2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Canım denedim ama benimkiler de ciddiye almadı bu hareketi ben pıt pıt yapıyorum parmaklarımla öyle tepki geliyor direk
Bişey olur diye hafif yaptım benimki anlamamıştır bile belki ben de yapıyorum da tepki beklediğimi anlamıyor galiba kendisi vurunca bende parmaklıyorum ben yapınca kesiyor tepkiyi :)

canım karışmak istemiyorum ama karma aşı 30. hafta diye tavsiye eden çok avrupa da uygunalan aşı oymuşmuş çok da bilmiyorum eczaneden alınıp sağlık ocağında yaptırmak gerekiyor bir doktoruna danış istersen

Evet kuzum o yüzden bana en iyisi ara tatil
Ay şu ara tatilden her sektöre lazım ya. Yıllık izin dediğimzi şey 2 haftalık bişi. Yetmoorrrr. Neyse ileride kızım ülkenin ilk kadın başkanı olduğunda böyle bir şey için çalışmalar yapar.

Kız benimkide haftaya cumartesi bende zar zor kendimi tutuyorum ama ben çekemem yerler dolu

Bişey olur diye hafif yaptım benimki anlamamıştır bile belki ben de yapıyorum da tepki beklediğimi anlamıyor galiba kendisi vurunca bende parmaklıyorum ben yapınca kesiyor tepkiyi :)
Bir kaç haftaya kalmaz inşallah çok net hissedeceğiz hepimiz Allahın izniyle

Tercih meselesi canım ben bu şekilde kararımı verdim doktorumla teşekkür ederim bilgi için

Yaa deme deme evet ama okudum da kola yumruk atarlar da acısı kalır ya öyle bir acı kalıyor 1-2 gün demişler inşallah kolaylıkla olur bir şekilde geçer acısı ya diye düşünmek istiyorum
Kız böyle değişik bir acisi var ama buda iyi bir tarif olmuş inşallah kuzum bazı kişilerde de hic yan etki olmuyor sen onlardan olursun insallah

Bizde sonunda eşimle kurtların nerden çıktığını bulduk ve dün gece 2 ye kadar onunla uğraştık temizledik ettik. Ve akşam üstü misafirim var daha evi süpürüp silmem lazım kayınvalidem ben ikramları hallederim sen evi süpür sil dedi. Tabi bende salata vs yaparım ama sırtım çok ağırıyor ve hiç halim yok. İptal etmeyi düşünüyorum aslında ama ayıp olur diye de düşünüyorum ama bugünde bunları yapsam sırtımı düşünemiyorum. Eşim ve kayınvalidem ısrar ediyorlar da gelenler de yabancı değil anlayış gösteren insanlar başka güne ertelesem bir şey demezler ama çok kararsız kaldım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…