyunca daha da panikledim
Eşime klinikte yaptıralım dedim ama işte maddi açıda biraz önemli
Bazen diyorum keşke işten cikmasaydim kendi paramı kazansaydim o zaman daha rahat olurduk diye ama işte istekler ve hayat aynı olmuyor
Maalesef canım zaten alerji maması içiyormuş çok birşey deneme sen doktoru dinleEvet canım gittim tahlil yaptı bağırsaklarında az bir şey iltihap çıktı reflör verdi ishali için mamasına karıştırıyorum içmiyor zaten alerji maması kullanıyor onun tadı kötü reflörle daha kötü oluyor. Varmı önerebilecrğiniz bir yöntem
Pişiği nasıl oldu canımEvet canım gittim tahlil yaptı bağırsaklarında az bir şey iltihap çıktı reflör verdi ishali için mamasına karıştırıyorum içmiyor zaten alerji maması kullanıyor onun tadı kötü reflörle daha kötü oluyor. Varmı önerebilecrğiniz bir yöntem
Aman alsalar olmaz sanki küçücük daha bizimkiler el kadar ya inşallah uyurda kimseyi görmezOldun canım devlet olsun su gibi gelir geçer inşallah çocuk yabancıları tanıdığı için ağlıyor aslında sünnet için değil benim oğlumda beni tanıyor şu anda hemen başkasında iken sesime bile gülüyor duysun bende yaptırcam devlette bizde almıyorlarmış yanına doktora sordum oda hiç merak etme hemşire ablaları onunla oynuyor zaten dedi ilk iğne de ağlar dedi belirli yere kadar anne bebekle gidiyormuş sonra bebeği alıyormuş anne kalıyormuş bana da o zor gelir işte
İnşallah canımm bizi de haberdar etAman alsalar olmaz sanki küçücük daha bizimkiler el kadar ya inşallah uyurda kimseyi görmez
Kız benim oğlan ben ve babası yoksa hiç kimsede durmuyor helede ilk kez gördüğü insanlarda hiç durmuyor Allah yardımcımız olsun inşallah bu süreci çabucak atlatırız ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?