- 10 Haziran 2022
- 4.530
- 7.074
- 108
Hahaha kiz bende daha cesaret edemem heralde ben oğlumda sıfır stres on numara beş yıldız hamilelik geçirdim hiç birşey hakkında ne bilgim ne ilgim vardı çok mutluydum o yüzdenAyyyy yeterki sağlıkla gelsin sağlıkla kucağıma alayım büyüteyim. Ama vallahi 2.-3.çocuk yapan sizleri canı gönülden tebrik ediyorum helal olsun diyorumbenim ömrümden ömür gitti de
Aldım kuzum ben xiaomi nin. Minnoş çok tatlı çok beğendik biz eşimleKızlar nem ölçer aldınızmı?makineyi ölçmeden almak istemiyorum çünkü benim burnum tıkanmıyor ama ne alayım ölçmek için bilmiyorum
Bende bundan almak istiyordum ama anlamadım yukarısı sıcaklığı gösteriyor aşağı neyi araştırmam lazım normalde nem ölçüsü odanın ne kadar olmalı acaba
Teşekkür ederim kuzum deneyeceğimKuzum migren hastası olarak şunları önerebilirim. Öncelikle şiddeti fazla ise mutlaka parol al, az da olsa hafifletmeye destek oluyor. Onun dışında buzlukta soğutucu ya da buz kalıbı falan varsa al ve başına uygula her bölgesine. Nane yağı varsa ya da viks gibi bir koku al eline koklamaya başla. Evde kimse yok ise mecburen kendi kendine masaj yap baş, boyun, ense bölgene. Tülbent var ise başını bağlayabilirsin. Şöyle 1 saat kadar telefon, bilgisayar ve ışıktan uzak dur. Gözlerini ört gerekirse öyle dinlen biraz. Başına patates kesip bağlayabilirsin de. O da faydalı oluyor.
Son olarak aşağıdaki el bölgelerine 20sn kadar baskı uygula.
Eki Görüntüle 3345879
Evet yağmurda var baya uzan dinlen kuzum geçer Allah'ın izniyleÇıktımda ama çok az kaldım dışarda çok soğukmuş stresten kasık ve belik başladı ağrımaya
Vallahi zamane hamileliği çok zorHahaha kiz bende daha cesaret edemem heralde ben oğlumda sıfır stres on numara beş yıldız hamilelik geçirdim hiç birşey hakkında ne bilgim ne ilgim vardı çok mutluydum o yüzdenşuan herseye hakimim bilmedigimi Google amcaya yazıp psikolojimi daha da çok bozuyorum zamanimizdaki hamileliklerde genel olarak riskli grupta eskiden çok nadir duyardik bebekte yada annede bişey var lafı şimdi öyle mi...
Ne güzel işteBizde daha eşimle alışverişe çıkmadıkama babannesi teyzesi sağolsun hep aldılar, hatta eşimin teyzesi de almış bayağı şey o da ayrı bohça hazırlıyormuş bizim bebisimiz biraz şanslı gibi sağolsunlar bize çok bir şey bırakmadılar
Aynen öyle ben de ilkinde çok rahat bir hamilelik geçirdim, her gebelik farklı oluyor gerçekten, çok bilmek de iyi değil bazenHahaha kiz bende daha cesaret edemem heralde ben oğlumda sıfır stres on numara beş yıldız hamilelik geçirdim hiç birşey hakkında ne bilgim ne ilgim vardı çok mutluydum o yüzdenşuan herseye hakimim bilmedigimi Google amcaya yazıp psikolojimi daha da çok bozuyorum zamanimizdaki hamileliklerde genel olarak riskli grupta eskiden çok nadir duyardik bebekte yada annede bişey var lafı şimdi öyle mi...
Bende artık öyle düşünüyorum dün eşimede söyledimVallahi zamane hamileliği çok zorbiz bir ara eşimle acaba ister miyiz diyorduk ama bu yaşadıklarımdan sonra ben isteyemem sanırım ben çok yoruldum psikolojik olarak
Nisan ayı öyle bir ay ki. İzmir için her şey olabilir. Uzunları giymek istemeyebilir 1 ay sonra hava birden feci sıcak olursa ve elimde patlayacak çoğu. Aklımda deli sorular.Kuzum alırız ya kıyafet en kolayıki sen İzmir’desin şansın daha çok. Ben anca internet
Hele benim eşim öyle zayıf doğmuş ki hatta kafası da büyükmüş demişler ki bu yaşamaz falan ama şimdi 104 kiloKiloya takma kilo sonrada alınır ben kilolu doğuldum ama hep zayıfım eşim 2500 doğuldu benden kilolu
Bende var ama niyeyse kullanmıyorum. Gaza geldim kullanayım tekrar
Kızlar şöyle birşey gördüm. Fikriniz nedir bu konuda? A Afratafrac bak kuzum karşıma böyle birşey çıktı
Olabilir tabi ama cesaret edebilir miyim
Oyyy kıyamam karnın baya büyümüş kuzum maşallah yaaaaMadem evdeyim şöyle bir iki fotoğraf çekeyim dedimbattaniyemin kenarlarındaki ipler içeri alınacak onu belki anneme yaptırırm geldiğinde. İp çok kalın olmasa aslında punch ile adını işleyebilirdim ama buna olmaz çok kalın ip
Eki Görüntüle 3345809 Eki Görüntüle 3345810 Eki Görüntüle 3345811
Nem ölçüyormu kuzum?Aldım kuzum ben xiaomi nin. Minnoş çok tatlı çok beğendik biz eşimle
Kuzum bir günde birden fazla üst değiştirme ihtimalimiz de çok ama. Kirlenme kusma vsNisan ayı öyle bir ay ki. İzmir için her şey olabilir. Uzunları giymek istemeyebilir 1 ay sonra hava birden feci sıcak olursa ve elimde patlayacak çoğu. Aklımda deli sorular.
Bende var bu lambadan. YAni bir yararını göremedim. Belki bana yaramıyordur.
Kızlar şöyle birşey gördüm. Fikriniz nedir bu konuda? A Afratafrac bak kuzum karşıma böyle birşey çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?