2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Canım kendini çok iyi hissetmiyorsan iptal edebilirsin tercih senin hiçbir şey senden bebeğinden önemli değil misafir elbet gelir kaçmıyorsunuz ya. Ama benim kişisel tercihim bize gelecek misafiri bırak ben gelin desem eşim müsait değiliz eşim iyi değil yatmadı lazım diyip geri çeviriyor ben o cesareti alamam yani ama benim riskli diye sen tabi kendini iyi hissediyorsundur çok rahat güzel geçiyorsundur süreci misafir gelebilir tabiki neden olmasın

Ben 21. haftadayım prilam kullanıyorum hala geçen hafta deneyeyim dedim geçmiştir belki diye bıraktım ama maalesef bıraktığım günün ertesi günü tekrar kusma başladı. O yüzden devam ediyorum ilaca ama eskisine göre daha hafifledi hissediyorum normalde akşama doğru ilaç da alsam bulantım başlıyordu şimdi o yok iştahsızlık geçti sadece yumurta ve tavuk tiksinmesi geçmedi

Bende öyle diyorum başka zamana gelirler zaten komşularimiz yabancı değiller. Bir de ben biraz fazla titizim yani evi süpürüp silip toz alıp her şeyi halletmem lazım, eşimde sadece süpür işte diyor eşim ve kayınvalidem ısrar ediyor ama ben kararsız kaldım çünkü dün kendimi yorduğum için halim kalmadı çok sanki ayy ne bileyim yaaa, eşimde diyor ki ben alayım dışarıdan ne istersen

Evet gerçekten öyle ben ne yalan söyleyeyim ne kadar zorluğu olsa da tatilleri için iyi ki öğretmenim diyorum. Keşke eşim de öğretmen olsaydı bu yönden çok iyi olurdu bizim için adam akıllı tatil yapamıyoruz yapsak da onun dinlenecek vakti kalmadan işe başlıyor sonra da ben sıkılıyorum evde onsuz bir şey yapasım da gelmiyor

Ayyyy inşallah inşallah bence de ülkece tatil olsun yani. Ama şuan bana ilaç gibi gelecek. Gün geçtikçe zorlanıyorum bugün belim çok kötü merdiveni zor inip çıkıyorum

Ben de hissetmiyorum kuzum 18+4 bugün benim de. Keşke hissetsem çok istiyorum ben de 73 ile başladım 3 kilo verdim sonra 72 olmuşum 15+6 da minnoşum 120 gr dı. Cumartesi kontrole gideceğim bakalım nasıl bebeğim
Senin kontrolün yaklaşmış ne mutlu sana ayda 1 çağırıyor beni doktorum günler bitmiyor vallahi bidaha bende 21. Haftada detaylıya giricem heycanlıyım o yüzden

Dün 2 yaş oğlum karnıma vurdu eliyle. Kardeşim olunca ne yapacaksın demiştim geldi vurdu çocuğum sağolsun ardından bebişim de pıt pıt tekme attı gülesim geldi normalde de gün içinde birkaç defa hissediyorum maksimum. O ana denk gelmesi komik oldu gerçekten. Benim kız dişli çıktı

Bu arada ben tetanoz vurdurmayacagim. 2.5 yıl oldu en son. Çok gerekli olduğunu düşünmüyorum biraz o yüzden biraz da hemşire bana bıraktı, siz bilirsiniz doktorunuza sorun yapalı çok olmamış diye. Bu arada evet feci bir ağrısı olmuştu bende de canım çok da tatlı değildir oysa

Senin kontrolün yaklaşmış ne mutlu sana ayda 1 çağırıyor beni doktorum günler bitmiyor vallahi bidaha bende 21. Haftada detaylıya giricem heycanlıyım o yüzden
Beni de öyle ayda 1 çağırıyor. Ama bu sefer 3.haftada gidiyorum ve belim çok ağrıyor. Olmadı rapor versin nöbet tutmim ölüyorum

Bn tetenoz olmadım
Saglık ocagına sordum karma aşı varmış dedim o nası dedim
Yok öyle bısey dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…