Çocuklara kalsa izne ayrılmayayım öyle istiyorlar beraber bakarmışız bebeğeEvet kuzum öğretmenlikte zor ben 14. Haftadan beri heyet raporluyum yerime bakacak kişiler bulunuyor ama öğretmenlikte çocuklar sana alışıyor bırakmak istemiyorsun belki sürekli bir çaba Allah yardımcın olsun
Amin amin. Allah cahil kayınvalideden korusun biziKız torunum dese iyi o sanki kendi taşıyor kendi doğuracak onun kızları olacak gibi sahiplenici konuşması cevap bile vermedimay evet seninkide erkek erkek diyordu şimdi laf sokuyor bir de hay Allahım akıl ver bu kv lere
Amin kuzum inşallah gerçekten doktor çok önemli çok sevindim seninde memnun olmanaNe güzel canım, benim şuan ki doktorumda öyle şimdilik, umarım sonuna kadarda böyle olur, plesanta aşağıda deyince hiç strese sokmadan, çok güzel anlatmıştı, hep iyi doktorlar iyi insanlara denk gelelim çok önemliMaşallah canım oğluna benim küçük oğlan gibi o da büyük oğlumda fazla iştahlı maşallah bazen dur diyoruz, birazda ergenlik zamanlarına doğru sanırım ondan, e birde yemeyi seviyor
Doğumlarımda hep normal seyredip, sancılar çekip, sezeryanla son bulduolsun ama hiç pişman değilim iki kere denedim olmadı,nasip bu işler
Ayy emin ol onlar daha iyi bakar kuzum oynatırlar en azından bebetoyuÇocuklara kalsa izne ayrılmayayım öyle istiyorlar beraber bakarmışız bebeğe
AhahahhaAyy emin ol onlar daha iyi bakar kuzum oynatırlar en azından bebetoyu
Hep bu kv yüzünden kadın duayla cinsiyetini değiştirecek bebeğinay kızlar çıktım ama 1de yine giricem benim sıpam baş aşağı durduğu için doktor burun kemiğini göremedi. Onun dısında her şeyi iyi cinsiyete yine baktı yine çıkıntı var ama kız gibi dedi. Pipili bi kızım olacak bu gidisle
Kız onlar istesin kaşla göz arası yapiyorlar vallahiAyyyy sinir krizi geçirmelik. Valla herkes çocuğunu büyütmüş bizimkine kimse karışmasın. Vermeyeceğim yani. İsterse yemeyen çocuk olsun yine vermeyeceğim. En büyük kötü örneği benim. Liseye kadar kahvaltılık tadı bilmemek ne demek yani
AhahahahhahahahaHep bu kv yüzünden kadın duayla cinsiyetini değiştirecek bebeğin
Vallahi eşimi de tembihleyeceğim ben yoksam o, o yoksa ben gözümüzü ayırmayıp karşı gelcez. Zaten biz öğretmen olduğumuz için aile yanındaki vakitlerimizde beraber oluyoruz. Ben kayınpederime daha bebek yokken söylüyordum çok abur cubur alır vallahi bebek olunca lütfen almayın ister görür sözümün önemi kalmaz diye. Bakalım nolcakKız onlar istesin kaşla göz arası yapiyorlar vallahiaynen öyle kendi cocuguna ne yapmak istiyorsan yap benimkine neden karışıyorsun
Bende çok korkuyorum kuzum kuzenim geçirdi küçükken babasida geçirmiş babasının akli dengesi yerinde değil (teyzemi istemeye gittiklerinde adama sen konuşma demişler kandırmışlar kadincagizi) bide erkek çocuklarında testisler hemen etkilenirmis o yüzden çok korkarım bende hiç riske atmam. Çok şükür sana da bişey olmamış canımmAy ateşli havale benimde korkulu rüyam Allah kimseye göstermesin evladımızı griple bile sınamasın inşallahben 1.5 yaşında ateşli havale geçirmişim annemde o dönem tabi kadın yalnız evde baba çalışıyor cahillikte var komşular anlamış havale geçirdiğimi komşular karda kışta dağda oturuyormuşuz zar zor götürmüşler yolları kazıyarak neyseki kalıcı bir şeyim olmadı dişlerim lekeli kaldı ateşten onları da yaptırdım çok şükür ateş tehlikeli
İnşallah gönlündeki gibi buyutursun kuzum ben şeyden de korkuyorum artık kendim atlatmaya çalışırken daha kötü olur bu sefer sen yaptin senin yüzünden neden doktorculuk oynuyorsun diyorlar herkes senin üzerine geliyorİnan ben de çok paniğim eşim benden de panikama bağışıklık kazanması da lazım nasıl yapcam bilmiyorum şimdi doğal annelik kitapları alacağım
Bakalım kuzum nasıl olacak. İnşallah bebişlerimiz çok hasta olan bebiş olmazİnşallah gönlündeki gibi buyutursun kuzum ben şeyden de korkuyorum artık kendim atlatmaya çalışırken daha kötü olur bu sefer sen yaptin senin yüzünden neden doktorculuk oynuyorsun diyorlar herkes senin üzerine geliyor
Görmediysen kızdır zaten ahhahahaAhahahahhahahahabenimkine cumartesi yeniden kesin dedi. 3.kesin yani değişmez artık ben göremedim ama doktor gördü yalnız kalbinin odacıklarını falan görmek çok ilginçti çok güzel çok değişik
Amiiin kuzum amiiinnBakalım kuzum nasıl olacak. İnşallah bebişlerimiz çok hasta olan bebiş olmaz
1.6 mm ve 1.1 mm lik 2 delik var canım bizde.Kaç mm yazmışlar peki canım,
Benimde babam oğluma bir gün cips almış bir paketi yemiş çocukta akşam bir alerji yaptı çocuğun vücut baştan ayağı kıpkırmızı aklım çıktı koştur koştur hastaneye gittik alerji yapmış dedi bı dünya kızdım hala cips yedirmem şimdi de oyuncak derdimiz var sürekli oyuncak almaya başladı çocuk doyumsuz olacak alma diyorum yine alıyor en son gitmiş 750 TL verip sukuşi almış delirdim artık annesi benim bu ckcugun ben alma diyorsam almayacaksin dedim gittim iade ettim oğlanı da tembihledim bütün oyuncaklarını çöpe atarım bidaha oyuncak alicam dediğinde isteme dedim yani derdin biri bitiyor biri başlıyor hangi birinden sakincagimi şaşırdımVallahi eşimi de tembihleyeceğim ben yoksam o, o yoksa ben gözümüzü ayırmayıp karşı gelcez. Zaten biz öğretmen olduğumuz için aile yanındaki vakitlerimizde beraber oluyoruz. Ben kayınpederime daha bebek yokken söylüyordum çok abur cubur alır vallahi bebek olunca lütfen almayın ister görür sözümün önemi kalmaz diye. Bakalım nolcak
Sağolsun bizim ki hep sırt dönük direk omurga görüyoruzGörmediysen kızdır zaten ahhahahabende hep omurgasını görmekten etkileniyorum (birazda korkuyorum)
Kız sen aslında Şubat annesi olacaksın27haftalık göbüşten herkese selammmBebişlerimizin hareketlerini bol bol hissettiğimiz hayırlı mutlu haftalar diliyorum hepimize
Offff gerçekten çok zor. Benim kp de şimdiden oyuncak almaya başlamış. Yani bunca eksik arasında ne alaka oyuncakBenimde babam oğluma bir gün cips almış bir paketi yemiş çocukta akşam bir alerji yaptı çocuğun vücut baştan ayağı kıpkırmızı aklım çıktı koştur koştur hastaneye gittik alerji yapmış dedi bı dünya kızdım hala cips yedirmem şimdi de oyuncak derdimiz var sürekli oyuncak almaya başladı çocuk doyumsuz olacak alma diyorum yine alıyor en son gitmiş 750 TL verip sukuşi almış delirdim artık annesi benim bu ckcugun ben alma diyorsam almayacaksin dedim gittim iade ettim oğlanı da tembihledim bütün oyuncaklarını çöpe atarım bidaha oyuncak alicam dediğinde isteme dedim yani derdin biri bitiyor biri başlıyor hangi birinden sakincagimi şaşırdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?