2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Ayyyy yeterki sağlıkla gelsin sağlıkla kucağıma alayım büyüteyim. Ama vallahi 2.-3.çocuk yapan sizleri canı gönülden tebrik ediyorum helal olsun diyorum benim ömrümden ömür gitti de
Hahaha kiz bende daha cesaret edemem heralde ben oğlumda sıfır stres on numara beş yıldız hamilelik geçirdim hiç birşey hakkında ne bilgim ne ilgim vardı çok mutluydum o yüzden şuan herseye hakimim bilmedigimi Google amcaya yazıp psikolojimi daha da çok bozuyorum zamanimizdaki hamileliklerde genel olarak riskli grupta eskiden çok nadir duyardik bebekte yada annede bişey var lafı şimdi öyle mi...

Teşekkür ederim kuzum deneyeceğim

Vallahi zamane hamileliği çok zor biz bir ara eşimle acaba ister miyiz diyorduk ama bu yaşadıklarımdan sonra ben isteyemem sanırım ben çok yoruldum psikolojik olarak

Ne güzel işteBizimkiler giyimi sona sakladılar şimdilik dedesi mobilyayı aldı bir dedesi park yatağı aldı bebek arabası sırada var sonra dediler giyim alıcazgerçi biz onları beklemiyoruz benim param başka şeylere çıktı hala çıkıyor

Aynen öyle ben de ilkinde çok rahat bir hamilelik geçirdim, her gebelik farklı oluyor gerçekten, çok bilmek de iyi değil bazen
T tweeetyyy sen şimdi zorlaniyorsun ya kim bilir ikinci kuş gibi hafif de olabilir yani

Kuzum alırız ya kıyafet en kolayı ki sen İzmir’desin şansın daha çok. Ben anca internet
Nisan ayı öyle bir ay ki. İzmir için her şey olabilir. Uzunları giymek istemeyebilir 1 ay sonra hava birden feci sıcak olursa ve elimde patlayacak çoğu. Aklımda deli sorular.

Kiloya takma kilo sonrada alınır ben kilolu doğuldum ama hep zayıfım eşim 2500 doğuldu benden kilolu
Hele benim eşim öyle zayıf doğmuş ki hatta kafası da büyükmüş demişler ki bu yaşamaz falan ama şimdi 104 kilo önemli olan sağlıklı olması kuzum kilo çok önemli değil, kuzenim 32 haftalık doğum yaptı bir ay önce ve bebişi 1800 gram doğdu küvezde kaldı ama şimdi MaşAllahı var yani

Olabilir tabi ama cesaret edebilir miyim prenses gibi hamilelik geçirenlere hayranım artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…