2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Evet kuzum öğretmenlikte zor ben 14. Haftadan beri heyet raporluyum yerime bakacak kişiler bulunuyor ama öğretmenlikte çocuklar sana alışıyor bırakmak istemiyorsun belki sürekli bir çaba Allah yardımcın olsun
Çocuklara kalsa izne ayrılmayayım öyle istiyorlar beraber bakarmışız bebeğe

Amin kuzum inşallah gerçekten doktor çok önemli çok sevindim seninde memnun olmana oo maşallah senin oglanlara da en önemlisi o zaten kuzum sen elinden geleni yapmışsın geriye baktığında keşke dediğin bişey olmaması çok güzel sağlıkla dogsunlarda

Hep bu kv yüzünden kadın duayla cinsiyetini değiştirecek bebeğin

Kız onlar istesin kaşla göz arası yapiyorlar vallahi aynen öyle kendi cocuguna ne yapmak istiyorsan yap benimkine neden karışıyorsun

Hep bu kv yüzünden kadın duayla cinsiyetini değiştirecek bebeğin
Ahahahahhahahaha benimkine cumartesi yeniden kesin dedi. 3.kesin yani değişmez artık ben göremedim ama doktor gördü yalnız kalbinin odacıklarını falan görmek çok ilginçti çok güzel çok değişik

Kız onlar istesin kaşla göz arası yapiyorlar vallahi aynen öyle kendi cocuguna ne yapmak istiyorsan yap benimkine neden karışıyorsun
Vallahi eşimi de tembihleyeceğim ben yoksam o, o yoksa ben gözümüzü ayırmayıp karşı gelcez. Zaten biz öğretmen olduğumuz için aile yanındaki vakitlerimizde beraber oluyoruz. Ben kayınpederime daha bebek yokken söylüyordum çok abur cubur alır vallahi bebek olunca lütfen almayın ister görür sözümün önemi kalmaz diye. Bakalım nolcak

Bende çok korkuyorum kuzum kuzenim geçirdi küçükken babasida geçirmiş babasının akli dengesi yerinde değil (teyzemi istemeye gittiklerinde adama sen konuşma demişler kandırmışlar kadincagizi) bide erkek çocuklarında testisler hemen etkilenirmis o yüzden çok korkarım bende hiç riske atmam. Çok şükür sana da bişey olmamış canımm

İnan ben de çok paniğim eşim benden de panik ama bağışıklık kazanması da lazım nasıl yapcam bilmiyorum şimdi doğal annelik kitapları alacağım
İnşallah gönlündeki gibi buyutursun kuzum ben şeyden de korkuyorum artık kendim atlatmaya çalışırken daha kötü olur bu sefer sen yaptin senin yüzünden neden doktorculuk oynuyorsun diyorlar herkes senin üzerine geliyor

Bakalım kuzum nasıl olacak. İnşallah bebişlerimiz çok hasta olan bebiş olmaz

Ahahahahhahahaha benimkine cumartesi yeniden kesin dedi. 3.kesin yani değişmez artık ben göremedim ama doktor gördü yalnız kalbinin odacıklarını falan görmek çok ilginçti çok güzel çok değişik
Görmediysen kızdır zaten ahhahaha bende hep omurgasını görmekten etkileniyorum (birazda korkuyorum)

Benimde babam oğluma bir gün cips almış bir paketi yemiş çocukta akşam bir alerji yaptı çocuğun vücut baştan ayağı kıpkırmızı aklım çıktı koştur koştur hastaneye gittik alerji yapmış dedi bı dünya kızdım hala cips yedirmem şimdi de oyuncak derdimiz var sürekli oyuncak almaya başladı çocuk doyumsuz olacak alma diyorum yine alıyor en son gitmiş 750 TL verip sukuşi almış delirdim artık annesi benim bu ckcugun ben alma diyorsam almayacaksin dedim gittim iade ettim oğlanı da tembihledim bütün oyuncaklarını çöpe atarım bidaha oyuncak alicam dediğinde isteme dedim yani derdin biri bitiyor biri başlıyor hangi birinden sakincagimi şaşırdım

27haftalık göbüşten herkese selammm Bebişlerimizin hareketlerini bol bol hissettiğimiz hayırlı mutlu haftalar diliyorum hepimize
Kız sen aslında Şubat annesi olacaksın aramızda resmen bir ay varrr

Offff gerçekten çok zor. Benim kp de şimdiden oyuncak almaya başlamış. Yani bunca eksik arasında ne alaka oyuncak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…