2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Kız ne dicem unutup duruyorum seninle aramda 4 gün mü vardi normal sezeryan bellimi senin boy kilo sorcaktim hep araya benim yoğunluğum giriyor bu arada nasılsın bulantı devammi hala
Kuzum biz hiç doğum konuşmadık henüz. Zaten dertlerim bitmiyor onu konuşmaya ben cumartesi gittim yani 22+6 da. 26-28 cm dedi. Kilosuna 426 gr demişti. Ama bugün ki doktor 534 gr dedi. Bulantım yok şükür öğürme ara sıra var. Ama iştahım hiç yok. Hep zoraki yemek yiyorum. Sen de durum nasıl kuzum

tesadüf ki biz de bu akşam açtık bizden de pil çıkmadı. Muhtemelen iade ürün gönderdiler. Pil vardı takıp çalıştırdık sorun yok en azından

Eklentiler

• 1701112747403292707664182896858.webp
    9,6 KB · Görüntüleme: 56
Boy kilo sonrada olur dediğin gibi ben 3500 doğuldum ama çocukluğum tombiş olmamış ve hep hasta oluyordum..ama eşim 2300 olmuş MaşAllah kv diyor hiç hastalanmazdı ondan kiloya takmamak lazım

Çok teşekkür ederiim sanırım ben de doktorun tavrına göre özelde de gideceğim. Devlettekinde 20.haftamda oluyorum ikinci bir yere gitmeye vaktim oluyor yani. Doktor iyi olursa içim rahat ederse de devletle yetinirim malum özelde pahalı

Bende bilmiyorum canım çok da okuyup detaya bakmak istemedim etkilenmemek için Allah herkesin yardımcısı olsun hayrına duamızı edelim
canım ben de sana birsey danışmak istiyordum Tikabasa da bilebilir belki detaylı da doktorum iğneye gerek yok bence dedi ne yapmalıyım bilemedim tedbiren devam etsem mi yoksa başka iyi bir doktora gitsem mi ben de pıhtılaşma hiç bakılmadı ama solda hafif direnc var dendi ama detaylı da sorun görülmedi

canım benim sen zaten büyük bir kayıp snnenin kaynını yaşadığın için de ağır gelidi sana ben dahil olmak üzere çoğu arkadaşımıza kalbinde delik var dendi ki en iyi doktor baktı sana yok öyle bisey dedi lütlen kendini daha yıpratma bebek de orda kasılıyor

Canım çok geçmiş olsun. Yeni görüyorum son durumun ne ? Ben kaçırmışım
Sağol kuzum. İlaca başladık maalesef tansiyon ve coraspin. Sık takip edileceğim. Riskli gebelik geçiriyorum maalesef. İnşallah ilaçla düzenli hale gelecek şuna tansiyonum iyi ve ilaç iyi geldi gerçekten nefes alışım değişti. Hep bir sıkışma hissediyordum meğerse bundanmış demek

Canım benim detaylıda 18. Hafta da ve 20. Hafta da ayrı ayrı bakıldı akımlar doopler ile ölçüldü dinlendi çok şükür sorun tespit edilmedi 18. Hafta da direk iğne ve hap kan sulandırıcıları kesitler çok şükür o günden sonra sorun olmadı. Doktoruma çok sordum kalp durması 12. Haftadan sonra çok düşük bir ihtimal onun yerine ani bebek ölümleri açıklık rahim kısalması gibi olur dedi. Bir de en son 2 hafta önce gittiğimde yine sordum bu kan akımları ölçümleri sürekli yapılacak mı detaylıda sorun olmadı diyelim belki 25. Hafta da sorun olacak onu nasıl ön görüyorsunuz dedim doktor da tam tersine her geçen gün daha da iyi kan akımından bebek beslenir başka bir sorun görülmediyse eğer çünkü hafta ilerledikçe bebeğe giden damarlarda genişler daha rahat beslenme olur tam tersi daralma olmaz dedi o yüzden artık o konuyu kapattım çok düşünmüyorum takmıyorum. Sadece tansiyonun çok yükselir önüne geçemeyiz o zaman başlarız kan sulandırılıyor bebeklerin beslenmesi için dedi

Çok şükürler iyiysen bi sıkıntı yok öncesinde tansiyonun varmıydı ? Benim öncesinde sebepsiz bazen yükselen tansiyonum olduğu için bende gebeliğin başından beri kan sulandırıcı kullanıyorum moralimi bozma herşeyin var bi çaresi

Evet canım çok haklısın kasılmalarım çok arttı. Recep hoca delik yok dedi. Ama o halimi görünce heyete karar verdi. Evet canım doktorum bugün böyle yaparsan erkek doğum yaparsın dedi bende kendime söz verdim heyeti bekleyeceğim ağlamayacağım. Tansiyon yükseliyor

çok ama çok teşekkür ederim bana da kes dediler Arda Lembet varmış evime yakın bir de ona danışayım dedim randevu bulursam

bir de gerçekten delikle yaşayan çok insan da var hatta çok yakın bir kız arkadasımda var gecen sene doğum yaptı normal doğumu bile denedi 40 yaşında Allah çaresiz dert vermesin başımıza dopler de kayma olduğunu düşünüyorum ben de senin durumunda o yüzden o diğer doktor hatalı baktı inşallah

canım tansiyonun en büyük düşmanı stres aklıma ne geldi senin bulantın da hiç geçmiyor acaba farkında olmadan ruhsal sıkıntı yaşıyor olabilir misin bu çok normal ben de de iniş çıkış çok ama dışa atıyorum sen içe atıyor ve bedeninalarm veriyor olabilir mi senin bu kadar bulantın da normal değil ya da başka birsey mi ikisini tetikliyor böbrek vs

Yok kuzum aksine düşük tansiyonlu biriydim ben. Çok şükür bebeğim iyi olsun da ben herşeye katlanırım. Ama hastane ortamı beni mahvediyor orada asla düşmüyor tansiyonum

Kuzum bulantım yok aslında. Ara sıra kokudan öğürme. Benim iştahım yok. Canım birşey istemiyor. Zaten hamilelikten önce de yemem sorunluydu benim. Sağlıklı şeyler değil de abur cubur tüketirdim hep. Ama tabi ki hamilelikle beraber gelen evhamım var. Stresli biriydim normalde de. Şimdi bebek iyi mi stresi çok fazla yaşıyorum

Biraz söylediği yer riskli bir yermiş öyle demişti beni telaşa sokan o oldu aslında canım, ama kendime söz verdim üzülmeyeceğim kardiyoloji heyetini bekleyeceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…