2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim de aynı. Gündüz evdeyse az dışarıdaysa uzun uyuyor. Gece uykuları geçen haftaya göre bir tık iyi gibi ama hala memede uyuyor desteksiz uyutmaya alışırsan varsa Allah rızası için yardım etsin,

Benim de farklı değil son günlerde iyice arttı sebebini bilmiyorum. Kesemiyorum bir türlü. Ve canım cok sıkılıyor

Saç dökülmesi de haal devam ediyor yoğun bir şekilde bende. Bunu yaşamaya devam eden var mı sonu ne olacak böyle bilmiyorum

Saç dökülmesi de haal devam ediyor yoğun bir şekilde bende. Bunu yaşamaya devam eden var mı sonu ne olacak böyle bilmiyorum
Bende de var saç dökülmesi en son gittim küt kestirdim. Kuaför üzülme çıkacak dedi ama bilmiyorum hala dökülmeye devam ediyor sadece saç kısaldığı için gözüme daha az geliyor. Bu arada biberiyeli şampuan falan aldım ama bir işe yaramadı. Of çok uykusuzum çok mutsuzum bugün ya

Ben de urban care'in biberiye karanfil saç toniği aldım. Geçen hafta kendim kestim. Her taradığımda, bağlarken, duşta avuç avuç gidiyor. Şakaklarım iyice açıldı. Resmen kelleşti deri görünüyor sadece. İnşallah hemen düzelir. Ama eski haline gelmesi bile 1 yılı bulur. O kadar dökülen saç nasıl geri gelecek

Benimki de öyle ya. Yani ben 6. ayda dökülmesi azalacak diye okudum ama hiç bitecek gibi gelmiyor bana da
Geçen instagramda biri bi şampuan paylaştı pahalı da bir şey acaba onu mu denesem diye düşünmüyor değilim.
Senin tonik de yoğun kokuyor mu sofie? Benimki yoğun kokuyor çocuk rahatsız olacak diye de korkuyorum yani buram buram kokuyor

Aynen arkadaşım karıştırıp vereceğiz. Patates havuç püresi biraz da zeytin yağı üstüne ekleyip verebiliriz. Fıstık vermeyi bilemedim canım alerjisi olduğunu düşünmüyorum ama yine de erken geliyor bana. Bünyesi için çok kuvvetli gelebilir çok da besleyici bir besin çünkü. Baktığında protein vs onları da hemen vermiyoruz

Benim doktorum her şeyden ver ama 3 gün kuralına dikkat et dedi
Ben sabırsızım ya 2 gün yapacağım herhalde
Ay ne sevindim korkmadan atlatmışsın

Ay tamamdır onu da doktora sorayım zaten bu tadımların bittiği zamana yakın doktor kontrolü var.
Ayyy ben saç da boyamıyorum ya inşallah beyazlamaz saçlarım aldıklarımı kullanırım çünkü o kadar para verdim

İnşallah Hem yorumlarda gördüm hem de kullanan bir kaç arkadaş söyledi, bitirince bırakırsın olmadı

Yok kokusu gayet güzel. Karanfil kokusu bastırmış onu. Yoğun değil o kadar. Sanırım seyreltilmiş

Kızlar biberiye suyunun saç beyazlattığını da söylüyor kullananlar aklınızda olsun

Ben de duydum ama dökülmesi çok sinir bozucu. İnşallah öyle değildir

Kilo konuşulmuş ben de diyetisyenle görüştüm bir hafta sonra başlayacağım inşallah. İnanılmaz bir iştah var ve doymak bilmeyen bir ben nasıl olacak bilmiyorum.
Ben de bugün başladım diyetisyene. Bol yemeli bir listem var. Bu listeyle hamilelikten önce 3 ayda yaklaşık 10 kilo gitmişti bakalım ya nasip

İyi yapmışsın ben de yazın kaynak yaptırayım bari diyorum cidden az geliyor gözüme artık. İnsan bazı günler ekstra uykusuz hissediyor

Evet tam olarak anlattığın gibiyim ben de. Fotolarda kendime üzülüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…