Cnm bnim şekerım duzenli bakılıyor, hep normal çıkıyor. Asıl seker yuklemesınden sonra sıkıntı lar oluyomuş dıye okudum.
Ailede seker yok bzım. Bn normalde yaptrmıcaktım, bıraz araştrıcam.
Ben de öyle canım, ben de istemiyorum ailede yok, şuanda da zaten şeker çıkmasın diye diyet gibi besleniyorum arada ufak tefek kaçamaklar olursa öyle, çok nadir tatlı şeyler yiyorum, meyveyi de 2 3 porsiyon en fazla, açlık tokluk baktirip 3ayda bir yapılan hba1c ye baktirayim diyorum
Bu arada nöbet tutmayacağım kızlar attık doktor rapor verdi. Yarınki nöbetim de gitmiş oldu böylelikle aradım söyledim. Zaten bu durumda istemezdim tutmak
Kızlar şeker yüklemesi testi yaptırdım sonuçlarım çıkmış ama daha doktor yorumlamadı. Merak ettiğim şey şu 2. saatte sonucun daha da düşmesi gerekmiyor mu benimki 2. saatte neden artmış anlayan var mı? Sonucu atıyorum
Şekerin çıkmamış çok iyi canım normalde düşmesini bekleriz ama sorun yok bence , gebelikte bir tık yüksek olması normal insülin direnci oluşuyor zaten fizyolojikl olarak, için rahat olsun ins
Evet kuzum ölçmekte strese sokuyor beni. Nasıl dizginleyeceğimi bilmiyorum. Bir de benim önceden beri hep düşüktü hamilelikle yükseldi bu tansiyon. İnşallah crp den dolayıdır diyorum. İlaçla düzelir
Bu arada nöbet tutmayacağım kızlar attık doktor rapor verdi. Yarınki nöbetim de gitmiş oldu böylelikle aradım söyledim. Zaten bu durumda istemezdim tutmak
Kızlar benim bebeğin kafası aşağıda poposu yukarıda. Sizde de böyle olan var mı? Doktor normal olabilir bu şekil değiştirir sürekli dedi ama yine de merak ediyorum
Vallahi kuzum hamilelik başladığı an itibariyle stres doluyoruz maşallah. Ben farkettim ki herşeyde stres oluyorum. Mesela doktordan çıktık bir yerde oturduk ders programı değişmiş onu attı müdür Yardımcısı ben mesajı görünce stres oldum. Napcam bilmiyorum nasıl sakinleşirim
Kızlar benim bebeğin kafası aşağıda poposu yukarıda. Sizde de böyle olan var mı? Doktor normal olabilir bu şekil değiştirir sürekli dedi ama yine de merak ediyorum
Evet kuzum ölçmekte strese sokuyor beni. Nasıl dizginleyeceğimi bilmiyorum. Bir de benim önceden beri hep düşüktü hamilelikle yükseldi bu tansiyon. İnşallah crp den dolayıdır diyorum. İlaçla düzelir
Vallahi kuzum hamilelik başladığı an itibariyle stres doluyoruz maşallah. Ben farkettim ki herşeyde stres oluyorum. Mesela doktordan çıktık bir yerde oturduk ders programı değişmiş onu attı müdür Yardımcısı ben mesajı görünce stres oldum. Napcam bilmiyorum nasıl sakinleşirim
Öyle malesef sen beni görsen var ya hep gözlerim dolu ağlıcak durumdayım eve kadar kendimi zor tuttum geldim evde ağladım..doktordan çıkıb sözde gidib bebek arabasına bakıcaktım yemek yeyecektim..yemek zaten yiyemem başka bir şeyede bakmak istemedim