Süs bendede fazla yok ama ne kadar çalışsam bile eşyam az olsun yine sanki evimde yer yok bununda sebebi belli çok sunumluk var bende kablarım çok misafirlik günlük ayrı tatlı çok yapıyorum diye ayrı bir hevesim var en çok yer bende onlar tutuyor dolaptaKuzum kesinlikle ben de az eşyacıyım. Evde hiç süs eşyam yoktur mesela hiç sevmem
Ben de onlarda yokSüs bendede fazla yok ama ne kadar çalışsam bile eşyam az olsun yine sanki evimde yer yok bununda sebebi belli çok sunumluk var bende kablarım çok misafirlik günlük ayrı tatlı çok yapıyorum diye ayrı bir hevesim var en çok yer bende onlar tutuyor dolapta
Ayyy yooo onlarsız olmazBen de onlarda yokfazla eşya sevmiyorum az öz olsun. Bir de sıkılıyorum eşyalarımdan öyle bir huyum var
Ben sabit 24te tutucam kuzum yok yok üşümez Allah'ın izniyleKaç derece yapacaksın peki kuzum evi? Üşümesin de
Cnm bna kan ilacı verdı ama ben baslamadım daha, çunku değerlerımde bi düşüklük yoktu, son 2 ay kullanırım dıye dusundum, cok fazla üst üste ilaç kullanma taraftarı değilim.Aaa bebislerimiz ayniiibenimde bugün 25+1 hafta oldu kg 770 boyu 32 cm ayy bu kadar olur bana da OMEGA 3 kutu bitirdiğim için kan değerine bakıp tekrar al yada alma diycem dedi magnezyum bu haftada başlatıp 35. Haftada biraktiriyormus bide kan ilacı vericem kan değerine göre dedi ama haberi yok ben zaten içiyorum
aminnnn canım hepimiz insallahYa cevap vermenize o kadar mutlu oldum ki sagsalim kucağınıza alın bebikinizi inşallah
Benim de kanım çok hızlı düşüyor düşüncede toparlamasi çok zor oluyor kuzum o yüzden doktorum gerek yok desede ben başladım zaten baksana kullandığım halde 11.9 çıktıCnm bna kan ilacı verdı ama ben baslamadım daha, çunku değerlerımde bi düşüklük yoktu, son 2 ay kullanırım dıye dusundum, cok fazla üst üste ilaç kullanma taraftarı değilim.
Cnm senın usgye göre kaç çıkıyor ölçüsü? Ayy wallahi aynı hrseyımız, oğlumuz var kızımız olcak, aynı yerlerde oturuyoruzbebişler gramlar aynı.
Masallahhh kızlaraKızlar Allah’ıma çok şükürler olsun her şey yolundabir süre daha Protestan fitil kullanmayacağım doktorum kar zarar düşünerek suyun gelirse erken dopymu başlatmak zorunda kalırım o yüzden progestan kullanmayacağız dedi zaten 2 hafta da bir rahim uzunluk ve açıklığı kontrol ediyor duruma göre bakacağız dedi. 2 hafta sonra kiloları arasında fark çok olursa ya da suları az olursa kan sulandırıcı başlarız şuan gerek yok dedi. 32. Haftadan sonra çok zorlamayız alırız dedi. 24+4 biri 788 gr diğeri 650 gr haftalarına göre kiloları önde dedi. İlk kez boylarını sordum ikisi de 34 cm normal haftalarına göre dedi. Birinin gelişimi tam haftasıyla uyumlu diğerinin gelişimi haftasından 1 hafta önde dedi çok şükür. Biri yüzünü gösterdi ama net foto çekmediler olsun dedik artık iyi olsunlar da önemli değil foto hareketleri çok aşağıda hissediyorum dedim birinin kafası birinin ayakları aşağıda olduğu için tahmin ettiğim gibi ikisi de aynı anda vurunca aşağısı sizlıyor sızlayan yerde mesane dedi doktorum. Göbeğim küçük dedim şuan normal 24. Haftadan sonra bebekler hafta da 200 gr almaya başlar dedi bir sonraki gelişimde göbeğin büyümüş olur merak etme dedi. Böbrek ağrımın normal olduğunu büyüdükçe organları rahim sıkıştırıyormuş. Çok şükür Allah’ıma her şey yolunda Allahın izniyle Ocak ilk haftasına kadar gelelim dedi doktorum kalkma yat dinlen sadece dedi proteine yüklen hafta da 200 gr alsınlar özen göster dedi
Kuzum ben aldım. Ben araştırdım ve buna karar verdim. Bence sağlıklı. Sonrasında tuluma geçeceğim şimdi kundak olanını aldımKızlar şu kundak tulumlar hakkında ne düşünüyorsunuz sağlıklı mı acaba :)
İnşallah kuzum tamam ben de öyle yaparım 24 sabit. Eşim artık soyunsun biz üşüyoruzBen sabit 24te tutucam kuzum yok yok üşümez Allah'ın izniyle
Oyyy maşallah maşallah kuzumKızlar Allah’ıma çok şükürler olsun her şey yolundabir süre daha Protestan fitil kullanmayacağım doktorum kar zarar düşünerek suyun gelirse erken dopymu başlatmak zorunda kalırım o yüzden progestan kullanmayacağız dedi zaten 2 hafta da bir rahim uzunluk ve açıklığı kontrol ediyor duruma göre bakacağız dedi. 2 hafta sonra kiloları arasında fark çok olursa ya da suları az olursa kan sulandırıcı başlarız şuan gerek yok dedi. 32. Haftadan sonra çok zorlamayız alırız dedi. 24+4 biri 788 gr diğeri 650 gr haftalarına göre kiloları önde dedi. İlk kez boylarını sordum ikisi de 34 cm normal haftalarına göre dedi. Birinin gelişimi tam haftasıyla uyumlu diğerinin gelişimi haftasından 1 hafta önde dedi çok şükür. Biri yüzünü gösterdi ama net foto çekmediler olsun dedik artık iyi olsunlar da önemli değil foto hareketleri çok aşağıda hissediyorum dedim birinin kafası birinin ayakları aşağıda olduğu için tahmin ettiğim gibi ikisi de aynı anda vurunca aşağısı sizlıyor sızlayan yerde mesane dedi doktorum. Göbeğim küçük dedim şuan normal 24. Haftadan sonra bebekler hafta da 200 gr almaya başlar dedi bir sonraki gelişimde göbeğin büyümüş olur merak etme dedi. Böbrek ağrımın normal olduğunu büyüdükçe organları rahim sıkıştırıyormuş. Çok şükür Allah’ıma her şey yolunda Allahın izniyle Ocak ilk haftasına kadar gelelim dedi doktorum kalkma yat dinlen sadece dedi proteine yüklen hafta da 200 gr alsınlar özen göster dedi
Çok şükür kuzum ya sağsalim gelsin hepimizin minnoşları inşallahhhOyyy maşallah maşallah kuzumbüyüttün vallahi ikizleri
MaşAllah kızlaraKızlar Allah’ıma çok şükürler olsun her şey yolundabir süre daha Protestan fitil kullanmayacağım doktorum kar zarar düşünerek suyun gelirse erken dopymu başlatmak zorunda kalırım o yüzden progestan kullanmayacağız dedi zaten 2 hafta da bir rahim uzunluk ve açıklığı kontrol ediyor duruma göre bakacağız dedi. 2 hafta sonra kiloları arasında fark çok olursa ya da suları az olursa kan sulandırıcı başlarız şuan gerek yok dedi. 32. Haftadan sonra çok zorlamayız alırız dedi. 24+4 biri 788 gr diğeri 650 gr haftalarına göre kiloları önde dedi. İlk kez boylarını sordum ikisi de 34 cm normal haftalarına göre dedi. Birinin gelişimi tam haftasıyla uyumlu diğerinin gelişimi haftasından 1 hafta önde dedi çok şükür. Biri yüzünü gösterdi ama net foto çekmediler olsun dedik artık iyi olsunlar da önemli değil foto hareketleri çok aşağıda hissediyorum dedim birinin kafası birinin ayakları aşağıda olduğu için tahmin ettiğim gibi ikisi de aynı anda vurunca aşağısı sizlıyor sızlayan yerde mesane dedi doktorum. Göbeğim küçük dedim şuan normal 24. Haftadan sonra bebekler hafta da 200 gr almaya başlar dedi bir sonraki gelişimde göbeğin büyümüş olur merak etme dedi. Böbrek ağrımın normal olduğunu büyüdükçe organları rahim sıkıştırıyormuş. Çok şükür Allah’ıma her şey yolunda Allahın izniyle Ocak ilk haftasına kadar gelelim dedi doktorum kalkma yat dinlen sadece dedi proteine yüklen hafta da 200 gr alsınlar özen göster dedi
Maşallah maşallah. İkiz gebelikler de eminim ayrı bir heyecanlı oluyordur yaaKızlar Allah’ıma çok şükürler olsun her şey yolundabir süre daha Protestan fitil kullanmayacağım doktorum kar zarar düşünerek suyun gelirse erken dopymu başlatmak zorunda kalırım o yüzden progestan kullanmayacağız dedi zaten 2 hafta da bir rahim uzunluk ve açıklığı kontrol ediyor duruma göre bakacağız dedi. 2 hafta sonra kiloları arasında fark çok olursa ya da suları az olursa kan sulandırıcı başlarız şuan gerek yok dedi. 32. Haftadan sonra çok zorlamayız alırız dedi. 24+4 biri 788 gr diğeri 650 gr haftalarına göre kiloları önde dedi. İlk kez boylarını sordum ikisi de 34 cm normal haftalarına göre dedi. Birinin gelişimi tam haftasıyla uyumlu diğerinin gelişimi haftasından 1 hafta önde dedi çok şükür. Biri yüzünü gösterdi ama net foto çekmediler olsun dedik artık iyi olsunlar da önemli değil foto hareketleri çok aşağıda hissediyorum dedim birinin kafası birinin ayakları aşağıda olduğu için tahmin ettiğim gibi ikisi de aynı anda vurunca aşağısı sizlıyor sızlayan yerde mesane dedi doktorum. Göbeğim küçük dedim şuan normal 24. Haftadan sonra bebekler hafta da 200 gr almaya başlar dedi bir sonraki gelişimde göbeğin büyümüş olur merak etme dedi. Böbrek ağrımın normal olduğunu büyüdükçe organları rahim sıkıştırıyormuş. Çok şükür Allah’ıma her şey yolunda Allahın izniyle Ocak ilk haftasına kadar gelelim dedi doktorum kalkma yat dinlen sadece dedi proteine yüklen hafta da 200 gr alsınlar özen göster dedi
Aynı şeyi bende düşünüyorum biz de Muğla da yaşıyoruz bende alacağım daha bir şeyler daha ama ne alsam diye düşünüyorum hep zıbın uzun bacaklı pantolon zıbın tulum gibi aldım daha şorta geçmedimNisan ayı öyle bir ay ki. İzmir için her şey olabilir. Uzunları giymek istemeyebilir 1 ay sonra hava birden feci sıcak olursa ve elimde patlayacak çoğu. Aklımda deli sorular.
Amin kuzum inşallahÇok şükür kuzum ya sağsalim gelsin hepimizin minnoşları inşallahhh
bende kararsız kalmıştım ama alabilirim :)Kuzum ben aldım. Ben araştırdım ve buna karar verdim. Bence sağlıklı. Sonrasında tuluma geçeceğim şimdi kundak olanını aldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?