Ne güzel ya ben korkuyorum kalbim duracak sankiBende bian önce giriyim bitsin diye erkene çekmeye niyetlendim aslında
Rica ederimm inşallah çok hafif atlatırsın da gerek bile kalmazAaa çok sağol canım aklımda bulunsun dayanamazsam buz uygulayayım
Canım kendini çok iyi hissetmiyorsan iptal edebilirsin tercih senin hiçbir şey senden bebeğinden önemli değil misafir elbet gelir kaçmıyorsunuz ya. Ama benim kişisel tercihim bize gelecek misafiri bırak ben gelin desem eşim müsait değiliz eşim iyi değil yatmadı lazım diyip geri çeviriyor ben o cesareti alamam yani ama benim riskli diye sen tabi kendini iyi hissediyorsundur çok rahat güzel geçiyorsundur süreci misafir gelebilir tabiki neden olmasınBizde sonunda eşimle kurtların nerden çıktığını bulduk ve dün gece 2 ye kadar onunla uğraştık temizledik ettik. Ve akşam üstü misafirim var daha evi süpürüp silmem lazım kayınvalidem ben ikramları hallederim sen evi süpür sil dedi. Tabi bende salata vs yaparım ama sırtım çok ağırıyor ve hiç halim yok. İptal etmeyi düşünüyorum aslında ama ayıp olur diye de düşünüyorum ama bugünde bunları yapsam sırtımı düşünemiyorum. Eşim ve kayınvalidem ısrar ediyorlar da gelenler de yabancı değil anlayış gösteren insanlar başka güne ertelesem bir şey demezler ama çok kararsız kaldım.
30.haftadan sonra yapmıyorlar canım bilgin olsunBen kesin kaldıramam kolumuo yüzden ara tatilde yaptırcam ki ders anlatmak zorunda olmadığım dönem olsun
Ben 21. haftadayım prilam kullanıyorum hala geçen hafta deneyeyim dedim geçmiştir belki diye bıraktım ama maalesef bıraktığım günün ertesi günü tekrar kusma başladı. O yüzden devam ediyorum ilaca ama eskisine göre daha hafifledi hissediyorum normalde akşama doğru ilaç da alsam bulantım başlıyordu şimdi o yok iştahsızlık geçti sadece yumurta ve tavuk tiksinmesi geçmediGünaydın hanımlar. Nasılsınız? 20. Haftama girmiş bulunmaktayım. Bi 10 gündür falan hastayım maalesef, kendinize çok dikkat edin. Soracagım şey şu, kusmalarınız ara ara devam ediyor mu? Yoksa tamamen bitti mi? Ben artık heralde bitti diye düşünmüştüm ama hastalıktan mıdır bilmem yine oluyor.
Ben denedim hareket etmedi, bence yorgun dinleniyorAralık grubunda birisi yazmış. Göbek deliğinizle oynayıp gıdıklarsanız bebek hareket ediyormuş. Ben denedim oynayınca tepki vermedi
Bende öyle diyorum başka zamana gelirler zaten komşularimiz yabancı değiller. Bir de ben biraz fazla titizim yani evi süpürüp silip toz alıp her şeyi halletmem lazım, eşimde sadece süpür işte diyorCanım kendini çok iyi hissetmiyorsan iptal edebilirsin tercih senin hiçbir şey senden bebeğinden önemli değil misafir elbet gelir kaçmıyorsunuz ya. Ama benim kişisel tercihim bize gelecek misafiri bırak ben gelin desem eşim müsait değiliz eşim iyi değil yatmadı lazım diyip geri çeviriyor ben o cesareti alamam yani ama benim riskli diye sen tabi kendini iyi hissediyorsundur çok rahat güzel geçiyorsundur süreci misafir gelebilir tabiki neden olmasın
Evet gerçekten öyle ben ne yalan söyleyeyim ne kadar zorluğu olsa da tatilleri için iyi ki öğretmenim diyorum. Keşke eşim de öğretmen olsaydı bu yönden çok iyi olurdu bizim için adam akıllı tatil yapamıyoruz yapsak da onun dinlenecek vakti kalmadan işe başlıyor sonra da ben sıkılıyorum evde onsuz bir şey yapasım da gelmiyorAy şu ara tatilden her sektöre lazım ya. Yıllık izin dediğimzi şey 2 haftalık bişi. Yetmoorrrr. Neyse ileride kızım ülkenin ilk kadın başkanı olduğunda böyle bir şey için çalışmalar yapar.
Ayyyy inşallah inşallahAy şu ara tatilden her sektöre lazım ya. Yıllık izin dediğimzi şey 2 haftalık bişi. Yetmoorrrr. Neyse ileride kızım ülkenin ilk kadın başkanı olduğunda böyle bir şey için çalışmalar yapar.
22.haftada oluyorum kuzum ara tatilde30.haftadan sonra yapmıyorlar canım bilgin olsun
Ola bilir şimdilik çok fazla kaşıntı arada oluyor iki günden bir öyle yaniBana arkadaşım karın artık gerildiği için kaşınıyor demişti
Senin kontrolün yaklaşmış ne mutlu sana ayda 1 çağırıyor beni doktorum günler bitmiyor vallahiBen de hissetmiyorum kuzum 18+4 bugün benim de. Keşke hissetsem çok istiyorumben de 73 ile başladım 3 kilo verdim sonra 72 olmuşum 15+6 da minnoşum 120 gr dı. Cumartesi kontrole gideceğim bakalım nasıl bebeğim
Bence de bunu başarabilirsinBekliycemm inaniyorum kendime yapabilirimyaa senin saat kaçta benim sabah 9 da
Beni de öyle ayda 1 çağırıyor. Ama bu sefer 3.haftada gidiyorum ve belim çok ağrıyor. Olmadı rapor versin nöbet tutmim ölüyorumSenin kontrolün yaklaşmış ne mutlu sana ayda 1 çağırıyor beni doktorum günler bitmiyor vallahibidaha bende 21. Haftada detaylıya giricem heycanlıyım o yüzden
Bn tetenoz olmadımcanım karışmak istemiyorum ama karma aşı 30. hafta diye tavsiye eden çok avrupa da uygunalan aşı oymuşmuş çok da bilmiyorum eczaneden alınıp sağlık ocağında yaptırmak gerekiyor bir doktoruna danış istersen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?