2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Kuzum bende ilk zamanlar heycanla cok araştırmıştım ordan aklımda kalmış eski kaşar diye bence birseylere katilabilir ama eski kasarin tadi cok yogun oluyo nelere karisir hic aklima gelmedi salata falan guzel olur da
Oyyy kyyyy bana kokar kesin o. Ben az önce böyle fırında patatesli yumurtalı bi şey yaptım üzerine de kaşar koydum. Ama aşırı kokuyor işte bunlar bana yine de zorla falan yedim

Kızlar bende sat a gore 26+3 ultrasona gore 27+3 haftamdayım 7 kilo almışım şok oldum bide bu 7 kiloyu son 8 haftada aldim

Ben normalde de çok seçtiğim için bence böyle oluyor
Evet ya sen yemek çok seçiyorsun birde diyorsun kiloluyumben gebelikten önce ekmek çok az yiyerdim belkide ondan hep zayıfım yani yemek için yaşıyan birilerden diğilim yaşamak için yiyerimbu gebelikte bana ne olduysa oldu

Oyyy kyyyy bana kokar kesin o. Ben az önce böyle fırında patatesli yumurtalı bi şey yaptım üzerine de kaşar koydum. Ama aşırı kokuyor işte bunlar bana yine de zorla falan yedim
Yemek seçene falan çok zor gerçekten Allah yardımcın olsun kuzum soğuk sandviçte falan da kokuyo mu domates salatalik marul falan veya sarimsak seviyosan sarimsakli ekmek yaparsin ustune bol kasar o zaman hic kokmuyo sarimsak kokusu bastiriyo

Benim kilo abur cuburdan kuzum. Cips özellikle. Ama hamilelikte onları bile istemiyorum

Kuzum soğuk sandviç hiç yiyemem ben normalde bile midem bulanır yiyemem

Çok severim bende ama malesef gebe kalayım diye 3 senedi hep sağlıklı beslendim mecbur olarakondan belkide şimdi bu diyet bana çok zor geliyor
Olsun kuzum iyi olsun diye herşeyi yapıyoruz işte zorla yemek yedim mesela ama gerçekten zorla. Şimdi midem bulanıyor ve yatıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…