2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Yasak şeyler tatlı olur ondan kuzum inşalllah bebişler iyi olsun da gerisi önemli değil kuzum

Şubat grubunda bir annemiz 26. Haftasında doğum yapmış bebişi küvezde görünce o kadar dua ettim ki sizde belki dua edersiniz minicik bir bebek Allah herkesin yardımcısı olsun inşallah sağlıkla vakitlice kucağımıza versin bebeklerimizi masum meleklerimizi

Kızlar bebekler doğduktan sonra hangi aylarda neler yapmalı, uyku düzeni, ek gıda vb. ile ilgili önerebileceğiniz kitap var mı ?
Canım ben şu iki kitabı aldım. Doğal anne kitabında bahsediyor bebeği besleme,ek gıda,uyku düzeni gibi şeylerden .
Diğer kitap ise gazlı ve sürekli ağlayan bebekleri sakinleştirmek için yöntemlerden bahsediyor.

Eklentiler

• Screenshot_2023-11-27-17-47-17-00_5a351068dae84964efd3bc6808f60b72.webp
    29,3 KB · Görüntüleme: 71
  • Screenshot_2023-11-27-17-48-24-25_5a351068dae84964efd3bc6808f60b72.webp
    30 KB · Görüntüleme: 67
Yasak şeyler tatlı olur ondan kuzum inşalllah bebişler iyi olsun da gerisi önemli değil kuzum
Yok kuzum tek tatlı diğil malesef ekmeğe bile hasret kaldım meyvenin yarısını yiyorum sade poğaça bile canım istiyor o kadar zor ama olsun diyorum hep zaten zorluk çektim bu çocuk yolunda yeterki suyu normale dönsün o zaman söyleyimki boşuna yapmadım bu diyeti

Gördüm ben de canım . Çok duygulandım. Allah güç versin sağsalim annesinin kucağına kavuşsun amin kuzum

Can isterken daha zor haklısın iyi olcak kuzum

Kızlar buraya da yazmıştım annem bugün börek yapacaktı eşim alacaktı ordan vs. Sonra bir şeyler oldu börek yetişmedi. Eşim de almadan geldi. Ama ben sabahtan beri börek sayikliyordum yani o kadar kötü oldum ki anlatamam en az yarım saat ağladım eşim gelene kadar sonrasında da ağladım. Eşim mecburen piştikten sonra şimdi yeniden gitti. Ay kendime inanamıyorum, bunun için ağladığıma.. ve öyle ağlamak ki yüzüm kıpkırmızı

Ah yavrum benim. Kaç gram doğmuş canım

Kusura bakma canım güldüm biraz
Hamilelik işte böyle birşey ilerde kızına anlatırsın

Ayy ama insan aksama kadar bekleyipte olmayinca aglar tabi ben hamile olmasam da aglardim neyse kavuş insallah boregine afiyet bal seker olsun yarin bende yaptirim anneme

Kıyamammmm. Keşke ben de böyle olsam gerçekten söylüyorum keşke yani

kızlar bu arada şimdi aklıma geldi doktor detaylıda servikal açıklık var gibi dedi başka doktor çağırdı ama o doktor da servikal aöıklık olduğunu düşünmüyorum mukustan dolayı olabilir dedi. Şubat grubunda erken doğum yapan anneyi görünce etkilendim başka doktora gitsem mi yine de bunun için

Kuzum servikal açıklık var gibi demesi o doktorun da kendinden emin olmadığı apaçık belli vajinal muayene etti mi 2. Gittiğin doktor ? Benim doktor 2 hafta da bir vajinal bakıyor açıklık durumu için önlem amaçlı için rahat etmezse bir doktora daha git istersen ya da bir sonraki kontrolde doktoruna durumu detaylı kontrol etmesini rica edebilirsin

yok canım o doktor gelip ben açıklık olduğunu düşünmüyorum diyince hiç bakmadı bile. Yani bir sonraki kontrolü beklemeyi düşünüyorum öyle net görünen bi şey olsa söylerdi galiba

yok canım o doktor gelip ben açıklık olduğunu düşünmüyorum diyince hiç bakmadı bile. Yani bir sonraki kontrolü beklemeyi düşünüyorum öyle net görünen bi şey olsa söylerdi galiba
Bencede canım görünür de bir durum olsa muhakkak söyler uyarırdı doktor şubat grubundaki arkadaş endol ilaçtan da böyle olduğunu düşünüyorum demiş yani açıklık mı onun durumu bilmiyorum ama öyle kıyaslamalara girme herkesin gebeliği farklı seyrediyor sen hep yatıyorsundur o hep ayaktadır ya da tam tersi hayat koşullarımıza göre bile değişiyor belirtilerimiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…