Kuzum biz hiç doğum konuşmadık henüz. Zaten dertlerim bitmiyor onu konuşmayaKız ne dicem unutup duruyorum seninle aramda 4 gün mü vardi normal sezeryan bellimi senin boy kilo sorcaktim hep araya benim yoğunluğum giriyor bu arada nasılsın bulantı devammi hala
tesadüf ki biz de bu akşam açtıkKuzum videolar izledim öyle olması gerekiyormuş ama benden öyle bir şey çıkmadı içini açtım baktım pil yuvası da boşcr2032 pil aldım getirden taktım çalıştı şükür çok minik sinirimi bozdu ama tatlım bir şey
Boy kilo sonrada olur dediğin gibi ben 3500 doğuldum ama çocukluğum tombiş olmamış ve hep hasta oluyordum..ama eşim 2300 olmuş MaşAllah kv diyor hiç hastalanmazdı ondan kiloya takmamak lazımBizimde doktor eşimin ellerine baktı benimkine bakti eller uzun baya dedi o baba dedi ama yanakları aynı anne tombiş dedi yuvarlak hatli dedi bizim tarafa çekerse uzun olur ama baba tarafına çekerse en uzun eşim 1.72Allah'tan ümit kesilmez sağlıklı gelsinler inşallah da boy kilo olur
Çok teşekkür ederiimBen
Benimkine doktor eli ayağı uzun yanakları tombik dedi eller baba yanaklar siz dedi sağlıklı olsunda boy kilo alıyorlar
Hoşgeldin canım ben devlette de girdim özelde de devlette açıkçası çok bana birşey anlatmadi soru sormama dahi izin falan vermedi ama özelde tek tek el ayak parmaklari yanaklarında ki tombislige kadar anlattı devlet hiç birşey vermedi özelde de video çektik doktor her organının da cektirdi fotosunu ekstra yazılı kağıtta boy kilo herşeyini yazdı bu arada vajinal bakmadı ikiside bende
Benimki de kargodatesadüf ki biz de bu akşam açtıkbizden de pil çıkmadı. Muhtemelen iade ürün gönderdiler. Pil vardı takıp çalıştırdık sorun yok en azından
Aaaa şanstesadüf ki biz de bu akşam açtıkbizden de pil çıkmadı. Muhtemelen iade ürün gönderdiler. Pil vardı takıp çalıştırdık sorun yok en azından
canım ben de sana birsey danışmak istiyordumBende bilmiyorum canım çok da okuyup detaya bakmak istemedim etkilenmemek için Allah herkesin yardımcısı olsun hayrına duamızı edelim
canım benim sen zaten büyük bir kayıp snnenin kaynını yaşadığın için de ağır gelidi sana ben dahil olmak üzere çoğu arkadaşımıza kalbinde delik var dendi ki en iyi doktor baktı sana yok öyle bisey dedi lütlen kendini daha yıpratma bebek de orda kasılıyorKıyamam stres yapma kuzum düşünecek limonu bu dönem hayatından eksik ve sarımsağı, kuzum ben aylardır yatıyorum. Kanamalar yaşadım hastaneye yattım. Hep kaybetme korkusu sardı içimi. Doktorum kalbinde delik var diyince dünya başıma yıkıldı. Heyete girecek olmak beni çok üzüyor. Benim stresten oldu biliyorum. Sırf kendimi iyi hissedeyim diye inan doktorumun izni ile cuma günü yavaş hareket ederek hamile çekimi yaptık. Eşimle cuma evlilik yıldönümümüzdü. 24 haftadır inan tek yaptığım şey oldu, ama iyi olacağız ben biliyorum. Bebeklerimizi zamanında sağlıklı kucağımıza alacağız.
Canım çok geçmiş olsun. Yeni görüyorum son durumun ne ? Ben kaçırmışımİnşallah kalabilirim. Stres benim resmen göbek adım ya
Sağol kuzum. İlaca başladık maalesef tansiyon ve coraspin. Sık takip edileceğim. Riskli gebelik geçiriyorum maalesef. İnşallah ilaçla düzenli hale gelecekCanım çok geçmiş olsun. Yeni görüyorum son durumun ne ? Ben kaçırmışım
Canım benim detaylıda 18. Hafta da ve 20. Hafta da ayrı ayrı bakıldı akımlar doopler ile ölçüldü dinlendi çok şükür sorun tespit edilmedi 18. Hafta da direk iğne ve hap kan sulandırıcıları kesitler çok şükür o günden sonra sorun olmadı. Doktoruma çok sordum kalp durması 12. Haftadan sonra çok düşük bir ihtimal onun yerine ani bebek ölümleri açıklık rahim kısalması gibi olur dedi. Bir de en son 2 hafta önce gittiğimde yine sordum bu kan akımları ölçümleri sürekli yapılacak mı detaylıda sorun olmadı diyelim belki 25. Hafta da sorun olacak onu nasıl ön görüyorsunuz dedim doktor da tam tersine her geçen gün daha da iyi kan akımından bebek beslenir başka bir sorun görülmediyse eğer çünkü hafta ilerledikçe bebeğe giden damarlarda genişler daha rahat beslenme olur tam tersi daralma olmaz dedi o yüzden artık o konuyu kapattım çok düşünmüyorum takmıyorum. Sadece tansiyonun çok yükselir önüne geçemeyiz o zaman başlarız kan sulandırılıyor bebeklerin beslenmesi için dedicanım ben de sana birsey danışmak istiyordumTikabasa da bilebilir belki detaylı da doktorum iğneye gerek yok bence dedi ne yapmalıyım bilemedim tedbiren devam etsem mi yoksa başka iyi bir doktora gitsem mi ben de pıhtılaşma hiç bakılmadı ama solda hafif direnc var dendi ama detaylı da sorun görülmedi
Çok şükürler iyiysen bi sıkıntı yokSağol kuzum. İlaca başladık maalesef tansiyon ve coraspin. Sık takip edileceğim. Riskli gebelik geçiriyorum maalesef. İnşallah ilaçla düzenli hale gelecekşuna tansiyonum iyi ve ilaç iyi geldi gerçekten nefes alışım değişti. Hep bir sıkışma hissediyordum meğerse bundanmış demek
Evet tam bir minnoşAaaa şansçok tatlı demi minik
Evet canım çok haklısın kasılmalarım çok arttı. Recep hoca delik yok dedi. Ama o halimi görünce heyete karar verdi. Evet canım doktorum bugün böyle yaparsan erkek doğum yaparsın dedi bende kendime söz verdim heyeti bekleyeceğim ağlamayacağım. Tansiyon yükseliyorcanım benim sen zaten büyük bir kayıp snnenin kaynını yaşadığın için de ağır gelidi sana ben dahil olmak üzere çoğu arkadaşımıza kalbinde delik var dendi ki en iyi doktor baktı sana yok öyle bisey dedi lütlen kendini daha yıpratma bebek de orda kasılıyor
çok ama çok teşekkür ederimCanım benim detaylıda 18. Hafta da ve 20. Hafta da ayrı ayrı bakıldı akımlar doopler ile ölçüldü dinlendi çok şükür sorun tespit edilmedi 18. Hafta da direk iğne ve hap kan sulandırıcıları kesitler çok şükür o günden sonra sorun olmadı. Doktoruma çok sordum kalp durması 12. Haftadan sonra çok düşük bir ihtimal onun yerine ani bebek ölümleri açıklık rahim kısalması gibi olur dedi. Bir de en son 2 hafta önce gittiğimde yine sordum bu kan akımları ölçümleri sürekli yapılacak mı detaylıda sorun olmadı diyelim belki 25. Hafta da sorun olacak onu nasıl ön görüyorsunuz dedim doktor da tam tersine her geçen gün daha da iyi kan akımından bebek beslenir başka bir sorun görülmediyse eğer çünkü hafta ilerledikçe bebeğe giden damarlarda genişler daha rahat beslenme olur tam tersi daralma olmaz dedi o yüzden artık o konuyu kapattım çok düşünmüyorum takmıyorum. Sadece tansiyonun çok yükselir önüne geçemeyiz o zaman başlarız kan sulandırılıyor bebeklerin beslenmesi için dedi
bir de gerçekten delikle yaşayan çok insan da var hatta çok yakın bir kız arkadasımda var gecen sene doğum yaptı normal doğumu bile denedi 40 yaşındaEvet canım çok haklısın kasılmalarım çok arttı. Recep hoca delik yok dedi. Ama o halimi görünce heyete karar verdi. Evet canım doktorum bugün böyle yaparsan erkek doğum yaparsın dedi bende kendime söz verdim heyeti bekleyeceğim ağlamayacağım. Tansiyon yükseliyor
canım tansiyonun en büyük düşmanı stres aklıma ne geldi senin bulantın da hiç geçmiyor acaba farkında olmadan ruhsal sıkıntı yaşıyor olabilir misin bu çok normal ben de de iniş çıkış çok ama dışa atıyorum sen içe atıyor ve bedeninalarm veriyor olabilir mi senin bu kadar bulantın da normal değil ya da başka birsey mi ikisini tetikliyor böbrek vsSağol kuzum. İlaca başladık maalesef tansiyon ve coraspin. Sık takip edileceğim. Riskli gebelik geçiriyorum maalesef. İnşallah ilaçla düzenli hale gelecekşuna tansiyonum iyi ve ilaç iyi geldi gerçekten nefes alışım değişti. Hep bir sıkışma hissediyordum meğerse bundanmış demek
Yok kuzum aksine düşük tansiyonlu biriydim ben. Çok şükür bebeğim iyi olsun da ben herşeye katlanırım. Ama hastane ortamı beni mahvediyor orada asla düşmüyor tansiyonumÇok şükürler iyiysen bi sıkıntı yoköncesinde tansiyonun varmıydı ? Benim öncesinde sebepsiz bazen yükselen tansiyonum olduğu için bende gebeliğin başından beri kan sulandırıcı kullanıyorum moralimi bozma herşeyin var bi çaresi
Kuzum bulantım yok aslında. Ara sıra kokudan öğürme. Benim iştahım yok. Canım birşey istemiyor. Zaten hamilelikten önce de yemem sorunluydu benim. Sağlıklı şeyler değil de abur cubur tüketirdim hep. Ama tabi ki hamilelikle beraber gelen evhamım var. Stresli biriydim normalde de. Şimdi bebek iyi mi stresi çok fazla yaşıyorumcanım tansiyonun en büyük düşmanı stres aklıma ne geldi senin bulantın da hiç geçmiyor acaba farkında olmadan ruhsal sıkıntı yaşıyor olabilir misin bu çok normal ben de de iniş çıkış çok ama dışa atıyorum sen içe atıyor ve bedeninalarm veriyor olabilir mi senin bu kadar bulantın da normal değil ya da başka birsey mi ikisini tetikliyor böbrek vs
Biraz söylediği yer riskli bir yermiş öyle demişti beni telaşa sokan o oldu aslında canım, ama kendime söz verdim üzülmeyeceğim kardiyoloji heyetini bekleyeceğim.bir de gerçekten delikle yaşayan çok insan da var hatta çok yakın bir kız arkadasımda var gecen sene doğum yaptı normal doğumu bile denedi 40 yaşındaAllah çaresiz dert vermesin başımıza dopler de kayma olduğunu düşünüyorum ben de senin durumunda o yüzden o diğer doktor hatalı baktı inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?