2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Canım o ilaçlar iyi gelecek eminim ve bebişin de bu sayede güzel büyüyecek coraspin kan akışını düzenleyecek bebişin iyi beslenebilecek 10 gün keyif yap oh mis, her şey çok güzel olacak

Amin.Sanki su sorunu vardır yoksa benmi yalnış okudum
Yok canım enfeksiyon geçirmiş sanırım çok ileriye gidip okumadım bebek çok hareketli olup keseyi yırtmış enfeksiyondan kaynaklı olduğunu düşünmüş doktorlar suyu bir anda boşalmış hastaneye yatmış sanırım 23. Hafta da şimdi 27 de bebeği gelmiş durabildiği kadar durmuş

Anladım canım aslında enfeksiyonla vaktinde kucağına alan çok gördüm ben sadece bebiş doğmak istemiş şimdi hepsi Allahın elinde

doğru söylüyosun canım ben hiç yatmıyorum ayaktayım kız sürekli ah bi yatabilsem

Canım 2.6 mm bir tane gördü bizde. Ama perinatolog görmedi tekrar baktı. Ama benim aklıma düştü. 6 aralıkta kardiyoloji heyetine gireceğiz. Size yorumu ne oldu doktorun canım
yeri sebebi ile çok sık görülen kalp deliği olduğunu söyledi. büyük ihtimal kapanacaktır dedi. 32. hafta ya da doğumdan sonra eko önerdi . fetal dna da yaptırmışsın zaten iyi bişey dedi. bu arada benim 2 arkadaşımda da aynı tip kalp deliği biri doğumdan hemen sonra kapanmış diğerinin de 2 yaşında iken kapanmış o yüzden canını hiç sıkma sende canım. varsa bile büyük ihtimal kapanır.

çok geçmiş olsun canım. erkenden fark edildi ve önlem alındı için rahat olsun. stresten uzak kal yeterki sen.

Tansiyon yüksek seyrediyor ondan, sana da dedi mi kuzum ödeme dikkat et, bana bugün telefonda dikkat et ayakların ellerin şişerse bilgim olsun dedi.
Kuzum başka hiçbir belirtim yok benim. Şişme zaten yazmıştım önceden size de yüzüğüm olmuyor diye. Ama öyle aşırı bir şişmem yok

bende bir kaç kitap almak istiyorum sen beğendiysen bende sipariş veririm :)

Kızlar bu ne minicik geldi bu nem ölçer elimde tutmaya korkuyorum içine pil koymamış insafsızlar bir de buna marketten pil bulacağız şimdi püü
Kuzum pil onun içerisindeydi. Kağıt var çekince pil yerine oturuyor. Bir kontrol et etmediysen.

bende bir kaç kitap almak istiyorum sen beğendiysen bende sipariş veririm :)
Ben yeni başladım okumaya. Doğal annenin başlarında hamilelikle ve doğumla ilgili kısımlar da var. Direk bebek bakımına geçmiyor. Ben beğendim bu kitabı. Diğerine sadede göz attım daha başlamadım. Instagram'da bi doktor annenin önerisiyle almıştım onu da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…