2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Kızlar nem ölçer aldınızmı?makineyi ölçmeden almak istemiyorum çünkü benim burnum tıkanmıyor ama ne alayım ölçmek için bilmiyorum
Ben aldım kuzum trendyoldan uygun fiyatli tercih ettim ama güzel çıktı iyiki almışım evin derecesini ayarlıyorum mesela 22 olunca üşüyorum benim için ideal 24 derece onda sabit tutmaya çalışıyorum nemde %55-%60 arasında oluyor

Eklentiler

• IMG_20231107_144022.webp
    17,7 KB · Görüntüleme: 46
Ben de 22 de üşüyorum. Bugün bunu düşündüm ben. Bebek üşümez mi diye. Hani 22-24 derece olmalıymış ya

Bende kiloya takmıyorum önemli sağlıklı olması sonra zaten bize bağlı birazda tontiş olmaları

Bende bundan almak istiyordum ama anlamadım yukarısı sıcaklığı gösteriyor aşağı neyi araştırmam lazım normalde nem ölçüsü odanın ne kadar olmalı acaba
Bebişim aşağıdaki nem işte.

Aynen cnm bnde oğlumda hrseyden bı haber ayda 1 kontrole gdip gelırdım, prensesler gbıydımbilgi yok, düşğnce yok, kafaya takmak yoko goggle amca zaten Hepımzın psıkolojını bozdu.

Bn çıktım kontrolden sat 25+4 usg 25+1
Suyu güzel boy:31 cnm kg:770 gr dedi
10 gunde 70 gr almış
Hrsey iyi dedi, magnezyum kullandgım halde duzenli fena kasılıyorum, 2ye çıkarımmı dedim,olmaz dedi
Onlar hıkaye dedi. Guxel beslen yeter dedi. Çok faydası olmuyor, bnım bıle arada ellerım kasılıyor dedi, iğneye devam dedi, rapor çıkarttım yıne

Vallahi kuzum psikolojik de bittik yani
Bence bebişimizi kucağimiza aldıktan sonra her şey geçicek ve unutucaz yani inşAllah Ablam doğum yapmıştı ve zor olmuştu üstüne mastit vs de olmuştu biz üç gün hiç uyumadik ablamla sonra demişti ki ben bir daha doğuramam galiba hemşirede demişti ki her şeyi unutucaksin çektiğin tüm acıları unutup hatta ikinciyi üçüncüyü isticeksin çünkü annelik çok güzel demişti. Şimdi yeğenim 9 yaşında ablam boşandı ama evlenmeyi düşündüğü birisi var ve çocuk istiyor hemde deli gibi

Ben de 22 de üşüyorum. Bugün bunu düşündüm ben. Bebek üşümez mi diye. Hani 22-24 derece olmalıymış ya
yok yok, bebişler çok sıcağı sevmiyor aslında. Çoğu kişi bebeğinin neden uyumadığını anlayamıyormuş, aslında ortam sıcaklığı ile de alakalıymış bu durum. Serin ortamda daha rahat uyurmuş bebişler. Daha dün bir yazı okdum bununla ilgili. Yurtdışında soğuk iklimli ülkelerde -10 derece soğukta bebişlerini çıkartıyormuş anneler öğlen. Bebekler hemen uyuyormuş.

Kuzum ben de magnezyumu sordum bel ağrım nedenli bana olur dedi. İshal yaparsa tekrar 1 yap ama dedi

İyi canım o zaman bende alayım bir bakayım kendi odamla çocuk odasının nemi için makineye boşuna para vermek istemiyorum

Maşallah diyeyim vallahi. Ben başından beri ne çekiyorum bir ben bir Allah biliyor. Başta bol gebelik kürtaj bile dendi bana. O günler bir sıkıntıydı sonra bulantılar sonra bel ağrıları şimdi tansiyon. Ben de dert bitmedi hiç prenseslik dönemi yaşamadım

İyi o zaman alayım bende
Al kuzum çok tatlı ve minnoş. Eğer hava nemlendiricisi xiaomi alırsan birbirine de bağlanıyor. Bir de telefondan da kontrol edebiliyorsun mi home ile. Ben de kamera da mi zaten. Robotum Airfrey hepsi mi Tablete hepsini ekledim kamerayı da oradan kontrol edeceğim büyük ekran hem

Ay kuzum bunu okuyunca aklıma arkadaşım geldi yazın ağustos da doğurdu İzmir de yaşıyorlar. Onun da bebeği üşüdüğü için uyumayıp çok ağlamış sonradan anlamışlar

Benimde magnezyum günde 1 defa hiç kaldırmamış ama ben sormadım ikiye kaldırmak için.Sen canım bence faydalı yiyecekler ye en güzeli ben şimdi anladım bunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…