2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    287
Kızlar geçen içimizden biri kim yazmıştı kardeşim 7 yıl sonra olmuştu falan yazmıştı öyle okumuştum , bende düşündümde benimde sağlıklı gebeliğim evliliğimizin 7. Yılında o yazışma aklıma geldi birden

Kızlar bugün az mı yedim sizce akşam yemeği olarak brokoli karnabahar patates havuç haşlaması ve salata yedim. Öğlen yemek yemedim zorla ceviz muzlu süt. Sabah da 2 yumurta avokado peynir. Az mı oldu böyle

Kızlar bugün az mı yedim sizce akşam yemeği olarak brokoli karnabahar patates havuç haşlaması ve salata yedim. Öğlen yemek yemedim zorla ceviz muzlu süt. Sabah da 2 yumurta avokado peynir. Az mı oldu böyle
Kuzum bebişi besleyici şeyler yemişsin haşlamalar olarak ceviz muzlu süt yumurta avokado hepsi bebişe yarar şeyler ama sen doymuyorsun ben ona üzüldüm yoksa bebiş doyar ben günlük yediğimi anlatsam roman olur ben aç gözlülüğüme yiyorum tamamen onu fark ettim

Yok vallahi acıkmıyorum kuzum bunları da hep zorlayarak yiyorum. Bu hafta hep bebek için olan şeyleri yiyorum ki kilo alsın

Yok vallahi acıkmıyorum kuzum bunları da hep zorlayarak yiyorum. Bu hafta hep bebek için olan şeyleri yiyorum ki kilo alsın
Zaten diyorlar ya önemli olan bebişe kilo aldıracak şeyler yemek yoksa gerisi bizim istediklerimiz canım hiç canını sıkma güzel yemişsin bugün besleyici olmuş bence

Ay ben deli gibi karbonhidrat tüketiyorum. En büyük zevkim hamur işi, ekmek bence olması gereken seninki gibi canım çok az değil. Ha ben o kararla doymazdim orası ayrı.

Ben anlatayım sabah patatesli yumurta, bolca ekmek bal tereyağlı ekmek
Öğlen yoğurt çorbası, biraz tavuk sote
Akşam da şimdi canınız çeker söyleyemeyim ama hamurisi bişiler yiyeceğim

Ay ben deli gibi karbonhidrat tüketiyorum. En büyük zevkim hamur işi, ekmek bence olması gereken seninki gibi canım çok az değil. Ha ben o kararla doymazdim orası ayrı.
Ekmek bana resmen kokuyor ekmeği zorla tüketiyorum. Onu da sabah yedim. Akşam yemedim. Hamur işi aslında çok severim ama yersem midem yanar diye düşünüyorum herhalde ondan da canım çekmiyor

Reactions: The
Afiyet olsun kuzum kilolu değilsin ama hiç hamurişine rağmen

Reactions: The
Ekmek bana resmen kokuyor ekmeği zorla tüketiyorum. Onu da sabah yedim. Akşam yemedim. Hamur işi aslında çok severim ama yersem midem yanar diye düşünüyorum herhalde ondan da canım çekmiyor
Yaa doğrudur canım . Ay ben ekmeksiz tobe doymuyorum ya

Ay ne bilim. Kv genelde anlattığı şeyi durup durup anlattığı için kasıtlı yaptığını düşünmüyorum ama komik yani

Aynı şeyleri yemişiz. Ben de aynı şeyleri düşünüyordum sabah avokado yumurta domates ceviz peynir salata yaptım onu yedim. Öğlen yoğurt. Akşam da beşamel soslu karnabahar havuç yedim. Ama ben tok hissediyorum o zaman yeterlidir düşüncesiyle bişey yememeye karar verdim

Kız ben çok mu yiyorum yaa patatesli yumurtaya bayılırımmm afiyet bal şeker bebişe kilo olsun
ben bugün Sabah 2 yumurta peynir çeçil kaşar zeytin tost yedim
Ara öğün badem fındık yedim
Öğlen ıspanaklı graten bir küçük güveç yedim Ara öğün yine yoğurtlu makarna yedim doymadım 3 mandalina yedim
Akşam fırında tavuk yanına kısır yedim artık ilerleyen saatlerde beni ne bekler bilmiyorum

Ay bir de hamur işi demişken canım milföy arası sosis istiyor püü normalde olmasa aramam yasak ya beni buldu şimdi hamur işi candır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…