2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Elini ağzından çekme elini emsin elini öğreniyor keşfediyor aç olduğu için değil eldiven giydirme sakın, aksine her nesneye her yüzeye dokundur. 12. hafta atağı böyle geçecek sanırım bakalım kolay atlatırız inşallah

Kız gün içinde toplamda iki ya da 2,5 saat uyumaları yetermiş çok uyanık kalmaları bir problem değilmiş ben bunu bilmiyordum . Benimki dört 5 saat uyumayip sadece yarım saat uyuyor
Peki uyanık kaldıgi sürede sen uyutuncaya kadar duruyormu aglmadan benmki pek durmuyorda uyandıktan 1.5 saat sonra mizirdanmaya ağlamaya başlıyor

Peki uyanık kaldıgi sürede sen uyutuncaya kadar duruyormu aglmadan benmki pek durmuyorda uyandıktan 1.5 saat sonra mizirdanmaya ağlamaya başlıyor
Benim bebeğiminde uykular arasındaki süresi 1-1,5 saat sonra yarım saat 20 dk şekerleme yapıyor. Dediğin gibi mızırdanıypr huysuzlanıyor gözleri kızarıyor hemen

Mızırdanıyor ağlıyor tabiikide ama işte oyun oynuyoruz konuşuyorum her gün evin odalarını keşfediyoruz yani bir şekilde süreye geçirmeye çalışıyorum

Aynen öyle ama kocasını falan da aşağılar oğlunu da işsiz güçsüz evde anca laf üretsin hastalık üretsin kendine

Evet ama ağlıyor o guruldamayla canı çok yanıyor doktor ishali için reflör verdi mamasına karıştırıyorum tadı kötü diye içmiyor

Canım gittin mi doktora. Kaka bu renk olunca muhakkak gelin diyorlar da
Evet canım gittim tahlil yaptı bağırsaklarında az bir şey iltihap çıktı reflör verdi ishali için mamasına karıştırıyorum içmiyor zaten alerji maması kullanıyor onun tadı kötü reflörle daha kötü oluyor. Varmı önerebilecrğiniz bir yöntem

Bizde de oldu ve arada oluyor sarı yeşil karışık hem de çok kötü kokuyor öyle olunca. Üşütünce de oluyor benim de dikkatimi çekmişti omu. Dısında ne den oluyor çözemedim
Bizimki de öyle, iki üç haftadır çok salyalı yakaları ıslanıyor, ağzından köpürte köpürte akıtıyor sıpa

Ay evet benimkide öyle hatta bazen ellerini tutarken elimi emiyor kemik kısmını damaklarina bastırıyor benim canım acıyor ben çekmeye çalışınca ağlıyor böyle kendi elini veriyorum benim elimi istiyor tam baş parmağın olduğu kısım varya orayı diyorum damakları falan mı kaşınıyor ooo o köpükler hele biz oyun oynuyoruz oğlumla o köpükleri patlatma oyunu tabi o anlıyor mu bilemiyorum

Ben çözemedim yaa geçen nasıl geçiyor uykuya bu kadar zor olmamalı
Bı şekilde uyuttum şimdi kuzu
Yarın sünneti var bence onu anladı çocuk o yüzden uyumadı diyorum ben
Ay ben korkuyorum beni yanına almazlarsa diye devlette yaptiracaz biraz araştırdım alıyorlarmış yanına bı çok doktor ama bizim doktor almazsa 15 20 dakika benden ayrı kalmaz benim oğlan ağlar bebeği çok aglatirlarsa diye kendime dert edindim

Kıyamam yaa Allah yardımcınız olsun inşallah bizde yaptırcaz bakalım nasıl olacak
Uyku yok bizde yok gece uykusuna geçemiyoruz

Kıyamam yaa Allah yardımcınız olsun inşallah bizde yaptırcaz bakalım nasıl olacak
Uyku yok bizde yok gece uykusuna geçemiyoruz
Kiyamam ya inşallah senin bebiste uyur güzelce ben kucağımda pis pis diye uyutuyorum kuzu iki elini tutuyorum emzigide veriyorum öyle geze geze uyutuyorum ya da böyle uzanır vaziyette saatlerimi alıyor ama uyuyor illaki bazense tutmuyor bu uyutma şekli
Yaptır kuzu yürümeden emeklemeden yaptır ki rahat etsin benim arkadaşım 6. Ayda yaptırdı geç yaptırdım diye çok pişman onu almamışlar yanına çok ağlamış oğlu sesi kısılmış ağlamaktan diyor ya bende bunu duyunca daha da panikledim
Eşime klinikte yaptıralım dedim ama işte maddi açıda biraz önemli
Bazen diyorum keşke işten cikmasaydim kendi paramı kazansaydim o zaman daha rahat olurduk diye ama işte istekler ve hayat aynı olmuyor

Oldun canım devlet olsun su gibi gelir geçer inşallah çocuk yabancıları tanıdığı için ağlıyor aslında sünnet için değil benim oğlumda beni tanıyor şu anda hemen başkasında iken sesime bile gülüyor duysun bende yaptırcam devlette bizde almıyorlarmış yanına doktora sordum oda hiç merak etme hemşire ablaları onunla oynuyor zaten dedi ilk iğne de ağlar dedi belirli yere kadar anne bebekle gidiyormuş sonra bebeği alıyormuş anne kalıyormuş bana da o zor gelir işte

Maalesef canım zaten alerji maması içiyormuş çok birşey deneme sen doktoru dinle

Pişiği nasıl oldu canım

Aman alsalar olmaz sanki küçücük daha bizimkiler el kadar ya inşallah uyurda kimseyi görmez
Kız benim oğlan ben ve babası yoksa hiç kimsede durmuyor helede ilk kez gördüğü insanlarda hiç durmuyor Allah yardımcımız olsun inşallah bu süreci çabucak atlatırız ya

Kızlar bu günde hani 6 çişli bez olması gerekiyor diyorlar ya dolu o ıslaklık çizgisi tamamen koyu mu olmalı yani bir kaç kere yapmış mı olmalı yoksa tek seferde yaptığı çiş olarak mı saat başı değiştirirsin hafif olur bez ama az çişli olur 3 saatte değiştirirsin ağır çok çişli olur

İnşallah canımm bizi de haberdar et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…