Kuzum videolar izledim öyle olması gerekiyormuş ama benden öyle bir şey çıkmadı içini açtım baktım pil yuvası da boşKuzum pil onun içerisindeydi. Kağıt var çekince pil yerine oturuyor. Bir kontrol et etmediysen.
Hoşgeldin yeni fobiYok canım enfeksiyon geçirmiş sanırım çok ileriye gidip okumadım bebek çok hareketli olup keseyi yırtmış enfeksiyondan kaynaklı olduğunu düşünmüş doktorlar suyu bir anda boşalmış hastaneye yatmış sanırım 23. Hafta da şimdi 27 de bebeği gelmiş durabildiği kadar durmuş
Canım bana doktorum söyledi. Bunu delik meselesini söylediğinde 12 gün önce detaylıda yoktu. Sonra perinatoluğu aradım. Hemen gel dedi tekrar baktı göremedi ama ben çok ağlıyordum. Yüzüm gözüm şişmişti bir iki saatte. Senin için rahat etmeyecek seni kardiyoloji heyeti görsün dedi. 6 aralıkta bakılacak canımyeri sebebi ile çok sık görülen kalp deliği olduğunu söyledi. büyük ihtimal kapanacaktır dedi. 32. hafta ya da doğumdan sonra eko önerdi . fetal dna da yaptırmışsın zaten iyi bişey dedi. bu arada benim 2 arkadaşımda da aynı tip kalp deliği biri doğumdan hemen sonra kapanmış diğerinin de 2 yaşında iken kapanmış o yüzden canını hiç sıkma sende canım. varsa bile büyük ihtimal kapanır.
Allah korusun canım bebeklerimizi inşallah biz elimizden geldiğince önlem alıyoruz zaten bir şekilde olumsuzu çağırma o yönden düşünmeHoşgeldin yeni fobiartık çok hareketli olunca da korkcam. İnşallah sağlıkla kucağına alsın
Devlet ve özelin bir farkı yok canım sadece doktordan doktora değişiyor durum doktorun ilgisine bağlı kimi doktor uzun tutuyor kimi kısa. Özelde yaptırdım ben benim perinatolog CD verdi devleti bilmiyorum CD konusunu. Benim sadece karın çdan bakıldı vajinal bakmadı perinatologSelam kızlarben nisan grubundan geliyorum. Sizin nerdeyse hepiniz detaylı ultrasona girmişsinizdir diye tahmin ettim o yüzden size sormak istedim. Devlet ve özelde farklı olan ne bu detaylı ultrasonda? Sadece karından mı yapılıyor yoksa vajinal de bakılıyor mu? Bir de sanırım cd veriyorlarmış. Her yer veriyor mu bunu yoksa sadece özeller mi? Tecrübelerini paylaşan annelere şimdiden çok teşekkür ederim
Bunla ilgili hiçbir şey söylemedi kuzum. Aslında gerçekten öyle şiş değilim yaniCanım senin ödemin bu tansiyondan mıymış yani
Kuzum ben de şunları okuyorumbende bir kaç kitap almak istiyorum sen beğendiysen bende sipariş veririm :)
Çok teşekkür ederimDevlet ve özelin bir farkı yok canım sadece doktordan doktora değişiyor durum doktorun ilgisine bağlı kimi doktor uzun tutuyor kimi kısa. Özelde yaptırdım ben benim perinatolog CD verdi devleti bilmiyorum CD konusunu. Benim sadece karın çdan bakıldı vajinal bakmadı perinatolog
Ben şişim biraz canım işte, yani ellerimde sanırım başladı, öyle felaket bir hafta geçirdim ki hıçkırarak ağladım, kasılmalarım çoktu ben biliyordum birseyler ters gitti bendeBunla ilgili hiçbir şey söylemedi kuzum. Aslında gerçekten öyle şiş değilim yanive yediklerimle ilgili de değil benimkisi
Benimki de CD verdi onu flash a atcam tv de izlicemDevlet ve özelin bir farkı yok canım sadece doktordan doktora değişiyor durum doktorun ilgisine bağlı kimi doktor uzun tutuyor kimi kısa. Özelde yaptırdım ben benim perinatolog CD verdi devleti bilmiyorum CD konusunu. Benim sadece karın çdan bakıldı vajinal bakmadı perinatolog
Kuzum ama bak sen kendini daha çok strese sokuyorsun. Sen benden beter haldeyim ben de kendim kötüyüm sanıyorumBen şişim biraz canım işte, yani ellerimde sanırım başladı, öyle felaket bir hafta geçirdim ki hıçkırarak ağladım, kasılmalarım çoktu ben biliyordum birseyler ters gitti bende
Kıyamam stres yapma kuzum düşünecek limonu bu dönem hayatından eksik ve sarımsağı, kuzum ben aylardır yatıyorum. Kanamalar yaşadım hastaneye yattım. Hep kaybetme korkusu sardı içimi. Doktorum kalbinde delik var diyince dünya başıma yıkıldı. Heyete girecek olmak beni çok üzüyor. Benim stresten oldu biliyorum. Sırf kendimi iyi hissedeyim diye inan doktorumun izni ile cuma günü yavaş hareket ederek hamile çekimi yaptık. Eşimle cuma evlilik yıldönümümüzdü. 24 haftadır inan tek yaptığım şey oldu, ama iyi olacağız ben biliyorum. Bebeklerimizi zamanında sağlıklı kucağımıza alacağız.Kuzum ama bak sen kendini daha çok strese sokuyorsun. Sen benden beter haldeyim ben de kendim kötüyüm sanıyorumsakin kalmak zorundayız kuzucum böyle yaparsak hiç düşmüyor. Bak bugün öğlen 12den beri az önce yeni düştü tansiyonum benim. Bir ara küçük 110ları buldu sen düşün
Ay mantıklı kız flash alayım aktarsınlarBenimki de CD verdi onu flash a atcam tv de izlicem
Amin kuzum amin inşallah zamanında sağlıkla kucağımıza alalım bebeklerimiziKıyamam stres yapma kuzum düşünecek limonu bu dönem hayatından eksik ve sarımsağı, kuzum ben aylardır yatıyorum. Kanamalar yaşadım hastaneye yattım. Hep kaybetme korkusu sardı içimi. Doktorum kalbinde delik var diyince dünya başıma yıkıldı. Heyete girecek olmak beni çok üzüyor. Benim stresten oldu biliyorum. Sırf kendimi iyi hissedeyim diye inan doktorumun izni ile cuma günü yavaş hareket ederek hamile çekimi yaptık. Eşimle cuma evlilik yıldönümümüzdü. 24 haftadır inan tek yaptığım şey oldu, ama iyi olacağız ben biliyorum. Bebeklerimizi zamanında sağlıklı kucağımıza alacağız.
Evet izleriz dizi diyeAy mantıklı kız flash alayım aktarsınlar
Benimkine doktor eli ayağı uzun yanakları tombik dedi eller baba yanaklar siz dedi sağlıklı olsunda boy kilo alıyorlar45 yazılmış bende korktum çarpı deyince rahatladım
Hoşgeldin canım ben devlette de girdim özelde de devlette açıkçası çok bana birşey anlatmadi soru sormama dahi izin falan vermedi ama özelde tek tek el ayak parmaklari yanaklarında ki tombislige kadar anlattı devlet hiç birşey vermedi özelde de video çektik doktor her organının da cektirdi fotosunu ekstra yazılı kağıtta boy kilo herşeyini yazdı bu arada vajinal bakmadı ikiside bendeSelam kızlarben nisan grubundan geliyorum. Sizin nerdeyse hepiniz detaylı ultrasona girmişsinizdir diye tahmin ettim o yüzden size sormak istedim. Devlet ve özelde farklı olan ne bu detaylı ultrasonda? Sadece karından mı yapılıyor yoksa vajinal de bakılıyor mu? Bir de sanırım cd veriyorlarmış. Her yer veriyor mu bunu yoksa sadece özeller mi? Tecrübelerini paylaşan annelere şimdiden çok teşekkür ederim
Kız ne dicem unutup duruyorum seninle aramda 4 gün mü vardi normal sezeryan bellimi senin boy kilo sorcaktim hep araya benim yoğunluğum giriyor bu arada nasılsın bulantı devammi halaEvet izleriz dizi diyeo kalbinin atışını yerim Allah om sağlıkla bir kucağımıza alsak da rahatlasak
Detaylıdan önce bizede doktor dedi annesine çok benziyor ama şimdi büyüdükce nedense kendime hiç benzetmiyorum aynı babası bence dudakları benimkine benziyor sankiBen
Benimkine doktor eli ayağı uzun yanakları tombik dedi eller baba yanaklar siz dedi sağlıklı olsunda boy kilo alıyorlar
Hoşgeldin canım ben devlette de girdim özelde de devlette açıkçası çok bana birşey anlatmadi soru sormama dahi izin falan vermedi ama özelde tek tek el ayak parmaklari yanaklarında ki tombislige kadar anlattı devlet hiç birşey vermedi özelde de video çektik doktor her organının da cektirdi fotosunu ekstra yazılı kağıtta boy kilo herşeyini yazdı bu arada vajinal bakmadı ikiside bende
Bizimde doktor eşimin ellerine baktı benimkine bakti eller uzun baya dedi o baba dedi ama yanakları aynı anne tombiş dedi yuvarlak hatli dedi bizim tarafa çekerse uzun olur ama baba tarafına çekerse en uzun eşim 1.72Detaylıdan önce bizede doktor dedi annesine çok benziyor ama şimdi büyüdükce nedense kendime hiç benzetmiyorum aynı babası bence dudakları benimkine benziyor sankiboyunada doktor dedi uzun boylu olucak ama bence o kadarda uzun boylu olmucak bana çekerse olucak biz tarafta erkekler fazla uzun boylu.Ne olur olsun sağlam olsun yeterki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?