Bizim de aynı. Gündüz evdeyse az dışarıdaysa uzun uyuyor. Gece uykuları geçen haftaya göre bir tık iyi gibiKızlar gündüz uyku süreleriniz nasıl ? 5 ay 15 günlüğüz kuş kadar uyuyup uyanıyor mu ? Neler yapıyorsunuz sizde durumlar nasıl yoksa sadece bize mi özgü bu durum? Kucakta süre bir tık daha uzuyor ama yerine yatırınca kısa sürede uyanıyor
Benim de farklı değil son günlerde iyice arttı sebebini bilmiyorum. Kesemiyorum bir türlü. Ve canım cok sıkılıyorKizlar size istahimin geldigi noktayi bir ornekle anlatmak isterim. Aksam yemeginin arkasindan yaptigimin yogurdun kaymagina bal karistirip lavasa surup yedim. Aksam yemeginin hemen arkasindan… bal kaymak… lavasa surup.. diceklerim bu kadar.
Bende de var saç dökülmesi en son gittim küt kestirdim. Kuaför üzülme çıkacak dedi ama bilmiyorum hala dökülmeye devam ediyor sadece saç kısaldığı için gözüme daha az geliyor. Bu arada biberiyeli şampuan falan aldım ama bir işe yaramadı. Of çok uykusuzum çok mutsuzum bugün yaSaç dökülmesi de haal devam ediyor yoğun bir şekilde bende. Bunu yaşamaya devam eden var mı sonu ne olacak böyle bilmiyorum
Saç dökülmesi de haal devam ediyor yoğun bir şekilde bende. Bunu yaşamaya devam eden var mı sonu ne olacak böyle bilmiyorum
Ben de urban care'in biberiye karanfil saç toniği aldım. Geçen hafta kendim kestim. Her taradığımda, bağlarken, duşta avuç avuç gidiyor. Şakaklarım iyice açıldı. Resmen kelleşti deri görünüyor sadece. İnşallah hemen düzelir. Ama eski haline gelmesi bile 1 yılı bulur. O kadar dökülen saç nasıl geri gelecekBende de var saç dökülmesi en son gittim küt kestirdim. Kuaför üzülme çıkacak dedi ama bilmiyorum hala dökülmeye devam ediyor sadece saç kısaldığı için gözüme daha az geliyor. Bu arada biberiyeli şampuan falan aldım ama bir işe yaramadı. Of çok uykusuzum çok mutsuzum bugün ya
Benimki de öyle ya. Yani ben 6. ayda dökülmesi azalacak diye okudum ama hiç bitecek gibi gelmiyor bana daBen de urban care'in biberiye karanfil saç toniği aldım. Geçen hafta kendim kestim. Her taradığımda, bağlarken, duşta avuç avuç gidiyor. Şakaklarım iyice açıldı. Resmen kelleşti deri görünüyor sadece. İnşallah hemen düzelir. Ama eski haline gelmesi bile 1 yılı bulur. O kadar dökülen saç nasıl geri gelecek
Aynen arkadaşım karıştırıp vereceğiz. Patates havuç püresi biraz da zeytin yağı üstüne ekleyip verebiliriz. Fıstık vermeyi bilemedim canım alerjisi olduğunu düşünmüyorum ama yine de erken geliyor bana. Bünyesi için çok kuvvetli gelebilir çok da besleyici bir besin çünkü. Baktığında protein vs onları da hemen vermiyoruzBen 3.hafta avokado ile başlayıp 4.haftada elma armut vereceğim sonrasına bakmadım ama.
Hatta sorayım bu tadımlar ne kadar sürecek? Yani bunları tek tek tattırdıktan sonra alerji gözlemlemediklerimizle yeni şeyleri karıştırıp mı vereceğiz? Mesela ben fıstık ezmesi tattırmak istiyorum yulaf verdikten bir süre sonra yulaf ile fıstık ezmesini beraber verebilir miyim?
Ben sabırsızım ya 2 gün yapacağım herhaldeBenim doktorum her şeyden ver ama 3 gün kuralına dikkat et dedi
Ya var ya bunu iyi ki söylemişsindün muz verdim çok az da naneli yoğurtlu çorbadan. Bebişin kakası dışına taştı. Eşim diyor ki bunlar ne? Ben de dedim ki çok az nane yedi. Diyor ki çok az olduğuna emin misin? Bu ne kadar nane sonradan geldi aklıma senin yazdığın
Ay tamamdır onu da doktora sorayım zaten bu tadımların bittiği zamana yakın doktor kontrolü var.Aynen arkadaşım karıştırıp vereceğiz. Patates havuç püresi biraz da zeytin yağı üstüne ekleyip verebiliriz. Fıstık vermeyi bilemedim canım alerjisi olduğunu düşünmüyorum ama yine de erken geliyor bana. Bünyesi için çok kuvvetli gelebilir çok da besleyici bir besin çünkü. Baktığında protein vs onları da hemen vermiyoruz
Ben sabırsızım ya 2 gün yapacağım herhalde
Ay ne sevindim korkmadan atlatmışsın
İnşallahAy tamamdır onu da doktora sorayım zaten bu tadımların bittiği zamana yakın doktor kontrolü var.
Ayyy ben saç da boyamıyorum ya inşallah beyazlamaz saçlarım aldıklarımı kullanırım çünkü o kadar para verdim
Yok kokusu gayet güzel. Karanfil kokusu bastırmış onu. Yoğun değil o kadar. Sanırım seyreltilmişBenimki de öyle ya. Yani ben 6. ayda dökülmesi azalacak diye okudum ama hiç bitecek gibi gelmiyor bana da
Geçen instagramda biri bi şampuan paylaştı pahalı da bir şey acaba onu mu denesem diye düşünmüyor değilim.
Senin tonik de yoğun kokuyor mu sofie? Benimki yoğun kokuyor çocuk rahatsız olacak diye de korkuyorum yani buram buram kokuyor
Kızlar biberiye suyunun saç beyazlattığını da söylüyor kullananlar aklınızda olsun
Ben de duydum ama dökülmesi çok sinir bozucu. İnşallah öyle değildirAy tamamdır onu da doktora sorayım zaten bu tadımların bittiği zamana yakın doktor kontrolü var.
Ayyy ben saç da boyamıyorum ya inşallah beyazlamaz saçlarım aldıklarımı kullanırım çünkü o kadar para verdim
Ben de bugün başladım diyetisyene. Bol yemeli bir listem var. Bu listeyle hamilelikten önce 3 ayda yaklaşık 10 kilo gitmiştiKilo konuşulmuş ben de diyetisyenle görüştüm bir hafta sonra başlayacağım inşallah. İnanılmaz bir iştah var ve doymak bilmeyen bir ben nasıl olacak bilmiyorum.
Oo çok iyiBen de bugün başladım diyetisyene. Bol yemeli bir listem var. Bu listeyle hamilelikten önce 3 ayda yaklaşık 10 kilo gitmiştibakalım ya nasip
Senin bebiş hangi gün doğdu? Altta yazan tarih doğru muOo çok iyihaydi hayırlısı ben de versem çok süper olacak
16 KasımSenin bebiş hangi gün doğdu? Altta yazan tarih doğru mu
İyi yapmışsın ben de yazın kaynak yaptırayım bari diyorum cidden az geliyor gözüme artık. İnsan bazı günler ekstra uykusuz hissediyorBende de var saç dökülmesi en son gittim küt kestirdim. Kuaför üzülme çıkacak dedi ama bilmiyorum hala dökülmeye devam ediyor sadece saç kısaldığı için gözüme daha az geliyor. Bu arada biberiyeli şampuan falan aldım ama bir işe yaramadı. Of çok uykusuzum çok mutsuzum bugün ya
Evet tam olarak anlattığın gibiyim ben de. Fotolarda kendime üzülüyorumBen de urban care'in biberiye karanfil saç toniği aldım. Geçen hafta kendim kestim. Her taradığımda, bağlarken, duşta avuç avuç gidiyor. Şakaklarım iyice açıldı. Resmen kelleşti deri görünüyor sadece. İnşallah hemen düzelir. Ama eski haline gelmesi bile 1 yılı bulur. O kadar dökülen saç nasıl geri gelecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?