Kızlar şimdi eve geldim. Tansiyon ilacı ve coraspine başlatıyor doktor. Riskli gebesin dedi. Bebek çok şükür iyi. Ama tansiyon kötü ve kötü şeyler yapabilir diye bilgi vermek zorundayım tarzı konuştu herşeyi anlattı. 10 gün raporluyum evde dinlen dedi
Canım o ilaçlar iyi gelecek eminim ve bebişin de bu sayede güzel büyüyecek coraspin kan akışını düzenleyecek bebişin iyi beslenebilecek 10 gün keyif yap oh mis, her şey çok güzel olacak
Yok canım enfeksiyon geçirmiş sanırım çok ileriye gidip okumadım bebek çok hareketli olup keseyi yırtmış enfeksiyondan kaynaklı olduğunu düşünmüş doktorlar suyu bir anda boşalmış hastaneye yatmış sanırım 23. Hafta da şimdi 27 de bebeği gelmiş durabildiği kadar durmuş
Yok canım enfeksiyon geçirmiş sanırım çok ileriye gidip okumadım bebek çok hareketli olup keseyi yırtmış enfeksiyondan kaynaklı olduğunu düşünmüş doktorlar suyu bir anda boşalmış hastaneye yatmış sanırım 23. Hafta da şimdi 27 de bebeği gelmiş durabildiği kadar durmuş
Bencede canım görünür de bir durum olsa muhakkak söyler uyarırdı doktor şubat grubundaki arkadaş endol ilaçtan da böyle olduğunu düşünüyorum demiş yani açıklık mı onun durumu bilmiyorum ama öyle kıyaslamalara girme herkesin gebeliği farklı seyrediyor sen hep yatıyorsundur o hep ayaktadır ya da tam tersi hayat koşullarımıza göre bile değişiyor belirtilerimiz
Canım 2.6 mm bir tane gördü bizde. Ama perinatolog görmedi tekrar baktı. Ama benim aklıma düştü. 6 aralıkta kardiyoloji heyetine gireceğiz. Size yorumu ne oldu doktorun canım
yeri sebebi ile çok sık görülen kalp deliği olduğunu söyledi. büyük ihtimal kapanacaktır dedi. 32. hafta ya da doğumdan sonra eko önerdi . fetal dna da yaptırmışsın zaten iyi bişey dedi. bu arada benim 2 arkadaşımda da aynı tip kalp deliği biri doğumdan hemen sonra kapanmış diğerinin de 2 yaşında iken kapanmış o yüzden canını hiç sıkma sende canım. varsa bile büyük ihtimal kapanır.
Kızlar şimdi eve geldim. Tansiyon ilacı ve coraspine başlatıyor doktor. Riskli gebesin dedi. Bebek çok şükür iyi. Ama tansiyon kötü ve kötü şeyler yapabilir diye bilgi vermek zorundayım tarzı konuştu herşeyi anlattı. 10 gün raporluyum evde dinlen dedi
Canım o ilaçlar iyi gelecek eminim ve bebişin de bu sayede güzel büyüyecek coraspin kan akışını düzenleyecek bebişin iyi beslenebilecek 10 gün keyif yap oh mis, her şey çok güzel olacak
Canım ben şu iki kitabı aldım. Doğal anne kitabında bahsediyor bebeği besleme,ek gıda,uyku düzeni gibi şeylerden .
Diğer kitap ise gazlı ve sürekli ağlayan bebekleri sakinleştirmek için yöntemlerden bahsediyor.
Ben yeni başladım okumaya. Doğal annenin başlarında hamilelikle ve doğumla ilgili kısımlar da var. Direk bebek bakımına geçmiyor. Ben beğendim bu kitabı. Diğerine sadede göz attım daha başlamadım. Instagram'da bi doktor annenin önerisiyle almıştım onu da